2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
kızlar telefonumu temizlerken şöyle bir ekran görüntüsüne rastladım. farkında olmadan böyle yapmaya çalışmışım ve işe de yaramış gibi. bizim tek sorunumuz geç yatması o da genetik olabilir ben de hep gece uyanık kalmayı severim bu durumu düzeltmeye çalışacağım tabi
belki sizde de işe yarar

Benimki 3 ayin başına doğru oturmak istemeye başlamıştı zaten. Kafasını öne getirip kendini ittirerek kalkmaya çalışıyordu. Ben de önce saniyelerle sonra dakikaya gecerek oturttum. Simdi destekli uzun uzun oturuyor.
Doktoru da te o zaman 10-15 dk ya kadar sorun yok demişti.
Simdi oturma minderi alicam. Çok işe yarar gibi duruyorlar.

çok iyi yapıyorsun
dönmeyi öğrenene kadar sabah kalkınca oyun halısına koyuyordum oradan sarkan oyuncaklarla oynuyordu biraz. şimdi hemen dönüyor ve hareket edemediği için yüzüstü durmak istemiyor bağırıyor.
bugün çoğunlukla anakucağına koydum mutfağa yanımda götürdüm falan. değiştirerek oyuncaklarını veriyorum. top, hışırtılı bi oyuncak, çıngıraklı bi tane. amigurumi bi zürafa. sırayla deniyorum bunları yeni uyandıysa 5er dk oyalıyor sonra ağlıyor zaten kucağa geçiyoruz kucakta da benim oturmama izin veriyorsa yine oyuncaklarını gösterip sallıyorum. durmuyorsa zaten hep geziyoruz evin içinde
ben her gün kitap okuyordum ama artık sıkılıyor. gerçi benim de enerjim kalmıyor kendi başına durduğu zamanlarda iş yapmaya çalıştığım için kitap/kart olayını deneyemiyorum. daha çok oyuncak veriyorum eline.

bir de mutlaka dışarı çıkmaya çalışıyorum yoksa evde zaman geçmiyor

Yoğun bir akıntısı yok ama hiç tam temizleyemedik ki. Babyvac almıştım, geldi, bu hafta onu deniycem

ben plastik sandalyeden aldım. şimdilik durmuyor ama işe yarar gibi

şu her kıyafetin kendine özel kalıpta olması çok can sıkıcı değil mi e bebekte 9 aylık alıyorum başka bir sitede 9-12 aylık istedim resmen iki katı geldi.

şu her kıyafetin kendine özel kalıpta olması çok can sıkıcı değil mi e bebekte 9 aylık alıyorum başka bir sitede 9-12 aylık istedim resmen iki katı geldi.
Evet. Bizde iki tulum var iki farklı markadan. 6 aylık olan, 9-12 aylık olandan büyük :))

Bende ağlata ağlata uyutulmasına karşıyım
1,2-evet,3,4-hayır.Osman Gönülalı dinliyorum ben de.Son 1 haftadır destekli oturtuyorum.Katı gida için de 6.ayı doldurmasını bekleyeceğim

Tracy Hogg yöntemi bu.Ben bir defa yazmıştım bunu,bende kitabı da var.Biz bu rutinle gidiyoruz.Benim oğlum da gece uykusuna geç geçiyor,dün 6ya 20 dk kala uyanmıştı,saat 10da anca yatdı,amma uyutmak çok zamanımı almadı.Gece uykusu için rutin yapmıyormuşum onu farkettim.Besledim,bir az dik tutdum,ışığı kapatıp gece lambasını yaktım ve yatağına koydum.

Anakucagini sevmiyor.oradaki oyuncaklarla canı isterse oynuyor. Agzina sigdiramayinca kıyameti kopariyor..butun gun kucakta gezmek istiyor. Kanguru alacağım belki daha rahat ederim . Sen aldın mı kanguru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…