ben ameliyyat oldum,eylülden beri düzenli birliktelik oluyor,daha şimdilerde bir az eskiye döne bildim.İlişki sayı arttıkca düzeliyor sanırımhiç sorma neydik ne olduk
mevsim sebze ve meyvelerini verdiğimiz zaman o kadar da çok değil,5-6 sebze(kabak,karnıbahar,brokoli,balkabağı,patates,havuç vs.) ve 5-6(elma,armut,muz,avokado,ayva vs)meyve var.7.ay tadımla geçiyor böylelikle.Sonraki ay öğün sayını da artıracağız,gün içinde hem sebze,hem meyve, hem de kaşık maması vereceğiz,sonra çorba vereceğiz.Sizin tecrübeniz vardır oğlunuzdan.3 gün şart değil,2 gün de olur.Çünki çocuklarda alerji kendini 2-3 gün içinde gösteriyor,o yüzden 3 gün kuralını uygulayın diyorlar.Ben başladım, kabak hiç sevmedi, havucu sevdi, yoğurdu sevdi, ara ara bir iki damla su veriyorum, eline bazen yeşil soğan veriyorum, aslında sağlık ocağında başla, inek sutu ve bal dışında herşeyi verebilirsin dediler, 3 gün kuralı uygula dediler ama bu 3 kuralı çok uzak geliyor bana, 3 gun sadece 1 gıda, bir sürü denemesi gerek yiyecek var, 3 günde bir denese okula baslar
Bunu tekrar denedim, yavrum gezmeye kucakta gezmeye alıştı. Bizi ayağa kaldırıp yürütünceye kadar avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor, biz yürümeye başlayınca dalga geçer gibi gülüyor. Çok hoşuna gidiyor ama ben perişan oldum. Dün sabah 7 den akşam 5 e kadar bende, 5 ten sonra eşim devraldı yürüyüşleri. Kilometrelerce yürümüşüzdür evin içinde . Şu saatte bile onu istiyorBir araştırma okudum sessizce 10 dk pış pış yapmadan sırtını pat pat yapmadan yürüyeceksin.kesintisiz yürüyeceksin durmak yok Ani dönüşte yapmayacaksın. Çocuk uyuyor . 10 dk sonra bırakacaksın ama yürümeyi. Bende bir haftadır işe yarıyor ( iki kere işe yaramadı onda da uykusu geldiği için hemen göğsüme qldim uyudu).sende bir denesene
Bennnnnnn
Ama ilk bebeği uslu olanlar ikincisinden çok çeker diyolar ne kadar doğru bilmem korkmuyo da değilimuslu dediğim de gaz vs hiç olmadı en yakınılan şey de oymuş ya ondan
Benim bebe gibi dedikoducu seninki debuna uymak için hiç evden çıkmamak lazım ya o kısım kötü. Evde olduğum süre yaptım gerçekten işe yaradı düzene girdik. Ama dün misafirliğe gittik kızım gece 2 de uyudu meselabazı bebekler insanlar varken de uyuyo ama benimki asla uyumuyo mesela illa laf dinleyecek
Bu hafta aynı şekilde düzene soktum uyku düzenini.. şükürler olsun ki geç yatan kızım bugün 8.30 uyudu. Bu saatleri uyur mu derdim ümidim hiç yoktu oldu artık
Açıkçası bazen öyle ağlıyor ki sinirlerim bozuluyor o yüzden tutuyorum. Ama saglik açısından bize zarsrBen de acil olunca oğlumu bebek arabasına bağlayıp tuvalete gidiyorum
evet 3-4 gün önce açtık
Geçmiş olsun. Ben kaçıyorum kocamdan korkudan . Doktora gitsem iyi olacak belkideben ameliyyat oldum,eylülden beri düzenli birliktelik oluyor,daha şimdilerde bir az eskiye döne bildim.İlişki sayı arttıkca düzeliyor sanırım
Bunda 10 dk gezdirirken bırakın devam etmeyin diyorlardı. Uyku sinyali alınca yapıyorum ben. . Onun dışında bizimki de keyfine gezmek istiyor fotoları inceliyor filanBunu tekrar denedim, yavrum gezmeye kucakta gezmeye alıştı. Bizi ayağa kaldırıp yürütünceye kadar avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor, biz yürümeye başlayınca dalga geçer gibi gülüyor. Çok hoşuna gidiyor ama ben perişan oldum. Dün sabah 7 den akşam 5 e kadar bende, 5 ten sonra eşim devraldı yürüyüşleri. Kilometrelerce yürümüşüzdür evin içinde . Şu saatte bile onu istiyor. Deneyecek arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurun
Deneyecek olan arkadaşlar bu
Yaaa gerçekten miBunda 10 dk gezdirirken bırakın devam etmeyin diyorlardı. Uyku sinyali alınca yapıyorum ben. . Onun dışında bizimki de keyfine gezmek istiyor fotoları inceliyor filan
Biz de süpürgesiz çığlık sabah 5 te igünaydın dedik apartmana . Şu saatte de bana bakıp sırıtıyorSabah saat beşten beri elektirikli supurge sesi dinliyoruz.GUNAYDINLAR HERKESE
9 aya kadar ihtiyaç yokmuş suyaKızlar günaydın boz hem mama hem meme şeklinde besleniyoruz suyu nezaman başlayacağız bebeklere bilgisi olan varmi 5 ayligiz
ben de geçen gün hastalandığını düşünüp birkaç damla verdim. bence 6 aydan sonra birer damla başlayabiliriz ya su candır9 aya kadar ihtiyaç yokmuş suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?