2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ayyy benim hayatım çok renksizmiş siz yazınca farkettim , hiç renkli mutfak gerecim yok . Bir kaç tahta kaşık , bir de yeşil silikon yumurta fırçası , 3 tane de mavi saklama kabım var

bu arada bebeğim her şeyi (istisnasız her şeyi) ağzına alıyor
geçen gün kapının eşiğini ısırmaya çalışıyordu
evde özel deterjan kullanan var mı? kendi bulaşıklarını kendisine aldığım deterjanla yıkıyorum ama mesela bizim çatalları tencereleri kullanıyoruz. salsak bir şey olmaz demi ya

Ayyy benim hayatım çok renksizmiş siz yazınca farkettim , hiç renkli mutfak gerecim yok . Bir kaç tahta kaşık , bir de yeşil silikon yumurta fırçası , 3 tane de mavi saklama kabım var
bizim evde sürekli saklama kaplarıyla yiyecek taşındığı için çok var. annem yemekleri konteynera babama götürüyor sürekli bir şeyler almışız ama renklerine göre ayıracak kadar çok yok. mesela mandalları bu işe katabiliriz ya da biraz düşünelim. ben evde etrafıma bakıyorum o an gözüme ne çarparsa selime veriyorum (temizse bi de)
kendine aldığım kitapları da eline veriyorum biraz ısırıyor yalıyor kafasına çarpıyor. ay 1 dk bile oyalanması için yapamayacağım şey yok sanırım

Ben özel deterjan da almadım , kaşık filan da . Çay kaşığı ile veriyorum tamamen tembellikten . Elde yıkama deterjanı ile yıkayıp iyice duruluyorum. Bir de kaynatıyorum meyve süzgecini

Ben de geçeceğim indirim var diye çok almışım bezleri. Bez üzerindeki kilo daha 9 diye rahattım ama sızdırdığına göre dar geliyor
paketin üzerindeki o kilolar yalnış.bizim bezde 4 numara 7 kg-dan başlıyor,benim oğlum 7.5-8 kg arası şimdi,o bez tam oluyordu,bir az geçince sıkıyordu,çabuk doluyordu,bende erkek bebek olduğu için 5e geçtim

ben 2-3 günde bir verdim hep. bizde kabarıklık kızarıklık olmadı aslında bazı doktorlar 8/9 ayda öneriyorlarmış yumurtayı. ben bi şey olmayınca vermeye devam ettim. yerinde olsam haftada 1 ya da 2 haftada bir azıcık denerdim
yumurta dışında kahvaltı zamanı ne verebiliriz bilmiyorum

ben de özel deterjan almadım,şehir kenarında kaldığımız için hipermarketlere uzağız,yakınlıktaki süpermarketlerde de temiz içerikli deterjandan yok.İnternetden alacak olursam,kargosu kendinden pahalıya geliyor.Ama tenceresini ilk defa onun yiyeceklerine kullandım,önce kullanmamıştım,bazen sodayla yıkıyorum,yağ daha kullanmadığım için deterjan çok kullanmıyorum

muhallebi,kaşık maması gibi tarifler(önce sade,sonra meyve,pekmez ekleyerek)vere bilirsin,yumurtayla lor peyniri,yoğurt vere bilirsin
Happykids uygulamasında da tarifler var,onlara da baka bilirsin

muhallebi,kaşık maması gibi tarifler(önce sade,sonra meyve,pekmez ekleyerek)vere bilirsin,yumurtayla lor peyniri,yoğurt vere bilirsin
Happykids uygulamasında da tarifler var,onlara da baka bilirsin
ay bi bakayım silmiştim o uygulamayı. çok teşekkür ederim

Ben de molfix 5 numara bez kullanıyorum hatta bacaklara iz yapıyor bantlar baya ayrık kalıyor diye 6 ya geçeceğim. 8.5 kilo civarı oldugunu düşünüyorum.
mathildays o vakumlu oyuncaklardan ben de aldım gırc gırc ağzında evirip çeviriyor oğlum.
Mutfakta bir iş yaparken ona mama sandalyesinde oyalanabileceği her şeyi veriyorum. Oyuncaklarından cok mutfak eşyaları ilgisini çekiyor. Bulaşık makinesinde yıkanmış olsa da ben de veriyorun artık. Kendi deterjanı da var bazen onunla yıkıyorum oyuncaklarını tabagını kaşığını ama bazen ben de salıyorum..eskiden yere düşen her şeyi kaynar suyla yıkar verirdim şimdi üstüme silip koyuyorum geri önüne
Kahvaltı için pankek bebek keki deneyeceğim ben artık. Çünkü yumurtayı ne şekilde versem sevmiyor. Haşlama, omlet,tarhanalı omlet denedim yemedi.
Bi influencer var merve durakoğlugil. Çok güzel ek gıda önerileri var sayfasında ona bakabilirsin.

Beğendiğim tarifleri ekran görüntüsü almıştım

Eklentiler

• Screenshot_20231223-085324_Instagram.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20231223-084213_Instagram.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20231223-084225_Instagram.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20231223-084437_Instagram.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20231223-084447_Instagram.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20231223-084453_Instagram.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20231223-085113_Instagram.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20231223-085117_Instagram.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20231223-085321_Instagram.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38
Siz azerbaycan da mıydınız? Hepsiburada premium üyelikde kargo bedava. Sizin ora için de geçerli mi?

4 numaralı bezi stoklayın diye okumuştum bi yerde. 14 kiloya kadar sanırım 1’yaşını epey geçmiş oluyor bebişler. ben her fırsatta alıyorum 4 numara
2 paket 3 var daha birine vercem olmadı, 4 e geçeyim biri sleepy biri de baby turco almıştım denemek için

2 paket 3 var daha birine vercem olmadı, 4 e geçeyim biri sleepy biri de baby turco almıştım denemek için
baby turco bir tık daha büyük sanırım ama yine de 3 artık küçük gelebilir 5 e geçenler olmuş
bol bo ldeğiş artık canın sağ olsun ben diyorum bebeğimin dötü sağ olsun

Kızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.

Evet öyleymiş gerçekten ne bileyim ben kilolara kandım

baby turco bir tık daha büyük sanırım ama yine de 3 artık küçük gelebilir 5 e geçenler olmuş
bol bo ldeğiş artık canın sağ olsun ben diyorum bebeğimin dötü sağ olsun
hahhah bugün değiştirirken aynısını dedim evet sleepy daha dar aralarında fark var bayağı.
Arkadaşım goon kullanıyormuş ondan da memnun belki onu da denerim. Tek bez markasıyla geldim hep ama diğerlerini de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…