2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Evet duydum az veriyorum o yüzden. Pekmezini de almıştım onu da değiştirdim üzümle dut veriyorum artık

Diğer açılarda sıkıntı olmuş muydu? Şimdiye kadar hiç ateşi olmadı ama bu daha ağırmış sanırım ama yaptırcam herhalde yine de Dişinin diğer teki çıksın diye bekliyorum

Teşekkür ederim şimdilik uyuyo bakalım inşallah sorunsuz atlatırız

Diğer açılarda sıkıntı olmuş muydu? Şimdiye kadar hiç ateşi olmadı ama bu daha ağırmış sanırım ama yaptırcam herhalde yine de Dişinin diğer teki çıksın diye bebekliyorum
Yok diğer aşıları sorunsuz atlattık. Bu evet ağır geldi ama en fazla iki gün yan etkisi olur diye düşünüyorum. Çok arastiramadim ama Allah korusun menenjit baya tehlikeli. Kimsenin başına gelmesin inşallah.

maşallah kuzuya yedikleri gerçekten etkiliyor. bi tarif gördüm ben de bugün onu verdim işe yararsa söyleyeceğim. avokado da uyku yapıyor ben genelde kahvaltı zamanı veriyordum ama akşamları işe yarıyor o

valla çatalla ezdim ya. ben bi daha kuzu kıyma vermeyi düşünmüyorum dana alıcam.
bi de benim blenderın hazneli kısmını kaybetmişim bugün çorbayı çekecektim şöyle bir an yaşandı

çok geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa

Kızlar bebeklerinize çay içiriyor musunuz?
Yani papatya, ıhlamur vs
İnstagramda gezerken görüyorum bazen bitki çayı içiyolar merak ettim
ben içirmiyorum geçen bardağıma atlayınca kendi çayımdan verdim iki kaşık

deneyeyim canım çocuğu yanlışlıkla vejeteryan yaparım diye korkuyorum
ete alışsın bencede, valla biz etobur bi aileyiz, kızımda eti tavuğu çok sevdi, maşallah deyim yemediği bişeyde olmadı şuana kadar, babası suratını ekşitsin diye limon tuttu agzina sapur supur onu bile yedi, tuz koymadığım için lezzet olsun diye 2 3 damla limon sıkıyorum çorbalarına
Merhaba hanımlar menenjit asilarina başlayan varmı?
Bize öyle bisey demediler, 9.ay aşısına martta çağırdılar sadece
Bende cacık veriyorum yoğurt uyutsun diye ama yok uyumuyor
Kızlar bebeklerinize çay içiriyor musunuz?
Yani papatya, ıhlamur vs
İnstagramda gezerken görüyorum bazen bitki çayı içiyolar merak ettim
Su dışında bisey vermedim

Dişi olan bebisler, memeye dış geçirmeye başladımı, benimki ısırıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor cadı, ama bütün vucumu elektrik çarpmış gibi oluyor

Çok geçmiş olsun, hangi menenjit aşısını yaptırdınız tek mi , iki tane mi? Sırf acıtacak diye bu ayı bekledim ben

maşallah kuzuya yedikleri gerçekten etkiliyor. bi tarif gördüm ben de bugün onu verdim işe yararsa söyleyeceğim. avokado da uyku yapıyor ben genelde kahvaltı zamanı veriyordum ama akşamları işe yarıyor o
Ben basit sebze çorbası yapmıştım,minicik patates, minicik havuç, minicik kabak, 1 tatlı kaşığı irmik su ile pişirip, kapattıktan sonra 2-3 damla zeytin yağı ekledim. Tam püre yapmadım , parçacıklı bıraktım . Çiğniyor taneleri .Neredeyse 1 çay bardağı içti. Yine 5,5 saat aralıksız uyudu.
Bugün tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum.
Avokadoyu peynirle beraber sabah kahvaltısında veriyordum akşama da ekleyeyim

Çok geçmiş olsun, hangi menenjit aşısını yaptırdınız tek mi , iki tane mi? Sırf acıtacak diye bu ayı bekledim ben
Twsekkur ederim. Bexsero tek doz. 9. ayda 2. dozu yaptiricaz. 13. ayda nimenrix olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…