Kızlar bir de sadece omega3 kullanan var mı? Decavit kullanıyordum bıraktım ama balık tüketemiyorum ceviz ve semizotuyla olacak iş değil artık. Önerilere açığım. Regenesis önerdi eczacı ama içinde bütün vitaminler var. Decavite devam edersem ikisini kullanamam.
Arkadaşlar, ben de bugün farklı bir doktora özele gittim. 25+5 ve toplam 9 kilo almışım Kilo neyse de bebeğim henüz 830 gr Beslenmeme sanırım çok daha dikkat etmem lazım. Kaşar, yumurta, yoğurt dışında ne önerirsiniz?
Kızlar bir de sadece omega3 kullanan var mı? Decavit kullanıyordum bıraktım ama balık tüketemiyorum ceviz ve semizotuyla olacak iş değil artık. Önerilere açığım. Regenesis önerdi eczacı ama içinde bütün vitaminler var. Decavite devam edersem ikisini kullanamam.
Arkadaşlar, ben de bugün farklı bir doktora özele gittim. 25+5 ve toplam 9 kilo almışım Kilo neyse de bebeğim henüz 830 gr Beslenmeme sanırım çok daha dikkat etmem lazım. Kaşar, yumurta, yoğurt dışında ne önerirsiniz?
Kızlar merhaba, kan uyuşmazlığı iğnesi kadın doğum doktoruna yazdırılıp sağlık ocağında yapılabiliyormuş.Bu şekilde iğne yaptıranlar oldu mu acaba ? Devlet hastanelerinde de eczaneden alınıp yapılmıyor mu ?
Canım ben ilk gebeliğimde doktor reçeteye yazardı (mor reçete) ücretli alırdım doktorum ücretsiz vururdu. 2.gebeliğimde kanamam olunca şehir hastahanesinde ücretsiz yaptılar.doğumdan sonra vurulduğumba bin tl ücret ödedim. Bu gebeliğindede 12 hafta kanamam oldu üniversite hastahanesi ücretsiz vurdu. Ama şimdi 28 haftada vurulacağım doktorum gel rapor çıkartalm uyguna alalm iğneyi dedi yarın gideceğim kısmetse.normalde pahalı bir iğne devlet ya da üniversitede yapılıyor ama özellerde alman gerekiyor
Her cihaz farklı ölçüyor kuzu. Benim bir haftada 400 gr farklı çıktı. Mümkün mü değil yani. Uygulamalarda senin haftandaki bebek kilosuna bu ölçüleri vermiş zaten. Ama için rahat edecekse beslenmene protein, avokado, fıstık ezmesi(şekersiz), yulaf ekleyebilirsin
8 hafta geldi benim son aylarda normal biliyodum ama 8 hafta çok erkendi hormonlardan heralde geldiğinde üstüme avuç içi kadar ıslaklık olmuştu o olmadı bidaha
Dün duştayken süt değil de sıvı gibi bir şey geldiğini görmüştüm sonra dedim ki abartma bu haftada gelmez herhalde. Ama gelebiliyormuş. Annemin de 6. ayından sonra duş alırken gelirmiş hep. Ben panikle tabi annneeeeeğ dediğim için
Kendi aldığın kiloya göre mi bebeğin az aldığını düşündün acaba? Çünkü imza kısmındaki hamilelik günlüğüne göre de bebeğin 820 gram olmalıymış ortalama
Şimdi haftadan haftaya kaç gram almaları gerektiğini bilemedim ama şunu çok iyi biliyorum ki, doktordan doktora ölçüm farkı olabiliyor. Benim en son doktorumun pazartesi günü 750 ölçtüğünü perşembe günü perinatolog 690 ölçmüştü
Benim ikinci gebeliğimde olmuştu. 4-5 aylıkken başlamıştı sonuna kadar geldi. Normal dedi doktor. O ara zaten kan hormon filan rutinde bakılmıştı taramalar filan hep normaldi ayrıca bi test filan yapmadı normal olabilir dedi. Doğumda da sütüm geldi gelecek sıkıntısı yaşamadım. Doğduktan sonra hızlı nefes alıp verdiği için birkaç saat küvöze girmişti. Gelir gelmez emdi
Canım ben ilk gebeliğimde doktor reçeteye yazardı (mor reçete) ücretli alırdım doktorum ücretsiz vururdu. 2.gebeliğimde kanamam olunca şehir hastahanesinde ücretsiz yaptılar.doğumdan sonra vurulduğumba bin tl ücret ödedim. Bu gebeliğindede 12 hafta kanamam oldu üniversite hastahanesi ücretsiz vurdu. Ama şimdi 28 haftada vurulacağım doktorum gel rapor çıkartalm uyguna alalm iğneyi dedi yarın gideceğim kısmetse.normalde pahalı bir iğne devlet ya da üniversitede yapılıyor ama özellerde alman gerekiyor
Kızlar bu arada süt sağma ile ilgili minik bir tavsiye de ben vereyim. Mochi göğsün birini bebek emerken diğerine tutturduğunuz bir biberon. sanırım e bebek de kendi markası olarak o üründen çıkardı ama onu denemedim bende mochi vardı. Bebeğiniz emerken diğerinden süt sızarsa aklınızda olsun ziyan olmasın sütünüz. Sızmasa da bebek birini emerken tutturunca damlıyor. Göğsünüz çok dolarsa da sağabiliyor ama tabi elektrikli gibi kendi sağmıyor.
Kızlar bu arada süt sağma ile ilgili minik bir tavsiye de ben vereyim. Mochi göğsün birini bebek emerken diğerine tutturduğunuz bir biberon. sanırım e bebek de kendi markası olarak o üründen çıkardı ama onu denemedim bende mochi vardı. Bebeğiniz emerken diğerinden süt sızarsa aklınızda olsun ziyan olmasın sütünüz. Sızmasa da bebek birini emerken tutturunca damlıyor. Göğsünüz çok dolarsa da sağabiliyor ama tabi elektrikli gibi kendi sağmıyor.
Bu sefer bende onu deneyimleyecegım. Kızımda cok akardı ama boyle bırsey varmıydı bılgım olmadıgından almamıstım.
Birde ben tekli makınayı nedense daha kullanıslı buluyorum tekını sagıp tekını emzıreceksın.
Benım manuel sagma makınam zaten tek ama sankı ıkısını bırden sagmak daha Zahmetli gelıyor.
Bu sefer bende onu deneyimleyecegım. Kızımda cok akardı ama boyle bırsey varmıydı bılgım olmadıgından almamıstım.
Birde ben tekli makınayı nedense daha kullanıslı buluyorum tekını sagıp tekını emzıreceksın.
Benım manuel sagma makınam zaten tek ama sankı ıkısını bırden sagmak daha Zahmetli gelıyor.
Benim göğüslerim sağmaya pek müsait değil galiba aventin elektriklisi ve markayı hatırlayamadım manueli var ama çok çıkmıyor onlarla benim sütüm. hastane tipi ve mochi de verim aldım ben. Kızında yoktur çünkü benim 2017 doğumluda yoktu. İkincide denedim ben de. Atmıştım ama emzirme bitince şimdi tekrar alacağım