Benimki de bugün çok uyudu 3 saat/ 2,5 saat. Çok şaşırdım çünkü en fazla 30-35 dk uyuyorduKızlar bebeğim sanki yenidoğan gibi 2 gündür çoook uyuyo
Sizce endişelenmeli miyim yoksa ara ara normal midir bu durum
aynen öyle canım ben de bi yerde görmüştüm annenin stresi geçermiş eşlerin dünya umrunda olmadığı için bebeler rahat ediyorBen dün gece saat 1 de yatırdım , 4:30 da emmek için uyandı. 5:30 da yatırdım 7 de uyandı. 8 de eşime pasladım kendim uyudum 11 e kadar. Onda hemen uyumuş saat 11 e kadar.
Öğleden sonra da resmen savaş verdim uyutmak için , çok uykusu var uyumak istemiyor ( arada el kol sallıyor, yüzüme geliyor valla eli çok ağır , acıtıyor
Saçımı çekiyor filan ,) yine eşime verdim 15 dk içinde uyuttu, 2,5 saat uyudu. Bence bizim gerginliğimizi alıyorlar
Valla ben kaldırdım artık dayanamadım neden böyle oldu bilmem sürekli uyudu yavrumBenimki de bugün çok uyudu 3 saat/ 2,5 saat. Çok şaşırdım çünkü en fazla 30-35 dk uyuyordu
Ben eşim varken yıkıyorum, banyoya giriyorum alıyorum kucağıma bi güzel yıkıyorum veriyorum babası giydiriyor. Hem daha sıcak hem daha kolay oluyor. Sonra da ben yıkanıp çıkıyorumarkadaşlar malum bebekler artık ağırlaştı, küvette yıkarken zorlanıyorum. Vantuzlu oturaklardan aldım, bebeğim hiç sevmedi , iade etmek zorunda kaldım. Gün aşırı yıkıyorum çok zor geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?
kafasından suyu nasıl döküyorsunBen eşim varken yıkıyorum, banyoya giriyorum alıyorum kucağıma bi güzel yıkıyorum veriyorum babası giydiriyor. Hem daha sıcak hem daha kolay oluyor. Sonra da ben yıkanıp çıkıyorum
Bizimki de sevmedi ben de iade ettim, babasıyla yıkanıyor her seferindearkadaşlar malum bebekler artık ağırlaştı, küvette yıkarken zorlanıyorum. Vantuzlu oturaklardan aldım, bebeğim hiç sevmedi , iade etmek zorunda kaldım. Gün aşırı yıkıyorum çok zor geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben eşim varken yıkıyorum, banyoya giriyorum alıyorum kucağıma bi güzel yıkıyorum veriyorum babası giydiriyor. Hem daha sıcak hem daha kolay oluyor. Sonra da ben yıkanıp çıkıyorum
Kayıp düşeriz diye çok korkuyorum o yüzden hiç denemedimBizimki de sevmedi ben de iade ettim, babasıyla yıkanıyor her seferinde
Öğürüyoruz biz her şeyizaman nasıl hızlı geçiyor emecek mi acaba telaşından yiyecek mi, beğenecek mi acabaya geldikniye duygusalım bu kadar beee Eki Görüntüle 3339596
Bir elim sürekli onun belinde tutuyorum. Diğeriyle fıskiyeyle kafasından tutup ardından bırakıp sıyırıyorum yüzünükafasından suyu nasıl döküyorsun
Bende aynı şeyi yaşadım iki aylıkken açıkçası hiçbişey kullanmadım bol bol emzirdim ama şimdi kış mevsimi havalar soğuk doktorlar daha iyi bilir bence doktorunuza güveninMerhaba 2 aylık bebeğim grip oldu doktor boğazında hafif enfeksiyon var dedi burnu tıkanıyor serum fizyolojik ile temizliyoruz rahatlıyoruz nefesini doktor largopen yazdı ama kullanmakda çekiniyorum bir yandan öksürüyor yutkunmakta zorluk çekiyor gibi hissediyorum korkuyorum ciğerlerine inecek diye de hiç başına gelen oldu mu largopen kullanan var mı
Normal doğumdu, doktorum henüz kese görünmez haftaya gel dediğinden daha gitmedim ama telefonda görüştük sağlığım açısından sorun olmayacağını takviyelerle kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi emzirebilirsin dedi gerisini gidince konuşacağız ama bebeğime baktıkça hala ağlıyorum inanamıyorum 5 sene çocuk düşünmedik eşimle bir kere şüphem olmadı nasıl hamile kalıyor bu insanlar farkında olmadan diye düşünürdüm resmen başıma geldi çok dikkat edinHayırlısı olsun artık olmuş üzülmeye hiç gerek yok. Beraber çok iyi anlaşırlar oynaya oynaya kolayca büyürler inşallahhhYanınızda yakında yardım edecek biri varsa kayınvalide anne vs daha da kolaylaşır .
Bir de doğumunuz sezaryen miydi acaba? Ben de istiyorum ikinci bebiş ama sezaryen olduğum için korkuyorum bi de benim kötü bi doğum öyküm olduğu için falan…. Normal doğumsa beklemek gerekmiyor sanırım
Abi oldu minicikken iyi miAyyy hayırlı uğurlu olsun üzülme nolur bebişe bişey olmasın kardeş geliyo desene
Bazen oluyor bebeklerde canım, benim kızımda arada bir öyle 3 4 saat uyuyor, rahatına gidiyor demekkiKızlar bebeğim sanki yenidoğan gibi 2 gündür çoook uyuyo
Sizce endişelenmeli miyim yoksa ara ara normal midir bu durum
çok iyi yapıyorsun valla bizim de alternatif yöntemler bulmamız lazım ben de deneyeceğimBir elim sürekli onun belinde tutuyorum. Diğeriyle fıskiyeyle kafasından tutup ardından bırakıp sıyırıyorum yüzünübir sorun yaşamadık şimdiye kadar. Öyle kayıp düşme olayı da çok şükür
Ama suyu sevmeyen bebekler zor olabilir bu şekilde
Yoğurdu yedi gibi bi tıkbenimki de öyle geri çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?