- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
Bol su içmek ve sık emzirmekGünaydın arkadaşlar.. Mecbur alerjilerimden dolayı diyete başlamak zorunda başladım aşırı katı bi diyet yapıyorum bi haftada 5 kg verdim. Glutensiz şekersiz süt ürünsüz anne sütünü artıran şeyler söyler misiniz
İkisini de yapıyorum teşekkür ederimmBol su içmek ve sık emzirmek
Hava tahminlerin de bana güvenmeKısmetse ocak ayı ortasında gelicez
Aslında işe bilerek geliyorum. Oğlum iyilesmeden daha da hasta etmeyim diye.Dinlenme şansın var mı? Bolca istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın, bebekle ne kadar olur bilemedim
Bu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.Benim de oğlum geceleri kucağımda memede uyuyor,gece 1-2 saat normal uyumak bile ne kadar kıymetliymiş
1 aylık kontrole gitdiğimizdeki doktor d vitaminini değiştir,kendi yazdığını bebeğe ver,eskiyi sen iç demişti,sizin doktor neden önermiyor.Ben içmedim,eskiyi bebeğe vermeye devam etdim çünki içeriği aynıydı.
Çok mu zorluyir bebeği alerji. Bazı doktorlar katı diyet vermiyor. Tülin ebe emzirdikten sonra sagmayi. Beyni sürekli süt ihtiyacı var diye kandirmaliymisGünaydın arkadaşlar.. Mecbur alerjilerimden dolayı diyete başlamak zorunda kaldım aşırı katı bi diyet yapıyorum bi haftada 5 kg verdim. Glutensiz şekersiz süt ürünsüz anne sütünü artıran şeyler söyler misiniz
Ya bu bebeler nasıl bir şey. Gidiyorsun para verip oyuncak alıyorsun beğenmiyor. Suzgece ip bağla hoşuna gidiyoretkinlikçiniz geldibu şönillere dikkat edelim içinde tel var. ucunu mutlaka bükmeliyizEki Görüntüle 3359300 Eki Görüntüle 3359302
Bebeğin değil canım benim var alerjim elim yüzüm yara bere içinde bu kadar artmasaydı yapmayacaktımÇok mu zorluyir bebeği alerji. Bazı doktorlar katı diyet vermiyor. Tülin ebe emzirdikten sonra sagmayi. Beyni sürekli süt ihtiyacı var diye kandirmaliymis
Canım benim aile hekimim hamileligimde de ve emzirmeden dolayı çok ilaç yanlisi değil. Hep doğal yöntemleri söylüyor. Ama ben vücudumu biliyorum ilaçsız anlatmam uzun sürecek. Tekrar gideceğim bakalimBen mümkün olduğu kadar Almıyorum çünkü gece aldığım zaman altına uyanıyor O yüzden almıyorum yani büyük beden beze geçebilirsin. Baby Turko ve sleepy'nin kalıpları küçük oluyor ama goon gayet iyi baby türko ve sleepy 4 numara kullanıyorum ben kızım geçen ay 8 kiloydu goonun 3 numara olabiliyor
Bizim Öyle eğlenceli bir hayatımız Yok sabah 10.30 civarı uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz babaannesiyle balkonda dışarıya bakıyor bahçeye bakıyor, ben o sırada evi süpürüyorum sonra kızım uyutuyorum evi temizlemeye devam ediyorum uyanınca yine yemek mama sandalyesine oyuncaklar koyuyorum abisinin küçük arabaları var onları falan koyuyorum oynuyor orada bazen geziyoruz balkondan odaya odadan balkona öyle geçiyor hayatımız
Ilaç verir bence ya neden vermesin bana antibiyotik bile vermişlerdi Biz de iki gündür biraz rahatsızız bana da geçti galiba Boğazım kulağım yanıyor, osman hoca icebilirsiniz ilaclari diyor, ama doğal yöntem istersen bana sıcak suya limon sıkıp 1 cay kasigi bal koyunca çok iyi geliyor, kızımada bugun tavuk kaynattım icine patates sogan sarımsak birazda tel sehriye koydum, tabagina 2 3 damla limon damlatıp yedirdim
Ya siz onlara inanıyor musunuz arkada Kim bilir kaç tane yardımcıları var Onların hiç mümkün mü öyle her gün giyin Süslen püslen Dinç bir şekilde iki üç tane çocuğa Yetiş hepsi ile güzel güzel ilgilen mümkün mü böyle bir şey Allah aşkına ya
Ben çok üzerinde durmuyorum böyle şeylerin ya çocuk bu her şeye ihtiyacı var yani öyle tabaklarını özel deterjanla yıkayayım onu buna saklayayım falan yok çok Eğer dışarıdan gelmiş pis bir şeyse kesinlikle Hani silmeden temizlemeden vermiyorum elini ama çok da üzerine düşmenin anlamı yok oğlumun üzerine düştümde noldu hastalıktan gözünü açamıyor, kizim masallah 7 aylık oldu, daha ikinci kez nezle oluyor maşallah, cok uzerine dusmeyin pisman olursunuz
Çok geçmiş olsun. Benimde alerjim var. Çok zor .Bebeğin değil canım benim var alerjim elim yüzüm yara bere içinde bu kadar artmasaydı yapmayacaktım
Ben kestirdim saçlarımı. Artık yoğun dökülme kalmadı. Sendr bir dene istersenKızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.
