Biiizzzz tam 6.5 ayşık vs diş yokHala diş çıkarmayan kaldı mı? 7 aylık olacak nerdeyse diş yok henüz
Geçmiş olsun bebelerimiz hasta olunca perişan oluyoruz. Korkuyorum hasta olacak diyekızlar selam, herkes iyi inşallah
geçen hafta hastalandı benim kuzum
öksürük, halsizlik, burun akıntısı.. ateş çok hafifti.
hastaneler tıklım tıklım.
gece fenalaşınca acile gittik, devlet hastanesi dolu, özelde 2 yaş altına bakmıyoruz dedi. başka yere yönlendirdi.
açık hava iyi geldiği için geri döndük eve.
nebülizatör aldım sabahına.
buhar ve düzenli burun temizliğiyle çok şükür şimdi çok iyi canımıniçi.
bir bebeğin hasta olması ne kadar kötüymüş.
kıyamam ya içim gitti.
Vakti gelince her çocuk yürür zaten. Gelişmiş ülkelerde satışı bile yasaklandı omurgaya zararlı diyeKızlar yurutecle ilgili fikirleriniz benim için çok kıymetli, kaynanamla çatışıyoruz, ben taraftar değilim, o yürüsün çocuk diyor
Ek gida olarak neler veriyorsunuz bizde 14 haziran dogumluyuzBiiizzzz tam 6.5 ayşık vs diş yok
Çok geçmiş olsunkızlar selam, herkes iyi inşallah
gece fenalaşınca acile gittik, devlet hastanesi dolu, özelde 2 yaş altına bakmıyoruz dedi. başka yere yönlendirdi.
kıyamam ya içim gitti.
burada file market yok ben de internetten uygun var mı diye bakınıyorumEk gıda için File marketten alışveriş yaptım ben, baby patates, organik un çeşitleri ( kara buğday, siyez , galeta ,badem vs) , organik tahıllar Migros Carrefour gibi marketlere göre daha uygun fiyatlı geldi bana
ben de aynıyım her şeye kalbim pıt pıt atıyorHer anları çok özel. Unutacağım diye üzülüyorum. Bu bebek beni çok sulu göz yaptı. Her şeye ağlıyorum
evet canım bizde de önce sağ sonra sol patladı birer gün araylaYeyimm seniBizim sol yeni patladı daha bu görünüşe gelmedi. Sol diş de peşine mi patlıyor acaba
çok geçmiş olsun bebekler hastalanmasınnnnkızlar selam, herkes iyi inşallah
kıyamam ya içim gitti.
Kayınbabam doğduğu günden başladı yürüteç demeye sonuç aldık bindiriyorum kısıtlı olarakKızlar yurutecle ilgili fikirleriniz benim için çok kıymetli, kaynanamla çatışıyoruz, ben taraftar değilim, o yürüsün çocuk diyor
Bizimki 7 aylık oldu hala çıkmadı 4. Aydan beri beklioruz,sıkıntısını yaşıyoruz tık yokHala diş çıkarmayan kaldı mı? 7 aylık olacak nerdeyse diş yok henüz
Beyaz elma deneyin daha iyi rendeleniyor.Bizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
Fasulye ve nohutla var hepsini denetmek gerektahıl dediğimiz olayın içinde neler var? pirinç buğday mercimek. başka bir şey var mı? bunları alınca suda azıcık haşlayıp tattıracağım inşallah doğrudur
diğer unlar da muhallebi, pankek, çorba vs yaparken kullanılıyor diye biliyorum
şöyle de bi tarif gördüm yakında yapacağım
Benim oglum da yurutece bindi evde yürüteç var ama osman hoca hiç önermiyor hatta hiç bir dr önermiyor, oğlum anaokuluna giderken bile ayak ucunda yürürdü, ve sağ ayağı çok hafif içe basıyor, osman hocada ona benzer belirtiler söyleyince acaba yurutectenmi oldu diye şüphe düştü aklima1 aydır yürütece koyuyorum ama kısa süreli çünkü orayı seviyor ve dinlenebildiğim an o anlar kucak delisi çünküaslında bende taraftar değildim ama malesef oldu tek orda duruyodu yürümüyor ama ayakta durup oynuyo oyuncaklarla
Elmayı buharda pişirip ezebilirsiniz ben armutu da o şekilde pişirdim muhallebinin içine kattım çok sevdi:)Bizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?