2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Valla ben ihtiyaç sahiplerine verecem, az daha büyüsün toplar veririm, daha bende bebek olmayacak, cevremde tenezzül edecek insanlar değil, burunları havada, eltim hamile ama dediğim gibi tenezzül etmez hasbam, aynı şekilde kardeşimin hanımıda onun gibi yüksekten uçuyor, başkada kimsem yok, çocuklarımın hayrına bi gariban sevinsin

Bende uyku eğitimi vermek istiyorum.aglatma olayına bende girmek istemiyorum.
Bende istiyorum uyku eğitimi çalışıyorum zaten tüm gün canım çıkıyor bı de bu aralara yürüyerek eve git gelller ekleniyor bı tane daha çocuğum var ben pert ev işi hep beni bekliyor

Kızlar emzik, meyve filesi felan almak isteyen varsa amazon da kampanya var, ben mamajoo markalı ikili emzigi 64 tl ye aldim, meyve filesi de 20 tl onuda alacam

Şu an bende 9 aylık giyidiryorum. Biraz genis ama olsun.tam ayına göre alınca çok giydiremoyirum
bebeğiniz kaç kilo?Benim oğlum 14 eylülde 63 cmdi,civilden 3-6 beden 2 alt-üst takım aldım şimdilerde giydirmek için,gözüme büyük geldi,daha giydirib bakmadım.

bebeğiniz kaç kilo?Benim oğlum 14 eylülde 63 cmdi,civilden 3-6 beden 2 alt-üst takım aldım şimdilerde giydirmek için,gözüme büyük geldi,daha giydirib bakmadım.
6450 gr. Kalibiyl alakalı galiba .benimkiler çok darmis. Şimdi buyuklerden giydirmeye basladim.mesela pijamasi 12 aylik pacalarini kivirip giydiriyorum.bol filan ama giydiriyorum ben.yakin zamanda alışverişe çıkacağım ama 6 _ 9 aylık alacağım hep. Bence sizde bir deneyin

Kızlar emzik, meyve filesi felan almak isteyen varsa amazon da kampanya var, ben mamajoo markalı ikili emzigi 64 tl ye aldim, meyve filesi de 20 tl onuda alacam
Meyve filesi bende alacağın teşekkürler haber verdiğin icin.mamajo baya indirimliymis. İki ay önce 190 almıştım sanki

Bugün 59 tl ye düşmüş ikili emzikler, hemde , koşun kizlar, chicco ikili emzikler 46 tl

Eklentiler

• Screenshot_20230930-162049_Amazon Shopping.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20230930-162007_Amazon Shopping.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20230930-161801_Amazon Shopping.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu arjenn neden senin yorumları dislikelıyor

Kızlar bebeğim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo. Gece 11de acile gittik sabah 9 da zor çıktık. Çok üzgünüm yani niye böyle oldu anlamıyorum. Temizliğine çok dikkat ediyorum hep önden arkaya silerim. Temizleme pamuğu kullanıyorum çok batıksa altı lavaboda yıkıyorum. Kıyafetlerini hep iki durulama yaptırır ütülerim. O kadar üzgünüm ki yavrum antibiyotik şurup içmek zorunda benim yüzümden. Elinin üzerinden kolundan kan aldılar çok ağladı hiç kıyamadım. Röntgen çektirdik birde salı veya çarşamba kültür sonucu çıkacak. Sonra nolacak hep tekrarlar mı bu biraz bakındım genelde tekrarlıyormuş napacam çok üzülüyorum.

Çok g3cmis olsun. Kız bebeklerinde (b3nde çocukluğumdan beri cekerim) oluyor bu sorun. Kendini suçlama sakın. Bir yerde okumuştum anne de varsa bebekte görülme ihtimali oluyormuş sende oluyor muydu.

Çok geçmiş olsun. Nasıl anladınız idrar yolu enfeksiyonu olduğunu?

Çok g3cmis olsun. Kız bebeklerinde (b3nde çocukluğumdan beri cekerim) oluyor bu sorun. Kendini suçlama sakın. Bir yerde okumuştum anne de varsa bebekte görülme ihtimali oluyormuş sende oluyor muydu.
Çok teşekkür ederim. Vardı evet bi ara bende çok çekmiştim.

4 aylık bebek anneleri bebekleriniz emme süresi ne kadar benim kızım 5 10 dk emiyor sonra emmiyor zorlayıncada ağlıyor anca canı isticek öyle emicek böyle bi durum yaşayan var mı?
Doğumun ilk haftaları hariç 5 dk dan fazla emdiğini hiç hatırlamıyorum hatta bu yüzden sık sık tartıya götürürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…