2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bebeğim ilk kez bu saatte uyanık doğdu doğalı emziğini değiştirdim 2 gündür huyu değişti

Resmen aşk acısı çekiyo

Geçmiş olsun bebelerimiz hasta olunca perişan oluyoruz. Korkuyorum hasta olacak diye

Kızlar yurutecle ilgili fikirleriniz benim için çok kıymetli, kaynanamla çatışıyoruz, ben taraftar değilim, o yürüsün çocuk diyor

Çok geçmiş olsun

Ek gıda için File marketten alışveriş yaptım ben, baby patates, organik un çeşitleri ( kara buğday, siyez , galeta ,badem vs) , organik tahıllar Migros Carrefour gibi marketlere göre daha uygun fiyatlı geldi bana

Ek gıda için File marketten alışveriş yaptım ben, baby patates, organik un çeşitleri ( kara buğday, siyez , galeta ,badem vs) , organik tahıllar Migros Carrefour gibi marketlere göre daha uygun fiyatlı geldi bana
burada file market yok ben de internetten uygun var mı diye bakınıyorum
acaba internet üzerinden alan var mı? bir sürü satan var da

tahıl dediğimiz olayın içinde neler var? pirinç buğday mercimek. başka bir şey var mı? bunları alınca suda azıcık haşlayıp tattıracağım inşallah doğrudur
diğer unlar da muhallebi, pankek, çorba vs yaparken kullanılıyor diye biliyorum
şöyle de bi tarif gördüm yakında yapacağım

Eklentiler

• IMG_2557.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 47
Her anları çok özel. Unutacağım diye üzülüyorum . Bu bebek beni çok sulu göz yaptı. Her şeye ağlıyorum
ben de aynıyım her şeye kalbim pıt pıt atıyor ay annelik ağır bir yükmüş gerçekten. her anıyla fotoğraf video çekmek istiyorum

çok geçmiş olsun bebekler hastalanmasınnnn

1 aydır yürütece koyuyorum ama kısa süreli çünkü orayı seviyor ve dinlenebildiğim an o anlar kucak delisi çünkü aslında bende taraftar değildim ama malesef oldu tek orda duruyodu yürümüyor ama ayakta durup oynuyo oyuncaklarla

Beyaz elma deneyin daha iyi rendeleniyor.

Fasulye ve nohutla var hepsini denetmek gerek
Benim oglum da yurutece bindi evde yürüteç var ama osman hoca hiç önermiyor hatta hiç bir dr önermiyor, oğlum anaokuluna giderken bile ayak ucunda yürürdü, ve sağ ayağı çok hafif içe basıyor, osman hocada ona benzer belirtiler söyleyince acaba yurutectenmi oldu diye şüphe düştü aklima

Elmayı buharda pişirip ezebilirsiniz ben armutu da o şekilde pişirdim muhallebinin içine kattım çok sevdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…