- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Bende uyku eğitimi vermek istiyorum.aglatma olayına bende girmek istemiyorum.Bende ağlata ağlata uyutulmasına karşıyım
1,2-evet,3,4-hayır.Osman Gönülalı dinliyorum ben de.Son 1 haftadır destekli oturtuyorum.Katı gida için de 6.ayı doldurmasını bekleyeceğim
3 aylık bir sürü ikili takım aldım. Kalıpları darmis . Hiç biri olmuyorşu her kıyafetin kendine özel kalıpta olması çok can sıkıcı değil mie bebekte 9 aylık alıyorum başka bir sitede 9-12 aylık istedim resmen iki katı geldi.
Testi nerede verdiniz.. bizde yaptırdık ama devlette ücretsizdir. Özel bir test miBenim bebiş de şüpheli, mukuslu ve arada kanlı kakası var bir de beyaz pütürcükler de oluyor bazen. Kaka testi verdik ama çok da güvenilir değilmiş ve pahalı . Henüz sonuç çıkmadı. Siz neler yüzünden şüphelendiniz?
Gunluk temizlik yapabiliyor musunuz.Kızlar, kış temizliğini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Ben hiçbir şey yapamıyorum. Sadece halıları yıkatacagım. Diğer işler nasıl olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun. Doktora gotur istersen ilerlemrdenBebem tek tük öksürüyor
Ben de çok istiyorum. İnstagramda birçok "uyku eğitimi uzmanı" var ama kimseye güvenemiyorumBende uyku eğitimi vermek istiyorum.aglatma olayına bende girmek istemiyorum.
Ben bir yerde duydum. İlk bir dk ağlat sonra üç sonra beş dk ağlat diye içerik geçiyor. Ben öyle bir şey yapmak istemiyorum. Düzgün bir şey bulursam yazarım. Bu süreçte herkes eğitmen olmuş onu da anlamdım vallaBen de çok istiyorum. İnstagramda birçok "uyku eğitimi uzmanı" var ama kimseye güvenemiyorum
Onu da pek yapamıyorum çünkü bebeğim gündüz uykularını hep kucağımda uyuyor.yerine yatırınca uyanıyor ağlıyor. Uyanıkken de hep kucakta gezmek istiyor. Nasıl düzelecek bu durum bilmiyorumGunluk temizlik yapabiliyor musunuz.bence günlük yeterli
Benimki de aynı. Kucakta uyusa ona da razıyım. Herkes uykudan muzdarip grupta.Onu da pek yapamıyorum çünkü bebeğim gündüz uykularını hep kucağımda uyuyor.yerine yatırınca uyanıyor ağlıyor. Uyanıkken de hep kucakta gezmek istiyor. Nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum
Eşim gelsin de bakacam. Ateşi falan yok şimdilikGeçmiş olsun. Doktora gotur istersen ilerlemrden
Biri yanlış ama hangisiCuma gunu Saglik ocağı 63 cm ölçtu. 4 gun sonra hastane 61 cm
Bende sağlık ocağına biraz daha fazla güveniyorum. Boynu biraz eğri bebeğimin pzt randevu aldım.orada bir daha ölcerler.Biri yanlış ama hangisierkek bebegi bence Sağlık ocağındaki doğrudur diye düşünüyorum.
Medical parkta yaptırdıkTesti nerede verdiniz.. bizde yaptırdık ama devlette ücretsizdir. Özel bir test mi
Çok kötü bir durum. Siz yine de sigortanizi bir araştırın isterseniz. Umarım sonuç iyi gelirMedical parkta yaptırdıkhiç bir sigorta karşılamıyor falan dedi dış laboratuvara gönderiliyormuş
Sağol canım teşekkür ederim geçer inşallah ilerlemeden uyuyor şimdiGeçmiş olsun. Doktora gotur istersen ilerlemrden
Ben şuan için düşünmüyorum biraz büyüsün 4 5 yaş olsun bakalimKızlar daha çooook erken ama merak ediyorum bebeklerin kulakları kaç aylıkken delinir
Böyle deyince de linçliyolar bebeğin kararı vs ama merak ediyorum ben doğrusu nedir
Merhaba hoş geldin aramıza, watsap gurubu kurmak yasak, burası yeterli her açıdan. Birde Zileli misinMerhaba bende oğlumu haziran 2023 te doğurdum size katılmak isterim watsap grubunuz falan varmi arkadaslar
Bende dun basladim 5 dk 5 dk arada oturtuyorumBenimki 3 ayin başına doğru oturmak istemeye başlamıştı zaten. Kafasını öne getirip kendini ittirerek kalkmaya çalışıyordu. Ben de önce saniyelerle sonra dakikaya gecerek oturttum. Simdi destekli uzun uzun oturuyor.
Doktoru da te o zaman 10-15 dk ya kadar sorun yok demişti.
Simdi oturma minderi alicam. Çok işe yarar gibi duruyorlar.
Biraz buyuk qlmak gerek ayından ben şuan 9 12 alıyorum3 aylık bir sürü ikili takım aldım. Kalıpları darmis . Hiç biri olmuyorkeşke 1 aylıkken giydirseydim
Şu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirumBen şuan için düşünmüyorum biraz büyüsün 4 5 yaş olsun bakalim
Merhaba hoş geldin aramıza, watsap gurubu kurmak yasak, burası yeterli her açıdan. Birde Zileli misin
Bende dun basladim 5 dk 5 dk arada oturtuyorum
Biraz buyuk qlmak gerek ayından ben şuan 9 12 alıyorum
Iyiki çok bisey almamışım, oğlumun zibinlari vardı onları giydir, kuculdulerde kaldırdım bile, bi elbise almıştım bayramda giysin diye, 2 saat ya giydi ya giymedi dolapta bekliyor ona üzülüyorum kuculmek uzereŞu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirum
Kız biz ne yapalım ilk çocuğum diye çok değil ama yine aldım.Iyiki çok bisey almamışım, oğlumun zibinlari vardı onları giydir, kuculdulerde kaldırdım bile, bi elbise almıştım bayramda giysin diye, 2 saat ya giydi ya giymedi dolapta bekliyor ona üzülüyorum kuculmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?