Evet duydum az veriyorum o yüzden. Pekmezini de almıştım onu da değiştirdim üzümle dut veriyorum artıkElmaları buharlayinca besin değeri düşüyormuş. Teşekkürler yine de
Blenderdan mi geçirdin kiymalar eridi mi ? Henüz kıymaya geçmedim. 10 güne geçmeyi düşünüyorum.
Ben de bu seti aldım. Keçi boynuzu unu haftada 1 yeterli imiş çok verilince erken erkenlik sorunu oluyormuş bilgin olsun.
Diğer açılarda sıkıntı olmuş muydu? Şimdiye kadar hiç ateşi olmadı ama bu daha ağırmış sanırım ama yaptırcam herhalde yine deBiz bugün ilk dozu yaptırdık. Ateşi 37.2 olmuştu akşam üzeri saat 6 gibi calpol verdim. Şimdide 37.6 oldu tekrar versem mi biraz daha beklesem mi bilemedim. Ateşten çok korkuyorum ya azıcıkta kustu. Zor geçecek sanırım bu gece.
3-4 çay kaşığı su dışında hiç bir şey vermedim henüzKızlar bebeklerinize çay içiriyor musunuz?
Yani papatya, ıhlamur vs
İnstagramda gezerken görüyorum bazen bitki çayı içiyolar merak ettim.
Teşekkür ederim şimdilik uyuyo bakalım inşallah sorunsuz atlatırızRota aşısını yaptırdım. Bir tek bu aşı kaldı. Ateş olunca çok gergin oluyorum. Yan etkilerinden dolayı kararsızım.Ben 38.2 görünce ateş düşürücü veriyorum. İnşallah güzel geçer geceniz
Yok diğer aşıları sorunsuz atlattık. Bu evet ağır geldi ama en fazla iki gün yan etkisi olur diye düşünüyorum. Çok arastiramadim ama Allah korusun menenjit baya tehlikeli. Kimsenin başına gelmesin inşallah.Diğer açılarda sıkıntı olmuş muydu? Şimdiye kadar hiç ateşi olmadı ama bu daha ağırmış sanırım ama yaptırcam herhalde yine deDişinin diğer teki çıksın diye bebekliyorum
ben de tekrardan makarna lütfen markasından aldım. tahıllar da varmış ordaBen böyle aldım daha bi kaç ürün daha var
Pratik oldu özellikle muhallebi karışımı var onu pişirip meyve koyuyorum zamanım olmayınca iyi bi öğün oluyo
maşallah kuzuya yedikleri gerçekten etkiliyor. bi tarif gördüm ben de bugün onu verdim işe yararsa söyleyeceğim. avokado da uyku yapıyor ben genelde kahvaltı zamanı veriyordum ama akşamları işe yarıyor oBen daha kıymaya geçmedim , dün ilk defa sebze çorbası akşam yapıp verdim tatsız tuzsuzdu ama çok severek içti , onunla alakası var mı bilmiyorum ama gece 5 saat aralıksız uyudu. Bugün de aynısını yaptım. Eğer bu gece de uyursa çorbaları akşam vermeyi düşünüyorum.
valla çatalla ezdim ya. ben bi daha kuzu kıyma vermeyi düşünmüyorum dana alıcam.Elmaları buharlayinca besin değeri düşüyormuş. Teşekkürler yine de
Blenderdan mi geçirdin kiymalar eridi mi ? Henüz kıymaya geçmedim. 10 güne geçmeyi düşünüyorum.
Ben de bu seti aldım. Keçi boynuzu unu haftada 1 yeterli imiş çok verilince erken erkenlik sorunu oluyormuş bilgin olsun.
çok geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğaYok diğer aşıları sorunsuz atlattık. Bu evet ağır geldi ama en fazla iki gün yan etkisi olur diye düşünüyorum. Çok arastiramadim ama Allah korusun menenjit baya tehlikeli. Kimsenin başına gelmesin inşallah.
ben içirmiyorum geçen bardağıma atlayınca kendi çayımdan verdim iki kaşıkKızlar bebeklerinize çay içiriyor musunuz?
Yani papatya, ıhlamur vs
İnstagramda gezerken görüyorum bazen bitki çayı içiyolar merak ettim
Teşekkür ederim inşallahçok geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa
deneyeyim canım çocuğu yanlışlıkla vejeteryan yaparım diye korkuyorum
Bize öyle bisey demediler, 9.ay aşısına martta çağırdılar sadeceMerhaba hanımlar menenjit asilarina başlayan varmı?
Bende cacık veriyorum yoğurt uyutsun diye ama yok uyumuyorBen daha kıymaya geçmedim , dün ilk defa sebze çorbası akşam yapıp verdim tatsız tuzsuzdu ama çok severek içti , onunla alakası var mı bilmiyorum ama gece 5 saat aralıksız uyudu. Bugün de aynısını yaptım. Eğer bu gece de uyursa çorbaları akşam vermeyi düşünüyorum.
Su dışında bisey vermedimKızlar bebeklerinize çay içiriyor musunuz?
Yani papatya, ıhlamur vs
İnstagramda gezerken görüyorum bazen bitki çayı içiyolar merak ettim
Özel aşı olduğu için mi demediler acaba. Ben doktora kendim sorup hatirlattim. 7. 9. ve 13. ay olarak planladı öyle yaptırdık biz. 9. ayda kızamık aşısı var birdeBize öyle bisey demediler, 9.ay aşısına martta çağırdılar sadece
Çok geçmiş olsun, hangi menenjit aşısını yaptırdınız tek mi , iki tane mi? Sırf acıtacak diye bu ayı bekledim benYok diğer aşıları sorunsuz atlattık. Bu evet ağır geldi ama en fazla iki gün yan etkisi olur diye düşünüyorum. Çok arastiramadim ama Allah korusun menenjit baya tehlikeli. Kimsenin başına gelmesin inşallah.
Büyümüş te oyun yapıp eğleniyorDişi olan bebisler, memeye dış geçirmeye başladımı, benimki ısırıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor cadı, ama bütün vucumu elektrik çarpmış gibi oluyor
Ben basit sebze çorbası yapmıştım,minicik patates, minicik havuç, minicik kabak, 1 tatlı kaşığı irmik su ile pişirip, kapattıktan sonra 2-3 damla zeytin yağı ekledim. Tam püre yapmadım , parçacıklı bıraktım . Çiğniyor taneleri .Neredeyse 1 çay bardağı içti. Yine 5,5 saat aralıksız uyudu.maşallah kuzuya yedikleri gerçekten etkiliyor. bi tarif gördüm ben de bugün onu verdim işe yararsa söyleyeceğim. avokado da uyku yapıyor ben genelde kahvaltı zamanı veriyordum ama akşamları işe yarıyor o
Ben de taraftar değilim almadım bileKızlar yurutecle ilgili fikirleriniz benim için çok kıymetli, kaynanamla çatışıyoruz, ben taraftar değilim, o yürüsün çocuk diyor
Twsekkur ederim. Bexsero tek doz. 9. ayda 2. dozu yaptiricaz. 13. ayda nimenrix olucak.Çok geçmiş olsun, hangi menenjit aşısını yaptırdınız tek mi , iki tane mi? Sırf acıtacak diye bu ayı bekledim ben
Çok teşekkür ederimTwsekkur ederim. Bexsero tek doz. 9. ayda 2. dozu yaptiricaz. 13. ayda nimenrix olucak.
Evet o marka da güzel. sebzeli kuskus, makarna vs var. ben de onları alacağım kızım şu ek gıdayı bi yerse artıkben de tekrardan makarna lütfen markasından aldım. tahıllar da varmış orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?