2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlarrr doktor aradı sonuç için enfeksiyon baya yüksek çıkmış antibiyotiğe başladık. Havuza gidecektim artık o da yalan oldu burda hava 50 derece

Bende kıyafet işlerini biraz hallettim, park yatak bebek arabası kamera aldım. Ama sanki daha bisürü eksiğim var gibi geliyor. Birde yerimiz müsait olduğuğu için ikizler için olan montesori yataklardan dolap yaptırıyoruz, onlar hala yok. Benim için gecelik gibi şeyler yok. Çantayı ekim gibi yapsak geç mi olur ki? Kesinlikle almalısın dedğin bişey var mı?

28. Haftada ılk devlete gıdıcem sonra özele gıdıcem. Benım cok ters gundu cuma mesaı bıtmıs benım lekenmem baslamıs pzartesini bekleyemem yanı olan oldu ama hak işte ..

Biberon emzik ben küvöze girerler diye kaşık biberon alıcam onunla verirler veya süt yetmezse takviye yaparım diye kızım biberondan sonra meme reddi yaşamıştım, süt sağma makinası çoğu şeyi halletmişsin zaten aklıma gelenler bunlar canım

Kızlar şeker yüklemesi konusunda doktorum dönüş yaptı 50 gr için yüksek 75 lik tekrar yükleme yapalım dedi
Bana da aynısı olmuştu ama 75'te düzeldi, ben yüklemeden önceki günlerde hep mantı makarna yemiştim. O da etkili olabilir demişlerdi. İçini ferah tut, belki senin de yoktur. Olursa da düzenli beslenince geçer hemencik♥

Ay valla ben fındık ezmesi yemiştim çok canım çekti diye inşallah güzel çıkar sonuçlarım

Herkese merhaba,
Teorik olarak normal olabileceğini biliyorum ama hiç başıma gelmemişti. Memesinden süt gelen oldu mu hiç acaba?

Bende halledeyim o zaman yavaştan bu işleri. Peki sağma makinesi olarak ne aldın?

Herkese merhaba,
Teorik olarak normal olabileceğini biliyorum ama hiç başıma gelmemişti. Memesinden süt gelen oldu mu hiç acaba?
8 hafta geldi benim son aylarda normal biliyodum ama 8 hafta çok erkendi hormonlardan heralde geldiğinde üstüme avuç içi kadar ıslaklık olmuştu o olmadı bidaha

Kaşık biberon paylaşır mısın? Ben baktım ama anlamadım hangisini almam gerektiğini
Herkese merhaba,
Hayıır ama normal olduğunu biliyorum ben de

Ay valla ben fındık ezmesi yemiştim çok canım çekti diye inşallah güzel çıkar sonuçlarım
Yüklemeye kadar biraz dikkatli beslen, bence güzel gelecek sonuçlar. Eğer yüksek çıkarsa bile ilaç başlamıyorlar zaten şekerden fakir beslenirsin hemen düzene girer merak etme hiç

Kaşık biberon paylaşır mısın? Ben baktım ama anlamadım hangisini almam gerektiğini

Hayıır ama normal olduğunu biliyorum ben de
Böyle bişey hangisi kullanışlı bilmiyorum bi çok çeşidi varmış ama ben bu şekilde görmüştüm hep, ilk doğduğunda mama takviyesi yapmıştık ama şırınga ile sonra emdi hep zaten sütüm azaldı diye biberon vermiştim şimdiki aklım olsa ilk eds di galiba o sistemi denerdim sonra kaşık biberon

Eklentiler

• IMG_4864.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 57
Herkese merhaba,
Dün duştayken süt değil de sıvı gibi bir şey geldiğini görmüştüm sonra dedim ki abartma bu haftada gelmez herhalde. Ama gelebiliyormuş. Annemin de 6. ayından sonra duş alırken gelirmiş hep. Ben panikle tabi annneeeeeğ dediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…