• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bezi bıraktıran varmi kızlar, bizim komşu benden 2 gun sonra doğum yapmıştı, onun kızı bezi bırakalı 3 4 ay oluyor. Ben lazimliga oturamıyorum bile, ilk lazimligi getirdim heveslendi oturdu gayet profesyonel bi şekilde hemen yaptı kakasını çişini, bir daha oturmak istemedi, bu sana yeter dedi herhalde

Bezi bıraktıran varmi kızlar, bizim komşu benden 2 gun sonra doğum yapmıştı, onun kızı bezi bırakalı 3 4 ay oluyor. Ben lazimliga oturamıyorum bile, ilk lazimligi getirdim heveslendi oturdu gayet profesyonel bi şekilde hemen yaptı kakasını çişini, bir daha oturmak istemedi, bu sana yeter dedi herhalde
Benim kızım 2 ay oldu çok hevesli de ben çalıştığım için eşime güvenip bıraktıramıyorum.
Klozete oturmayı çok seviyor bir kaç kere de çiş yaptı ama devamını getiremedim.
İzne ayrıldığım bir zaman da tekrar deneyeceğim.

Bizde evde artık pantolonsuz oturuyor,bizde bu sorun vardı,haber verse de,çıplak oturmuyordu,4 ay sonunda nihayet çıplak oturuyor,ama kreşe giderken bez takıyorum.Kreştekilerin de hepsi bezli diye bilirim.Son günler gece çok su içtiği için kazalar oldu.Tuvalet eğitimini tamamladık sayılır,ama beze tam elveda diyemedik.Kreşe bir az daha alışmasını bekliyorum.

Benim kızım 2 ay oldu çok hevesli de ben çalıştığım için eşime güvenip bıraktıramıyorum.
Klozete oturmayı çok seviyor bir kaç kere de çiş yaptı ama devamını getiremedim.
İzne ayrıldığım bir zaman da tekrar deneyeceğim.
Benimkide seviyor ama kalabalık aile bizim, tuvaleti pis kullanıyorlar diye oturtmuyorum, lazimlik getiriyorum, kakasını çişini yaptı bi kac defa ama sonrasi yok. Ben daha hazır olmadığını düşünüyorum, çünkü tutmuyor hiç, 2 defa pespese çiş yaptı lazimliga, kalktı bez takmadım 2 dk sürmedi ki üzerine yapmış. Hani tutuyum kosuyum oturuyum yok. Biraz daha beklemeye aldım tutmayı öğrensin once

Benimkide seviyor ama kalabalık aile bizim, tuvaleti pis kullanıyorlar diye oturtmuyorum, lazimlik getiriyorum, kakasını çişini yaptı bi kac defa ama sonrasi yok. Ben daha hazır olmadığını düşünüyorum, çünkü tutmuyor hiç, 2 defa pespese çiş yaptı lazimliga, kalktı bez takmadım 2 dk sürmedi ki üzerine yapmış. Hani tutuyum kosuyum oturuyum yok. Biraz daha beklemeye aldım tutmayı öğrensin once
Bizde ilk 2 gün çok zor geçmişti,tutuyordu,az-az yapıyordu,1 saatte kaç tane pantolon değiştirmiştim.Kucağımdan inmek istemiyordu,aşı olduğu zamanlarda da öyle yapardı.Sonra da 2 hafta lazımlığa oturmadı.Şimdi soğuk havalar geliyor,siz nisan-mayıs gibi deneseniz iyi olur,üşütmesin.

Uyku tulumu kullananlar bu kış da kullanmayı düşünüyor musunuz?Ben yorganla yatmasını istiyorum ,ama gece üstünü açıyor,bazen yeniden örtmeme izin vermiyor.Yine burnu akmaya başladı.Kreşin de bu yanı kötü,adaptasyon döneminde sık-sık hasta oluyorlar.

Uyku tulumu kullananlar bu kış da kullanmayı düşünüyor musunuz?Ben yorganla yatmasını istiyorum ,ama gece üstünü açıyor,bazen yeniden örtmeme izin vermiyor.Yine burnu akmaya başladı.Kreşin de bu yanı kötü,adaptasyon döneminde sık-sık hasta oluyorlar.
Aynı durum bizdede var kreşten kaynaklı çabuk hastalanıyor bende istiyordum bu yıl yorganla uyusun ama şu kreş durumundan dolayı yine uyku tulumuna başladık çünkü üstünü kapatamıyorum

Ben bu sene de kullanacagim. Hiç bur şekil de üstünü ortemiyorum. En iyisi uyku tulumu. Ama bu sene 1 yaş büyük alacağım. Geçen sene tam yaşında aldım. Biraz kasti

Ay yok .kaka yaptım değiştir diyen çocuk bile gitti. Lazimliga alostirayim derken. Esimde klozet şeklinde olandan alalım diyor. Ne yapacaz bilmiyorim. Şimdi kışa da gireceğiz. Ama güzel ama elbiseler hemen kurumuyor

Back
X