2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bana normal geliyor bebeğim ama dışarıda çok dikkat çekiyor, her gören dönüp bir daha bakıyor. Teyzeler iyice yanına yaklaşıp maşallah diyor, gülümseyerek dua edip gidiyorlar. Hatta bugün yemek yediğimiz restoranda eşim hesap öderken ben dışarda bekliyordum. Üniformalı ( yüksek rütbeliymiş eşim öyle dedi ) bir komutanın uzun boyuna ve ciddi yüz ifadesine rağmen eğilmiş kucağımda yüzü arkaya dönük kızımın elini avucuna alarak seviyordu. Ben sesi ile irkilip tepki gösterince eşim abarttığımı söyledi . Allah her bebeğe sağlık versin, annelerine bağışlasın.

Gecende biri oğluma baktı sevdi filan sinir oldum. Normalde hoşuma giderdi arada oluyor demekki .benim durum görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş koparmış

B
gerçekten mi ya sürünse de biraz oyalansa diye gözlerinin içine bakıyorum
Bismillah çocuk daha oturamıyor, sen sürünsün istiyorsun, çok aktif bi bebekse 7 ayda başlayabilir sürünmeye ama 8 9 aydan önce normal bir çocuk sürünmez, ha ayı gelse bile her çocukta sürünmez. Benim oğlum hiç sürünmedi, eltimin kızıda sürünmedi, oğlum 12 aylık olana kadar oturduğu yerden kalkmadı, doğum gününden 15 gün sonra bi anda koşa koşa yürüdü

Kızımda da oğlumda da öyle hissediyorum sanki en tatlısı benimki,en güzeli benimki severken bile eşime diyorum yaa çok mu tatlı bana mı öyle geliyor falan
Allah hepsine sağlıklı,musmutlu ömürler nasip etsin,hep iyi insanlarla karşılaşsınlar Herkesin bebeği kendine en güzelidir ama hepsi çok güzel,bahtlarıda güzel olsun

canım öyle haklısın ki. annem de bir yandan çalışmak zorundasın geçim kolay mı diyo bi yandan herkese bakamayacağını söylüyo ay ne yapacağımı şaşırdım. eş tarafıyla da sorunlar olmuştu hala devam ediyor hepsini silmiştim kafam rahatladı gerçekten. böyle daha iyi geri dönüp bebişe bakar mısınız diyemem demem de. mecbur annemi idare edeceğim aynı dediğin gibi bi katı gıdaya başlasaydık sanki her şey daha kolay olacak gibi geliyor ama yanılıyor da olabilirim
bir de sonuçta bebişler için çalıştığımızdan içimiz rahat olmalı, her şey minik kuzular için

valla mecbur idare edecek o da.. allah hepimize annelerimize de kolaylık versin
Sanırım aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan anneannem vefat edince dedem anneme yerleşti dedeme bakıyor k.v çok bakası yok gibi annem de meşgul napcam acaba hayırlısı
zor bir süreç ama bence alışırsak kolaylaşır

İlk defa gördün böyle. Benim baktiklarim bildiğin ayaklı filandi.
ben bunu çok önceden kundak olarak kullanırım diye yaptım kolları kapanıyor çıtçıtla. ama tabi ki selim izin vermedi artık hep böyle kullanıyorum kollarını çıkararak yani bir anlamı olmadı

tam beni tarif etmişsin. en ufak bi hareketinde bak naptı diye yanımdakine göstermek istiyorum. halbuki mesela normal gülümsemiş falan oluyor ay hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim. geçen gün markette 2-3 yaşlarında bi velet geldi selimin boynunu sıktı güya seviyor. orada dövecektim ay şaka yapıyorum tabi ki ama şok oldum kaldım öyle

eyvahhhh sus susss söyleme öyle

alt iki dişimiz patladı ve 2 kere çok ağladı yani hiç öyle ağladığını görmemiştim. Ateşe atmışsın gibi ve kolay kolay da susmuyor. Calpol ver istersen ben veriyorum akşam ytırmadan önce baya rahatlatıyor

Kızlar bebeğim 25 haftalık oldu,gündüz uyumasada gece memede uyuttuğum Bebeğimi 2 gündür hiç uyutamıyorum Sürekli ağlıyor önce diş diye düşündüm meğersem 5. Büyüme atağıymış bizimki hep 1 hafta Önden giriyor, 4. Ay Atağından çok daha kötüymüş

Açıp açıp eski fotolara bakıyorum. İlk çocuğumu büyütürken ne zaman kendime gelmişim toparlanmışım 1.5 yaşında elimde oje var ama hala tipim biraz kayık 2 ye doğru tipim de toparlanmış Ha gayret

Hani 4.ay en kötüsüydü, şimdi 5 mi en kötü oldu,diğer ayda en kötü 6 olur. Hiç biri kotu degil, iki ağladı zırladı diye kötü sanıyorsunuz, en kötüsü 2 yaş sendromu çıldıracaksınız, şimdi neki bi kac ağlar yırtınarak, bi kac eksik uyur hoop bitti, bu sözümü herkes yazsın 2 yaş sendromu çok kötü, hem yürüyor ki zaptedemezsinizde, benim oglum istedigi olmasın aninda yere yatip kafasını yere vururdu, yada duvara hemde tum gücüyle
Kızlar bebişler agulamaya başladı mı
Ohooo çoktan, benimki konuşmalara karşılık bile veriyor, dudaklari uzatıp uuuuu uuuuu diyor sohbet ederken bi kac gündür de çığlık atmayı öğrendi ciyak ciyak bagiriyor

Kızlar bu neeee beşinci ay mı atak ağzımıza sıçrama haftası mı ben anlamadım ağlayarak uyanmalar asla uyumak istememeler sürekli mızıl mızıl haller kafayı yedim dün gece varya bi uyandı 3 saat sonra ancaa uyuttuk diş miş yok ortada çocuk krizlerde neler oluyor ne zaman biticek buu

Kızlar ya bi de etkili uyutma yöntemlerinizi paylaşın nolur ayakta sallanmak istemiyor kucakta asla uyumuyor pusetinde uyutabiliyoruz sadece bir de eski usul çarşaf sallaması ama bazen hiçbiri fayda etmiyor bas bas ağlıyor sebepsizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…