2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar merhaba oğlum üsütmus. Geniz akıntısı çok fazla . Okyanus suyu verdi.baska bur şeyler vermedi Doktor. Var mı önereceğiniz bir şeyler. Nefes

Bizimki ek gıdaya kadar hergün yapıyordu hemde sesli bi şekilde ne zaman ek gıda ya geçtik artık 2 günde bir yapıyor ve sessiz ve taşmış bi şekilde önce endişelendim ama baktım aynı şekil ilerliyo rahatsız da olmuyır gazı da maşallah çıkarıyo normal dedim kendi kendime

Hayırlısı.Osman Gönülal 9 aya kadar 2 öğün ve günlük 1 çay bardağı kadar katı gıda verin diyor.Ben 7 ay bitiminde 2 öğüne geçmek istiyorum,çorbayı öğlen vermek istiyorum.

ek gıdaya geçeli benim oğlum her 1 ya 2 defa yapıyor,bazen 3 defa da oldu,ek gıdata kadar her gün, arada 2 günde bir yapıyordu.Sebzeler,meyveker bağırsak çalıştırıyor,tadımları saat kaçta veriyorsunuz?Su veriyor musunuz?

Pirinç,irmik,yulaf,karabuğday,tarhana verip sonra mercimeğe geçsen daha iyi olur.Mercimek baklagillerden.Baklagilleri bir az daha sonra vermeyi öneriyorlar

Selamlar bizim tadımlarımız devam ediyor. 3 günde kakasını yapan bebeğim her gün yapar oldu. Gayet güzel gidiyoruz Burun temizliği için bizde supurgeye takılan markadan kullanıyoruz. Daha önce de memnun kaldığımı söylemiştim. Çok iyi çekiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Disimiz patladı patlayacak saat başı kalkıyor ve ben birlikte yatıyorum. Yoksa vay halime

Hayırlısı.Osman Gönülal 9 aya kadar 2 öğün ve günlük 1 çay bardağı kadar katı gıda verin diyor.Ben 7 ay bitiminde 2 öğüne geçmek istiyorum,çorbayı öğlen vermek istiyorum.
ben de toplam 1 çay bardağı vermiyorum bile canım. 2 gündür daha iyi yiyor maşallah zamanla alışıyorlar mı ne

Kızlar uykularınız nasıl? Benim ki resmen kavga ediyor uyumamak için. Gece gündüz memede, memede uyuyor memede uyanıyor, ağzından yavaşça çıkarıyorum hemen gözünü açıyor tekrar uyumuyor. En fazla 20-30 dk uyuyor.

Su vermiyorum ama buharlı pişiricide çekerken biraz su ile beraber çekiliyor. Öğlen ve akşama doğru genelde veriyorum. Yaptığında sorun yok kakada kıvamı iyi kolay çıkıyor ama sık yapmıyor

Su vermiyorum ama buharlı pişiricide çekerken biraz su ile beraber çekiliyor. Öğlen ve akşama doğru genelde veriyorum. Yaptığında sorun yok kakada kıvamı iyi kolay çıkıyor ama sık yapmıyor
Tadımları bir az daha erkene çeke bilirsiniz.Her tadımdan sonra da su verin bakalım fark oluyor mu.Olmazsa,demek ki bebeğiniz imin bu normal.Kaka sümüklü,çok kötü kokulu değilse endişelenmeye gerek yok bence

Kizlar dün çocuğumu acile götürdüm çünkü bir anda kendini sıkıyor nefesini tutup kıpkırmızı oluyordu. 3 saat sonunda röntgen çektiler. Çok fazla gazi var dediler. Dün bana lavman yapmamı söylediler. Yaptım biraz kan geldi. Ama kaka filan çok çıkmadı. Aslında çıkması da imkansızdı hasta olduğundan doğru düzgün beslenmemisti. Aslında boş yere lavman yapılmış oldu. Gazı masaj hareketleri ile çıkarttık. Ama ikinmanın gazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ve dün pişik kremini de unutmuşuz. Bakim odasinda kac anneye sorduysam yok dediler.bugun poposu ileri derece de pişik olmuş.ne yapsam fayda etmiyor. Altını değiştirirken acayip ağlıyor. Ağlamaktan yorulup uyuyakalıyor. hastalandigindan beri çok zorlanıyorum.

Gündüzler emmese uyumuyor.Gece uykuları berbat.1 saat önce memede uyudu,ama memeyi bırakıyor,yatağına koymak istiyorum uyanıyor,ağlıyor.memede sakinleşiyor.Ben bittim.Sizde de diş geliyor sanırım.

Gündüzler emmese uyumuyor.Gece uykuları berbat.1 saat önce memede uyudu,ama memeyi bırakıyor,yatağına koymak istiyorum uyanıyor,ağlıyor.memede sakinleşiyor.Ben bittim.Sizde de diş geliyor sanırım.
maalesef söylemleriniz bana hep dişi hatırlattı. inşallah kolaylıkla çıkarır kuzular uykularımız da düzene girer ya

Allah yardımcın olsun canım,hem senin hem bebek için zor.Ben sudokrem kullanıyorum,o çabuk iyileştiriyor.Poposunu kuru tutmaya çalış.Gazı neden olmuş acaba?

ah kuzum benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. sık sık altını değiş ve pamuklu suyla silebilirsin ve kurutmayı unutma hatta mümkünse biraz havalandırsan iyi olur. bizim o yazın olan büyük pişik için doktor iki krem vermişti antibiyotikli. sen de doktora götürüp öyle al bence çünkü bebişi rahatsız eder

Allah yardımcın olsun canım,hem senin hem bebek için zor.Ben sudokrem kullanıyorum,o çabuk iyileştiriyor.Poposunu kuru tutmaya çalış.Gazı neden olmuş acaba?
Valla artık z.yag , hametan ,mustela kombosu yapıyorum. Yarın sudocrem alıp deneyeyim. Gaz olayını bilmiyorum. Acaba usuttugu için mi oldu. Bende üsuttugum zaman gazim olur

Evet öyle yapıyorum doğduğundan beri .hatta ben tek idrarda hemen değiştirmeye çalışırım. Havalandiramiyorum .krem surdugumde çok yani yanıyor kendini sağa sola atıyor. Bende hemen bezi bahlanaya çalışıyorum. Valla z.yag, hametan ve mustela hepsini aynı anda sürmeye başladım. Doktora gitmeye bir gün var daha. Yarın sudocrem deneyeyim

maalesef söylemleriniz bana hep dişi hatırlattı. inşallah kolaylıkla çıkarır kuzular uykularımız da düzene girer ya
İnşallah.Saat 11de çok kötüydü,ağrısı ya sancısı vardı,emzirdim,sakinleşti,acı çekiyor yavrum.Mayıs anneleri grubunda 1-i bebeğini 2 hafta kucağında uyutduğunu yazmış,bir de osanit adlı ilaç önermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…