Allah hayırlısını nasip etsinKızlar galiba bosaniyorum ben artık. Dün evi terk ettim
Her yerim tutuluyor neler çekiyorum. Ama uykusuz kalmaktan iyidir diyorum. Uyumuyor yatağında gece benim yanımda beni istiyorsa kalsın. Her şey onun istediği gibi olsun.kuc
ağımda uyusa da,uzun süre uyuyor.3 defa yanımda yatırdım,ilk 2sinde terledi,3-cüde sık sık uyandı.O yüzden yatağına döndürmek istedim,amma 30-45 dk anca uyuyor,uyanıyor daha da yatağında yatmıyor.Yanım yatdığında benim de bedenim tutuluyor
Defalarca uyanınca bu sefer uykuya dalamiyorum. Ve o gün uykusuz isem günüm işkenceye dönüyor. Tek başıma bakıyorum iki aile de uzak bize.. bu sefer sövüyorum içimden onlara..Ben de yanımda yatırıyorum diğer türlü çok zor oluyor.
bizim de her iki taraf uzak, ben de günün yarısını kendime acıyarak geçiriyorumHer yerim tutuluyor neler çekiyorum. Ama uykusuz kalmaktan iyidir diyorum. Uyumuyor yatağında gece benim yanımda beni istiyorsa kalsın. Her şey onun istediği gibi olsun.
Defalarca uyanınca bu sefer uykuya dalamiyorum. Ve o gün uykusuz isem günüm işkenceye dönüyor. Tek başıma bakıyorum iki aile de uzak bize.. bu sefer sövüyorum içimden onlara..
Desteğim olsaydı 2.3 çocuk yapardım. Ee onlar da yok. 2.3 haftada bir gelip kalmadan gidiyorlar. Kızgınım o yüzden her 2 tarafa da bazen sevmelerin bile istemiyorum. Hak etmediklerini düşünüyorum.Eskiden evde sülalecek yaşandığı için bebekler ortada, bi o bi bu bakarak büyüyordu işte
Şimdi genelde anneyle baş başa oluyo ve daha yorucu
O yüzden şimdi tek bebek bakmak bile daha zor
Ben böyle düşünüyorum
Annemler bazen bizde kalıyo mesela. Fazladan 2 kişinin olması bile bendeki yorgunluğu sıfırlıyo nerdeyse
Aynıyız bacımbizim de her iki taraf uzak, ben de günün yarısını kendime acıyarak geçiriyorum
Ayy hepimiz aynıyız bu biraz rahatlatıyorAynıyız bacımNe hale geldim diyorum eski ışığım güzelliğim gitti sanki... ama bu bir gerçek geçici bunlar onlar büyüsün acısını çıkaralım. Doya doya gezeceğim kızımla
Aynen hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz. Geçecek bu günlerAyy hepimiz aynıyız bu biraz rahatlatıyor
Verdim ama işe yaramıyor şimdi bir de tıkandıCalpol verebilirsin uyumadan önce diş sancısı çekiyor
Biz de de diş yok. Dönme çok az, emekleme çabasını bıraktı. Oturmak ve ayakta durmak istiyor.Hala diş çıkarmayan kaldı mı? 7 aylık olacak nerdeyse diş yok henüz
Ben artık gündüz uyusun diye kendimi paralamıyorum, iyice yoruluyor , pili bitiyor zaten meme ile uyuyor. Emziriyorum uyuyor. Bizim gündüz uykuları 2 ye (40-45 dk) düştü. Akşam 20-21 uyuyorah kızlar gerçekten aynıyız dün gece 1de kalkıp 4.5ta uyudugaliba benim bebiş gece uyanık kalıp gündüz uyumayı seviyor… kime çektiyse (ben de böyleyim)
ve galiba diş sorunu hepsini çıkarana kadar devam edecek yani 1-2 yıl
bizim de gündüz öyleydi akşam da 10.5 gibi uyuyunca seviniyordum.. dişten 1-2 hafta sonra böyle oldu yaşasın düzene girdi dedim.. birkaç haftadır 12-1 i buluyor uyuması. 10da uyursa gece kalkıp uyumuyor.. herhalde çocuk yetiştirmenin en zor tarafı uykuymuşBen artık gündüz uyusun diye kendimi paralamıyorum, iyice yoruluyor , pili bitiyor zaten meme ile uyuyor. Emziriyorum uyuyor. Bizim gündüz uykuları 2 ye (40-45 dk) düştü. Akşam 20-21 uyuyor
Her anları çok özel. Unutacağım diye üzülüyorumbebişi diş çıkarmayan hanımlar gülüşünün tadını çıkarın, dişsiz halini hatırlayamıyorum
Eki Görüntüle 3363150
Bende bazen karman çorman tariflere denk geliyorum, yumurta sarısı bebe biskuvisi karıştırıyorlar, asla vermem çocuğuma, karışım yapsamda mantık kurarak yapıyorum,en cok yoğurt kullanıyorum, içine ıspanak ceviz karışımı yapıyorum, cacık çok seviyor, bugün akşamda ev makarnasini haşladım az kıyma koydum pişirdim yoğurda kattım yedi, bi parca tavuk kaynatıyorum icine minik soğan kucuk bi dis sarimsak ve minik patates atıyorum, onlar pişince azcik şehriye yada pirinç, eziyorum çatalla 2 damla limon sıkıp yediriyorum bayılıyor, şifa kaynağı hem, kırmızı mercimek yaparken kendimize tuzsuz pisiriyorum onun yemeğimi ayırıp kalan çorbaya tuz atıyorum, böyle böyle geçiyorBi tanıdık dedi yumurta sarısı pekmez yoğurt bilmem ne karıştır ver vs
Yok dedim benim bile midem bulandı niye vereyim öyle
Evet ben de zorlanıyorum çeşit yapmakta bi de yumurta peynir yiyo benimki ama kefir içirmezdim bugün çorba da içemiyo sıvıları çıkarıyo ağzından
Benim kızımda öyle, Allah ima bin şükür kızım doğduğundan itibaren gece ve gündüzü ayırt edebilir yetenekteydi, gündüz yar im saat 45 dk anca uyurdu, gece yattı mı en az 2 saat uyur ih mih eder emince tekrar uyurdu hiç uykusuzluk çekmedim sadece ilk ay 2 saatte bi uyandırma vardı onu geçince uykusuz kalmadım geceleri güzel uyurdu ama son 2 aydır felaket, uyanıyor emiyor uyuyor yerine koyuyorum 15 dk 10 dk enfazla yarım saat sonra bi daha, peşpeşe 7 defa emzirdigimi biliyorum, geçen hafta 4 gece boyunca kafami yastığa dahi koyamadım hortlak gibiydim, gündüz uyumak zaten imkansız, Allah yardımcımız olsunKızlar benim oğlum bu ara çok hıysuz geceleri ya delirmeme ramak kaldı,uyutuyorum ama memede uyuyo yatırıyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo sallıyorm yok mecbur tekrar meme yine uyuyo zaten doymak için değil ağzında tutmak için,yatırıyorm 5dk yok yarım saat dişi yüzünden sanırım ama yoruldum zaten hep kucağımda bi gece rahat ediyodum o da yalan oldu
Yeyimm senibebişi diş çıkarmayan hanımlar gülüşünün tadını çıkarın, dişsiz halini hatırlayamıyorum
Eki Görüntüle 3363150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?