2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Dönüyoor hemde nasıl boynu geride bir şekilde sürekli dönüyor

4,5 saat aralıksız uyuması şahane bişey. 6-7 saat 1 yaşındayken oğlum uyumuyordu.

Benim ki hala kundak oluyor dönmüyor, reflüsü için ince bir yastık koy başının altına ama boynundan itibaren değilde sırtının yarısıda yastıkta olsun, dr bize öyle onerdi

Bebisler cilvelenmeye başladımı sizinde, biz adını cilvenaz koyduk sevdiği birini gormeyiversin bi oyana bi bu yana sallanarak oynuyor, evimize neşe kaynagi oldu valla, öbürü artık büyüdü sevilmiyor, altin top gibi elden ele gezdiriyoruz

Üzülmeyin artık olmuş sonuçta o da sizin bebeğiniz. Çok normal böyle hissetmeniz anlıyorum ama
En azından normal doğummuş buna sevindim sezaryen olsa çook daha zor olurdu

Benimki de uyumuyor ya. 8 de akşam uykusuna yatardı yine yatıyo ama 9 olmadan uyanıyo sonra 12-1 e kadar oturuyo bizimle
Emeklemek istiyo yapamıyo çıldırıyo yapamayınca

Doktorunuzun t3davisini neden eksik uyguluyorsunuz. İlerde sorun olsa ahla vahla geri mi dondureceksiniz. Haa siz de tıp eğitimi almissinizdir biliyorsunuzdur o farklı

Kundaktan artık cikarman gerekmez mi? En fazla 4 aya kadar diyorlar
Biliyorum canım diğer beşiğe geçecem ama eşimin gevşekliği nedeniyle geçemiyorum, beşik bi tarafa kaykılmış bi düzeltmedi, kızımda alıştı kundak olmadan uyumuyor, bi şekilde çıkarıcam artık, birazda kaynanam tabi bulandiriyor kafamı elleri üşür diye

Allah şifa versin
iyi ki normal doğum,sezaryen olmuş olsaydınız zor olacaktı.Sağlıkla gelsin,ikiz annesi gibi olacaksınız bir az.Eşimin kuzenininde sizin gibi. 2.çocuğu bizim bebekler gibi haziranda doğdu.1.çocuğundan 1 yaş 7 gün küçük.Yani aralarında 1 yaş fark var,çok zor oluyor diyor,kayınvalidesiyle yaşıyorlar,o yardım ediyor büyük çocuğa o bakıyor.Size de inşallah yardım ederler.

eveeet,benim oğlum da çok cilveli.Bena ve babasına cilve yapıyor.Kışlık mont almaya çıkmıştık,her girdiğimiz mağazada bunu okşuyorlar,bu da gülüyor hemen.
daha uykuda dönmüyor,sizin bebeğiniz mayıs doğumluydu sanırım,bizim bebeklerden irelide
Benim oğlum yüzüstü koyduğumda sırtüstü dönmeye yeni başladı,bir de emeklemeye çalışıyor benimki de p u d r a

A-BH evet 26 mayısta doğdu. Birkaç haftaya sizinkilerde gece döner yatakta artık. Benim oğlum da son bir haftadır daha yeni rahat rahat tam tur dönmeye başladı

Bu arada bebeğimin yoğurda alerjisi çıktı üffff. En korktuğum besindi zaten
15 gün bekleyip tekrar deneyeceğiz eğer yine alerji belirtisi olursa 1 ay bekleyeceğiz öyle öyle devam edecekmişiz
Merhaba canim insallah gecer alerjiniz
Bende ilk defa bi kasik yogurt verdim
Aksam olunca altan pisik olmustu sizce alerjimi?
Sizde ne gibi belirti vardi?

valla aynı saatler istemiyorum da o saate kadar oturmasını alışır diye napıcaz yaa
Öğle uykusunu kısalttım, dışarı çıkardım, uyumadan banyo vs her şeyi denedim
Geçici bi süreç bence
Benim kız en son dönmeyi öğrenirken böyleydi. Hep dönmeye çalışırdı uyumazdı dönünce bıraktı o huyunu
Şimdi emeklemeye çalışıyo o yüzden geçicidir inşallah diye kendimi rahatlatıyorum

Teşekkür ederim inşallah geçer Yanağı kızardı kıpkırmızı oldu bir de akşamında ağladı normalde ağlak değildir ordan anladık bi fark olduğunu
Hiç bilmiyorum pişikle alakasını ama asitli olduğu için olabilir mi acaba tahmin sadece

Emeklese de rahatlasalar ya çok kafaya takıyo benim kız. Emekleme pozisyonunu alıyo ama ayağını atamıyo üzülerek bağırıp düşüyo valla üzücü onun açısından

Evet benimkisi dönüyor yan ya da sırtüstü yatırıyorum yüzüstü dönüp öyle uyuyo. Bazen kendi dönemiyor mızırdanıyor ben yardımcı oluyorum

Ben de bugün yoğurt verdim hemen kaka yaptı, 1 hafta önce de çok az kaymak tattırmıştım sonrasında hemen kaka yapmıştı muzda da aynısı oldu ama cildinde bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…