Bir kavanoza yarım soğan doğrayın bir diş sarımsak ezip bir parça zencefil doğrayın.üstüne 1 yemek kaşığı bal yarım limon sıkın. Biraz bekleyince( tercihen birgece) süzüp suyunu sabah akşam birkaç kaşık içebilirsiniz. Ben hastalık başında uygulayınca çok fayda görüyorum doğal antibiyotik gibi. Çok rahatsız ederse sarımsak eklemeyebilirsiniz.Kızlar oğlum tam iyilesemwdwn ben hastalandım. Birazdan aile hekimine gideceğim. Büyük ihtimal ilaç vermeyecek. Sizin uyguladığınız doğal iyileştirme yöntemleri var mı?
Ben de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyorBen son bir kaç gündür,5 numaralı beze geçtim,ondan sonra gece değişmiyorum,4 numara artık dar gelmeye başladığı gibi geldi değiştim bendeGeceleri 1 numara büyük bez taka bilirsin.Ben emzirdikten sonra değişiyordum,sonra da emzik verip yatağına koyuyordum,uyuyordu,bazrn uykusu kaçdığı da oluyordu,önce değişirsem kıyameti koparıyor benimki.Emzirmeden altını değişsen daha iyi tabi sonra emip uyuyorlar
kesinlikle 4 numarayı öneririm sleepy biraz da dar kalıptı yanlış hatırlamıyorsam. ben 4 numaradan 4 paket bitirdim bile. geçeli çok oldu3 kullanıyorum ama 4 e geçeceğim sanırım stoklar bitince. bilmiyorum geç mi kaldım 4 için ama kilosu 7.5
Şimdiye kadar başıma gelmemişti ama 2 kere taşınca almak zorunda kaldım
Ben de öyle yaptım içerken geri uyudu ama aklım çıktı uyanır diye. Düzen değişti mi çook zor oluyor
burada 12 saat uyku görüyorum canım inşallah o kadar uyuyordur benimki gece 12de yatıp sabah 9da kalkıyorSabah 9 -9 :30 uyanış , bebeği emzir babaya ver ( babayla oynuyorlar)
11:30-12:00 ye kadar ben yatış
12:00 vitaminler
12:30 ek gıda + emzirme uyutma ( en fazla 40 dk uyuyor)
13:00 biz kahvaltı
14:00 yürüyüş (baba evdeyse dışarda kalma süresi 2 -3 saat (ayın yarısı böyle bu yüzden
2. Uyku dışarıda olabiliyor)
15:00 gün aşırı duş
16:00 akşam yemeği hazırlığı
17:00 3. Uyku
18:00 biz yemek bebek meyve
19:00 bebekle oyun,kitap okuma , pencereden bakma
20 :00 uyku için huysuzluk yapma, uyutmaya çalışma
21-21:30 uyku
Ben günlük basit işleri yapıyorum.
Ben çok kaliteli vakit geçirebildiğimi düşünmüyorum, öyle özel oyunlar yapamıyorum bir türlü yetişemiyorum. Zaman yönetim mi yanlış acaba? O yüzden açık açık yazdım.
Sizleri çok merak ediyorum
instagram anneleri benim de çok moralimi bozuyor. pek gerçekçi gelmiyorlar bu kadar mükemmel hayatlar olamazCırt cırtlı bi kitabı var her gün biraz onunla oynuyoruz ben yapıştırıyorum o geri çıkartıyor
Aynaya bakıyoruz, cama vuruyorum o ses değişik geliyo gülüyo böyle basit şeyler şimdilik
Bu ara başka şey yapamıyorum çünkü tek istediği koltuğa tutunup ayakta durmaya çalışmak
Kucağımda durmuyo artık
Bir de bu instagram annelerinin bazıları yüzünden kendimi eksik hissettiğim oluyodu bi ara. İşte bebeğim kendi kendine oyalanıyor mesela ay diyodum kötü anne miyim kaliteli zaman geçiremiyo muyum falan
geçmiş olsun canım aman keyifleri yerinde olsun da düzen hak getireBiz 8 buçuk-9 gibi uyanıyoruz(tabi bu ara gece boyunca 1buçuk 2 saatte bi uyanıp emiyoruz)uyandıktan sonra emişiyoruz,altını değiştiriyorum geceden sabaha değiştirmiyorum
Evin içinde bi turluyoruz,tek oluyoruz bu arada ben onun için yumurta haşlıyorum biraz oyun oynuyoruz,kahvaltısını hazırlıyorum ama küçük bi kase onu yiyoruz bu arada 1 buçuk saat geçiyo biraz yürüteçe koyuyorum oyalansın diye o arada ben bi iki iş yapıyorum,sonra mızlamaya başlıyor malesef memeyle uyutabiliyorum artık en son verdiğim memeyi verip uyutuyorm o arada ben kahvaltı ypıyorum hemen uyanmazsa iş
Sonra uyanıyo yine ev turu,oyun,meme derken tekrar 1 buçk 2 saat sonra uyku ilk uykudan sonraki uykular kısa sürüyo baya o yüzden adam akıllı bişey yapamıyorm gece uykusuna 11-12 gibi dalıyo bizimki önceden daha erken yatıyodu ama hastalıklar hep huyunu değiştirdi
Babanne geliyo arada o oynuyo,kızım okuldan geliyo o oynuyo arada yere koyuyorm ama çok durmuyo ağlıyo sırt bel kol felç bende zaten
Gün aşırı banyo yaptırıyorm ama akşamları
3 gibi meyve veriyorum,bazen yoğurtlu bazen sade,bazen irmikli,
Her akşam değil ama arada çorba veriyorm
Bazen ben babanneye çıkarıyorm bazen ablasını almaya gidiyoruz okula adam akıllı düzen yok yani zaten yeni iyileşti
çok sevindim karanfil kürü benimkine de iyi geliyor. inşallah kolayca çıkarır canım2 gün önce soğan karanfil kürü hazırladım,dün onu sürdüm 3 kere,bu gün sabah da sürdüm.Ondanmı bilmiyorum,gece 1 saat kendi yatağında uyudu,sabaha karşı da yarım saat kendi yatağında uyudu,bu gün sabah da 1 saat yatağında uyudu,çok şükür.İnşallah normale döneriz böylece.
