2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
umarım bir hata yoktur.
geçmiş olsun çok.
çocuk doktorlarının muayenesi bana da sert geliyor bazen. kıyamıyorum bakarken.

uzun vadeli bakınca halı yıkama makinesi mantıklı bence.
diğer yandan örtüde çok kolaylık. kirlenince at yıka hemen.
daha pratik.
önce örtüyü dene bence.
halıyı yıkadığında kuruyana kadar kullanamayacaksın ama örtüyü yıkasan altında yine halı var.

umarım ciddi bir öksürük değildir,
ara ara benimki de öksürüyor.
bir ara çoktu sonra azaldı, geçti.
havalar soğumaya başladı, daha bi üzerlerine titrer olduk tabii doğal olarak.

çok sağol güzel bir bakış açısı oldu bu

Kızlar biberonların ağzını değiştirdiniz mi? 3 ay sonrası orta akışa geçin deniyor ben değiştirmedim ama artık geceleri çok uzun sürüyo içmesi değiştirmeyi düşünüyorum
Orta akış mı hızlı akış mı karar veremedim

normal yani dün başım ağrıyordu bir de çığlıklar
Normal bence☺
Geçmiş olsun.Benim de oğlum öyle,çok tatlı oluyor o zaman

Hali örtüsü mu canım. Ben almıştım ama lastikli kısım havaya kaldırdı uçları kastigi için. Tanıdık terzi varsa diktirmen hazir almaktan daha iyi

Emzirme atleti kullanan var mı? Malum havalar soğuyor, normal atletle zor oluyor bana . Varsa önerilerinizi alabilirim

Uyku tulumunu giydirdiniz mi? Ben önceki gece giydirdim 2,5 tog almıştım kısa kol zıbınla 22 derecede gayet sıcak tuttu tek sorun bizim kız tulumu giydiği gece abartısız göğsüne kadar kaka yaptığı , zıbından taşıp , tuluma da geçmişti . Yıkadım ama ancak bugün kurudu. Sanırım ikinciyi de mecburen alıcam

Kızlar bugün kontrolümüz vardı sabaha karşı geniz akıntısı başladı kızım var o da hastaydı ondan geçti sanırım neyse boğazda bişey yok burun fısfısı ve şurup verdi
7 kilo 400 gr 63 cm olduk anne sütü sadece 4 ay 11 günlük bende öyle dolu dolu hissetmiyorum hatta aca azaldımı diye düşünmeden edemiyordum ama doktor ona yetiyordur dedi yetmese sürekli ağlar kaka yapmaz bezde çiş olmaz dedi rahatladım sizde sıkıntı yapmayın hatta gece baya şişerdi akardı şimdi öylede olmuyor ama demekki normali bu
Birde sağlık ocağından demir damlası ya da kan vermişlerdi hatta buraya yazmıştım acaba kullanıp sorun yaşayan var mı diye bizimki kaka yaparken zorlanmaya başlamıştı doktor onu sordum yapabiliyor mus o damlalar hatta kanlı bile yapabilir dedi ama değiştirdi bizim damlayı o damla dedi dişlerde karartıya sebep oluyor başka yazdı zaten D vitamini de başka yazmıştı sağlık ocağındakini kullanmıyoruz ki yani bu tip sorun yaşayan varsa bilgilendirmek istedim

Bu arada ben büyük kızım da da kullanmamıştım demir damlasını ama teyze kızım kullanmıştı onun kızının dişleri gerçekten kapkara oldu herhalde ondan dolayı bizimki de öyle bir şey yok ama tabi her çocukta olacak diye de bir şey yok hepinize sevgiler

Ben de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…