Bana normal geliyor bebeğim ama dışarıda çok dikkat çekiyor, her gören dönüp bir daha bakıyor. Teyzeler iyice yanına yaklaşıp maşallah diyor, gülümseyerek dua edip gidiyorlar. Hatta bugün yemek yediğimiz restoranda eşim hesap öderken ben dışarda bekliyordum. Üniformalı ( yüksek rütbeliymiş eşim öyle dedi ) bir komutanın uzun boyuna ve ciddi yüz ifadesine rağmen eğilmiş kucağımda yüzü arkaya dönük kızımın elini avucuna alarak seviyordu. Ben sesi ile irkilip tepki gösterince eşim abarttığımı söylediKizlar ben avmye ya da hastaneye gittiğimde bebek gördüğüm zaman göz ucuyla bakıyorum. Sonra da oğluma bakıyorum. Benim oğlum herkesten daha yakışıklı daha tatlı. Size de öyle oluyor mu. Kargaya yavrusu şahin görünürmüs.
Gecende biri oğluma baktı sevdi filan sinir oldum. Normalde hoşuma giderdi arada oluyor demekki .benim durum görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş koparmışBana normal geliyor bebeğim ama dışarıda çok dikkat çekiyor, her gören dönüp bir daha bakıyor. Teyzeler iyice yanına yaklaşıp maşallah diyor, gülümseyerek dua edip gidiyorlar. Hatta bugün yemek yediğimiz restoranda eşim hesap öderken ben dışarda bekliyordum. Üniformalı ( yüksek rütbeliymiş eşim öyle dedi ) bir komutanın uzun boyuna ve ciddi yüz ifadesine rağmen eğilmiş kucağımda yüzü arkaya dönük kızımın elini avucuna alarak seviyordu. Ben sesi ile irkilip tepki gösterince eşim abarttığımı söyledi. Allah her bebeğe sağlık versin, annelerine bağışlasın.
Bismillah çocuk daha oturamıyor, sen sürünsün istiyorsun, çok aktif bi bebekse 7 ayda başlayabilir sürünmeye ama 8 9 aydan önce normal bir çocuk sürünmez, ha ayı gelse bile her çocukta sürünmez. Benim oğlum hiç sürünmedi, eltimin kızıda sürünmedi, oğlum 12 aylık olana kadar oturduğu yerden kalkmadı, doğum gününden 15 gün sonra bi anda koşa koşa yürüdügerçekten mi ya sürünse de biraz oyalansa diye gözlerinin içine bakıyorum
Kızımda da oğlumda da öyle hissediyorumKizlar ben avmye ya da hastaneye gittiğimde bebek gördüğüm zaman göz ucuyla bakıyorum. Sonra da oğluma bakıyorum. Benim oğlum herkesten daha yakışıklı daha tatlı. Size de öyle oluyor mu. Kargaya yavrusu şahin görünürmüs.
Daha iyiyim şükürler olsun ki teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım hemen iyi olursun
canım öyle haklısın ki. annem de bir yandan çalışmak zorundasın geçim kolay mı diyo bi yandan herkese bakamayacağını söylüyoEvet zor ama çocuklarımız için çalışıyoruz. Çünkü kosullarimiz daha zor mecburuz çalışmaya. Çalışıp da aldığın paranın bı kısmını bakıcıya verdin mi eline cok bişey gevmiyo ki. Biz büyük paralara çalışan insan değiliz . Ben özel sektordeyim mesela. Biraz daha idare ediversin annen el kadar bebeği çok güvendiğim gozum arkada kalmadığı halde birakip giderken içim gidiyo çok küçük diye. En azından guvendigimiz biri bakarsa yüreğimize su serpiyo. Bide şunu bil ki canım evet dediğin gibi oluncaya kadar herkes ben ben diyo ama sonra dediğin gibi herkes bı köşeye cekiliveriyo. Allah sana ve eşine güç kuvvet versin sağlık versin versin ki çalışın canim.evet yorucu çok yorucu ama çocuklarimiz için çalışıyoruz napalim Rabbim bı başka kuvvet sagliyo o zman da sana . Bazı şeyleri de gormeyivercen artık herşeye yetil yetisemiyosun çünkü azcik arkana atcan. Korkma yani
zor bir süreç ama bence alışırsak kolaylaşırSanırım aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan anneannem vefat edince dedem anneme yerleşti dedeme bakıyor k.v çok bakası yok gibi annem de meşgul napcam acaba hayırlısı
ben bunu çok önceden kundak olarak kullanırım diye yaptım kolları kapanıyor çıtçıtla. ama tabi ki selim izin vermedi artık hep böyle kullanıyorum kollarını çıkararakİlk defa gördün böyle. Benim baktiklarim bildiğin ayaklı filandi.
