- 30 Mayıs 2015
- 5.202
- 12.826
- 448
- 34
valla öyleler ben de şaşırıyorumYa bu bebeler nasıl bir şey. Gidiyorsun para verip oyuncak alıyorsun beğenmiyor. Suzgece ip bağla hoşuna gidiyor. Canım
benimki de çok sık ve ağlayarak uyanıyor. hele bugün kriz gibi bi bağırma ağlama tuttu sebebini anlamamak kötü. zamanla geçecek yalnız değilsin canımBu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın o diyet çok zor. bol meyve sebze ve et, balık tüketmelisinGünaydın arkadaşlar.. Mecbur alerjilerimden dolayı diyete başlamak zorunda kaldım aşırı katı bi diyet yapıyorum bi haftada 5 kg verdim. Glutensiz şekersiz süt ürünsüz anne sütünü artıran şeyler söyler misiniz
Benimde aşırı dökülüyordu belimdeydi saçlarım geçen hafta koaföre gittim plansız biöşekilde kosa kestirdimKızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.
Teşekkür ederim canım meylerimn bazıları serbest az şekerli olanları boş sebze ve ot yiyorum resmençok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın o diyet çok zor. bol meyve sebze ve et, balık tüketmelisin
bi ara ben de gluteni bırakmaya çalışmıştım sonra baktım yapamayacağım vazgeçtim gerçekten zor bir diyet allah yardımcın olsunTeşekkür ederim canım meylerimn bazıları serbest az şekerli olanları boş sebze ve ot yiyorum resmen
Benim oğlum gündüzler de kucakta uyumaya başladı yatağına koyunca uyanıyor,ağlıyor,ne zaman geçecek bu durum acababenimki de çok sık ve ağlayarak uyanıyor. hele bugün kriz gibi bi bağırma ağlama tuttu sebebini anlamamak kötü. zamanla geçecek yalnız değilsin canım
Canım işe başladın mı? Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayibenimki de çok sık ve ağlayarak uyanıyor. hele bugün kriz gibi bi bağırma ağlama tuttu sebebini anlamamak kötü. zamanla geçecek yalnız değilsin canım
Canım calisiyir musun ?Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayiBenim oğlum gündüzler de kucakta uyumaya başladı yatağına koyunca uyanıyor,ağlıyor,ne zaman geçecek bu durum acaba
Ben 40 tan sonra kısa kestirdim uzadı uzamada sorun yok ama artık etraftan saç toplamaktan yıldımBenimde aşırı dökülüyordu belimdeydi saçlarım geçen hafta koaföre gittim plansız biöşekilde kosa kestirdimkendime şok herkese şok ama bir rahat ettim anlatamam şuan avuç avuç dökülme yok çünkü saç yok
Ayy pankek yiyor mu ben daha muhallebi tarhana sebze püresi vs dışına çıkamadım korkuyorumgünaydın yemesi 2 dk temizlemesi 1 saatEki Görüntüle 3360253
Bebise değil dimi bu, daha o kadar olmadılar bence, ama yer ya sanki, şeker yerine pekmez koysan azcik, benim kızım simit kemirmeyi çok seviyor bunuda yer bence, blw ye hemen gecmek istemiyorum aslında ama kızım ıstiyor, eli boş kalsın istemiyor, yumruklarını sıkıp sıkıp kızıyor, silikon kaşık felan veriyorum elinegünaydın yemesi 2 dk temizlemesi 1 saatEki Görüntüle 3360253
Ahh ben de elimden süpürge düşmüyor, odaya girerken süpürüyorum, çıkarken süpürüyorum. Sırf bu yüzden şarjlı süpürge aldımBen 40 tan sonra kısa kestirdim uzadı uzamada sorun yok ama artık etraftan saç toplamaktan yıldım
Maşallah size ben daha tadım aşamasını geçiş çorba bile yapmadımgünaydın yemesi 2 dk temizlemesi 1 saatEki Görüntüle 3360253
yok canım daha başlamadım evet ya bir de o varCanım işe başladın mı? Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?