2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağım
ben komple yapılmasına karşıyım artık bir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa

hangilerini yazdı canım maşallah kuzucuğa gayet güzel büyümüş
ben de süt konusunda doktorun gibi düşünüyorum memeler bir süre sonra kıvama geliyor alışıyor o yüzden biz yok gibi hissediyoruz ama var

ben komple yapılmasına karşıyım artık bir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa
Saglik açısından önemli diye biliyorum.sirf sağlık açısından yaptirdim

Saglik açısından önemli diye biliyorum.sirf sağlık açısından yaptirdim
birkaç doktor hiçbir numarası yok demiş ya ben de şok oldum inş sağlıklı olmuştur bebişlerimiz böyle bi konuda bile bir sürü görüş var bebiş büyütmek ne zormuş

birkaç doktor hiçbir numarası yok demiş ya ben de şok oldum inş sağlıklı olmuştur bebişlerimiz böyle bi konuda bile bir sürü görüş var bebiş büyütmek ne zormuş
Zafer algozun bir videosu var . Hristiyan bir çocuğun sünnet olması ile ilgili bir izle orada sağlık açısından sünnet olmak zorunda kalmış cocuk bir de ayakllanincqa filan zor olacaktı sünnet bosver kurtulduk

Bizim doktorda şey demişti sanki tüm farzları yerine getiriyosunuz bi kaldı gülmüştü sizi de vazgeçireyim mi demişti o an küçük bi aydınlanma yaşadık ama kısa süreli şimdi kararsız kaldım iyice illa yaptırcam ama ne zaman bakalım

Birazdan yürüyüşe çıkıcaz iyi ki yazmışsınız bakarız
Ben uğradım oyuncaklar sert plastikten , bir de daha büyük çocuklar için , bizimkilere hitap etmiyor, belki de varsa seçilmiştir)

Çok geçmiş olsun , hastalık döneminde su mide bulantısını arttırabiliyor, çok soğuk olmayan hafif tuzlu ayran daha iyi olur, kaybedilen mineral ve tuzları yerine koymak için . Allah şifalar versin

Ben ebebekten 1 tog almıştım 18-22 derece arasında giydiriliyor, 2.5 tog hangi markanın acaba, markadan markaya değişiyor tog kalınlıkları

. Burda doktor da dini temelli olmadığını söylüyor tıbben de gereksizmiş çok güzel anlatıyor, ben de istemiyorum canının yanmasını ama eşim ilerde sosyal olarak sorun yaşıycağını söylüyor

22 derece için 2,5 tog fazla gelmedi mi?
doğrusu ben de en soğuk kış günleri için düşünmüştüm ama eşim o gün elyaf yorgan isteyip onunla uyuyunca bebeğinde üşüyeceğini düşündüm, giydirdim . Sık sık ta kontrol ettim aşırı ısı, terleme de olmadı. Ben hiç kundak yapmadım , sarmadım . Şimdi sarınca uyumuyor.Kolları T şeklinde uyuyor üşüsün istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…