- 30 Mayıs 2015
- 5.205
- 12.837
- 448
- 34
ben de memnunum galiba 3 marka kullandım daha değişmem herhalde. molfix pure and soft kullanıyorum ilk doğduğunda sleepy kullanmıştım bi ara da molfix in mavi olanını. elindekiler bitince uygun fiyatlıları deneyebilirsin bencehahhah bugün değiştirirken aynısını dedimevet sleepy daha dar aralarında fark var bayağı.
Arkadaşım goon kullanıyormuş ondan da memnun belki onu da denerim. Tek bez markasıyla geldim hep ama diğerlerini de merak ediyorum
ben de aynıyım valla sürekli düşünüyordum ne yaparım temizlik konusunu diye ama artık aklıma getirmemeye çalışıyorumBen de molfix 5 numara bez kullanıyorum hatta bacaklara iz yapıyor bantlar baya ayrık kalıyor diye 6 ya geçeceğim. 8.5 kilo civarı oldugunu düşünüyorum.
mathildays o vakumlu oyuncaklardan ben de aldım gırc gırc ağzında evirip çeviriyor oğlum.
Mutfakta bir iş yaparken ona mama sandalyesinde oyalanabileceği her şeyi veriyorum. Oyuncaklarından cok mutfak eşyaları ilgisini çekiyor. Bulaşık makinesinde yıkanmış olsa da ben de veriyorun artık. Kendi deterjanı da var bazen onunla yıkıyorum oyuncaklarını tabagını kaşığını ama bazen ben de salıyorum..eskiden yere düşen her şeyi kaynar suyla yıkar verirdim şimdi üstüme silip koyuyorum geri önüne
Kahvaltı için pankek bebek keki deneyeceğim ben artık. Çünkü yumurtayı ne şekilde versem sevmiyor. Haşlama, omlet,tarhanalı omlet denedim yemedi.
Bi influencer var merve durakoğlugil. Çok güzel ek gıda önerileri var sayfasında ona bakabilirsin.
Evet.Hepsiburadanın bir çok ürününün Azerbaycana gönderimi yok.Bazı istediklerim olmadığı için uygulamayı da silmiştim.Trendyoldan geri kalıyorSiz azerbaycan da mıydınız? Hepsiburada premium üyelikde kargo bedava. Sizin ora için de geçerli mi?
Bence zamanı var,bir zaman sonra durucak.Bende dökülmede azalma var.Kan değerlerin normalse endişe etmeye bilirsin.Kalsiyum,D vitamini de normal çıktı mı?Kızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.
Bu şönilleri nereden aldın?Ben de instagramda bir annede gördümetkinlikçiniz geldibu şönillere dikkat edelim içinde tel var. ucunu mutlaka bükmeliyizEki Görüntüle 3359300 Eki Görüntüle 3359302
Kalsiyum normal d biraz düşük ama doktor bebeğim çok küçük emziriyorum die dvit vermedi 1 yaştan sonra öneriyorum dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gidicemBence zamanı var,bir zaman sonra durucak.Bende dökülmede azalma var.Kan değerlerin normalse endişe etmeye bilirsin.Kalsiyum,D vitamini de normal çıktı mı?
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama ya uykuluyken oluyor ya da 4ten sonra sürekli memede emzik gibiyim.oradan kaynaklı bir sorunumuz var.Şu sıralar bizim günümüz çok karışık geçiyor
Önceleri en geç 8e kadar uyanırdı,emzirirdim,D vitamini verip bebek arabasına,sonra da mama sandalyesine koyardım,kahvaltımı yapardım,o da oyuncağıyla oynardı,sonra uykusu gelirdi uyuturdum,o uyurken işlerimi yapardım.Uyanınca ek gıda tadım,emzirme,öğle yemeğimi yerdim,dışarı bahçemize çıkarırdım bazen oda da oynardım,karın üstü koyardım genellikle,uykusu gelince uyuturdum,işlerimi yapardım.Uyanınca emzirme,sonra akşam yemeği hazırlığı,vakit varsa,bir az oyun,dışarı çıkmadıysak dışarı çıkarırdım (15-20 dk-dan fazla dışarıda kalmıyor son günler),emzirme,oyun,uyku,uyumazsa yine emzirme.Daha çok akşamları oyun oluyordu son zaman,gün içerisinde ben oyuna pek vakit ayıramıyorum,akşam babası gelince o oynuyor bir az.Şimdi de sıralama değişse de böyle devam ediyor,fark şu ki,uyumadan emziyorum her defa,emmezse uyumuyor.
