- 30 Mayıs 2015
- 5.283
- 13.127
- 448
- 34
ay valla hala şoku atlatamadım üzülüyorum selime kendimeKizzz senin hamilelik nasıl gidiyir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla hala şoku atlatamadım üzülüyorum selime kendimeKizzz senin hamilelik nasıl gidiyir![]()
Hamilelik duygusallığıay valla hala şoku atlatamadım üzülüyorum selime kendime![]()
Benim kabullenmem bur az zor oldu,çünki bütün planlarım suya düştü,hayırlısı böylemiş diyorum artık.2ci bebeğim de erkekben de allak bullak oldum açıkçası hem karnımdakine hem selim’e hem de kendime üzülüyorum. bir bebişle baş edemiyorum nereden yaptım diye her gün ağladığım günlerdişimdi ne yapacağımı bilemiyorum. allah yardımcımız olsun
ilk 3 ay ilkinden daha zor gibi geçti gibj geliyor,karnımda çok şişlik oluyordu akşamlar,,bir az fazla yesem midem ağrıyor,2,5 ay bitene kadar çok halsizdim.Hamilekik nasıl gidiyor![]()
hayırlısı olsun gerçekten yapabileceğimiz başka bir şey yok… herkes bana acıyarak bakıyor selimde en zorlandığım günler bu günler oldu kara kara düşünüyorum bizi neler bekliyor diyeBenim kabullenmem bur az zor oldu,çünki bütün planlarım suya düştü,hayırlısı böylemiş diyorum artık.2ci bebeğim de erkekAmin,biz bunundan üstesinden geleceğiz,inşallah,başka çaremiz de yok.
Hayırlı olsunŞöyle bir bakayım dedim yeni gebeler mi varmışben de 12 haftayı doldurdum
Enerjini birinci çocuğa harcıyorsun ondan. İlk hamile8gnde böyle bir durum yoktu. Zaten bir şey kalmamış az saburilk 3 ay ilkinden daha zor gibi geçti gibj geliyor,karnımda çok şişlik oluyordu akşamlar,,bir az fazla yesem midem ağrıyor,2,5 ay bitene kadar çok halsizdim.
Öyle bir durum yok. Sürekli konuşarak oyun oynuyor musunuz. Doktora kontrole gittiğiniz de sormadınız miArkadaşlar iyi akşamlar benim oğlum hala daha konuşmuyor dede mama anne baba hayır benim gibi kelimeler söylüyor sizde böyle bir durum var mı yada ne yapmalıyım
Ne aciyacaklar kanka sen öyle dusunuyorsundur. Sıkma canını. İki sene sonra birbirleriyle oynayacaklar.hayırlısı olsun gerçekten yapabileceğimiz başka bir şey yok… herkes bana acıyarak bakıyor selimde en zorlandığım günler bu günler oldu kara kara düşünüyorum bizi neler bekliyor diyeablamlar bizde yeğenlerim var hepsine vuruyor kırıp döküyor nasıl baş edeceğim şaşırıp kaldım
![]()
inşallah öyledir canım bu sene rahatlar neler yaparım dediğim ne varsa 3 sene erteledim…Ne aciyacaklar kanka sen öyle dusunuyorsundur. Sıkma canını. İki sene sonra birbirleriyle oynayacaklar.
Kanka yapacağız. Bebeğini sev sen. Bazen bir tane daha olsa mi diye düşünüyorum.inşallah öyledir canım bu sene rahatlar neler yaparım dediğim ne varsa 3 sene erteledim…
Merhaba,benim oğlum 2 sözlü cümle kuruyor,anne gel,anne dur,anne al gibi,bir de bazı sözleri söylese de,bazı sözlerin ilk 2 ya da 3 harfini diyor.Şimdi 25 gündür köydeyiz ve burada çok insanla temasda oluyor,bunun çok etkisini gördüm.Arkadaşlar iyi akşamlar benim oğlum hala daha konuşmuyor dede mama anne baba hayır benim gibi kelimeler söylüyor sizde böyle bir durum var mı yada ne yapmalıyım
İlk gebeliğimde çalışıyordum,ama bu kadar yorgun ve halsiz olduğumu hatırlamıyorum,oğlum da çok yoruyor doğru.Belki de bu çocuğum daha hareketli,ondan böyle oluyorum diyorum.Enerjini birinci çocuğa harcıyorsun ondan. İlk hamile8gnde böyle bir durum yoktu. Zaten bir şey kalmamış az sabur![]()
benimki de öyle genelde ilk iki harfleri söylüyor. son günlerde çok seri taklit ediyor. 1 aydır yeğenlerim yanımızdaydı onun etkisi var bence de.Merhaba,benim oğlum 2 sözlü cümle kuruyor,anne gel,anne dur,anne al gibi,bir de bazı sözleri söylese de,bazı sözlerin ilk 2 ya da 3 harfini diyor.Şimdi 25 gündür köydeyiz ve burada çok insanla temasda oluyor,bunun çok etkisini gördüm.
bir de aşırı inat oldu her şekilde inatlaşıyorbenimki de öyle genelde ilk iki harfleri söylüyor. son günlerde çok seri taklit ediyor. 1 aydır yeğenlerim yanımızdaydı onun etkisi var bence de.
ama bir diğer etki ki bu kötü… uyku saatleri mahvoldu aşırı aşırı şımardı vurma kırma dökme gözümün içine baka baka sinir etme ne ararsan var helpppp![]()
cinsiyet belli oldu mu? kaçırdım kusura bakma canımİlk gebeliğimde çalışıyordum,ama bu kadar yorgun ve halsiz olduğumu hatırlamıyorum,oğlum da çok yoruyor doğru.Belki de bu çocuğum daha hareketli,ondan böyle oluyorum diyorum.
Aman hepsi aynıbenimki de öyle genelde ilk iki harfleri söylüyor. son günlerde çok seri taklit ediyor. 1 aydır yeğenlerim yanımızdaydı onun etkisi var bence de.
ama bir diğer etki ki bu kötü… uyku saatleri mahvoldu aşırı aşırı şımardı vurma kırma dökme gözümün içine baka baka sinir etme ne ararsan var helpppp![]()