Ayyy benim hayatım çok renksizmiş siz yazınca farkettim , hiç renkli mutfak gerecim yok . Bir kaç tahta kaşık , bir de yeşil silikon yumurta fırçasıkızlar mesela ilgilenebileceği mutfak malzemelerini yıkayıp birer ikişer önüne koyabilirsiniz. bir oyuncaktan daha çok ilgileniyorlar. mesela plastik kaplar. tahta kaşıklar
plastikleri bir gün tahta malzemeleri başka bir gün verebilirsiniz
ya da renklerine göre bir gün mavi bir gün kırmızı verebilirsiniz
Çok teşekkür ederimfiyat karşılaştırarak bakın lütfen bir de indirim kovalayabilirsiniz. bu tarz acelesi olmayan şeylerde ben öyle yapıyorum Eki Görüntüle 3358840
bizim evde sürekli saklama kaplarıyla yiyecek taşındığı için çok var. annem yemekleri konteynera babama götürüyor sürekli bir şeyler almışızAyyy benim hayatım çok renksizmiş siz yazınca farkettim , hiç renkli mutfak gerecim yok . Bir kaç tahta kaşık , bir de yeşil silikon yumurta fırçası, 3 tane de mavi saklama kabım var
Ben özel deterjan da almadım , kaşık filan da . Çay kaşığı ile veriyorumbu arada bebeğim her şeyi (istisnasız her şeyi) ağzına alıyor
geçen gün kapının eşiğini ısırmaya çalışıyordu
evde özel deterjan kullanan var mı? kendi bulaşıklarını kendisine aldığım deterjanla yıkıyorum ama mesela bizim çatalları tencereleri kullanıyoruz. salsak bir şey olmaz demi ya
paketin üzerindeki o kilolar yalnış.bizim bezde 4 numara 7 kg-dan başlıyor,benim oğlum 7.5-8 kg arası şimdi,o bez tam oluyordu,bir az geçince sıkıyordu,çabuk doluyordu,bende erkek bebek olduğu için 5e geçtimBen de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyor
ben 2-3 günde bir verdim hep. bizde kabarıklık kızarıklık olmadı aslında bazı doktorlar 8/9 ayda öneriyorlarmış yumurtayı. ben bi şey olmayınca vermeye devam ettim. yerinde olsam haftada 1 ya da 2 haftada bir azıcık denerdimYumurtayı günlük veriyor musunuz yoksa ara veriyor musunuz? Ben ilk denediğimde sadece sarıyı veriyorum 3 gün verdim sıkıntı olmadı, sonra denediğimde alerji yaptı ara verdim bir süre. Dün önceki gün sorun yoktu bugün ağzı boynu hemen kızardı kabardı. Versem mi vermesem mi bilemedim
ben de özel deterjan almadım,şehir kenarında kaldığımız için hipermarketlere uzağız,yakınlıktaki süpermarketlerde de temiz içerikli deterjandan yok.İnternetden alacak olursam,kargosu kendinden pahalıya geliyor.Ama tenceresini ilk defa onun yiyeceklerine kullandım,önce kullanmamıştım,bazen sodayla yıkıyorum,yağ daha kullanmadığım için deterjan çok kullanmıyorumbu arada bebeğim her şeyi (istisnasız her şeyi) ağzına alıyor
geçen gün kapının eşiğini ısırmaya çalışıyordu
evde özel deterjan kullanan var mı? kendi bulaşıklarını kendisine aldığım deterjanla yıkıyorum ama mesela bizim çatalları tencereleri kullanıyoruz. salsak bir şey olmaz demi ya
muhallebi,kaşık maması gibi tarifler(önce sade,sonra meyve,pekmez ekleyerek)vere bilirsin,yumurtayla lor peyniri,yoğurt vere bilirsinben 2-3 günde bir verdim hep. bizde kabarıklık kızarıklık olmadı aslında bazı doktorlar 8/9 ayda öneriyorlarmış yumurtayı. ben bi şey olmayınca vermeye devam ettim. yerinde olsam haftada 1 ya da 2 haftada bir azıcık denerdim
yumurta dışında kahvaltı zamanı ne verebiliriz bilmiyorum
ay bi bakayım silmiştim o uygulamayı. çok teşekkür ederimmuhallebi,kaşık maması gibi tarifler(önce sade,sonra meyve,pekmez ekleyerek)vere bilirsin,yumurtayla lor peyniri,yoğurt vere bilirsin
Happykids uygulamasında da tarifler var,onlara da baka bilirsin
Siz azerbaycan da mıydınız? Hepsiburada premium üyelikde kargo bedava. Sizin ora için de geçerli mi?ben de özel deterjan almadım,şehir kenarında kaldığımız için hipermarketlere uzağız,yakınlıktaki süpermarketlerde de temiz içerikli deterjandan yok.İnternetden alacak olursam,kargosu kendinden pahalıya geliyor.Ama tenceresini ilk defa onun yiyeceklerine kullandım,önce kullanmamıştım,bazen sodayla yıkıyorum,yağ daha kullanmadığım için deterjan çok kullanmıyorum
Valla anlamıyorum 24 saat etkinlik yapıyolar sankiinstagram anneleri benim de çok moralimi bozuyor. pek gerçekçi gelmiyorlar bu kadar mükemmel hayatlar olamazsenin bebiş sürünmeden yürüyecek sanki
2 paket 3 var daha birine vercem olmadı, 4 e geçeyim4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara
baby turco bir tık daha büyük sanırım ama yine de 3 artık küçük gelebilir 5 e geçenler olmuş2 paket 3 var daha birine vercem olmadı, 4 e geçeyimbiri sleepy biri de baby turco almıştım denemek için
Evet öyleymiş gerçekten ne bileyim ben kilolara kandımpaketin üzerindeki o kilolar yalnış.bizim bezde 4 numara 7 kg-dan başlıyor,benim oğlum 7.5-8 kg arası şimdi,o bez tam oluyordu,bir az geçince sıkıyordu,çabuk doluyordu,bende erkek bebek olduğu için 5e geçtim
hahhah bugün değiştirirken aynısını dedimbaby turco bir tık daha büyük sanırım ama yine de 3 artık küçük gelebilir 5 e geçenler olmuş
bol bo ldeğiş artık canın sağ olsunben diyorum bebeğimin dötü sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?