Geçmiş olsun,bebeği emzirirken battaniyesiyle birlikte yataktan alıyorum,karnıma kadar yorganımı çekiyorum ki,üşütmeyeyim
Bugün geldin mi bilmiyorum öğlen biraz hava iyiydi.Burası çok sıcak, bir kaç gündür gündüz gece doğalgazımız kapalı. Tekirdağ dan kısmet olursa
Nana limon içtim bütün gün ama ilaçla bile bir hafta da iyi olan biriyim. Napacaz bilmiyorumÇok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Ben ıhlamur, nane limon, zencefil çaylarını yapıp içiyorum.
Hafta sonu deneyebilirim. Teşekkür ederim canimBir kavanoza yarım soğan doğrayın bir diş sarımsak ezip bir parça zencefil doğrayın.üstüne 1 yemek kaşığı bal yarım limon sıkın. Biraz bekleyince( tercihen birgece) süzüp suyunu sabah akşam birkaç kaşık içebilirsiniz. Ben hastalık başında uygulayınca çok fayda görüyorum doğal antibiyotik gibi. Çok rahatsız ederse sarımsak eklemeyebilirsiniz.
Marka kalıplarına dikkat et canım. Bazı markaların kalıpları dar oluyor4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara
Bende bebe deterjanı aldım. Onun eşyalarını (mama kabı vb . Onla yikiyorum) ama benim bebegimde oyuncaklar biberonlar dışında her şeyi ağzına götürüyor. Geçen annemin gözleme çevirdiği tahtayı kemirmeye çalışmış. Bugünde tepsiyi kemirmeye çalışıyordubu arada bebeğim her şeyi (istisnasız her şeyi) ağzına alıyor
geçen gün kapının eşiğini ısırmaya çalışıyordu
evde özel deterjan kullanan var mı? kendi bulaşıklarını kendisine aldığım deterjanla yıkıyorum ama mesela bizim çatalları tencereleri kullanıyoruz. salsak bir şey olmaz demi ya
Kısmetse ocak ayı ortasında gelicezBugün geldin mi bilmiyorum öğlen biraz hava iyiydi.
Dinlenme şansın var mı? Bolca istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın, bebekle ne kadar olur bilemedimNana limon içtim bütün gün ama ilaçla bile bir hafta da iyi olan biriyim. Napacaz bilmiyorum
Ben mümkün olduğu kadar Almıyorum çünkü gece aldığım zaman altına uyanıyor O yüzden almıyorum yani büyük beden beze geçebilirsin. Baby Turko ve sleepy'nin kalıpları küçük oluyor ama goon gayet iyi baby türko ve sleepy 4 numara kullanıyorum ben kızım geçen ay 8 kiloydu goonun 3 numara olabiliyorKızlar gece alt alıyor musunuz? Ben aylardır almıyordum zaten gece kaka yapmıyolar ya
Ama artık içtiği ml arttığı için 2 gündür kızım ıslak uyanıyor bezden taşıyo göbeği hep ıslak ne yapsam bilemedim
Mesela 9 da uyuyo içip ben o uyanmadan gece beslenmesi yapıyorum 2 gibi sonra sabah uyanıyo e haliyle geçmiş oluyo artık
Acaba bi numara büyük bez mi taksam yoksa altını alsam uyanır mı bilemedim
Bizim Öyle eğlenceli bir hayatımız Yok sabah 10.30 civarı uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz babaannesiyle balkonda dışarıya bakıyor bahçeye bakıyor, ben o sırada evi süpürüyorum sonra kızım uyutuyorum evi temizlemeye devam ediyorum uyanınca yine yemek mama sandalyesine oyuncaklar koyuyorum abisinin küçük arabaları var onları falan koyuyorum oynuyor orada bazen geziyoruz balkondan odaya odadan balkona öyle geçiyor hayatımızkızlar bebeğinizle bir gününüz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz? farklı önerileri olan çıkar belki birbirimize fikir vermiş oluruz
Ilaç verir bence ya neden vermesin bana antibiyotik bile vermişlerdi Biz de iki gündür biraz rahatsızız bana da geçti galiba Boğazım kulağım yanıyor, osman hoca icebilirsiniz ilaclari diyor, ama doğal yöntem istersen bana sıcak suya limon sıkıp 1 cay kasigi bal koyunca çok iyi geliyor, kızımada bugun tavuk kaynattım icine patates sogan sarımsak birazda tel sehriye koydum, tabagina 2 3 damla limon damlatıp yedirdimKızlar oğlum tam iyilesemwdwn ben hastalandım. Birazdan aile hekimine gideceğim. Büyük ihtimal ilaç vermeyecek. Sizin uyguladığınız doğal iyileştirme yöntemleri var mı?
