2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.
benimki de çok sık ve ağlayarak uyanıyor. hele bugün kriz gibi bi bağırma ağlama tuttu sebebini anlamamak kötü. zamanla geçecek yalnız değilsin canım

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın o diyet çok zor. bol meyve sebze ve et, balık tüketmelisin

Kızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.
Benimde aşırı dökülüyordu belimdeydi saçlarım geçen hafta koaföre gittim plansız biöşekilde kosa kestirdim kendime şok herkese şok ama bir rahat ettim anlatamam şuan avuç avuç dökülme yok çünkü saç yok

Ben hergün çeyrek yumurta sarısı bazen yarıma kaçıyo muz ve avakado üçlüsünü karıştırıp veriyorum çok seviyor bazen kendi sütümden damlatıyorm bi zaman sonra bebe biskivisi pekmez peynir de eklicem

Teşekkür ederim canım meylerimn bazıları serbest az şekerli olanları boş sebze ve ot yiyorum resmen
bi ara ben de gluteni bırakmaya çalışmıştım sonra baktım yapamayacağım vazgeçtim gerçekten zor bir diyet allah yardımcın olsun

benimki de çok sık ve ağlayarak uyanıyor. hele bugün kriz gibi bi bağırma ağlama tuttu sebebini anlamamak kötü. zamanla geçecek yalnız değilsin canım
Benim oğlum gündüzler de kucakta uyumaya başladı yatağına koyunca uyanıyor,ağlıyor,ne zaman geçecek bu durum acaba

Canım işe başladın mı? Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi

Benim oğlum gündüzler de kucakta uyumaya başladı yatağına koyunca uyanıyor,ağlıyor,ne zaman geçecek bu durum acaba
Canım calisiyir musun ?Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi

Ben 40 tan sonra kısa kestirdim uzadı uzamada sorun yok ama artık etraftan saç toplamaktan yıldım

Kızlar bu alt dişlerin ikisi aynı anda çıkmıyor muydu ya? Kızımın tek dişi çıktı sadece

günaydın yemesi 2 dk temizlemesi 1 saatEki Görüntüle 3360253
Bebise değil dimi bu, daha o kadar olmadılar bence, ama yer ya sanki, şeker yerine pekmez koysan azcik, benim kızım simit kemirmeyi çok seviyor bunuda yer bence, blw ye hemen gecmek istemiyorum aslında ama kızım ıstiyor, eli boş kalsın istemiyor, yumruklarını sıkıp sıkıp kızıyor, silikon kaşık felan veriyorum eline

Ben 40 tan sonra kısa kestirdim uzadı uzamada sorun yok ama artık etraftan saç toplamaktan yıldım
Ahh ben de elimden süpürge düşmüyor, odaya girerken süpürüyorum, çıkarken süpürüyorum. Sırf bu yüzden şarjlı süpürge aldım.

Canım işe başladın mı? Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi
yok canım daha başlamadım evet ya bir de o var bizimki sanırım dişten. üst dişler herhalde onlar bayağı zorladı kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…