2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Goon gerçekten çok iyi. Yeni denedim ben de. Bundan sonra hep goon alırım sanırım.

Bebeğimin aşırı dişleri kaşınıyor. Bugün bir de 4. ay aşıları oldu. Çok huysuz. Hemen ağlıyor.

700 gram almış bu ay. Mamayı çok az aldı. Genelde anne sütüydü.

Akşamlar biz 14 ekimde 4 aylik olduk asimiz var bizden önce asi yaptıran oldumu nasıl di bebisleriniz
Birde ben anne sutu ile besliyorum fakat bazen süt azaldığı zaman mama veriyorum günde 1 defa su vermem gerekirmi

Doktorum 17 haftalık olunca baslamami söyledi senin ne güzel anne sütü alıyor benim almıyor mama iciyor

Goon hangi paket acaba? Sarı mı mavi mi? Bir de bebeğiniz kaç kilo kaç numara alıyorsunuz?

Denedim icmedi yarın doktora randevumuz var bakalım kilo alımı iyimi ona göre konusacaz artık. Siz basladinizmi
Bu ay kilo alımı biraz düşük gelmişti başla demişti ama hiç açlık belirtisi göstermediği için emzirdikten sonra sağdığım sütü vermeyi denedim bi iki kaşıktan sonra içmedi bazen önünde yemek yerken meraklanıyor içtiğim yulaf sütünden falan tattırıyorum kaşıkla içmemezlik yapmıyor, mutlaka tadını seveceği bi şey vardır deneyerek bulmak lazım tabii besin değeri yüksek şeylerden

Yavaş yavaş alışacak artık yapacak bise yok senin bebis kaç aylık ve kaç kilo

Kızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
Benim bebeğim 4 aylık kontrolünde doktorum sonraki ay ek gıdaya başlarız dedi yani bir ay erken başlanacak. Bende de süt azalması oldu mama ile desteklemeye çalışıyorum

Akşamlar biz 14 ekimde 4 aylik olduk asimiz var bizden önce asi yaptıran oldumu nasıl di bebisleriniz
Birde ben anne sutu ile besliyorum fakat bazen süt azaldığı zaman mama veriyorum günde 1 defa su vermem gerekirmi
Sütün azaldığını nerden anlıyorsunuz

Sağlık ocağının verdiği Demir ilacını değiştireceğim
Bebeğe verene kadar canım çıkıyor her yer batıyo
Ocean marka iyi mi? Pompası varmış onun sanırım
Bir de kırmızı olmayanları da varmış diş için daha iyi ocean ne renk kullanan varsa

Biz yaptırdık bi sıkıntı olmadı sadece o gün çok uzun uyudu
Hem mama hem süt veriyorum. Su vermedim
Doktor bezinde Kırmızı leke olursa ver demişti sadece
Ama emziğini arada suya batırıyorum

Ben bunu kullanıyorum 4 aydır e bebekten alıyorum
İçinde parfüm alkol vs hiçbir şey yok sadece su ve pamukmuş pişik falan yapmadı hiç

Eklentiler

• 32D82BB2-66B8-411E-8915-D5CAA8357E4A.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 55
Benim bebeğim 4 aylık kontrolünde doktorum sonraki ay ek gıdaya başlarız dedi yani bir ay erken başlanacak. Bende de süt azalması oldu mama ile desteklemeye çalışıyorum
Ben hiç emziremedim sadece üç ay mama veriyorum ek gıdaya başladım ama yemiyor yavaş yavaş alistiracam artık 4 gün sonra 5 aylık olacak inş bugün kontrole gittik 6 kilo

Bizde iki hafta önce yaptık aşıları biraz bacağında ağrı oldu oda huzursuzlandırdı onun dışında ateş falan olmadı ertesi gün geçmişti zaten bugünde rotanın 2.dozunu yaptık oda biraz sancı yaptı sanırım başka bi etki yaşamadık

Ben rota asisi 1 ci dozu yaptırdıktan sonra bebeğinin kakasi mukuslu ve ara
Da kanli gelmeye başladı doktora gittik yumurta alerjisi çıktı 2 ci dozu yaptirmakta kararsızım rota asisi alerjik bebeklerin alerjisini tetikliyormus.
Birde süt artiran neler var bana yazarsanız sevinirim

biz rota aşısını hiç yaptırmadık alerji şüphesi olduğundan doktorumuz önermedi.
sütü en iyi arttıran şey sık sağım yapmak. beyine daha fazla süt ihtiyacı sinyali gönderiyor sağım yapmak

Benim doktorum da değiştirdi dişleri karartıyomuş galiba birazda kaka yapmada zorlandı onu kullanırken bunu verdi

Eklentiler

• e6950520-c3e4-4653-8ce7-0c420535fb67.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 56
Bebeği huy değiştiren var mı? Kızım 117 günlük oldu, doğduğundan beri sadece emerek uyuyor. Emziğe alıştıramadım. Gündüzleri emzirdiğim yerde uyutup bırakıyordum, Kucağımda uyuyup bırakınca yerine koyduğumda hemen uyandığı için hafif mayıştığında yerine koyup, ben de yanına uzanarak emzirip uyuduğunda kalkıyordum. Son bir kaç gündür bu şekilde de uyutamıyorum hemen uyanıyor. Sürekli memede kalmak istiyor, emmediğinde de uykusu varsa kesinlikle kucakta uyuyor,
uykusu yoksa ayakta durmamı . Bu iki durumda beni çok yoruyor. Çünkü hiç bir şey yapamıyorum.
Emzirme ile uyutmayı unutturmak istiyorum . 2 gündür bıraksam saatlerce memede keyif yaparak emen bebeği 40-45 dk emzirip kendi halinde uyuması için bırakıyorum. Kesinlikle uyumuyor. Bir zaman sonra da yorgunluktan uyuyamıyor. Kıyamıyorum o zaman tekrar emziriyorum bu sefer de hem yorgun hem de çok yediği için uyuyamıyor. Zaten uyuduğu 30-45 dk gün içinde . 2 gündür onda da odadan dahi çıkmamı istemiyor. Çok sessizce odadan çıkıyorum 1 dk sürmüyor hemen uyanıp çağırıyor.Emzirip uyku saatine yakın dışarı çıkıyorum, belki dışarda memesiz uyur diye. Kesinlikle uyumuyor. Şu anda da emiyor dalıyor yerine koyuyorum uyanıyor, yaklaşık 2,5 saattir kısır döngü ile uğraşıyorum. Kucakta uyumak istiyor. Kıyafetimi yanına koysam da artık işe yaramıyor .Hasta huzursuz değil , keyfi yerinde . Üşümüyor. Gazı da aynı şekilde her zamanki kadar var.. Aç değil sütüm geliyor.
Sizce neden böyle?
Emzirerek uyuymayı nasıl unutturabilirim. ( bu gün yaklaşık 4 saat dışarıda gezdirdik. Çok yoruldu ama kesinlikle uyumadı).
Bir de kol ve bacak eklemlerinden sesler geliyor kucakladığında sizin bebeklerinizde de var mı

ben ocean kullanıyorum ucu pompalı direkt ağzına sıkıyorum. beyaz renk tadı da çok güzel pahalı ama. 230 a almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…