2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benim oğlumun 6 ayının dolmasına 11 gün kaldı,6 ayı doldurduktan sonra katı gıdaya başlayacağım.Erken başlayıp bağırsak florasını bozmak istemiyorum.Anne sütüyle doyuyor,kilo alımı da bu ay iyi idi çok şükür,aceleye gerek yok bence.

p u d r a ceviz alerjik besinlerden,onu 10. ayda filan verin diyorlar

mevsim sebze ve meyvelerini verdiğimiz zaman o kadar da çok değil,5-6 sebze(kabak,karnıbahar,brokoli,balkabağı,patates,havuç vs.) ve 5-6(elma,armut,muz,avokado,ayva vs)meyve var.7.ay tadımla geçiyor böylelikle.Sonraki ay öğün sayını da artıracağız,gün içinde hem sebze,hem meyve, hem de kaşık maması vereceğiz,sonra çorba vereceğiz.Sizin tecrübeniz vardır oğlunuzdan.3 gün şart değil,2 gün de olur.Çünki çocuklarda alerji kendini 2-3 gün içinde gösteriyor,o yüzden 3 gün kuralını uygulayın diyorlar.

Bunu tekrar denedim, yavrum gezmeye kucakta gezmeye alıştı. Bizi ayağa kaldırıp yürütünceye kadar avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor, biz yürümeye başlayınca dalga geçer gibi gülüyor. Çok hoşuna gidiyor ama ben perişan oldum. Dün sabah 7 den akşam 5 e kadar bende, 5 ten sonra eşim devraldı yürüyüşleri. Kilometrelerce yürümüşüzdür evin içinde . Şu saatte bile onu istiyor . Deneyecek arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurun
Deneyecek olan arkadaşlar bu

Benim bebe gibi dedikoducu seninki de

Bunda 10 dk gezdirirken bırakın devam etmeyin diyorlardı. Uyku sinyali alınca yapıyorum ben. . Onun dışında bizimki de keyfine gezmek istiyor fotoları inceliyor filan

Bunda 10 dk gezdirirken bırakın devam etmeyin diyorlardı. Uyku sinyali alınca yapıyorum ben. . Onun dışında bizimki de keyfine gezmek istiyor fotoları inceliyor filan
Yaaa gerçekten mi ben de uyutmak için çabaladım . Belim o kadar çok ağrıyor ki

Kızlar günaydın boz hem mama hem meme şeklinde besleniyoruz suyu nezaman başlayacağız bebeklere bilgisi olan varmi 5 ayligiz

Bizim doktorumuz katı gıdaya 5 ayı bir hafta 10 gün geçince başlayalım dedi. 3 gün kuralı uygulayarak sebzeler, sonraki hafta sebzelere ek diğer öğünde meyveler, sonraki hafta bunlara ek yoğurt , sonraki hafta da tahılları ekleyerek sebzeleri vereceğiz veya ev yapımı tarhana çorbası vs. Kahvaltıya 7. Ayda başlayacakmışız. Şimdiye kadar ben hiç mama vermedim tek anne sütü gidiyoruz. Kilo alımımızda iyi ama bizim doktor bu şekilde uyguluyormuş.

Su konusunu da katı gıdaya başlayınca ver dedi. Ben de henüz başlamadım ama bu hafta arada bir sulukla ve alıştırma bardağıyla tattırmaya başladım. Evet ihtiyacı yok henüz ama suya alışması sevmesi önemli diye düşünüyorum.

dün sabah selim 7de kalkınca tamam işte düzen kuracağımız gün bugün dedim. gece 2de uyudu

bizim 6.aya da 11 gün kaldı. başlamak için evi temizlemeyi bekliyorum nedense evdekilere böyle bi bahane buldum evi temizleyelim ki mama sandalyesini öyle çıkaralım diyorum
bu arada galiba dişleri kaşınmıyor eskisi gbi ya. ben bu düzensizliği ağlamaları huzursuzluğu dişten sanıp brokoli ve havuç veriyordum eline kemirsin diye. kemirmiyor eskisi gibi. eline her geçeni atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…