- 22 Mayıs 2023
- 364
- 403
- 33
- 35
Aslında değil hatta çok ağlamz bile ama dışarda bi geliyolar akla karayı seçiyorum puset sevmiyor sorun o kucak istiyor e kucakta hem puset elimde nasıl yapıcam uyku saatine getirmem lazım yada artık oturmaya başlıcak arabanın büyük kısmına geçicez o da dışarıyı izlicek allahım gezmeyi o kadar severiz ki eşimle nolur bebekte gezmeyi sevsin yoksa kafayı yicem artık atamam iki gün önce ki kavgda sildim onu instadan
eşini dolduruyor olabilirler mi? sanki bizi çekirdek aile kendi halimize bıraksalar çok daha mutlu olacağızAh ah gerçekten aynı durumlar konular sebepsiz yani annen onu yaptı baban bunu dedi ama benimki benim yanımda durmadı bi iki sefer ve beni içten içe kaybetti sizinki yine iyi sizi anladıysa bebekler hissediyor bende anlıyorum kavganolunca uyusa bile ağlayarak uyanıyor ve normalde güleç çocuk az gülüyorbu eşler niye böyle ya zaten hayat bize ciddi bir yük getirmiş nolur sevip okşayarak baksalar bize
neden saçma olsun canım ben de bugüne kadar hep acaba üşüyor mu diye tek kat zıbın giydirdim uzun kollu. arada üşüdüğğnü düşündüğümde yelek giydirdim. ama bugün hava daha bi soğuk gibi. yağmur yağıyor falan bugün hep böyleydikızlar saçma gelebilir ama bişey sorcam alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasıl kullanıyorsunuz kısa kollu bodylerin üstüne uzun kollu üst giydiriyordum uzun kollu bodyleri giydirdiğinizde içine bişey giydiriyomusunuz? içine yine çıtçıtlı kısa kollu giydirmek garip mi olur? giydirmeynce de çocuk tek kat oluyo üstüne hırka kalın oluyor ya da tek bir üst. napıcağımı bilemedim ya
Ben de hep alttan çıtçıtlı yarım kollu body giydiriyorum. Üstüne sweat giydiriyorumkızlar saçma gelebilir ama bişey sorcam alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasıl kullanıyorsunuz kısa kollu bodylerin üstüne uzun kollu üst giydiriyordum uzun kollu bodyleri giydirdiğinizde içine bişey giydiriyomusunuz? içine yine çıtçıtlı kısa kollu giydirmek garip mi olur? giydirmeynce de çocuk tek kat oluyo üstüne hırka kalın oluyor ya da tek bir üst. napıcağımı bilemedim ya
yok canım 1 çıtçıtlı sonra da penye. sweat gibi ama çok kalın giydirmiyorum
Doğrusu ben en alta kısa kollu çıtçıtlı, üstüne uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Çünkü sweat veya badilerde sırtı açılıyor. Dışarı çıkacaksam öğlen sıcaksa bunların üstüne penye kısa kollu yelek, öğleden sonra serinse ince pamuklu uzun kollu , akşam ise orta kalınlıkta hırka ya da sweat giydiriyorum. Her zaman kendimden bir fazla giydiriyorum.kızlar saçma gelebilir ama bişey sorcam alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasıl kullanıyorsunuz kısa kollu bodylerin üstüne uzun kollu üst giydiriyordum uzun kollu bodyleri giydirdiğinizde içine bişey giydiriyomusunuz? içine yine çıtçıtlı kısa kollu giydirmek garip mi olur? giydirmeynce de çocuk tek kat oluyo üstüne hırka kalın oluyor ya da tek bir üst. napıcağımı bilemedim ya
yaaaa hahaha ben de hemen numarasını siliyorum her yerden arkadaşlıktan çıkarıyorum
b3n sadece whatsaptan engelliyorum artık
Yaaa hepiniz çok hoşsunuzAslında değil hatta çok ağlamz bile ama dışarda bi geliyolar akla karayı seçiyorum puset sevmiyor sorun o kucak istiyor e kucakta hem puset elimde nasıl yapıcam uyku saatine getirmem lazım yada artık oturmaya başlıcak arabanın büyük kısmına geçicez o da dışarıyı izlicek allahım gezmeyi o kadar severiz ki eşimle nolur bebekte gezmeyi sevsin yoksa kafayı yicem artık atamam iki gün önce ki kavgda sildim onu instadan
Alta kısa kollu ya da uzun kollu çıtçıtlı üstünde penye uzun kollu giydiriyorum.kızlar saçma gelebilir ama bişey sorcam alttan çıtçıtlı uzun kollu bodyleri nasıl kullanıyorsunuz kısa kollu bodylerin üstüne uzun kollu üst giydiriyordum uzun kollu bodyleri giydirdiğinizde içine bişey giydiriyomusunuz? içine yine çıtçıtlı kısa kollu giydirmek garip mi olur? giydirmeynce de çocuk tek kat oluyo üstüne hırka kalın oluyor ya da tek bir üst. napıcağımı bilemedim ya
Pişman mı oluyorsun.eşini dolduruyor olabilirler mi? sanki bizi çekirdek aile kendi halimize bıraksalar çok daha mutlu olacağız
ben ortalığı birbirine kattım valla. bazı hareketlerimden pişmanlık duyuyorum ama genel olarak beni bu hale onlar getirdi. sen de sürekli kocaya söylenme bence bu kötü tepiyor. gerekirse araya büyükleri sok bi kulağını çeksinler. erkeklerde arada bir fabrika ayarlarına geri dönmek gerekiyor
İki çıtçıtlı üst üste giydiriyorum ben. altta beyaz kısa kol çıtçıtlı üste de uzun çıtçıtlı body ve penye yelek,22 24 derece arasıyok canım 1 çıtçıtlı sonra da penye. sweat gibi ama çok kalın giydirmiyorumalta da bir patikli pantolon
ev 23 derece
Yaaa hepiniz çok hoşsunuz, şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi sosyal medyadan engellemek , benim eşim çok hassas, duygusal. Çok üzülür , yapamam herhalde
Dışında fiyat etiketi gibi etikette yazıyor.Kızlar bugün lcw gittim uyku tulumu için neresinde yaziyor tog yeri bulamadım. Bir de ana baba günüydü. Değerleri bulamayınca geri döndüm. Lcwden uyku tulumu alan varsa cevaplasin
Dışında fiyat etiketi gibi etikette yazıyor.
pişman değilim aklım hala sokamadığım laflarda diyormuşuzPişman mı oluyorsun.Ben o aşamayı geçtim. Pişman değilim bam bam söyleyip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?