2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
şu her kıyafetin kendine özel kalıpta olması çok can sıkıcı değil mi e bebekte 9 aylık alıyorum başka bir sitede 9-12 aylık istedim resmen iki katı geldi.
3 aylık bir sürü ikili takım aldım. Kalıpları darmis . Hiç biri olmuyor keşke 1 aylıkken giydirseydim

Testi nerede verdiniz.. bizde yaptırdık ama devlette ücretsizdir. Özel bir test mi

Ben de çok istiyorum. İnstagramda birçok "uyku eğitimi uzmanı" var ama kimseye güvenemiyorum
Ben bir yerde duydum. İlk bir dk ağlat sonra üç sonra beş dk ağlat diye içerik geçiyor. Ben öyle bir şey yapmak istemiyorum. Düzgün bir şey bulursam yazarım. Bu süreçte herkes eğitmen olmuş onu da anlamdım valla

Kızlar daha çooook erken ama merak ediyorum bebeklerin kulakları kaç aylıkken delinir
Böyle deyince de linçliyolar bebeğin kararı vs ama merak ediyorum ben doğrusu nedir
Ben şuan için düşünmüyorum biraz büyüsün 4 5 yaş olsun bakalim
Merhaba bende oğlumu haziran 2023 te doğurdum size katılmak isterim watsap grubunuz falan varmi arkadaslar
Merhaba hoş geldin aramıza, watsap gurubu kurmak yasak, burası yeterli her açıdan. Birde Zileli misin
Bende dun basladim 5 dk 5 dk arada oturtuyorum
3 aylık bir sürü ikili takım aldım. Kalıpları darmis . Hiç biri olmuyor keşke 1 aylıkken giydirseydim
Biraz buyuk qlmak gerek ayından ben şuan 9 12 alıyorum

Şu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirum

Şu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirum
Iyiki çok bisey almamışım, oğlumun zibinlari vardı onları giydir, kuculdulerde kaldırdım bile, bi elbise almıştım bayramda giysin diye, 2 saat ya giydi ya giymedi dolapta bekliyor ona üzülüyorum kuculmek uzere

Kız biz ne yapalım ilk çocuğum diye çok değil ama yine aldım. Yazında sıcak geçince sadece zibinla gezdiridk. Artık kardeşime ya d kuzenlerim doğum yaparsa diye bende saklayacağım tek sevindiğim anakucagini bir yerden buldum da .para vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…