2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bebeğim sanki yenidoğan gibi 2 gündür çoook uyuyo
Sizce endişelenmeli miyim yoksa ara ara normal midir bu durum
Benimki de bugün çok uyudu 3 saat/ 2,5 saat. Çok şaşırdım çünkü en fazla 30-35 dk uyuyordu

arkadaşlar malum bebekler artık ağırlaştı, küvette yıkarken zorlanıyorum. Vantuzlu oturaklardan aldım, bebeğim hiç sevmedi , iade etmek zorunda kaldım. Gün aşırı yıkıyorum çok zor geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?

aynen öyle canım ben de bi yerde görmüştüm annenin stresi geçermiş eşlerin dünya umrunda olmadığı için bebeler rahat ediyor benimki de vuruyor ve aşırı saç çekiyor. saçımı toplamama rağmen tam enseden avuçlluyo en az 2-3 tel kalıyor elinde o çok acıyo ya

Ben eşim varken yıkıyorum, banyoya giriyorum alıyorum kucağıma bi güzel yıkıyorum veriyorum babası giydiriyor. Hem daha sıcak hem daha kolay oluyor. Sonra da ben yıkanıp çıkıyorum

Ben eşim varken yıkıyorum, banyoya giriyorum alıyorum kucağıma bi güzel yıkıyorum veriyorum babası giydiriyor. Hem daha sıcak hem daha kolay oluyor. Sonra da ben yıkanıp çıkıyorum
kafasından suyu nasıl döküyorsun

Bizimki de sevmedi ben de iade ettim, babasıyla yıkanıyor her seferinde

Bizimki de sevmedi ben de iade ettim, babasıyla yıkanıyor her seferinde
Kayıp düşeriz diye çok korkuyorum o yüzden hiç denemedim

kafasından suyu nasıl döküyorsun
Bir elim sürekli onun belinde tutuyorum. Diğeriyle fıskiyeyle kafasından tutup ardından bırakıp sıyırıyorum yüzünü bir sorun yaşamadık şimdiye kadar. Öyle kayıp düşme olayı da çok şükür
Ama suyu sevmeyen bebekler zor olabilir bu şekilde

Merhaba 2 aylık bebeğim grip oldu doktor boğazında hafif enfeksiyon var dedi burnu tıkanıyor serum fizyolojik ile temizliyoruz rahatlıyoruz nefesini doktor largopen yazdı ama kullanmakda çekiniyorum bir yandan öksürüyor yutkunmakta zorluk çekiyor gibi hissediyorum korkuyorum ciğerlerine inecek diye de hiç başına gelen oldu mu largopen kullanan var mı

Bende aynı şeyi yaşadım iki aylıkken açıkçası hiçbişey kullanmadım bol bol emzirdim ama şimdi kış mevsimi havalar soğuk doktorlar daha iyi bilir bence doktorunuza güvenin

Kızlar biz akşamları uyumuyoruz yandık valla yani şu saatte hala ayağımda sallıyorum bağır çağır ağlıyo normalde asla huyu değildir kaç akşamdır böyle dişten midir nedir valla çıldırıyoruz uyutana kadar

Normal doğumdu, doktorum henüz kese görünmez haftaya gel dediğinden daha gitmedim ama telefonda görüştük sağlığım açısından sorun olmayacağını takviyelerle kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi emzirebilirsin dedi gerisini gidince konuşacağız ama bebeğime baktıkça hala ağlıyorum inanamıyorum 5 sene çocuk düşünmedik eşimle bir kere şüphem olmadı nasıl hamile kalıyor bu insanlar farkında olmadan diye düşünürdüm resmen başıma geldi çok dikkat edin

çok iyi yapıyorsun valla bizim de alternatif yöntemler bulmamız lazım ben de deneyeceğim

Sizin bebekleriniz de gece uykusunda dönmeye çalışıyor mu? Oğlum sürekli dönmeye çalıştığı için uyku uyumuyor. Biz de tabi. 4 gibi en geç 5te ayakta. Şu uykular bi düzelseydi..
Bir de galiba reflüsü var. Sürekli yedikleri boğazına geliyor, rahatsız olduğu yüznden belli oluyor. Kuru kuru öksürüyor öyle olunca. Kafasını hep geriye atıyor uyurken emerken. Sık sık kusuyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…