2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
b3n sadece whatsaptan engelliyorum artık

kızlar saçma gelebilir ama bişey sorcam alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasıl kullanıyorsunuz kısa kollu bodylerin üstüne uzun kollu üst giydiriyordum uzun kollu bodyleri giydirdiğinizde içine bişey giydiriyomusunuz? içine yine çıtçıtlı kısa kollu giydirmek garip mi olur? giydirmeynce de çocuk tek kat oluyo üstüne hırka kalın oluyor ya da tek bir üst. napıcağımı bilemedim ya

eşini dolduruyor olabilirler mi? sanki bizi çekirdek aile kendi halimize bıraksalar çok daha mutlu olacağız
ben ortalığı birbirine kattım valla. bazı hareketlerimden pişmanlık duyuyorum ama genel olarak beni bu hale onlar getirdi. sen de sürekli kocaya söylenme bence bu kötü tepiyor. gerekirse araya büyükleri sok bi kulağını çeksinler. erkeklerde arada bir fabrika ayarlarına geri dönmek gerekiyor

yaaaa hahaha ben de hemen numarasını siliyorum her yerden arkadaşlıktan çıkarıyorum

neden saçma olsun canım ben de bugüne kadar hep acaba üşüyor mu diye tek kat zıbın giydirdim uzun kollu. arada üşüdüğğnü düşündüğümde yelek giydirdim. ama bugün hava daha bi soğuk gibi. yağmur yağıyor falan bugün hep böyleydi

altta çıtçıtlu uzun kol üstüne penye

Ben de hep alttan çıtçıtlı yarım kollu body giydiriyorum. Üstüne sweat giydiriyorum

ben bu aralar alttan çıtçıtlı sıfır kol üzerine uzun kol giydiriyorum. ankaradayız. ama evde çok hafif petekler yanıyor.
soğuk oldğunda bu dediğimin üzerine bir de yelek giydiriyorum.

Doğrusu ben en alta kısa kollu çıtçıtlı, üstüne uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Çünkü sweat veya badilerde sırtı açılıyor. Dışarı çıkacaksam öğlen sıcaksa bunların üstüne penye kısa kollu yelek, öğleden sonra serinse ince pamuklu uzun kollu , akşam ise orta kalınlıkta hırka ya da sweat giydiriyorum. Her zaman kendimden bir fazla giydiriyorum.

yaaaa hahaha ben de hemen numarasını siliyorum her yerden arkadaşlıktan çıkarıyorum
b3n sadece whatsaptan engelliyorum artık
Yaaa hepiniz çok hoşsunuz , şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi sosyal medyadan engellemek, benim eşim çok hassas, duygusal. Çok üzülür , yapamam herhalde

Alta kısa kollu ya da uzun kollu çıtçıtlı üstünde penye uzun kollu giydiriyorum.

Pişman mı oluyorsun. Ben o aşamayı geçtim. Pişman değilim bam bam söyleyip duruyorum.

Kızlar bugün lcw gittim uyku tulumu için neresinde yaziyor tog yeri bulamadım. Bir de ana baba günüydü. Değerleri bulamayınca geri döndüm. Lcwden uyku tulumu alan varsa cevaplasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…