umarım bir hata yoktur.Başka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..
Dün çocuk doktoru muayene ederken biraz derisini çekiştirdi uğraştı o zaman çok ağladı. Onun dışında çişini yaparken ağlamıyor.
uzun vadeli bakınca halı yıkama makinesi mantıklı bence.kışlık halıları serdim kızlar hiç çocuğum olmayacakmış gibi bütün halıları açık renk almışımörtü almayı düşünüyorum acaba gereksiz mi ya ya da halı yıkama makinesi mi alsam
umarım ciddi bir öksürük değildir,Kızlar benim kızım bugün çok öksürüyor. Cigerlerinden gelmiyor gibi .. ama yinede korkuyorum ya ilerlerse. Boğazında gıcık var gibi. Hatta bazen öksürüğü geliyor ama yutkunuyor oksurmemek için sonra tabi tutamiyor öksürüyor.
çok sağol güzel bir bakış açısı oldu buuzun vadeli bakınca halı yıkama makinesi mantıklı bence.
diğer yandan örtüde çok kolaylık. kirlenince at yıka hemen.
daha pratik.
önce örtüyü dene bence.
halıyı yıkadığında kuruyana kadar kullanamayacaksın ama örtüyü yıkasan altında yine halı var.
Normal bence☺normal yani dün başım ağrıyordu bir de çığlıklar
Geçmiş olsun.Benim de oğlum öyle,çok tatlı oluyor o zamanhala kaybettiğim su yerine gelmedi.
çok içemiyorum da midem bulanıyor hemen.
bizim merkezi sistem olduğu için petekler yanmıyor.
3 gün annemlerdeydik, bugün geldik.
evler soğudu ankarada.
oğluşum da tatlı tatlı gülümsüyor bu aralar bol bol.
babasının kucağındayken ona bakıp güldüğümde utangaç gülümseme yapıyor, gülüp başını saklıyor.
ne tatlı zamanları.
hep dinç, enerjik ve anda kalabiliyor olsak diyorum.
çok güzeller.
Napcaz yabugün benimki de aynı
Çok teşekkürler
ısrar etmemeye çalışıyorum canım geçici bir süreçtir inşallah sıkma canınıNapcaz ya
Hali örtüsü mu canım. Ben almıştım ama lastikli kısım havaya kaldırdı uçları kastigi için. Tanıdık terzi varsa diktirmen hazir almaktan daha iyikışlık halıları serdim kızlar hiç çocuğum olmayacakmış gibi bütün halıları açık renk almışımörtü almayı düşünüyorum acaba gereksiz mi ya ya da halı yıkama makinesi mi alsam
CE yazması gerekiyormuş oyuncaklarda haberiniz olsun.Bugün şok markete çok güzel oyuncaklar bebek ürünleri geliyor belki alacaklarınız vardır
İnşallah geçicidir ya bırakacak diye çok korkuyorumısrar etmemeye çalışıyorum canım geçici bir süreçtir inşallah sıkma canınıgeçen haftalarda da birkaç gün oldu bizde
Birazdan yürüyüşe çıkıcaz iyi ki yazmışsınız bakarızBugün şok markete çok güzel oyuncaklar bebek ürünleri geliyor belki alacaklarınız vardır
Bu arada ben büyük kızım da da kullanmamıştım demir damlasını ama teyze kızım kullanmıştı onun kızının dişleri gerçekten kapkara oldu herhalde ondan dolayı bizimki de öyle bir şey yok ama tabi her çocukta olacak diye de bir şey yok hepinize sevgilerKızlar bugün kontrolümüz vardı sabaha karşı geniz akıntısı başladı kızım var o da hastaydı ondan geçti sanırım neyse boğazda bişey yok burun fısfısı ve şurup verdi
7 kilo 400 gr 63 cm olduk anne sütü sadece 4 ay 11 günlük bende öyle dolu dolu hissetmiyorum hatta aca azaldımı diye düşünmeden edemiyordum ama doktor ona yetiyordur dedi yetmese sürekli ağlar kaka yapmaz bezde çiş olmaz dedi rahatladım sizde sıkıntı yapmayın hatta gece baya şişerdi akardı şimdi öylede olmuyor ama demekki normali bu
Birde sağlık ocağından demir damlası ya da kan vermişlerdi hatta buraya yazmıştım acaba kullanıp sorun yaşayan var mı diye bizimki kaka yaparken zorlanmaya başlamıştı doktor onu sordum yapabiliyor mus o damlalar hatta kanlı bile yapabilir dedi ama değiştirdi bizim damlayı o damla dedi dişlerde karartıya sebep oluyor başka yazdı zaten D vitamini de başka yazmıştı sağlık ocağındakini kullanmıyoruz ki yani bu tip sorun yaşayan varsa bilgilendirmek istedim
Ben de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağımBaşka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..
Dün çocuk doktoru muayene ederken biraz derisini çekiştirdi uğraştı o zaman çok ağladı. Onun dışında çişini yaparken ağlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?