bana da bu şeklde daha sağlıklı geliyo ama üst üste iki çıtçıtlı saçma mı onu bilemedim gerçi saçma olsa nolcak ajah neyse teşekkür ederimDoğrusu ben en alta kısa kollu çıtçıtlı, üstüne uzun kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Çünkü sweat veya badilerde sırtı açılıyor. Dışarı çıkacaksam öğlen sıcaksa bunların üstüne penye kısa kollu yelek, öğleden sonra serinse ince pamuklu uzun kollu , akşam ise orta kalınlıkta hırka ya da sweat giydiriyorum. Her zaman kendimden bir fazla giydiriyorum.
Benim içim böyle rahat ediyorbana da bu şeklde daha sağlıklı geliyo ama üst üste iki çıtçıtlı saçma mı onu bilemedim gerçi saçma olsa nolcak ajah neyse teşekkür ederim
maşallah kuzuyaNormal zamanda çok iyi, bi sıkıntı yok çok şükür, tepkileri felan maşallah çok akıllı, güler yüzlü, şebekişte korktum bende bi an, aradan zaman geçsin az, bi daha denerim yine yaparsa dr a götürürüm
Sleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.Kızlar sleepy extralar tarım kredide 95 tl ye düşmüş kullananlarınız varsa bilginiz olsun
Biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Bir ara molfix denedik pişik yaptı. Bize de hediye natürel bebem geldi 4,5,6 numara umarım iyi olur. Ben e bebekin kendi markası galiba ıslak mendil almıştım.40 paket hamileyken. Ama keşke onun yerine temizleme pamuğu alsaydım.Sleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.
Sleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam
Ben temizle pamuğu kullanıyorum çokta memnunum en doğal o geliyor bana tavsiye ederimSleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.
Sadece anne sütü alıyor benim bebeğim. Siz başladınız mıKızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
Bende öyle yapıyorum alta kısa kol çıtçıt üste uzun kol çıtçıt alta patikli patiksiz pantolon ben hep böyle giydirdimbana da bu şeklde daha sağlıklı geliyo ama üst üste iki çıtçıtlı saçma mı onu bilemedim gerçi saçma olsa nolcak ajah neyse teşekkür ederim
Ben hep sleepy kullandım ıslak mendilide bezide şimdiye kadar sorun yaşamadım memnunum ama goon bende merak ediyorum numaralar aynı mı sleepyle ölçü olarakSleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.
Prima 3 numara en büyüğü goon 3 no da sleepyden büyük oğlum biraz ince uzun bebek olduğu için Prima daha iyi oluyorBen hep sleepy kullandım ıslak mendilide bezide şimdiye kadar sorun yaşamadım memnunum ama goon bende merak ediyorum numaralar aynı mı sleepyle ölçü olarak
Ebebeğin ıslak mendili daha doğal gibi ama çıkartırken paketten zor geliyor yırtılıyor falan o da daha doğal olduğundan galibaBiz doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Bir ara molfix denedik pişik yaptı. Bize de hediye natürel bebem geldi 4,5,6 numara umarım iyi olur. Ben e bebekin kendi markası galiba ıslak mendil almıştım.40 paket hamileyken. Ama keşke onun yerine temizleme pamuğu alsaydım.
Ben temizle pamuğu kullanıyorum çokta memnunum en doğal o geliyor bana tavsiye ederim
Oğlum kaka çok yapıyor temizleme pamuğuyla asla temizleyememBen temizle pamuğu kullanıyorum çokta memnunum en doğal o geliyor bana tavsiye ederim
Anne sütünü üç ay aldı sadece mama veriyorum 120 ml içiyor üç saat arayla doktorum az dedi ek gıdaya baslamami söyledi ama yemiyor ağzını kitliyor resmenSadece anne sütü alıyor benim bebeğim. Siz başladınız mı
Sebze çorbası vermeyi denediniz mi, belki püre şeklinde yemeyi sevmiyordurAnne sütünü üç ay aldı sadece mama veriyorum 120 ml içiyor üç saat arayla doktorum az dedi ek gıdaya baslamami söyledi ama yemiyor ağzını kitliyor resmen
Denedim icmedi yarın doktora randevumuz var bakalım kilo alımı iyimi ona göre konusacaz artık. Siz basladinizmiSebze çorbası vermeyi denediniz mi, belki püre şeklinde yemeyi sevmiyordur
Ben 6 aydan önce vermeyi düşünmüyorum ek gıdayı, şuan sadece anne sütü alıyor, ek gıda için dr a danistinmiKızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
Goon çok iyi, ben hep baby turco kullandım harika yumuşacık bir bez, hic pisik yapmadı, amazon da kampanya vardı goon 3 numarada, 100 lü paket 120 tl ye düşmüştü, 2 paket aldım kullanıyorum şuan ve gayet güzel. Önlem almıştım mecbur kalıp o çok sert pişik yaptiBen hep sleepy kullandım ıslak mendilide bezide şimdiye kadar sorun yaşamadım memnunum ama goon bende merak ediyorum numaralar aynı mı sleepyle ölçü olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?