Çok teşekkür ederim canım rapor çıkınca daha uyguna geliyor yaniCanım ben ilk gebeliğimde doktor reçeteye yazardı (mor reçete) ücretli alırdım doktorum ücretsiz vururdu. 2.gebeliğimde kanamam olunca şehir hastahanesinde ücretsiz yaptılar.doğumdan sonra vurulduğumba bin tl ücret ödedim. Bu gebeliğindede 12 hafta kanamam oldu üniversite hastahanesi ücretsiz vurdu. Ama şimdi 28 haftada vurulacağım doktorum gel rapor çıkartalm uyguna alalm iğneyi dedi yarın gideceğim kısmetse.normalde pahalı bir iğne devlet ya da üniversitede yapılıyor ama özellerde alman gerekiyor
Kalçadan canım
Ya bencede kesın yokturdu olsa alırdım çünkü ilk çocukBenim göğüslerim sağmaya pek müsait değil galiba aventin elektriklisi ve markayı hatırlayamadım manueli var ama çok çıkmıyor onlarla benim sütüm. hastane tipi ve mochi de verim aldım ben. Kızında yoktur çünkü benim 2017 doğumluda yoktu. İkincide denedim ben de. Atmıştım ama emzirme bitinceşimdi tekrar alacağım
Bunu benim bi arkadaşım da söylemişti çok sulu hep akıyor diye ama mama desteğiyle gidiyordu. Neden veriyorsun ne kadar çok sütün var dediğimde yağlı değil galiba çocuk kilo almıyor çabuk acıkıyor demişti. Benim hiç akmadı göğüsten sütüm. Mochi dışında evde sağamadım da ama maşallah diyim nerdeyse mama desteksiz 2 şer yıl emzirdim. İnşallah bunda da gelir de emzririmYa bencede kesın yokturdu olsa alırdım çünkü ilk çocuk
Ya işte sütü az olanında öz oluyor bence benım baya boldu neyle sagarsan sag hatta elinle sık dıye sagılıyorduama ıste yaglı degıldı bebegı doyurmuyordu kılo aldırmıyordu.
Kesınlıkle oyle ben 2 yıl hem emzırdım hem mama verdım doymuyordu cocuk kılo alımı azdı. Ama beni gören maşallah ne güzel sütün var ne güzel emiyorBunu benim bi arkadaşım da söylemişti çok sulu hep akıyor diye ama mama desteğiyle gidiyordu. Neden veriyorsun ne kadar çok sütün var dediğimde yağlı değil galiba çocuk kilo almıyor çabuk acıkıyor demişti. Benim hiç akmadı göğüsten sütüm. Mochi dışında evde sağamadım da ama maşallah diyim nerdeyse mama desteksiz 2 şer yıl emzirdim. İnşallah bunda da gelir de emzririmbol sütlü günler dileyeceğiz birbirimize çok yakın
Canım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum dasoyasosu bişey soracağım iç bacak için pilates çemberini sıkıştırmak bu haftalarda ve ilerleyen haftalarda güvenli mi ?
kızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki
Biberon emzik ben küvöze girerler diye kaşık biberon alıcam onunla verirler veya süt yetmezse takviye yaparım diye kızım biberondan sonra meme reddi yaşamıştım, süt sağma makinası çoğu şeyi halletmişsin zaten aklıma gelenler bunlar canım
Hiç sorma şimdi size dert yanacaktım hastanedeyiz baya zor damar yolu açıldı kanları alındı bekliyoruz oğlum uyuyor Şuan ama hormonların vermiş olduğu yetkiyle çok duygusalım böyle biri dokunsa saatlerce ağlarım
Aaa keşke daha önce sorsaydım çok teşekkür ederim yapıyordum vallaCanım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum daçünkü direkt doğumla ilintili buluyorum riskli bence. Daha garanti hareketler var ya da aynı hareketi cembersiz şekilde daha fazla tekrarla yapabilirsin
Çok geçmiş olsunHiç sorma şimdi size dert yanacaktım hastanedeyiz baya zor damar yolu açıldı kanları alındı bekliyoruz oğlum uyuyor Şuan ama hormonların vermiş olduğu yetkiyle çok duygusalım böyle biri dokunsa saatlerce ağlarım
İçmeden kan alınmadımı ?Günaydın kızlarben evde şekerli suyumu içtim şimdi sağlık ocağına gidiyorum. Siz nasılsınız?
hayır ebeyle görüştüm iç bir saat sonra sağlık ocağında ol dediİçmeden kan alınmadımı ?
Yanıtlar için teşekkür ederim. Endişelenmeyeyim o halde şimdilik
Kendi aldığın kiloya göre mi bebeğin az aldığını düşündün acaba? Çünkü imza kısmındaki hamilelik günlüğüne göre de bebeğin 820 gram olmalıymış ortalama
Şimdi haftadan haftaya kaç gram almaları gerektiğini bilemedim ama şunu çok iyi biliyorum ki, doktordan doktora ölçüm farkı olabiliyor. Benim en son doktorumun pazartesi günü 750 ölçtüğünü perşembe günü perinatolog 690 ölçmüştü
Kilo kontrolü konusunda bir şey diyemeyeceğim (kelin ilacı olsa başına sürerCihazı çok kaliteliydi doktorun ama bilemedim. Evet ya bana yavaşla biraz çok kilo almışsın dedi çok suratsız bir doktorduBen de akşam sadece bir bardak süt içtim yemek bile yemedim.
Gunduz yazamadm Bi türlü.. Nasıl oldu? Taburcu verdiler mi?
Üff ben hele bu ara çocugun üstüne Bi düşer oldum.. Hep bebekliği gelıyor aklıma daha beter oluyorumşimdi Biz kalkışsak sünnete daha beter olurum kesin.. İnsan evladına hiç kıyamıyor, hiçbişey olmasın herşeyi iyi güzel olsun istiyor
Çok teşekkür ederim kızlar oğlum iyi maşallah ilk götürdüklerinde ve çıktıktan sonra narkozlu görünce çok duygulandım ağladım biraz 1 saat sonra çıktık evdeyiz şimdi annem yardımcı olduğu için rahatımtrueliving_ nasılsınız canım? Oğlusun nasıl?
Şuan aynı şeyi anneme söylüyorum anne yağmur yağmıyor ama yapacak gibi hava Kapalı güneş yok ama çok sıcak acayip bir nem var yaa ve kasvetliİstanbuldaki hava neden bu kadar kasvetli ağustostayız sıcak olmayışı güzel ama ne yağmur var ne bişey nem var hala ama hava kapalı korkutucu geliyo bu durumlar bu sene kar bile yağmadı doğru düzgün hiç normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?