- 30 Mayıs 2015
- 5.218
- 12.862
- 448
- 34
yok yok bırakmaz bu dönemde çok sık oluyormuşİnşallah geçicidir ya bırakacak diye çok korkuyorum
iki ürün aldım çok sağ olBugün şok markete çok güzel oyuncaklar bebek ürünleri geliyor belki alacaklarınız vardır
ben komple yapılmasına karşıyım artıkBen de sünnet yaptırmayı düşünüyordum Dört aylık şu an ama bunları okuduktan sonra açıkçası vazgeçtim sanırım yaptırmıycağım
hangilerini yazdı canım maşallah kuzucuğa gayet güzel büyümüşKızlar bugün kontrolümüz vardı sabaha karşı geniz akıntısı başladı kızım var o da hastaydı ondan geçti sanırım neyse boğazda bişey yok burun fısfısı ve şurup verdi
7 kilo 400 gr 63 cm olduk anne sütü sadece 4 ay 11 günlük bende öyle dolu dolu hissetmiyorum hatta aca azaldımı diye düşünmeden edemiyordum ama doktor ona yetiyordur dedi yetmese sürekli ağlar kaka yapmaz bezde çiş olmaz dedi rahatladım sizde sıkıntı yapmayın hatta gece baya şişerdi akardı şimdi öylede olmuyor ama demekki normali bu
Birde sağlık ocağından demir damlası ya da kan vermişlerdi hatta buraya yazmıştım acaba kullanıp sorun yaşayan var mı diye bizimki kaka yaparken zorlanmaya başlamıştı doktor onu sordum yapabiliyor mus o damlalar hatta kanlı bile yapabilir dedi ama değiştirdi bizim damlayı o damla dedi dişlerde karartıya sebep oluyor başka yazdı zaten D vitamini de başka yazmıştı sağlık ocağındakini kullanmıyoruz ki yani bu tip sorun yaşayan varsa bilgilendirmek istedim
Saglik açısından önemli diye biliyorum.sirf sağlık açısından yaptirdimben komple yapılmasına karşıyım artıkbir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa
birkaç doktor hiçbir numarası yok demiş ya ben de şok oldumSaglik açısından önemli diye biliyorum.sirf sağlık açısından yaptirdim
Zafer algozun bir videosu var . Hristiyan bir çocuğun sünnet olması ile ilgili bir izlebirkaç doktor hiçbir numarası yok demiş ya ben de şok olduminş sağlıklı olmuştur bebişlerimiz böyle bi konuda bile bir sürü görüş var bebiş büyütmek ne zormuş
Reçete eşimde kaldı akşam unutmazsam yazarım ama d vitamini deca tabshangilerini yazdı canım maşallah kuzucuğa gayet güzel büyümüş
ben de süt konusunda doktorun gibi düşünüyorum memeler bir süre sonra kıvama geliyor alışıyor o yüzden biz yok gibi hissediyoruz ama var
Bizim doktorda şey demişti sanki tüm farzları yerine getiriyosunuz bi kaldı gülmüştü sizi de vazgeçireyim mi demişti o an küçük bi aydınlanma yaşadık ama kısa süreli şimdi kararsız kaldım iyice illa yaptırcam ama ne zaman bakalımbirkaç doktor hiçbir numarası yok demiş ya ben de şok olduminş sağlıklı olmuştur bebişlerimiz böyle bi konuda bile bir sürü görüş var bebiş büyütmek ne zormuş
Ben uğradım oyuncaklar sert plastikten , bir de daha büyük çocuklar için , bizimkilere hitap etmiyor, belki de varsa seçilmiştir)Birazdan yürüyüşe çıkıcaz iyi ki yazmışsınız bakarız
Çok geçmiş olsun , hastalık döneminde su mide bulantısını arttırabiliyor, çok soğuk olmayan hafif tuzlu ayran daha iyi olur, kaybedilen mineral ve tuzları yerine koymak için . Allah şifalar versinhala kaybettiğim su yerine gelmedi.
çok içemiyorum da midem bulanıyor hemen.
bizim merkezi sistem olduğu için petekler yanmıyor.
3 gün annemlerdeydik, bugün geldik.
evler soğudu ankarada.
oğluşum da tatlı tatlı gülümsüyor bu aralar bol bol.
babasının kucağındayken ona bakıp güldüğümde utangaç gülümseme yapıyor, gülüp başını saklıyor.
ne tatlı zamanları.
hep dinç, enerjik ve anda kalabiliyor olsak diyorum.
çok güzeller.
Ben ebebekten 1 tog almıştım 18-22 derece arasında giydiriliyor, 2.5 tog hangi markanın acaba, markadan markaya değişiyor tog kalınlıklarıUyku tulumunu giydirdiniz mi? Ben önceki gece giydirdim 2,5 tog almıştım kısa kol zıbınla 22 derecede gayet sıcak tuttu tek sorun bizim kız tulumu giydiği gece abartısız göğsüne kadar kaka yaptığı , zıbından taşıp , tuluma da geçmişti . Yıkadım ama ancak bugün kurudu. Sanırım ikinciyi de mecburen alıcam
Ben de e bebekten aldımBen ebebekten 1 tog almıştım 18-22 derece arasında giydiriliyor, 2.5 tog hangi markanın acaba, markadan markaya değişiyor tog kalınlıkları
. Burda doktor da dini temelli olmadığını söylüyor tıbben de gereksizmiş çok güzel anlatıyor, ben de istemiyorum canının yanmasını ama eşim ilerde sosyal olarak sorun yaşıycağını söylüyorben komple yapılmasına karşıyım artıkbir sorun mu var diye araştıra araştıra dini bir temeli olmadığını tıbben de gereksiz olduğunu gördüm inşallah öyle değildir yaaa
Bazı arkadaşlar diyor ya saatlerce emiyor diye çok şaşırıyorumyok yok bırakmaz bu dönemde çok sık oluyormuş
doğrusu ben de en soğuk kış günleri için düşünmüştüm ama eşim o gün elyaf yorgan isteyip onunla uyuyunca bebeğinde üşüyeceğini düşündüm, giydirdim . Sık sık ta kontrol ettim aşırı ısı, terleme de olmadı. Ben hiç kundak yapmadım , sarmadım . Şimdi sarınca uyumuyor.Kolları T şeklinde uyuyor üşüsün istemedim22 derece için 2,5 tog fazla gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?