2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Hadi ya. Ocean beyaz diye almıştım ama 12 damla vermek zor diye değiştirecektim ben beyazdan devam edeyim o zaman. Her yeri batırıyor çünkü içerken
ocean ı içindeki aparatla veriyorum ben adı ne onun pompa gibi olan
hiç ölçmedim göz kararı veriyorum. bir defa 12 damlayı ölçüp aşağı yukarı ne kadar geldiğini anlayıp öyle verebilirsin. ben direkt ağzına pırt yapıyorum hiç dökülmedi şimdiye kadar
d vitaminini de aynı şekilde veriyorum

diş zamanı kötü olunca ben de 4-5 defa farklı günler calpol verdim. çok alıştırmak istemiyorum ama canı acıdığı için vermeliyiz bence de

bi akrabanın da tek dişi çıkmıştı. diğeri de yakında gelir hayırlı uğurlu olsun kuzucuğa

Kızlar bebegim 6 aylik acemiyim biraz ek gida tarifleri yazarmisiniz rica etsem mutlu olurum neler yapabilirim neler veriyorsunuz bebeklerinize
Canım ilk önce tadım yaptırmak gerekli 3 gün kuralıyla, yani bi gıdayı 3 gün boyunca tattiracaksin, 3 gün sonra başka bir gıdaya geçeceksin, kabak, patates, havuç, yoğurt, muz elma cennet hurmasi avakado felan gibi herşeyden az az tattiracaksin, 7 aylık olduğunda ek gıdaya geçmek gerek, çorbalar karışımlar felan

Kızlar gece alt alıyor musunuz? Ben aylardır almıyordum zaten gece kaka yapmıyolar ya
Ama artık içtiği ml arttığı için 2 gündür kızım ıslak uyanıyor bezden taşıyo göbeği hep ıslak ne yapsam bilemedim
Mesela 9 da uyuyo içip ben o uyanmadan gece beslenmesi yapıyorum 2 gibi sonra sabah uyanıyo e haliyle geçmiş oluyo artık
Acaba bi numara büyük bez mi taksam yoksa altını alsam uyanır mı bilemedim

Ben çok dolu olduğunda alıyorum sadece , bazen uykusu açılıyor hemen emziriyorum tekrar uyuyor.

Ben çok dolu olduğunda alıyorum sadece , bazen uykusu açılıyor hemen emziriyorum tekrar uyuyor.
Ne zamandır gece değiştirmediğim için korkuyorum uykusu açılır düzeni bozulur diye
Ama böyle de ıslak ıslak olmaz bugün denicem bakalım nolcak

Ne zamandır gece değiştirmediğim için korkuyorum uykusu açılır düzeni bozulur diye
Ama böyle de ıslak ıslak olmaz bugün denicem bakalım nolcak
Ben loş ışıkta, hiç konuşmadan yapıyorum ıslak mendili de elimde biraz ısıtıyorum.

ben değişiyorum 1-2 defa. benimki de ıslak oluyor değişmezsem üstüne geçiyor. erkek bebişlerde yukarı doğru yaptığı için ön taraftan taşıyor. kaç numara bez kullanıyorsun?
uyanmaması için şöyle bir taktiğim var değişeceğim zaman önce emzik verip değişiyorum sonra emziriyorum. önce emzirip sonra değişirsem uyanıyor

Kızlar bebegim 6 aylik acemiyim biraz ek gida tarifleri yazarmisiniz rica etsem mutlu olurum neler yapabilirim neler veriyorsunuz bebeklerinize
önce tadımlarla başladım ben tek tek sebzeleri buharda pişirip çatalla ezip verdim (bal kabağı, avokado, havuç, tatlı patates, kırmızı havuç, patates, sarmısak, soğan, biber, brokoli)
her sebzeyi 3 gün tattırmak gerekiyor alerjik reaksiyon gösterip göstermediğini anlamak için (ben pek yapamadım bunu)
ben ilk günden beri yoğurt da vermeye başladım

önce tadı olmayan sebzelerle başlayıp sonra meyveleri tattırmak gerekiyormuş (ben buna da pek uyamadım)

kızlar bebeğinizle bir gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz? farklı önerileri olan çıkar belki birbirimize fikir vermiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…