2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Günaydın arkadaşlar.. Mecbur alerjilerimden dolayı diyete başlamak zorunda kaldım aşırı katı bi diyet yapıyorum bi haftada 5 kg verdim. Glutensiz şekersiz süt ürünsüz anne sütünü artıran şeyler söyler misiniz

Son düzenleme:
Bu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.

Çok mu zorluyir bebeği alerji. Bazı doktorlar katı diyet vermiyor. Tülin ebe emzirdikten sonra sagmayi. Beyni sürekli süt ihtiyacı var diye kandirmaliymis

Canım benim aile hekimim hamileligimde de ve emzirmeden dolayı çok ilaç yanlisi değil. Hep doğal yöntemleri söylüyor. Ama ben vücudumu biliyorum ilaçsız anlatmam uzun sürecek. Tekrar gideceğim bakalim

Kızlar ya şu daç dökülmesini nasıl çözücez önereceğimiz şampuan falan var mı kan değerlerimede baktırdım normal tekviye bile vermedi dr. Ama saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor.
Ben kestirdim saçlarımı. Artık yoğun dökülme kalmadı. Sendr bir dene istersen

Inanirmisin oglum da oyle dikkat ettimki, deterjanı ayrı, elimizi yıkamasan dokunmazdık, uyanır uyanmaz yeleğini giydir, pamuklara sarardık aman aman büyüttüm, daha 2 buçuk aylıktı bronşit oldu, hafif rüzgar essin hasta olur, burnunun sümüğü yaz kış eksik olmaz, narın den narin, bunu saldım valla, ha evimin kıyafetlerinin temizliğine dikkat ederim pasak ıçinde bırakmıyorum ama onu ayrı bunu ayrı yapmiyorum

Yaaa ne güzel balkon , bahçeniz var. Bizim de manzaramız sadece beton. Çok şanslısınız

Bu gece yarım saatte bir uyandı. Hamileyken bile rahat uyuyordum. Bu gece neden doğurdum diye sorguladım artık kendimi. Annelik çok saçma bir şeymiş. Hastayım ama bir çocuk var bakmam gereken.
anneyken hastalanmak bile bir lüks gibi geliyor insana.Kendimizden başka düşünmemiz, bakmamız gereken bir kişi daha var.

Bebeğin değil canım benim var alerjim elim yüzüm yara bere içinde bu kadar artmasaydı yapmayacaktım
Allah yardım etsin,şifa versin.Qlütensiz tarifler yapıp yiye bilirsiniz,et yemekleri,baklagiller tok tutar.Meyve,hurma yiye bilirsin.

maalesef öyle oluyor canım benim bir yeğenim de aynı anlattığın gibi kuzucuklarımız bağışıklıkları güçlü şekilde büyürler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…