2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Çok üzüldüm durumunuz için . İnşallah en kısa zamanda düzelirsiz. Şu pijama durumu çok moral bozukluğuna sebep oluyor, tüm enerjiyi çekiyor. Bizzat yaşadım , o yüzden artık uyanır uyanmaz bebekten sonra beni en iyi hissettirecek kıyafetleri giyiyorum. Mesela bugün cam sildim en sevdiğim taytımı gömleğimi giydim
Bebek ağlayacak diye kendinizi kısıtlamayın lütfen dışarı çıkın. Eşiniz arabanızla sizi de gezdirsin, inemezseniz bile siz de kahvenizi arabada içşn .. Biz , 3. Günden sonra her gün çıktık . 6 günlük olduğumuzda sahile , 11 günlük olduğunda dondurma yemeye çıktık . 3.günden beri , kafede sahilde , sokakta, arabada , ( emzirme önlüğü dahi almadım bol tişört, gömlek giyip) her yerde emzirdim . Şimdi de kanguru ile 30 dk bile olsa her gün çıkıyorum. Gebeliğimden beri araba kullanmaktan korkar oldum , eşim kullanmak istemediğim için sitem etse de . Yarın başka ilçeye arkadaşıma gideceğim, eşim gece çalışmasına rağmen çok az dinlenip bizi götürecek, kız kıza buluşma olacağı için de orada oyalanacak ve bizi geri getirecek. Sosyal hayatınızdan da feragat etmeyin. Siz isteyin bazen eşler ince düşünemiyor.

tartışmalar oluyor hep ve bebekler hissediyor gerçekten.
şöyle okumuştum bebeğiniz tartıştığınızı, kavga ettiğinizi gördüğünde barıştığınızı da mutlaka görsün diyordu.
hayatta elbette ki bu tarz durumlar oluyor ama tatlıya bağlandığını görmeli.
ciddi boyutlara varmış tartışmalarınız, destek almaya çalışın birlikte olabildiği kadar.

Sen fotoğraf çekince ben de çektim daha çok de facto dan kotondan almışım , 6-9, 9-12 ay bedenleri çok yakın . Ben de fotoğraf çaktim. De facto eşofman takımı ve pantolonları geniş kalıplı onları çekmedim. , ama taytlar dar kalıplı.
1. Sıradaki sarı koton 6-9 ay, yanındakiler çiçekli pijamaya kadar defacto 6-9 ay ( mavi , lacivert, ) artık bebeğime olmuyor bacaklarını çok sıkıyor

Lila taytta dahil diğerleri 9-12 ay defacto turuncu taytta olmuyor.

2 . fotoğraftaki üstteki yeşil hırka 6-9 ay koton , yelek 9-12 ay koton , alttaki hırka de facto 6-9 ay

3. Fotoğraf , soldan ilk 5 defacto 6-9 ay, beyaz koton 6-9 ay, yeşil motherlove 6 ay. Kotonun sweat ve kazak kalıpları aynı.
De facto atlet 6-9 ay bana e bebekten daha uzun geldi.

Yandan açılır zıbın hiç almamıştım dikkatimi bile çekmemiş, sen de gördüm. E bebeğin hediye çeki var 25 inden sonra kullanabileceğim, onlardan alayım .

Eklentiler

• E944C535-6D50-4569-850D-407AE86C287F.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 6E5A8C01-D58F-42FC-856F-E22F865EDA28.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 48
  • F307FFE7-D4E0-4DD1-A075-B93C67AFA469.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 50
kız nasıl güzel cicili bicililer. kız bebişe ait olduğu nasıl belli ve tatlılarrr ya bugün defacto ve kotona gittim hiç bebek ürünü yoktu. internetten bakacağım ben de

