- 22 Mayıs 2023
- 364
- 403
- 33
- 35
Dönüyoor hemde nasıl boynu geride bir şekilde sürekli dönüyorSizin bebekleriniz de gece uykusunda dönmeye çalışıyor mu? Oğlum sürekli dönmeye çalıştığı için uyku uyumuyor. Biz de tabi. 4 gibi en geç 5te ayakta. Şu uykular bi düzelseydi..
Bir de galiba reflüsü var. Sürekli yedikleri boğazına geliyor, rahatsız olduğu yüznden belli oluyor. Kuru kuru öksürüyor öyle olunca. Kafasını hep geriye atıyor uyurken emerken. Sık sık kusuyor da.
4,5 saat aralıksız uyuması şahane bişey. 6-7 saat 1 yaşındayken oğlum uyumuyordu.Benimki de aynı, o kadar çok direniyor ki uykuya. İyice yoruyoruz uyusun diye banamısın demiyor. Ee hadi geç uyudu, emzirmek için uyandırmayayım yatsın 6-7 saat aralıksız diyorum en fazla 4,5 saat sonra emmek için uyanıyor. Bir çözüm bulamadım.
Benim ki hala kundak oluyor dönmüyor, reflüsü için ince bir yastık koy başının altına ama boynundan itibaren değilde sırtının yarısıda yastıkta olsun, dr bize öyle onerdiSizin bebekleriniz de gece uykusunda dönmeye çalışıyor mu? Oğlum sürekli dönmeye çalıştığı için uyku uyumuyor. Biz de tabi. 4 gibi en geç 5te ayakta. Şu uykular bi düzelseydi..
Bir de galiba reflüsü var. Sürekli yedikleri boğazına geliyor, rahatsız olduğu yüznden belli oluyor. Kuru kuru öksürüyor öyle olunca. Kafasını hep geriye atıyor uyurken emerken. Sık sık kusuyor da.
Üzülmeyin artık olmuş sonuçta o da sizin bebeğiniz. Çok normal böyle hissetmeniz anlıyorum amaNormal doğumdu, doktorum henüz kese görünmez haftaya gel dediğinden daha gitmedim ama telefonda görüştük sağlığım açısından sorun olmayacağını takviyelerle kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi emzirebilirsin dedi gerisini gidince konuşacağız ama bebeğime baktıkça hala ağlıyorum inanamıyorum 5 sene çocuk düşünmedik eşimle bir kere şüphem olmadı nasıl hamile kalıyor bu insanlar farkında olmadan diye düşünürdüm resmen başıma geldi çok dikkat edin
Benimki de uyumuyor ya. 8 de akşam uykusuna yatardı yine yatıyo ama 9 olmadan uyanıyo sonra 12-1 e kadar oturuyo bizimleKızlar biz akşamları uyumuyoruz yandık valla yani şu saatte hala ayağımda sallıyorum bağır çağır ağlıyo normalde asla huyu değildir kaç akşamdır böyle dişten midir nedir valla çıldırıyoruz uyutana kadar
Doktorunuzun t3davisini neden eksik uyguluyorsunuz. İlerde sorun olsa ahla vahla geri mi dondureceksiniz. Haa siz de tıp eğitimi almissinizdir biliyorsunuzdur o farklıMerhaba 2 aylık bebeğim grip oldu doktor boğazında hafif enfeksiyon var dedi burnu tıkanıyor serum fizyolojik ile temizliyoruz rahatlıyoruz nefesini doktor largopen yazdı ama kullanmakda çekiniyorum bir yandan öksürüyor yutkunmakta zorluk çekiyor gibi hissediyorum korkuyorum ciğerlerine inecek diye de hiç başına gelen oldu mu largopen kullanan var mı
Kundaktan artık cikarman gerekmez mi? En fazla 4 aya kadar diyorlarBenim ki hala kundak oluyor dönmüyor, reflüsü için ince bir yastık koy başının altına ama boynundan itibaren değilde sırtının yarısıda yastıkta olsun, dr bize öyle onerdi
valla aynı saatler istemiyorum da o saate kadar oturmasını alışır diye napıcaz yaaBenimki de uyumuyor ya. 8 de akşam uykusuna yatardı yine yatıyo ama 9 olmadan uyanıyo sonra 12-1 e kadar oturuyo bizimle
Emeklemek istiyo yapamıyo çıldırıyo yapamayınca
Biliyorum canım diğer beşiğe geçecem ama eşimin gevşekliği nedeniyle geçemiyorum, beşik bi tarafa kaykılmış bi düzeltmedi, kızımda alıştı kundak olmadan uyumuyor, bi şekilde çıkarıcam artık, birazda kaynanam tabi bulandiriyor kafamı elleri üşür diyeKundaktan artık cikarman gerekmez mi? En fazla 4 aya kadar diyorlar
