2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
BiZDE DE var canım aynısı ama bizimki görümce kaynaklı belki terapiye gidebilirsiniz. Online olanlarda var. Valla ben de bosansam rahatlayacak gibiyim. Ama üzülme önce bir çözümüne bak.. bazı erkekler hemen baba olamıyor galiba .

Bime filan da gelecek bir bak istersen. Benimki dümdüz mama sandalyesi. Eğer sevmezsem ya da çocuk rahat etmezse farklı bir masa bakarım. Çok pahalı bir şeye gerek var mıdır bilemdim
Ben de ikeanın antilop modeline baktım ona yakınım gibi ama bi burdaki tecrübeli arkadaşların fikrini de merak ediyorum

Bizim de son zamanlarda aramız kötü anlamıyorum nedenini
Kavgadan ziyade ilgisizlik bizim sorunumuz ben de merak ediyorum bebekle mi ilgili diye
Sizin kavga sebeplerşniz genelde neyden kaynaklı
Bizim sorun benim ailemin bebeğe olan ilgili halleri onun ailesinin de aslaaa ilgilenmeyen tavırları kafasında kendisini ezik görüp hıncını benden çıkarıyor kaynana olucak insanın yaptığı sevgisiz haller yani olayları tek tek anlatsam konu yeni doğum yapmış bebek emziren bi kadına hayatta yapılmayacak tavırlar dersiniz kocamda bunları görüp hepsinin sinirini bizden çıkarıyor ama saygısız konuşmalar hakaretler sevgi zaten unutalı çok oldu artık gerçekten son çaredeyim gibi

Biz onu denemiştik iki sene önce işe yaradı gibi ama şimdi onun ailesi problem o da bunun altında kalmamak için sürekli benim ailemde kusur bulma çabalarında ama insanlar torunları için ölüyor o kadar nankörlük ediyor ki ben ailemden utanıyorum onun arkalarından söyledği laflar yüzünden bir de kendi ailesinin yaptığı sevgisiz sadece para odaklı hareketleri görseniz kafayı yiyorum

Bizim de son zamanlarda aramız kötü anlamıyorum nedenini
Kavgadan ziyade ilgisizlik bizim sorunumuz ben de merak ediyorum bebekle mi ilgili diye
Sizin kavga sebeplerşniz genelde neyden kaynaklı
İlgisizlik zaten baş sebep karı kocalık yok artık analık babalık var bende resti çektim artık bu saatten sonra oğlumun annesiyim sende babasısın bu kadar ben kimsenin gelini yada karısı değilim dedim

İlgisizlik zaten baş sebep karı kocalık yok artık analık babalık var bende resti çektim artık bu saatten sonra oğlumun annesiyim sende babasısın bu kadar ben kimsenin gelini yada karısı değilim dedim
Bizimki babalığı da rafa kaldırdı tek derdi işten geliyim yatıyım telefonla oynayım çok yoruluyorum benden bişey isteme hakkınız yok kafasında
Kocalık desen ben küsersem hatrım kırılmasın diye görev gibi
Bu bir süreç mi hep böyle mi olacak acaba

Yeminle aynı hatta nerdeyse benden çok yoruluyor benim yorulmaya hakkım yok asla beni nazlatmaz şımartmaz bütün gün evdeyim bebekle bazen ağlıyorum sinirden 33 yaşındayım 10 senedir çalışıyorum sürekli pijamayla bebek bakmak ne demek anlamıyor beni

Daha büyük çocukları olan arkadaşlarım daha da beter hale geliyor diyor ve ben çok korkuyorum

kizlar umarım her şey düzelir.. canınızı sıkmayın.bebekler hisseder. Ailenizden birileri varsa yanınıza gelsin. Geçecek bugünler. Belki biraz taktik yaparsanız işe yarar mı?

Daha büyük çocukları olan arkadaşlarım daha da beter hale geliyor diyor ve ben çok korkuyorum
Benim 4 tane yeğenim var canım. abim boşandığı için ben bekarken yeğenim bir ay bizde kalırdı
2 yaşındaydı o zaman. Sabah 9 da kalkar kahvaltı ederdik . Biraz oyun oynardık sonra o oyununa devam eder işlerimize bakardık. Rahatlıkla gezmeye giderdik. Bakımı o kadar kolaydı ki
Kesinlikle bebeklik daha zor o yüzden ben işlerin kolaylaşacağına eminim. Evet çocuk her daim zordur ama en azından uykumuzu almış olacağız
Bizimle sofraya oturacak vs vs. En zoru bebeklik
Dışarı bile çıkamıyorum ben şu an

kizlar umarım her şey düzelir.. canınızı sıkmayın.bebekler hisseder. Ailenizden birileri varsa yanınıza gelsin. Geçecek bugünler. Belki biraz taktik yaparsanız işe yarar mı?
Ne yapabilirim bilmiyorum inan ilişki koşlarına yazcam artık

Ben de insan yüzü görmez oldum bi şey desem o zaman istemeseydin çocuk diyecek biliyorum

Yok çok güvendiğim ve hep yazdığım biri var
Bende duydum o lafı sanki silah zoruyla yaptık çocuğu dedi bana aynı durumdayım dışarı çıkamıyorum çıktığımda bebek ağlıcak mızmızlanıcak diye tedirgin oluyorum ama kendisi sabah eline kahvesini alıp arabamıza binip işe gidiyor işimizde öyle yoğun falan değil devlet memuruyuz şirket yönetmiyor yani ama az önce bile nolucak bu halimiz diye konuyu açtım bağır çağır bitti konu konuşamadık böğürdük resmen bizim son belli boşanmakta eğer umudun varsa çift terapistine git derim faydalı oluyor canım ama eşin gelir mi bilmiyorum

Ben yaptım 15 gün anneme gittim delirdi çocuğumu alıkoydun dedi bana ruh hastasına bağladı benimki sonu mahkeme artık ben eminim de bi gün tepemin tam anlamıyla atmasını bekliyor

Kesinlikle en zoru bebeklik inanır mısın gün sayıyorum bir gün daha büyüdü oğlum diye ama sonra vicdan yapıyorum o kadar tatlı ki özlicem bu hallerini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…