Allah şifalar versin . Benim aklıma sadece sebzeler geldi bir de dereotu maydanoz filan. Çok zor , neredeyse her şeye alerjiniz varBebeğin değil canım benim var alerjim elim yüzüm yara bere içinde bu kadar artmasaydı yapmayacaktım
Allah kolaylık versinBu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.
Inanirmisin oglum da oyle dikkat ettimki, deterjanı ayrı, elimizi yıkamasan dokunmazdık, uyanır uyanmaz yeleğini giydir, pamuklara sarardık aman aman büyüttüm, daha 2 buçuk aylıktı bronşit oldu, hafif rüzgar essin hasta olur, burnunun sümüğü yaz kış eksik olmaz, narın den narin, bunu saldım valla, ha evimin kıyafetlerinin temizliğine dikkat ederim pasak ıçinde bırakmıyorum ama onu ayrı bunu ayrı yapmiyorumaynen canım çok haklısın temizlik konusunda ben de öyle yapmaya karar verdim çünkü sürekli ya temizlik yapacaksın ya da başka şeylerle ilgileneceksin. temizliği bir tık arka plana atmak bağışıklık açısından da daha iyi
Yaaa ne güzel balkon , bahçeniz var. Bizim de manzaramız sadece beton. Çok şanslısınızBen mümkün olduğu kadar Almıyorum çünkü gece aldığım zaman altına uyanıyor O yüzden almıyorum yani büyük beden beze geçebilirsin. Baby Turko ve sleepy'nin kalıpları küçük oluyor ama goon gayet iyi baby türko ve sleepy 4 numara kullanıyorum ben kızım geçen ay 8 kiloydu goonun 3 numara olabiliyor
Bizim Öyle eğlenceli bir hayatımız Yok sabah 10.30 civarı uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz babaannesiyle balkonda dışarıya bakıyor bahçeye bakıyor, ben o sırada evi süpürüyorum sonra kızım uyutuyorum evi temizlemeye devam ediyorum uyanınca yine yemek mama sandalyesine oyuncaklar koyuyorum abisinin küçük arabaları var onları falan koyuyorum oynuyor orada bazen geziyoruz balkondan odaya odadan balkona öyle geçiyor hayatımız
Ilaç verir bence ya neden vermesin bana antibiyotik bile vermişlerdi Biz de iki gündür biraz rahatsızız bana da geçti galiba Boğazım kulağım yanıyor, osman hoca icebilirsiniz ilaclari diyor, ama doğal yöntem istersen bana sıcak suya limon sıkıp 1 cay kasigi bal koyunca çok iyi geliyor, kızımada bugun tavuk kaynattım icine patates sogan sarımsak birazda tel sehriye koydum, tabagina 2 3 damla limon damlatıp yedirdim
Ya siz onlara inanıyor musunuz arkada Kim bilir kaç tane yardımcıları var Onların hiç mümkün mü öyle her gün giyin Süslen püslen Dinç bir şekilde iki üç tane çocuğa Yetiş hepsi ile güzel güzel ilgilen mümkün mü böyle bir şey Allah aşkına ya
Ben çok üzerinde durmuyorum böyle şeylerin ya çocuk bu her şeye ihtiyacı var yani öyle tabaklarını özel deterjanla yıkayayım onu buna saklayayım falan yok çok Eğer dışarıdan gelmiş pis bir şeyse kesinlikle Hani silmeden temizlemeden vermiyorum elini ama çok da üzerine düşmenin anlamı yok oğlumun üzerine düştümde noldu hastalıktan gözünü açamıyor, kizim masallah 7 aylık oldu, daha ikinci kez nezle oluyor maşallah, cok uzerine dusmeyin pisman olursunuz
anneyken hastalanmak bile bir lüks gibi geliyor insana.Kendimizden başka düşünmemiz, bakmamız gereken bir kişi daha var.Bu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.
Allah yardım etsin,şifa versin.Qlütensiz tarifler yapıp yiye bilirsiniz,et yemekleri,baklagiller tok tutar.Meyve,hurma yiye bilirsin.Bebeğin değil canım benim var alerjim elim yüzüm yara bere içinde bu kadar artmasaydı yapmayacaktım
Evet o konuda biraz şanslıyız bahçemiz var tavuklarımız var evde kuşumuz var, onlara bakmak hoşuma gidiyor çok heyecanlanıyor, ellerini gel gel yapıyorYaaa ne güzel balkon , bahçeniz var. Bizim de manzaramız sadece beton. Çok şanslısınız
maalesef öyle oluyor canım benim bir yeğenim de aynı anlattığın gibiInanirmisin oglum da oyle dikkat ettimki, deterjanı ayrı, elimizi yıkamasan dokunmazdık, uyanır uyanmaz yeleğini giydir, pamuklara sarardık aman aman büyüttüm, daha 2 buçuk aylıktı bronşit oldu, hafif rüzgar essin hasta olur, burnunun sümüğü yaz kış eksik olmaz, narın den narin, bunu saldım valla, ha evimin kıyafetlerinin temizliğine dikkat ederim pasak ıçinde bırakmıyorum ama onu ayrı bunu ayrı yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?