Doktorum 17 haftalık olunca baslamami söyledi senin ne güzel anne sütü alıyor benim almıyor mama iciyorBen 6 aydan önce vermeyi düşünmüyorum ek gıdayı, şuan sadece anne sütü alıyor, ek gıda için dr a danistinmi
Goon çok iyi, ben hep baby turco kullandım harika yumuşacık bir bez, hic pisik yapmadı, amazon da kampanya vardı goon 3 numarada, 100 lü paket 120 tl ye düşmüştü, 2 paket aldım kullanıyorum şuan ve gayet güzel. Önlem almıştım mecbur kalıp o çok sert pişik yapti
Goon hangi paket acaba? Sarı mı mavi mi? Bir de bebeğiniz kaç kilo kaç numara alıyorsunuz?Goon gerçekten çok iyi. Yeni denedim ben de. Bundan sonra hep goon alırım sanırım.
Bebeğimin aşırı dişleri kaşınıyor. Bugün bir de 4. ay aşıları oldu. Çok huysuz. Hemen ağlıyor.
700 gram almış bu ay. Mamayı çok az aldı. Genelde anne sütüydü.
Bu ay kilo alımı biraz düşük gelmişti başla demişti ama hiç açlık belirtisi göstermediği için emzirdikten sonra sağdığım sütü vermeyi denedim bi iki kaşıktan sonra içmedi bazen önünde yemek yerken meraklanıyor içtiğim yulaf sütünden falan tattırıyorum kaşıkla içmemezlik yapmıyor, mutlaka tadını seveceği bi şey vardır deneyerek bulmak lazım tabii besin değeri yüksek şeylerdenDenedim icmedi yarın doktora randevumuz var bakalım kilo alımı iyimi ona göre konusacaz artık. Siz basladinizmi
Yavaş yavaş alışacak artık yapacak bise yok senin bebis kaç aylık ve kaç kiloBu ay kilo alımı biraz düşük gelmişti başla demişti ama hiç açlık belirtisi göstermediği için emzirdikten sonra sağdığım sütü vermeyi denedim bi iki kaşıktan sonra içmedi bazen önünde yemek yerken meraklanıyor içtiğim yulaf sütünden falan tattırıyorum kaşıkla içmemezlik yapmıyor, mutlaka tadını seveceği bi şey vardır deneyerek bulmak lazım tabii besin değeri yüksek şeylerden
Benim bebeğim 4 aylık kontrolünde doktorum sonraki ay ek gıdaya başlarız dedi yani bir ay erken başlanacak. Bende de süt azalması oldu mama ile desteklemeye çalışıyorumKızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
Sütün azaldığını nerden anlıyorsunuzAkşamlar biz 14 ekimde 4 aylik olduk asimiz var bizden önce asi yaptıran oldumu nasıl di bebisleriniz
Birde ben anne sutu ile besliyorum fakat bazen süt azaldığı zaman mama veriyorum günde 1 defa su vermem gerekirmi
Biz yaptırdık bi sıkıntı olmadı sadece o gün çok uzun uyuduAkşamlar biz 14 ekimde 4 aylik olduk asimiz var bizden önce asi yaptıran oldumu nasıl di bebisleriniz
Birde ben anne sutu ile besliyorum fakat bazen süt azaldığı zaman mama veriyorum günde 1 defa su vermem gerekirmi
Ben bunu kullanıyorum 4 aydır e bebekten alıyorumSleepy bionatural kullanıyorum ama hiç hoşuma gitmiyor herkes çok övüyor, pudra kokuyor sanki bir de bacaklarda iz bırakıyor hep, gece Prima kullanıyorum, geçtiğimiz hafta sonu goon da indirim vardı deneyelim dedik çok beğendim primayla aynı nerdeyse , bizim baya 1 yaşına kadar Sleepy var amcası almıştı olmasaydı goondan şaşmazdım, Sleepynin ıslak mendilleri de doğal gelmiyor, değiştirmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum.
Ben hiç emziremedim sadece üç ay mama veriyorum ek gıdaya başladım ama yemiyor yavaş yavaş alistiracam artık 4 gün sonra 5 aylık olacak inş bugün kontrole gittik 6 kiloBenim bebeğim 4 aylık kontrolünde doktorum sonraki ay ek gıdaya başlarız dedi yani bir ay erken başlanacak. Bende de süt azalması oldu mama ile desteklemeye çalışıyorum
Bizde iki hafta önce yaptık aşıları biraz bacağında ağrı oldu oda huzursuzlandırdı onun dışında ateş falan olmadı ertesi gün geçmişti zaten bugünde rotanın 2.dozunu yaptık oda biraz sancı yaptı sanırım başka bi etki yaşamadıkAkşamlar biz 14 ekimde 4 aylik olduk asimiz var bizden önce asi yaptıran oldumu nasıl di bebisleriniz
Kontrole gittiğimizde doktor yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin dedi ama ben 5. Ayı beklicem şuan 4 ay 18 günlük kilosu 7 kilo 400grKızlar bebislerimiz aynı zamanda doğdular sizin bebisler ek gıdaya geçtimi benim kız yemiyor ve kilosu çok düşük
biz rota aşısını hiç yaptırmadık alerji şüphesi olduğundan doktorumuz önermedi.Ben rota asisi 1 ci dozu yaptırdıktan sonra bebeğinin kakasi mukuslu ve ara
Da kanli gelmeye başladı doktora gittik yumurta alerjisi çıktı 2 ci dozu yaptirmakta kararsızım rota asisi alerjik bebeklerin alerjisini tetikliyormus.
Birde süt artiran neler var bana yazarsanız sevinirim
Benim doktorum da değiştirdi dişleri karartıyomuş galiba birazda kaka yapmada zorlandı onu kullanırken bunu verdiSağlık ocağının verdiği Demir ilacını değiştireceğim
Bebeğe verene kadar canım çıkıyor her yer batıyo
Ocean marka iyi mi? Pompası varmış onun sanırım
Bir de kırmızı olmayanları da varmış diş için daha iyi ocean ne renk kullanan varsa
ben ocean kullanıyorum ucu pompalı direkt ağzına sıkıyorum. beyaz renk tadı da çok güzelSağlık ocağının verdiği Demir ilacını değiştireceğim
Bebeğe verene kadar canım çıkıyor her yer batıyo
Ocean marka iyi mi? Pompası varmış onun sanırım
Bir de kırmızı olmayanları da varmış diş için daha iyi ocean ne renk kullanan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?