taze zencefilli tarifler iyi geliyor çok geçmiş olsunKızlar oğlum tam iyilesemwdwn ben hastalandım. Birazdan aile hekimine gideceğim. Büyük ihtimal ilaç vermeyecek. Sizin uyguladığınız doğal iyileştirme yöntemleri var mı?
4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numaraBen de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyor
Sleepy 4 numara küçük onun yerine 5 numara stoklamak daha iyi olur bence, ben indirimden 4 numara almıştım bacakları sıkıyor, iyi ki çok almamışım 8 kiloyuz4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara
Biz hep kucağa aldığımız için mama sandalyesinde de yerde durmayı da hiç sevmiyor, öyle alıştı eğer yanında oturuyor isek oturuyor . Bir ara bi emekleme çabası oldu kısa sürdüburada 12 saat uyku görüyorum canım inşallah o kadar uyuyordur benimki gece 12de yatıp sabah 9da kalkıyorbana çekti ya bu huyu maalesef. bi şimdi azıcık erken yattı 10.5ta. birazdan ben de ayrıntılı yazacağım. yere koyma işi ne oldy senin? yerde vakit geçiriyorsa ya da mama sandalyesinde. oyuncaklarla oynatabilirsin
Yumurtayı günlük veriyor musunuz yoksa ara veriyor musunuz? Ben ilk denediğimde sadece sarıyı veriyorum 3 gün verdim sıkıntı olmadı, sonra denediğimde alerji yaptı ara verdim bir süre. Dün önceki gün sorun yoktu bugün ağzı boynu hemen kızardı kabardı. Versem mi vermesem mi bilemedimkızlar cevaplar için çok teşekkür ederim acaba yalnız mıyım ve yanlış mı yapıyorum diye endişelenmiştim ama hepimiz aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyormuşuz, sevindim inşallah hepimiz güzel düzenler kurabiliriz
akşam 22.5-24 arası uykuya geçiş
2 gibi uyanıp emiyor
4 gibi uyanıp emiyor
6-7 gibi uyanıp emiyor
8-9 gibi uyanıyor
(bu sürede en az 2 defa bez değişiyorum. önce emzik verip bez değişiyorum sonra emziriyorum) iyi günümüzdeysek uykusu bölünmeden uyuyor.
bir de artık full karanlıkta yatırıyorum telefonun ışığını bile açmamaya çalışıyorum.
kalkınca evde annem ya da eşim varsa ona bırakıp ben biraz daha uyuyorum
selimi yere koyup yanına bir iki oyuncak bırakıp kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum.
durmazsa anakucağıyla mutfağa yanıma alıyorum.
selime kahvaltıda sadece yumurta veya avokado vermeyi denedim. 2 günde bir çeyrek yumurta veriyorum.
11 gibi vitaminler ve yine yerde yatarak ya da oturarak oyuncaklarıyla ilgilenmesini sağlıyorum tek başına oynuyorsa ben çay falan içiyorum. etrafı topluyorum.
12 gibi altını değişip emzirip uyutuyorum. çok uykusu geldiyse memede uyuyakalıyor yoksa gezdiriyorum.
1-2 gibi kalkıyor. eğer daha önce kalkarsa hemen emziriyorum ya da emzik veriyorum bazen biraz daha uyuyor.
kalkınca tekrar alt değişimi ve emzik. yine yerde oyalamaya çalışmaca ve ona ya sebze pişiriyorum ya da çorba hazırlıyorum. buharda pişirdiğim sebzeleri biraz zeytinyağı pirinç ve sarı mercimekle çorba haline getiriyorum.
bu arada bazen hava iyiyse dışarı çıkarıyorum 40-50 dk kadar turlayıp geliyoruz.
eşim ya da annem evdeyse ona bırakıp ben evle ilgileniyorum. yemek yapıyorum
bu arada selime herhangi bi meyveden veriyorum bazen meyve süzgeciyle bazen ezerek
4-5 gibi tekrar uyuyor
6-6.5 gibi kalkıyor
tekrar emzirme oyalamaca
8 e doğru akşam yemeği (galiba biraz geç yiyoruz)
iki günde bir akşamları yıkıyorum
sonra gezdirme ve uyutma çabaları
eskiden 3 uyku yapardı bir süredir 2 uyku yapmaya başladı
Link alabilir miyimbu oyuncaklarla epey ilgilendi ucu vakumlanıyor. mama sandalyesine yapışıyor yani epey dediysem de 3-5 dk iştebanyoda da kullanılıyorEki Görüntüle 3358835
yaaaaLink alabilir miyim
benimki de öyleydi şimdi yerde bağıra bağıra sürünüyor. acaba canı mı acıyor diye bakıyorum yokBiz hep kucağa aldığımız için mama sandalyesinde de yerde durmayı da hiç sevmiyor, öyle alıştı eğer yanında oturuyor isek oturuyor . Bir ara bi emekleme çabası oldu kısa sürdükarın üstü durma biz de maksimum 3 dk sonra çığlık çığlığa . Uyku da aralarda uyanıyor çok uykusu açılmadan tekrar uyutuyorum. Şimdi 20 dk oldu uyanalı yeniden uyutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?