2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bana da bu şeklde daha sağlıklı geliyo ama üst üste iki çıtçıtlı saçma mı onu bilemedim gerçi saçma olsa nolcak ajah neyse teşekkür ederim

bana da bu şeklde daha sağlıklı geliyo ama üst üste iki çıtçıtlı saçma mı onu bilemedim gerçi saçma olsa nolcak ajah neyse teşekkür ederim
Benim içim böyle rahat ediyor , kendim de çok üşürüm, kendim gibi giydiriyorum .

Kızlar sleepy extralar tarım kredide 95 tl ye düşmüş kullananlarınız varsa bilginiz olsun

Slm kızlar nasılsıniz bebisler nasıl doğumdan sonra hiç yazmadım biraz sıkıntılı zamanlar gecirdim herkes iyimi

maşallah kuzuya ben önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. bugün telefonda müzik açmıştım kaldırırken instagram hikayelere bakıyordum bir bebek çıktı ağlıyordu. bizimki başladı ağlamaya ama nasıl bağırıyor böyle değişik tepkiler verebiliyorlar

Kızlar sleepy extralar tarım kredide 95 tl ye düşmüş kullananlarınız varsa bilginiz olsun
Sleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.

Biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Bir ara molfix denedik pişik yaptı. Bize de hediye natürel bebem geldi 4,5,6 numara umarım iyi olur. Ben e bebekin kendi markası galiba ıslak mendil almıştım.40 paket hamileyken. Ama keşke onun yerine temizleme pamuğu alsaydım.

Ben temizle pamuğu kullanıyorum çokta memnunum en doğal o geliyor bana tavsiye ederim

Bende öyle yapıyorum alta kısa kol çıtçıt üste uzun kol çıtçıt alta patikli patiksiz pantolon ben hep böyle giydirdim

Ben hep sleepy kullandım ıslak mendilide bezide şimdiye kadar sorun yaşamadım memnunum ama goon bende merak ediyorum numaralar aynı mı sleepyle ölçü olarak

Ben hep sleepy kullandım ıslak mendilide bezide şimdiye kadar sorun yaşamadım memnunum ama goon bende merak ediyorum numaralar aynı mı sleepyle ölçü olarak
Prima 3 numara en büyüğü goon 3 no da sleepyden büyük oğlum biraz ince uzun bebek olduğu için Prima daha iyi oluyor

Ebebeğin ıslak mendili daha doğal gibi ama çıkartırken paketten zor geliyor yırtılıyor falan o da daha doğal olduğundan galiba

Sadece anne sütü alıyor benim bebeğim. Siz başladınız mı
Anne sütünü üç ay aldı sadece mama veriyorum 120 ml içiyor üç saat arayla doktorum az dedi ek gıdaya baslamami söyledi ama yemiyor ağzını kitliyor resmen

Kızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
Ben 6 aydan önce vermeyi düşünmüyorum ek gıdayı, şuan sadece anne sütü alıyor, ek gıda için dr a danistinmi
Goon çok iyi, ben hep baby turco kullandım harika yumuşacık bir bez, hic pisik yapmadı, amazon da kampanya vardı goon 3 numarada, 100 lü paket 120 tl ye düşmüştü, 2 paket aldım kullanıyorum şuan ve gayet güzel. Önlem almıştım mecbur kalıp o çok sert pişik yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…