Allah şifa versinMerhaba 2 aylık bebeğim grip oldu doktor boğazında hafif enfeksiyon var dedi burnu tıkanıyor serum fizyolojik ile temizliyoruz rahatlıyoruz nefesini doktor largopen yazdı ama kullanmakda çekiniyorum bir yandan öksürüyor yutkunmakta zorluk çekiyor gibi hissediyorum korkuyorum ciğerlerine inecek diye de hiç başına gelen oldu mu largopen kullanan var mı
iyi ki normal doğum,sezaryen olmuş olsaydınız zor olacaktı.Sağlıkla gelsin,ikiz annesi gibi olacaksınız bir az.Eşimin kuzenininde sizin gibi. 2.çocuğu bizim bebekler gibi haziranda doğdu.1.çocuğundan 1 yaş 7 gün küçük.Yani aralarında 1 yaş fark var,çok zor oluyor diyor,kayınvalidesiyle yaşıyorlar,o yardım ediyor büyük çocuğa o bakıyor.Size de inşallah yardım ederler.Normal doğumdu, doktorum henüz kese görünmez haftaya gel dediğinden daha gitmedim ama telefonda görüştük sağlığım açısından sorun olmayacağını takviyelerle kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi emzirebilirsin dedi gerisini gidince konuşacağız ama bebeğime baktıkça hala ağlıyorum inanamıyorum 5 sene çocuk düşünmedik eşimle bir kere şüphem olmadı nasıl hamile kalıyor bu insanlar farkında olmadan diye düşünürdüm resmen başıma geldi çok dikkat edin
eveeet,benim oğlum da çok cilveli.Bena ve babasına cilve yapıyor.Kışlık mont almaya çıkmıştık,her girdiğimiz mağazada bunu okşuyorlar,bu da gülüyor hemen.Bebisler cilvelenmeye başladımı sizinde, biz adını cilvenaz koyduksevdiği birini gormeyiversin bi oyana bi bu yana sallanarak oynuyor, evimize neşe kaynagi oldu valla, öbürü artık büyüdü sevilmiyor, altin top gibi elden ele gezdiriyoruz
daha uykuda dönmüyor,sizin bebeğiniz mayıs doğumluydu sanırım,bizim bebeklerden irelideSizin bebekleriniz de gece uykusunda dönmeye çalışıyor mu? Oğlum sürekli dönmeye çalıştığı için uyku uyumuyor. Biz de tabi. 4 gibi en geç 5te ayakta. Şu uykular bi düzelseydi..
Merhaba canim insallah gecer alerjinizBu arada bebeğimin yoğurda alerjisi çıktı üffff. En korktuğum besindi zaten
15 gün bekleyip tekrar deneyeceğiz eğer yine alerji belirtisi olursa 1 ay bekleyeceğiz öyle öyle devam edecekmişiz
Öğle uykusunu kısalttım, dışarı çıkardım, uyumadan banyo vs her şeyi denedimvalla aynı saatler istemiyorum da o saate kadar oturmasını alışır diye napıcaz yaa
Teşekkür ederim inşallah geçerMerhaba canim insallah gecer alerjiniz
Bende ilk defa bi kasik yogurt verdim
Aksam olunca altan pisik olmustu sizce alerjimi?
Sizde ne gibi belirti vardi?
Emeklese de rahatlasalar ya çok kafaya takıyo benim kız. Emekleme pozisyonunu alıyo ama ayağını atamıyo üzülerek bağırıp düşüyo valla üzücü onun açısındaneveeet,benim oğlum da çok cilveli.Bena ve babasına cilve yapıyor.Kışlık mont almaya çıkmıştık,her girdiğimiz mağazada bunu okşuyorlar,bu da gülüyor hemen.
daha uykuda dönmüyor,sizin bebeğiniz mayıs doğumluydu sanırım,bizim bebeklerden irelide
Benim oğlum yüzüstü koyduğumda sırtüstü dönmeye yeni başladı,bir de emeklemeye çalışıyor benimki dep u d r a
Evet benimkisi dönüyor yan ya da sırtüstü yatırıyorum yüzüstü dönüp öyle uyuyo. Bazen kendi dönemiyor mızırdanıyor ben yardımcı oluyorumSizin bebekleriniz de gece uykusunda dönmeye çalışıyor mu? Oğlum sürekli dönmeye çalıştığı için uyku uyumuyor. Biz de tabi. 4 gibi en geç 5te ayakta. Şu uykular bi düzelseydi..
Ben de bugün yoğurt verdim hemen kaka yaptı, 1 hafta önce de çok az kaymak tattırmıştım sonrasında hemen kaka yapmıştı muzda da aynısı oldu ama cildinde bi şey yok.Merhaba canim insallah gecer alerjiniz
Bende ilk defa bi kasik yogurt verdim
Aksam olunca altan pisik olmustu sizce alerjimi?
Sizde ne gibi belirti vardi?
Aynısı oldu az önce. Muz verdim daha verirken bile kaka yaptı ve ishaldiBen de bugün yoğurt verdim hemen kaka yaptı, 1 hafta önce de çok az kaymak tattırmıştım sonrasında hemen kaka yapmıştı muzda da aynısı oldu ama cildinde bi şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?