- 30 Mayıs 2015
- 5.200
- 12.822
- 448
- 34
Tavuk suyuyla dene birde, ben de dün akşam minik bi parca et koydum yanına soğan sarimsak ve pirinç, eti epey kaynattım güzel pişmişti parçaladım güzel, azda limon sıktım bayildibugün kuzu kıyma aldım bir güzel tek tek paketledim buzluğa koydum
soğan tatlı patates sarmısak kıymadan çorba yaptım
oğlum öğüre öğüre bir hal oldu
Aynen öyleBizimki 7 aylık oldu hala çıkmadı 4. Aydan beri beklioruz,sıkıntısını yaşıyoruz tık yok
Ben kendi içtiğimiz çorbaları oğluma göre uyarlayıp hepimizin içeceği bi çorba yapıyorum çünkü ona özel yapınca yemiyor. Dün şöyle Bi çorba uydurdum yeşil mercimeği ve pirinci önceden pişirip yoğurt çorbası yaptım hepimiz içtik.bugün kuzu kıyma aldım bir güzel tek tek paketledim buzluğa koydum
ay galiba artık ben de öyle yapacağım alışık olmadığı tatları yemiyor kuzumBen kendi içtiğimiz çorbaları oğluma göre uyarlayıp hepimizin içeceği bi çorba yapıyorum çünkü ona özel yapınca yemiyor. Dün şöyle Bi çorba uydurdum yeşil mercimeği ve pirinci önceden pişirip yoğurt çorbası yaptım hepimiz içtik.
deneyeyim canım çocuğu yanlışlıkla vejeteryan yaparım diye korkuyorumTavuk suyuyla dene birde, ben de dün akşam minik bi parca et koydum yanına soğan sarimsak ve pirinç, eti epey kaynattım güzel pişmişti parçaladım güzel, azda limon sıktım bayildi
Ben önümüzdeki hafta doktora götürüp ona göre başlayacağımMerhaba hanımlar menenjit asilarina başlayan varmı?
Ben daha kıymaya geçmedim , dün ilk defa sebze çorbası akşam yapıp verdim tatsız tuzsuzdu ama çok severek içti , onunla alakası var mı bilmiyorum ama gece 5 saat aralıksız uyudu. Bugün de aynısını yaptım. Eğer bu gece de uyursa çorbaları akşam vermeyi düşünüyorum.bugün kuzu kıyma aldım bir güzel tek tek paketledim buzluğa koydum
Ben böyle aldım daha bi kaç ürün daha varburada file market yok ben de internetten uygun var mı diye bakınıyorum
acaba internet üzerinden alan var mı? bir sürü satan var da
Bizim gün geliyo ama ben korkuyorum bu aşıdanMerhaba hanımlar menenjit asilarina başlayan varmı?
Kaç gibi vermeyi düşünüyorsun canım akşam? Ben bizim yediğimiz saatte veriyorum çorbayı 18. 19 gibiBen daha kıymaya geçmedim , dün ilk defa sebze çorbası akşam yapıp verdim tatsız tuzsuzdu ama çok severek içti , onunla alakası var mı bilmiyorum ama gece 5 saat aralıksız uyudu. Bugün de aynısını yaptım. Eğer bu gece de uyursa çorbaları akşam vermeyi düşünüyorum.
Elmaları buharlayinca besin değeri düşüyormuş. Teşekkürler yine deElmayı buharda pişirip ezebilirsiniz ben armutu da o şekilde pişirdim muhallebinin içine kattım çok sevdi:)
Blenderdan mi geçirdin kiymalar eridi mi ? Henüz kıymaya geçmedim. 10 güne geçmeyi düşünüyorum.bugün kuzu kıyma aldım bir güzel tek tek paketledim buzluğa koydum
Ben de bu seti aldım. Keçi boynuzu unu haftada 1 yeterli imiş çok verilince erken erkenlik sorunu oluyormuş bilgin olsun.Ben böyle aldım daha bi kaç ürün daha var
Pratik oldu özellikle muhallebi karışımı var onu pişirip meyve koyuyorum zamanım olmayınca iyi bi öğün oluyo
Ben de 18:30-19 gibi verdim ama daha uyumadıKaç gibi vermeyi düşünüyorsun canım akşam? Ben bizim yediğimiz saatte veriyorum çorbayı 18. 19 gibi
Ben önümüzdeki hafta doktora götürüp ona göre başlayacağım
Biz bugün ilk dozu yaptırdık. Ateşi 37.2 olmuştu akşam üzeri saat 6 gibi calpol verdim. Şimdide 37.6 oldu tekrar versem mi biraz daha beklesem mi bilemedim. Ateşten çok korkuyorum ya azıcıkta kustu. Zor geçecek sanırım bu gece.Bizim gün geliyo ama ben korkuyorum bu aşıdan
Yan etkisi çokmuş bi kaç tanıdığım öyle demişti inşallah sorunsuz atlatırız
3 doz yazmış doktorumuz ilki 7 aylıkken
Çok geçmiş olsun. Bence bekleyin. 38,5 ve üstü olursa verirsinizBiz bugün ilk dozu yaptırdık. Ateşi 37.2 olmuştu akşam üzeri saat 6 gibi calpol verdim. Şimdide 37.6 oldu tekrar versem mi biraz daha beklesem mi bilemedim. Ateşten çok korkuyorum ya azıcıkta kustu. Zor geçecek sanırım bu gece.
Teşekkür ederim bekleyim bakalım biraz daha inşallah çabuk atlatırızÇok geçmiş olsun. Bence bekleyin. 38,5 ve üstü olursa verirsiniz
Rota aşısını yaptırdım. Bir tek bu aşı kaldı. Ateş olunca çok gergin oluyorum. Yan etkilerinden dolayı kararsızım.Teşekkür ederim bekleyim bakalım biraz daha inşallah çabuk atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?