İnşallah canım kızımdan kalan çoğu şey var zaten bi kız bi erkek erkek için bi tık fazla takım aldım ama henüz ne yıkadım ne ettim hepsi bekliyor, beşik, kamera gibi şeylerri aldım çantayı ne zaman hazırlıyım emin olamadım daha senin hazırlıklar nasıl
Bende kıyafet işlerini biraz hallettim, park yatak bebek arabası kamera aldım. Ama sanki daha bisürü eksiğim var gibi geliyor. Birde yerimiz müsait olduğuğu için ikizler için olan montesori yataklardan dolap yaptırıyoruz, onlar hala yok. Benim için gecelik gibi şeyler yok. Çantayı ekim gibi yapsak geç mi olur ki? Kesinlikle almalısın dedğin bişey var mı?
Aaa bana özeldeki doktorum yazmıştı canım hatta 3 farklı hastane farklı dr demek ki yazılıyor yani normal iğne ücreti hatta 1,500 dü yazdıkları için 180 tl civarı çıkmıştı en son ki lekelenmemde bi dahakine hiç uğraşma o zaman canım direk devlette ücretsiz yaptır bizim şimdi yine yapılacak 27 28 hafta da yine devlete gidicem hiç uğraşmıyorum kendileri alıp getiriyor iğneyi vuruyor ama sağlık ocağını da ilkkez arkadaştan duydum sen sordun mu hiç onu
28. Haftada ılk devlete gıdıcem sonra özele gıdıcem. Benım cok ters gundu cuma mesaı bıtmıs benım lekenmem baslamıs pzartesini bekleyemem yanı olan oldu ama hak işte ..
Bende kıyafet işlerini biraz hallettim, park yatak bebek arabası kamera aldım. Ama sanki daha bisürü eksiğim var gibi geliyor. Birde yerimiz müsait olduğuğu için ikizler için olan montesori yataklardan dolap yaptırıyoruz, onlar hala yok. Benim için gecelik gibi şeyler yok. Çantayı ekim gibi yapsak geç mi olur ki? Kesinlikle almalısın dedğin bişey var mı?
Biberon emzik ben küvöze girerler diye kaşık biberon alıcam onunla verirler veya süt yetmezse takviye yaparım diye kızım biberondan sonra meme reddi yaşamıştım, süt sağma makinası çoğu şeyi halletmişsin zaten aklıma gelenler bunlar canım
Bana da aynısı olmuştu ama 75'te düzeldi, ben yüklemeden önceki günlerde hep mantı makarna yemiştim. O da etkili olabilir demişlerdi. İçini ferah tut, belki senin de yoktur. Olursa da düzenli beslenince geçer hemencik♥
Bana da aynısı olmuştu ama 75'te düzeldi, ben yüklemeden önceki günlerde hep mantı makarna yemiştim. O da etkili olabilir demişlerdi. İçini ferah tut, belki senin de yoktur. Olursa da düzenli beslenince geçer hemencik♥
Biberon emzik ben küvöze girerler diye kaşık biberon alıcam onunla verirler veya süt yetmezse takviye yaparım diye kızım biberondan sonra meme reddi yaşamıştım, süt sağma makinası çoğu şeyi halletmişsin zaten aklıma gelenler bunlar canım
8 hafta geldi benim son aylarda normal biliyodum ama 8 hafta çok erkendi hormonlardan heralde geldiğinde üstüme avuç içi kadar ıslaklık olmuştu o olmadı bidaha
Yüklemeye kadar biraz dikkatli beslen, bence güzel gelecek sonuçlar. Eğer yüksek çıkarsa bile ilaç başlamıyorlar zaten şekerden fakir beslenirsin hemen düzene girer merak etme hiç
Böyle bişey hangisi kullanışlı bilmiyorum bi çok çeşidi varmış ama ben bu şekilde görmüştüm hep, ilk doğduğunda mama takviyesi yapmıştık ama şırınga ile sonra emdi hep zaten sütüm azaldı diye biberon vermiştim şimdiki aklım olsa ilk eds di galiba o sistemi denerdim sonra kaşık biberon
Dün duştayken süt değil de sıvı gibi bir şey geldiğini görmüştüm sonra dedim ki abartma bu haftada gelmez herhalde. Ama gelebiliyormuş. Annemin de 6. ayından sonra duş alırken gelirmiş hep. Ben panikle tabi annneeeeeğ dediğim için