Ya siz onlara inanıyor musunuz arkada Kim bilir kaç tane yardımcıları var Onların hiç mümkün mü öyle her gün giyin Süslen püslen Dinç bir şekilde iki üç tane çocuğa Yetiş hepsi ile güzel güzel ilgilen mümkün mü böyle bir şey Allah aşkına yainstagram anneleri benim de çok moralimi bozuyor. pek gerçekçi gelmiyorlar bu kadar mükemmel hayatlar olamazsenin bebiş sürünmeden yürüyecek sanki
Ben çok üzerinde durmuyorum böyle şeylerin ya çocuk bu her şeye ihtiyacı var yani öyle tabaklarını özel deterjanla yıkayayım onu buna saklayayım falan yok çok Eğer dışarıdan gelmiş pis bir şeyse kesinlikle Hani silmeden temizlemeden vermiyorum elini ama çok da üzerine düşmenin anlamı yok oğlumun üzerine düştümde noldu hastalıktan gözünü açamıyor, kizim masallah 7 aylık oldu, daha ikinci kez nezle oluyor maşallah, cok uzerine dusmeyin pisman olursunuzbu arada bebeğim her şeyi (istisnasız her şeyi) ağzına alıyor
geçen gün kapının eşiğini ısırmaya çalışıyordu
evde özel deterjan kullanan var mı? kendi bulaşıklarını kendisine aldığım deterjanla yıkıyorum ama mesela bizim çatalları tencereleri kullanıyoruz. salsak bir şey olmaz demi ya
aynen canım çok haklısın temizlik konusunda ben de öyle yapmaya karar verdim çünkü sürekli ya temizlik yapacaksın ya da başka şeylerle ilgileneceksin. temizliği bir tık arka plana atmak bağışıklık açısından da daha iyiBizim Öyle eğlenceli bir hayatımız Yok sabah 10.30 civarı uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz babaannesiyle balkonda dışarıya bakıyor bahçeye bakıyor, ben o sırada evi süpürüyorum sonra kızım uyutuyorum evi temizlemeye devam ediyorum uyanınca yine yemek mama sandalyesine oyuncaklar koyuyorum abisinin küçük arabaları var onları falan koyuyorum oynuyor orada bazen geziyoruz balkondan odaya odadan balkona öyle geçiyor hayatımız
Ya siz onlara inanıyor musunuz arkada Kim bilir kaç tane yardımcıları var Onların hiç mümkün mü öyle her gün giyin Süslen püslen Dinç bir şekilde iki üç tane çocuğa Yetiş hepsi ile güzel güzel ilgilen mümkün mü böyle bir şey Allah aşkına ya
Ben çok üzerinde durmuyorum böyle şeylerin ya çocuk bu her şeye ihtiyacı var yani öyle tabaklarını özel deterjanla yıkayayım onu buna saklayayım falan yok çok Eğer dışarıdan gelmiş pis bir şeyse kesinlikle Hani silmeden temizlemeden vermiyorum elini ama çok da üzerine düşmenin anlamı yok oğlumun üzerine düştümde noldu hastalıktan gözünü açamıyor, kizim masallah 7 aylık oldu, daha ikinci kez nezle oluyor maşallah, cok uzerine dusmeyin pisman olursunuz
valla aynı dediğin gibi sanırım epey de böyle devam edecek. en iyisi kabullenmekBende bebe deterjanı aldım. Onun eşyalarını (mama kabı vb . Onla yikiyorum) ama benim bebegimde oyuncaklar biberonlar dışında her şeyi ağzına götürüyor. Geçen annemin gözleme çevirdiği tahtayı kemirmeye çalışmış. Bugünde tepsiyi kemirmeye çalışıyordu
ben doktora sormadan d vitaminine devam ediyorum ne gibi zararı varmış ki? benim de saçlarım aşırı dökülüyordü şimdi birazcık iyi. henüz iyi gelen bir şey keşfedemedimKalsiyum normal d biraz düşük ama doktor bebeğim çok küçük emziriyorum die dvit vermedi 1 yaştan sonra öneriyorum dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gidicem
ben anasınıfı öğretmeniyim canım epeydir evde vardı. kırtasiyelerde hatta büyük marketlerde de satılıyor.Bu şönilleri nereden aldın?Ben de instagramda bir annede gördüm
Benim de oğlum geceleri kucağımda memede uyuyor,gece 1-2 saat normal uyumak bile ne kadar kıymetliymişBende öyle yapmaya çalışıyorum ama ya uykuluyken oluyor ya da 4ten sonra sürekli memede emzik gibiyim.oradan kaynaklı bir sorunumuz var.
1 aylık kontrole gitdiğimizdeki doktor d vitaminini değiştir,kendi yazdığını bebeğe ver,eskiyi sen iç demişti,sizin doktor neden önermiyor.Ben içmedim,eskiyi bebeğe vermeye devam etdim çünki içeriği aynıydı.Kalsiyum normal d biraz düşük ama doktor bebeğim çok küçük emziriyorum die dvit vermedi 1 yaştan sonra öneriyorum dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?