- 30 Mayıs 2015
- 5.216
- 12.861
- 448
- 34
ayyy iki çıtçıtlı nasıl giydiriyorsunuz kız ben bir tanesini zor takıyorumİki çıtçıtlı üst üste giydiriyorum ben. altta beyaz kısa kol çıtçıtlı üste de uzun çıtçıtlı body ve penye yelek,22 24 derece arası
Böyle olmaliyiz. Yoksa üste cikiyorlarpişman değilim aklım hala sokamadığım laflarda diyormuşuz
boş ver engellesek de geri eve geliyorlarYaaa hepiniz çok hoşsunuz, şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi sosyal medyadan engellemek , benim eşim çok hassas, duygusal. Çok üzülür , yapamam herhalde
İkizler burcuboş ver engellesek de geri eve geliyorlarbalık burcu mu
Henüz onun tarafına sıçramadım ama benim ailemle çok dertleştim sonu o zaten şimdilik evdekine ayar verip duruyorum cidden ayar gerekiyor çok iyi yapmışsın valla ben çekiceme onlar çeksin aslındaeşini dolduruyor olabilirler mi? sanki bizi çekirdek aile kendi halimize bıraksalar çok daha mutlu olacağız
ben ortalığı birbirine kattım valla. bazı hareketlerimden pişmanlık duyuyorum ama genel olarak beni bu hale onlar getirdi. sen de sürekli kocaya söylenme bence bu kötü tepiyor. gerekirse araya büyükleri sok bi kulağını çeksinler. erkeklerde arada bir fabrika ayarlarına geri dönmek gerekiyor
Bende pişman değilim ama kendimi bozuyorum gibi geliyor yoksa ona az bileeePişman mı oluyorsun.Ben o aşamayı geçtim. Pişman değilim bam bam söyleyip duruyorum.
Bu duruma onlar getirdi. Aslında doğru değil saygı ve sevgi olmalı öncelik. Umarım çocuklarının farkına varır hepsiBende pişman değilim ama kendimi bozuyorum gibi geliyor yoksa ona az bileee
Ya o kadar gıcık oluyorum ki instadan silmek ne dünyadan silicem adamı elimden gelse onunda umrunda oluyodur tabii ama biliyo sinirlendirdiğini napsın ses edemiyo biz ikimiz de aslanız evde birbrimizi ısırmadığımıza dua etmemiz lazımİkizler burcu
Evet inşallah olan bebeklerimize olmasın güzel mutlu ailelerde büyüsünler çocuktan sonra adamı saldım zaten eskiden bi kıskanırdım falan umrumda değil şimdi hoş bişey yapmıyo ama ben bi meraklanırdım şimdii hiiiç sormuyorm bileBu duruma onlar getirdi. Aslında doğru değil saygı ve sevgi olmalı öncelik. Umarım çocuklarının farkına varır hepsi
eyvah bizim bebeler gibiİkizler burcu
aynen öyle canım hiç sıkmayalım canımızı allah bize tatlış bir bebek gönderdi gerisi illa ki hallolur ve düzelir. elbet herkes yanlışının farkına varırHenüz onun tarafına sıçramadım ama benim ailemle çok dertleştim sonu o zaten şimdilik evdekine ayar verip duruyorum cidden ayar gerekiyor çok iyi yapmışsın valla ben çekiceme onlar çeksin aslında
Üsteki çıtçıtlı biraz bol oluyor çok Sıkıştırmıyor maksat beli açılmasın, kucağa falan alınca da üste doğru kastırdığı için biraz büyük beden aldım hepayyy iki çıtçıtlı nasıl giydiriyorsunuz kız ben bir tanesini zor takıyorumben sıfır kolları kaldırmıştım bu mantıkla iyi olurmuş aslında ya çok sağol
Evet, doğum günleri arasında 3 gün vareyvah bizim bebeler gibi
Ben de aynısını yapıyorum.Üsteki çıtçıtlı biraz bol oluyor çok Sıkıştırmıyor maksat beli açılmasın, kucağa falan alınca da üste doğru kastırdığı için biraz büyük beden aldım hep
Hiç dikkat etmedim , acaba taklit mi ediyor. Benim kız da ağız hareketlerime odaklanıyor aynısını yapmaya çalışıyor sankiArkadaşlar size bisey sormaya geldim, benim kızımda tikmi var yoksa nedir bilmiyorum, peluş oyuncaklar var inek kedi felan, dün dikkatimi çekti, inegi karsisinda sallıyorum onun kafasında o şekilde titriyor, durunca duruyor sallayınca kızımda kafasını titrer gibi sallıyor, korktum açıkçası, hipnoz gibi kalıyor, durunca normale dönüyor, anlatabildim mi bilmiyorum
Taklit değil, salladigim an hipnoz olmuş gibi kafasını titretiyor, durduğunda durup normaline dönüyor, Allah korusun otizmden şüphelendim araştırdım 0 6 ay arası bebeklerde hiç göz teması kurmamasi ve az gulmesi gibi belirtiler oluyormuş ama benim kızım maşallah gayet neşeli gulucuklu ve herkesle göz teması kuruyor. Kaynanamda heyecanlanıyor galiba, bi süre oyuncak gösterme sallama dedi, bakalım, duruma göre dr a gotururumHiç dikkat etmedim , acaba taklit mi ediyor. Benim kız da ağız hareketlerime odaklanıyor aynısını yapmaya çalışıyor sanki
Allah korusun, içinizi ferah tutun. En doğrusunu çocuk doktoru bilirTaklit değil, salladigim an hipnoz olmuş gibi kafasını titretiyor, durduğunda durup normaline dönüyor, Allah korusun otizmden şüphelendim araştırdım 0 6 ay arası bebeklerde hiç göz teması kurmamasi ve az gulmesi gibi belirtiler oluyormuş ama benim kızım maşallah gayet neşeli gulucuklu ve herkesle göz teması kuruyor. Kaynanamda heyecanlanıyor galiba, bi süre oyuncak gösterme sallama dedi, bakalım, duruma göre dr a gotururum
bence de heyecanlanıyordur benimki oyuncak karşısında el ve ayaklarını sallayıp gülüyor. normal zamanda iyiyse belki oyuncağı sevmemiştir artık sevmediklerine garip tepkiler verebiliyorlar bi peluş var onu eliyle itiyor selimTaklit değil, salladigim an hipnoz olmuş gibi kafasını titretiyor, durduğunda durup normaline dönüyor, Allah korusun otizmden şüphelendim araştırdım 0 6 ay arası bebeklerde hiç göz teması kurmamasi ve az gulmesi gibi belirtiler oluyormuş ama benim kızım maşallah gayet neşeli gulucuklu ve herkesle göz teması kuruyor. Kaynanamda heyecanlanıyor galiba, bi süre oyuncak gösterme sallama dedi, bakalım, duruma göre dr a gotururum
Normal zamanda çok iyi, bi sıkıntı yok çok şükür, tepkileri felan maşallah çok akıllı, güler yüzlü, şebekbence de heyecanlanıyordur benimki oyuncak karşısında el ve ayaklarını sallayıp gülüyor. normal zamanda iyiyse belki oyuncağı sevmemiştir artık sevmediklerine garip tepkiler verebiliyorlar bi peluş var onu eliyle itiyor selim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?