2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar oğlum tam iyilesemwdwn ben hastalandım. Birazdan aile hekimine gideceğim. Büyük ihtimal ilaç vermeyecek. Sizin uyguladığınız doğal iyileştirme yöntemleri var mı?
Bir kavanoza yarım soğan doğrayın bir diş sarımsak ezip bir parça zencefil doğrayın.üstüne 1 yemek kaşığı bal yarım limon sıkın. Biraz bekleyince( tercihen birgece) süzüp suyunu sabah akşam birkaç kaşık içebilirsiniz. Ben hastalık başında uygulayınca çok fayda görüyorum doğal antibiyotik gibi. Çok rahatsız ederse sarımsak eklemeyebilirsiniz.

Ben de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyor

kesinlikle 4 numarayı öneririm sleepy biraz da dar kalıptı yanlış hatırlamıyorsam. ben 4 numaradan 4 paket bitirdim bile. geçeli çok oldu

burada 12 saat uyku görüyorum canım inşallah o kadar uyuyordur benimki gece 12de yatıp sabah 9da kalkıyor bana çekti ya bu huyu maalesef. bi şimdi azıcık erken yattı 10.5ta. birazdan ben de ayrıntılı yazacağım. yere koyma işi ne oldy senin? yerde vakit geçiriyorsa ya da mama sandalyesinde. oyuncaklarla oynatabilirsin

instagram anneleri benim de çok moralimi bozuyor. pek gerçekçi gelmiyorlar bu kadar mükemmel hayatlar olamaz senin bebiş sürünmeden yürüyecek sanki

geçmiş olsun canım aman keyifleri yerinde olsun da düzen hak getire
bizim de hiç oturmuş bi düzenimiz yok. sadece her gün oyuncaklarla oynatmaya çalışıyorum ve kitap okumaya çalışıyorum.
uykuya geçiş ve uyanış saatlerimiz neredeyse aynı

çok sevindim karanfil kürü benimkine de iyi geliyor. inşallah kolayca çıkarır canım

Kızlar oğlum tam iyilesemwdwn ben hastalandım. Birazdan aile hekimine gideceğim. Büyük ihtimal ilaç vermeyecek. Sizin uyguladığınız doğal iyileştirme yöntemleri var mı?
taze zencefilli tarifler iyi geliyor çok geçmiş olsun

Ben de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyor
4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara

4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara
Sleepy 4 numara küçük onun yerine 5 numara stoklamak daha iyi olur bence, ben indirimden 4 numara almıştım bacakları sıkıyor, iyi ki çok almamışım 8 kiloyuz

kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim acaba yalnız mıyım ve yanlış mı yapıyorum diye endişelenmiştim ama hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyormuşuz, sevindim inşallah hepimiz güzel düzenler kurabiliriz
akşam 22.5-24 arası uykuya geçiş
2 gibi uyanıp emiyor
4 gibi uyanıp emiyor
6-7 gibi uyanıp emiyor
8-9 gibi uyanıyor
(bu sürede en az 2 defa bez değişiyorum. önce emzik verip bez değişiyorum sonra emziriyorum) iyi günümüzdeysek uykusu bölünmeden uyuyor.
bir de artık full karanlıkta yatırıyorum telefonun ışığını bile açmamaya çalışıyorum.

kalkınca evde annem ya da eşim varsa ona bırakıp ben biraz daha uyuyorum

selimi yere koyup yanına bir iki oyuncak bırakıp kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum.
durmazsa anakucağıyla mutfağa yanıma alıyorum.
selime kahvaltıda sadece yumurta veya avokado vermeyi denedim. 2 günde bir çeyrek yumurta veriyorum.
11 gibi vitaminler ve yine yerde yatarak ya da oturarak oyuncaklarıyla ilgilenmesini sağlıyorum tek başına oynuyorsa ben çay falan içiyorum. etrafı topluyorum.
12 gibi altını değişip emzirip uyutuyorum. çok uykusu geldiyse memede uyuyakalıyor yoksa gezdiriyorum.
1-2 gibi kalkıyor. eğer daha önce kalkarsa hemen emziriyorum ya da emzik veriyorum bazen biraz daha uyuyor.
kalkınca tekrar alt değişimi ve emzik. yine yerde oyalamaya çalışmaca ve ona ya sebze pişiriyorum ya da çorba hazırlıyorum. buharda pişirdiğim sebzeleri biraz zeytinyağı pirinç ve sarı mercimekle çorba haline getiriyorum.
bu arada bazen hava iyiyse dışarı çıkarıyorum 40-50 dk kadar turlayıp geliyoruz.
eşim ya da annem evdeyse ona bırakıp ben evle ilgileniyorum. yemek yapıyorum
bu arada selime herhangi bi meyveden veriyorum bazen meyve süzgeciyle bazen ezerek
4-5 gibi tekrar uyuyor
6-6.5 gibi kalkıyor
tekrar emzirme oyalamaca
8 e doğru akşam yemeği (galiba biraz geç yiyoruz)
iki günde bir akşamları yıkıyorum
sonra gezdirme ve uyutma çabaları
eskiden 3 uyku yapardı bir süredir 2 uyku yapmaya başladı

Biz hep kucağa aldığımız için mama sandalyesinde de yerde durmayı da hiç sevmiyor, öyle alıştı eğer yanında oturuyor isek oturuyor . Bir ara bi emekleme çabası oldu kısa sürdü karın üstü durma biz de maksimum 3 dk sonra çığlık çığlığa . Uyku da aralarda uyanıyor çok uykusu açılmadan tekrar uyutuyorum. Şimdi 20 dk oldu uyanalı yeniden uyutmaya çalışıyorum

bu oyuncaklarla epey ilgilendi ucu vakumlanıyor. mama sandalyesine yapışıyor yani epey dediysem de 3-5 dk işte banyoda da kullanılıyor

Yumurtayı günlük veriyor musunuz yoksa ara veriyor musunuz? Ben ilk denediğimde sadece sarıyı veriyorum 3 gün verdim sıkıntı olmadı, sonra denediğimde alerji yaptı ara verdim bir süre. Dün önceki gün sorun yoktu bugün ağzı boynu hemen kızardı kabardı. Versem mi vermesem mi bilemedim

duyu balonları
içlerinde mercimek bulgur makarna tel şehriye pirinç var
normalde balonu ağzına almasını istemem ama alıyor işte inşallah çok zararlı değildir

kızlar mesela ilgilenebileceği mutfak malzemelerini yıkayıp birer ikişer önüne koyabilirsiniz. bir oyuncaktan daha çok ilgileniyorlar. mesela plastik kaplar. tahta kaşıklar
plastikleri bir gün tahta malzemeleri başka bir gün verebilirsiniz
ya da renklerine göre bir gün mavi bir gün kırmızı verebilirsiniz

fiyat karşılaştırarak bakın lütfen bir de indirim kovalayabilirsiniz. bu tarz acelesi olmayan şeylerde ben öyle yapıyorum

benimki de öyleydi şimdi yerde bağıra bağıra sürünüyor. acaba canı mı acıyor diye bakıyorum yok ya öyle fenalar ki. kendini kaldırtmak için yapıyor. istese çok hızlı gidiyo hatta. ama mama sandalyesinde pek durmak istemiyor. yine de yarın full yalnızım her yolu deneyeceğim
benimki de uyandı geri uyudu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…