- 30 Mayıs 2015
- 5.207
- 12.841
- 448
- 34
ocean ı içindeki aparatla veriyorum ben adı ne onunHadi ya. Ocean beyaz diye almıştım ama 12 damla vermek zor diye değiştirecektim ben beyazdan devam edeyim o zaman. Her yeri batırıyor çünkü içerken
bi akrabanın da tek dişi çıkmıştı. diğeri de yakında gelir hayırlı uğurlu olsun kuzucuğaBenim bebeğimin de alt dişi çıkmış çook küçük ucu görünüyo ama bi tanecik. Sırayla mı çıkıyolar ki acaba. Ben hep 2 diş aynı anda çıkıyo sanıyodum :)
Bi de ben alerji sanmıştım ya yoğurt yedirince. Diş çıkarken de yanaklar kızarırmış benim bebeğimin kızardı. Yani yoğurt hala benim için muamma
Çünkü yanakları hala hafif kırmızı diş bitene kadar da öyle olabilirmiş doktorun dediğine göre
bize istanbul gezimizde eczane bunu vermiştiÖyle gerçekten,emerken sesi kesiliyor,rahatlıyor.İnşallah.Tetagili duymuştum,osaniti hayır,osanit bitkisel ve doğalmış.
Saol canimÇok geçmiş olsun, Allah şifalar versin
İyileştiniz mi?Saol canim
Bestiron, kırmızı.Kızlar bebeğimin Demir ilacını değiştireceğim
Bestiron ya da newvit kullananlar varsa ilacın rengi ne acaba?
Canım ilk önce tadım yaptırmak gerekli 3 gün kuralıyla, yani bi gıdayı 3 gün boyunca tattiracaksin, 3 gün sonra başka bir gıdaya geçeceksin, kabak, patates, havuç, yoğurt, muz elma cennet hurmasi avakado felan gibi herşeyden az az tattiracaksin, 7 aylık olduğunda ek gıdaya geçmek gerek, çorbalar karışımlar felanKızlar bebegim 6 aylik acemiyim biraz ek gida tarifleri yazarmisiniz rica etsem mutlu olurum neler yapabilirim neler veriyorsunuz bebeklerinize
Eskiden hiç açmazdı şimdi açıyor ama çıkıyo ağzından birazı :/Sevmiyor mu bebegin. Benim bebegim damlayı görünce ağzını aciyor direk
Ben çok dolu olduğunda alıyorum sadece , bazen uykusu açılıyor hemen emziriyorum tekrar uyuyor.Kızlar gece alt alıyor musunuz? Ben aylardır almıyordum zaten gece kaka yapmıyolar ya
Ama artık içtiği ml arttığı için 2 gündür kızım ıslak uyanıyor bezden taşıyo göbeği hep ıslak ne yapsam bilemedim
Mesela 9 da uyuyo içip ben o uyanmadan gece beslenmesi yapıyorum 2 gibi sonra sabah uyanıyo e haliyle geçmiş oluyo artık
Acaba bi numara büyük bez mi taksam yoksa altını alsam uyanır mı bilemedim
Ne zamandır gece değiştirmediğim için korkuyorum uykusu açılır düzeni bozulur diyeBen çok dolu olduğunda alıyorum sadece , bazen uykusu açılıyor hemen emziriyorum tekrar uyuyor.
Ben loş ışıkta, hiç konuşmadan yapıyorum ıslak mendili de elimde biraz ısıtıyorum.Ne zamandır gece değiştirmediğim için korkuyorum uykusu açılır düzeni bozulur diye
Ama böyle de ıslak ıslak olmaz bugün denicem bakalım nolcak
Ben de aynısını düşündüm ışığı açmam zaten. Teşekkür ediyorumBen loş ışıkta, hiç konuşmadan yapıyorum ıslak mendili de elimde biraz ısıtıyorum.
ben değişiyorum 1-2 defa. benimki de ıslak oluyor değişmezsem üstüne geçiyor. erkek bebişlerde yukarı doğru yaptığı için ön taraftan taşıyor. kaç numara bez kullanıyorsun?Kızlar gece alt alıyor musunuz? Ben aylardır almıyordum zaten gece kaka yapmıyolar ya
Ama artık içtiği ml arttığı için 2 gündür kızım ıslak uyanıyor bezden taşıyo göbeği hep ıslak ne yapsam bilemedim
Mesela 9 da uyuyo içip ben o uyanmadan gece beslenmesi yapıyorum 2 gibi sonra sabah uyanıyo e haliyle geçmiş oluyo artık
Acaba bi numara büyük bez mi taksam yoksa altını alsam uyanır mı bilemedim
ben hiç silmiyorum bile. bezi geri taktığıma şükrediyorum o uykuylaBen loş ışıkta, hiç konuşmadan yapıyorum ıslak mendili de elimde biraz ısıtıyorum.
önce tadımlarla başladım ben tek tek sebzeleri buharda pişirip çatalla ezip verdim (bal kabağı, avokado, havuç, tatlı patates, kırmızı havuç, patates, sarmısak, soğan, biber, brokoli)Kızlar bebegim 6 aylik acemiyim biraz ek gida tarifleri yazarmisiniz rica etsem mutlu olurum neler yapabilirim neler veriyorsunuz bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?