2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
İki çıtçıtlı üst üste giydiriyorum ben. altta beyaz kısa kol çıtçıtlı üste de uzun çıtçıtlı body ve penye yelek,22 24 derece arası
ayyy iki çıtçıtlı nasıl giydiriyorsunuz kız ben bir tanesini zor takıyorum ben sıfır kolları kaldırmıştım bu mantıkla iyi olurmuş aslında ya çok sağol

Yaaa hepiniz çok hoşsunuz , şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi sosyal medyadan engellemek, benim eşim çok hassas, duygusal. Çok üzülür , yapamam herhalde
boş ver engellesek de geri eve geliyorlar balık burcu mu

Henüz onun tarafına sıçramadım ama benim ailemle çok dertleştim sonu o zaten şimdilik evdekine ayar verip duruyorum cidden ayar gerekiyor çok iyi yapmışsın valla ben çekiceme onlar çeksin aslında

Bu duruma onlar getirdi. Aslında doğru değil saygı ve sevgi olmalı öncelik. Umarım çocuklarının farkına varır hepsi
Evet inşallah olan bebeklerimize olmasın güzel mutlu ailelerde büyüsünler çocuktan sonra adamı saldım zaten eskiden bi kıskanırdım falan umrumda değil şimdi hoş bişey yapmıyo ama ben bi meraklanırdım şimdii hiiiç sormuyorm bile

Henüz onun tarafına sıçramadım ama benim ailemle çok dertleştim sonu o zaten şimdilik evdekine ayar verip duruyorum cidden ayar gerekiyor çok iyi yapmışsın valla ben çekiceme onlar çeksin aslında
aynen öyle canım hiç sıkmayalım canımızı allah bize tatlış bir bebek gönderdi gerisi illa ki hallolur ve düzelir. elbet herkes yanlışının farkına varır

Arkadaşlar size bisey sormaya geldim, benim kızımda tikmi var yoksa nedir bilmiyorum, peluş oyuncaklar var inek kedi felan, dün dikkatimi çekti, inegi karsisinda sallıyorum onun kafasında o şekilde titriyor, durunca duruyor sallayınca kızımda kafasını titrer gibi sallıyor, korktum açıkçası, hipnoz gibi kalıyor, durunca normale dönüyor, anlatabildim mi bilmiyorum

Son düzenleme:
ayyy iki çıtçıtlı nasıl giydiriyorsunuz kız ben bir tanesini zor takıyorum ben sıfır kolları kaldırmıştım bu mantıkla iyi olurmuş aslında ya çok sağol
Üsteki çıtçıtlı biraz bol oluyor çok Sıkıştırmıyor maksat beli açılmasın, kucağa falan alınca da üste doğru kastırdığı için biraz büyük beden aldım hep

Hiç dikkat etmedim , acaba taklit mi ediyor. Benim kız da ağız hareketlerime odaklanıyor aynısını yapmaya çalışıyor sanki

Hiç dikkat etmedim , acaba taklit mi ediyor. Benim kız da ağız hareketlerime odaklanıyor aynısını yapmaya çalışıyor sanki
Taklit değil, salladigim an hipnoz olmuş gibi kafasını titretiyor, durduğunda durup normaline dönüyor, Allah korusun otizmden şüphelendim araştırdım 0 6 ay arası bebeklerde hiç göz teması kurmamasi ve az gulmesi gibi belirtiler oluyormuş ama benim kızım maşallah gayet neşeli gulucuklu ve herkesle göz teması kuruyor. Kaynanamda heyecanlanıyor galiba, bi süre oyuncak gösterme sallama dedi, bakalım, duruma göre dr a gotururum

Allah korusun, içinizi ferah tutun. En doğrusunu çocuk doktoru bilir

bence de heyecanlanıyordur benimki oyuncak karşısında el ve ayaklarını sallayıp gülüyor. normal zamanda iyiyse belki oyuncağı sevmemiştir artık sevmediklerine garip tepkiler verebiliyorlar bi peluş var onu eliyle itiyor selim

Normal zamanda çok iyi, bi sıkıntı yok çok şükür, tepkileri felan maşallah çok akıllı, güler yüzlü, şebek işte korktum bende bi an, aradan zaman geçsin az, bi daha denerim yine yaparsa dr a götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…