tam beni tarif etmişsin. en ufak bi hareketinde bak naptı diye yanımdakine göstermek istiyorum. halbuki mesela normal gülümsemiş falan oluyorKizlar ben avmye ya da hastaneye gittiğimde bebek gördüğüm zaman göz ucuyla bakıyorum. Sonra da oğluma bakıyorum. Benim oğlum herkesten daha yakışıklı daha tatlı. Size de öyle oluyor mu. Kargaya yavrusu şahin görünürmüs.
eyvahhhh sus susss söyleme öyleB
Bismillah çocuk daha oturamıyor, sen sürünsün istiyorsun, çok aktif bi bebekse 7 ayda başlayabilir sürünmeye ama 8 9 aydan önce normal bir çocuk sürünmez, ha ayı gelse bile her çocukta sürünmez. Benim oğlum hiç sürünmedi, eltimin kızıda sürünmedi, oğlum 12 aylık olana kadar oturduğu yerden kalkmadı, doğum gününden 15 gün sonra bi anda koşa koşa yürüdü
Neye alışırsa guzumvalla mecbur idare edecek o da.. allah hepimize annelerimize de kolaylık versin
zor bir süreç ama bence alışırsak kolaylaşır
alt iki dişimiz patladı ve 2 kere çok ağladı yani hiç öyle ağladığını görmemiştim. Ateşe atmışsın gibi ve kolay kolay da susmuyor. Calpol ver istersen ben veriyorum akşam ytırmadan önce baya rahatlatıyorkızlar nasılsınız? bu diş bizi mahvetti bi kaç gündğr 37 derecelerde ateşi ve sürekli canı acıyor gibi bağırıyor uyku zaten yok direnşyor sürekli bunları yaşayan var mı en çok bu kadar şiddetli ağlaması beni endişelendiriyor diş bu kadar yapar mı
Benim de 4 aylık kontrolünde 6.825gr 64.5 cmdi şuan kaç bilmiyorumCanım benim bebeğim 6900du gecen hafta doktor 5 aylık kilosunu yakalamis dedi. Boy 64.5 cm. Sağlık ocağı daha farklı ölcmustu sanki. Seninki nasıl boy kilo umarım iyidir gelisimi
Hani 4.ay en kötüsüydü, şimdi 5 mi en kötü oldu,diğer ayda en kötü 6 olur. Hiç biri kotu degil, iki ağladı zırladı diye kötü sanıyorsunuz, en kötüsü 2 yaş sendromu çıldıracaksınız, şimdi neki bi kac ağlar yırtınarak, bi kac eksik uyur hoop bitti, bu sözümü herkes yazsın 2 yaş sendromu çok kötü, hem yürüyor ki zaptedemezsinizde, benim oglum istedigi olmasın aninda yere yatip kafasını yere vururdu, yada duvara hemde tum gücüyleKızlar bebeğim 25 haftalık oldu,gündüz uyumasada gece memede uyuttuğum Bebeğimi 2 gündür hiç uyutamıyorum Sürekli ağlıyor önce diş diye düşündüm meğersem 5. Büyüme atağıymış bizimki hep 1 hafta Önden giriyor, 4. Ay Atağından çok daha kötüymüş
Ohooo çoktan, benimki konuşmalara karşılık bile veriyor, dudaklari uzatıp uuuuu uuuuu diyor sohbet ederkenKızlar bebişler agulamaya başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?