neyiniz var? tam olarak tabi ki özel değilse. ben de aynı haldeyim. yeni yeni toparlamaya çalışıyorum. nefes almasından bile rahatsız oluyordum. ailesi birkaç yanlış yaptı sildim hepsini. çok aileci biri olduğu için yanımda durmaz sandım ama sanırım babasının da etkisiyle beni haklı buldu (emin değilim). şimdi buraya geldiklerinde benimle konuşacak her şeyi düzelteceklermiş eşime öyle söylüyorlarmış ama ben artık çok mesafeli duracağım.
boşanmayı çok düşündüm. işin içinden çıkamıyordum a desem z anlaşılıyordu. çok farklı yerlerdeymişiz hayatta. kültürel insani ne bileyim her açıdan bambaşka insanlarmışız. neden şimdi bu kadar fark ettim, şimdiye kadar aklım nerdeydi bilmiyorum. babam onu çocuk yapmadan önce düşünecektin dedi. bebeğimi bana bırakmazlar maalesef yani o kadar vicdansız değillerdir ama düşkünler diyeyim seni rahat bırakmazlar diyor benim ailem. eşimin de yanımda duruşuyla toparlamaya çalışıyorum ne kadar sürer bilmiyorum önümüzü göremiyorum.
4.5 aydır full kavga vardı evde zaten deprem vs bir sürü olumsuzlukla geldi dünyaya kuzum. bir de ona ben haksızlık etmişim gibi çok üzgünüm. en çok bebeğimize üzülüyoruz biz anneleri neden anlamıyorlar? konuşarak çözülemeyecek mevzular mı var? kesinlikle kavgayı hissediyorlar benim oğlum uykusunda çok ağlıyor bağırıyor.

lcw’da şapka bile bulamadım. buraya gelmiyor mu acaba yaaa en iyisi internetten bakınmak

İnşallah düzelir,

Kolik miydi bebegin.ben de hep tedirginim dışarı çıkarken. Biraz düzeldi hatta disarda uyusa bile hemen eve geçmek istiyorum. Dışarı çıktığınızda biraz ona verin bebeği. Kanguru varsa o taksın. Evde biraz oyala ben isleri halledeyim diyin. Mesela instagramda bebekle ilgilenmeyen babalara ilgili yazılar var onu gönderin. Bebeklerle ilgilen baba videoları var onu gönderin.belki baba olmanın eğlenceli olduğunu anlar

Arkadaşlar sizin de bebeniz uykuya geçerken yada henüz geçmişken ayaklarını kaldırıp yatağa pat diye geri bırakıyor mu? Bunu neden yaptığını anlamadım
evet benimki de yapıyor
evet benim oğlum da 2,5-3 saatte uyanıyor,bu gece 1,5 saat sonra uyanmıştı,emziğini verim,hemen gözünü kapatıp uyudu ve toplam 3,5 saat uyumuş oldu.

Aslında gezme işini bende yaptım akşam kız arkadaşlarımla haftada bir çıkmaya çalıştım vs ama eşimle paylaşım yok birlikte de bebek odaklı gezmeler oluyor hatta bi gün dedim ona annemlete bırakıp başbaşa çıkalım hiç duymadı bile bu sabah kahvaltı hazırlamış bize mesela şimdi barıştık gibi ama soğukluk alttan alttan devam ediyor galiba benim psikolojim çok iyi değil o da bunu taşıyamıyor ben ilgi alaka nazlanma bekliyorum onun da buna tahammülü yok

Ah ah gerçekten aynı durumlar konular sebepsiz yani annen onu yaptı baban bunu dedi ama benimki benim yanımda durmadı bi iki sefer ve beni içten içe kaybetti sizinki yine iyi sizi anladıysa bebekler hissediyor bende anlıyorum kavganolunca uyusa bile ağlayarak uyanıyor ve normalde güleç çocuk az gülüyorbu eşler niye böyle ya zaten hayat bize ciddi bir yük getirmiş nolur sevip okşayarak baksalar bize

Aslında değil hatta çok ağlamz bile ama dışarda bi geliyolar akla karayı seçiyorum puset sevmiyor sorun o kucak istiyor e kucakta hem puset elimde nasıl yapıcam uyku saatine getirmem lazım yada artık oturmaya başlıcak arabanın büyük kısmına geçicez o da dışarıyı izlicek allahım gezmeyi o kadar severiz ki eşimle nolur bebekte gezmeyi sevsin yoksa kafayı yicem artık atamam iki gün önce ki kavgda sildim onu instadan

evet benimki de yapıyor

evet benim oğlum da 2,5-3 saatte uyanıyor,bu gece 1,5 saat sonra uyanmıştı,emziğini verim,hemen gözünü kapatıp uyudu ve toplam 3,5 saat uyumuş oldu.
Yaaa bende bekliyorum dört saatlere çıksın diye ama yok maks 2 3 doktor her uyandığında artık emzirme dedi ama süt doluyor memeler ben emziriyorum valla gündüz pek iştahli değil bu ara bari gece alsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…