- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
Valla ben ihtiyaç sahiplerine verecem, az daha büyüsün toplar veririm, daha bende bebek olmayacak, cevremde tenezzül edecek insanlar değil, burunları havada, eltim hamile ama dediğim gibi tenezzül etmez hasbam, aynı şekilde kardeşimin hanımıda onun gibi yüksekten uçuyor, başkada kimsem yok, çocuklarımın hayrına bi gariban sevinsinKız biz ne yapalım ilk çocuğum diye çok değil ama yine aldım.Yazında sıcak geçince sadece zibinla gezdiridk. Artık kardeşime ya d kuzenlerim doğum yaparsa diye bende saklayacağım tek sevindiğim anakucagini bir yerden buldum da .para vermedim
Bende istiyorum uyku eğitimi çalışıyorum zaten tüm gün canım çıkıyor bı de bu aralara yürüyerek eve git gelller ekleniyor bı tane daha çocuğum var ben pert ev işi hep beni bekliyorBende uyku eğitimi vermek istiyorum.aglatma olayına bende girmek istemiyorum.
bebeğiniz kaç kilo?Benim oğlum 14 eylülde 63 cmdi,civilden 3-6 beden 2 alt-üst takım aldım şimdilerde giydirmek için,gözüme büyük geldi,daha giydirib bakmadım.Şu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirum
6450 gr. Kalibiyl alakalı galiba .benimkiler çok darmis. Şimdi buyuklerden giydirmeye basladim.mesela pijamasi 12 aylik pacalarini kivirip giydiriyorum.bol filan ama giydiriyorum ben.yakin zamanda alışverişe çıkacağım ama 6 _ 9 aylık alacağım hep. Bence sizde bir deneyinbebeğiniz kaç kilo?Benim oğlum 14 eylülde 63 cmdi,civilden 3-6 beden 2 alt-üst takım aldım şimdilerde giydirmek için,gözüme büyük geldi,daha giydirib bakmadım.
Meyve filesi bende alacağın teşekkürler haber verdiğin icin.mamajo baya indirimliymis. İki ay önce 190 almıştım sankiKızlar emzik, meyve filesi felan almak isteyen varsa amazon da kampanya var, ben mamajoo markalı ikili emzigi 64 tl ye aldim, meyve filesi de 20 tl onuda alacam
İşte nasıl yapacağız. Ben ağlatmadan olan bir uyku eğitimi vermek istiyorumBende istiyorum uyku eğitimi çalışıyorum zaten tüm gün canım çıkıyor bı de bu aralara yürüyerek eve git gelller ekleniyor bı tane daha çocuğum var ben pert ev işi hep beni bekliyor
Evet bi kaç rengi bu fiyata düşmüş, bazı renkleri hala 190 tl civarindaMeyve filesi bende alacağın teşekkürler haber verdiğin icin.mamajo baya indirimliymis. İki ay önce 190 almıştım sanki
Reklamci filan olmalıydın. Ya da influecer ( nasıl yazılıyorsa artik) koşun kızlar filanBugün 59 tl ye düşmüş ikili emzikler, hemde , koşun kizlar, chicco ikili emzikler 46 tl
Bu arjenn neden senin yorumları dislikelıyorKız biz ne yapalım ilk çocuğum diye çok değil ama yine aldım.Yazında sıcak geçince sadece zibinla gezdiridk. Artık kardeşime ya d kuzenlerim doğum yaparsa diye bende saklayacağım tek sevindiğim anakucagini bir yerden buldum da .para vermedim
Başka bir konuda yorumda bulundum. Dislike atmis .Bende profiline girdim yorumlarına aynısını yaptım. O da bu gruba gelmiş aynısını yaptıBu arjenn neden senin yorumları dislikelıyor
Yazarken benimde aklıma geldi, link mi versem ne yapsam dedimReklamci filan olmalıydın. Ya da influecer ( nasıl yazılıyorsa artik) koşun kızlar filanbenimki emzik sevmiyor maalesef
Yazarken benimde aklıma geldi, link mi versem ne yapsam dedim
Çok g3cmis olsun. Kız bebeklerinde (b3nde çocukluğumdan beri cekerim) oluyor bu sorun. Kendini suçlama sakın. Bir yerde okumuştum anne de varsa bebekte görülme ihtimali oluyormuş sende oluyor muydu.Kızlar bebeğim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo. Gece 11de acile gittik sabah 9 da zor çıktık. Çok üzgünüm yani niye böyle oldu anlamıyorum. Temizliğine çok dikkat ediyorum hep önden arkaya silerim. Temizleme pamuğu kullanıyorum çok batıksa altı lavaboda yıkıyorum. Kıyafetlerini hep iki durulama yaptırır ütülerim. O kadar üzgünüm ki yavrum antibiyotik şurup içmek zorunda benim yüzümden. Elinin üzerinden kolundan kan aldılar çok ağladı hiç kıyamadım. Röntgen çektirdik birde salı veya çarşamba kültür sonucu çıkacak. Sonra nolacak hep tekrarlar mı bu biraz bakındım genelde tekrarlıyormuş napacam çok üzülüyorum.
Kızlar bebeğim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo. Gece 11de acile gittik sabah 9 da zor çıktık. Çok üzgünüm yani niye böyle oldu anlamıyorum. Temizliğine çok dikkat ediyorum hep önden arkaya silerim. Temizleme pamuğu kullanıyorum çok batıksa altı lavaboda yıkıyorum. Kıyafetlerini hep iki durulama yaptırır ütülerim. O kadar üzgünüm ki yavrum antibiyotik şurup içmek zorunda benim yüzümden. Elinin üzerinden kolundan kan aldılar çok ağladı hiç kıyamadım. Röntgen çektirdik birde salı veya çarşamba kültür sonucu çıkacak. Sonra nolacak hep tekrarlar mı bu biraz bakındım genelde tekrarlıyormuş napacam çok üzülüyorum.
Çok teşekkür ederim. Vardı evet bi ara bende çok çekmiştim.Çok g3cmis olsun. Kız bebeklerinde (b3nde çocukluğumdan beri cekerim) oluyor bu sorun. Kendini suçlama sakın. Bir yerde okumuştum anne de varsa bebekte görülme ihtimali oluyormuş sende oluyor muydu.
Doğumun ilk haftaları hariç 5 dk dan fazla emdiğini hiç hatırlamıyorum hatta bu yüzden sık sık tartıya götürürdüm4 aylık bebek anneleri bebekleriniz emme süresi ne kadar benim kızım 5 10 dk emiyor sonra emmiyor zorlayıncada ağlıyor anca canı isticek öyle emicek böyle bi durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?