2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar, Bu değere göre ne oluyor tecrübeli annelerim bilen var mı ? Doktora yarın soracağım ama testler kırmızı kırmızı gelince ürktüm

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-14-22-28-35-086-edit_com.miui.gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 96
Çok teşekkür ederim canım rapor çıkınca daha uyguna geliyor yani

Ya bencede kesın yokturdu olsa alırdım çünkü ilk çocuk
Ya işte sütü az olanında öz oluyor bence benım baya boldu neyle sagarsan sag hatta elinle sık dıye sagılıyordu ama ıste yaglı degıldı bebegı doyurmuyordu kılo aldırmıyordu.

Bunu benim bi arkadaşım da söylemişti çok sulu hep akıyor diye ama mama desteğiyle gidiyordu. Neden veriyorsun ne kadar çok sütün var dediğimde yağlı değil galiba çocuk kilo almıyor çabuk acıkıyor demişti. Benim hiç akmadı göğüsten sütüm. Mochi dışında evde sağamadım da ama maşallah diyim nerdeyse mama desteksiz 2 şer yıl emzirdim. İnşallah bunda da gelir de emzririm bol sütlü günler dileyeceğiz birbirimize çok yakın

Kesınlıkle oyle ben 2 yıl hem emzırdım hem mama verdım doymuyordu cocuk kılo alımı azdı. Ama beni gören maşallah ne güzel sütün var ne güzel emiyor
O yüzden Herkese bol yağlı kaliteli süt diliyorum

soyasosu bişey soracağım iç bacak için pilates çemberini sıkıştırmak bu haftalarda ve ilerleyen haftalarda güvenli mi ?
Canım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum da çünkü direkt doğumla ilintili buluyorum riskli bence. Daha garanti hareketler var ya da aynı hareketi cembersiz şekilde daha fazla tekrarla yapabilirsin

kızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki

Diğer markaları bilmiyorum ama ben bunun aynısını kullanıyorum.. O zamanlar 300tlydi hey gidi günler gerçi o bile o zmnlar çoktu ama herkes 1000tl verirken kameraya 300tl gayet makuldu.. Şimdiki piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama bence yine makul olabılır Bi bak istersen

Bu arada link vermek yasak mıydı? Ben tam bilmiyorum forum kurallarını

Canım kendin bilirsin ama eger erken doğarlarsa yogun bakımdayken emzik verilebilio, cunku erken dogan bebeklerin emme refleksi çok gelişmemiş oluyo, çene kasları kuvvetlensin diye emzik verilebilir tabi inşallah gerek kalmaz

Gunduz yazamadm Bi türlü.. Nasıl oldu? Taburcu verdiler mi?

Üff ben hele bu ara çocugun üstüne Bi düşer oldum.. Hep bebekliği gelıyor aklıma daha beter oluyorum şimdi Biz kalkışsak sünnete daha beter olurum kesin.. İnsan evladına hiç kıyamıyor, hiçbişey olmasın herşeyi iyi güzel olsun istiyor

Canım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum da çünkü direkt doğumla ilintili buluyorum riskli bence. Daha garanti hareketler var ya da aynı hareketi cembersiz şekilde daha fazla tekrarla yapabilirsin
Aaa keşke daha önce sorsaydım çok teşekkür ederim yapıyordum valla Sumo squat da bana tehlikeli geliyo onu yapmıyorum peki köprü de aç kapa yapabiliyo muyuz çembersiz yastıksız? Ya da yaparken alt karnımı sıkıştırmayan düz bacak hareketleri ile yetineyim mi?tam mesai çalışma ve iki çocukla profesyonel yardım alamıyorum malesef ama ben kilo aldıkça bacakları kalınlaşan biriyim. Bırakırsam göbek büyüdükçe kendimi iyi hissetmeyeceğim

Günaydın kızlar ben evde şekerli suyumu içtim şimdi sağlık ocağına gidiyorum. Siz nasılsınız?

Cihazı çok kaliteliydi doktorun ama bilemedim. Evet ya bana yavaşla biraz çok kilo almışsın dedi çok suratsız bir doktordu Ben de akşam sadece bir bardak süt içtim yemek bile yemedim.

İstanbuldaki hava neden bu kadar kasvetli ağustostayız sıcak olmayışı güzel ama ne yağmur var ne bişey nem var hala ama hava kapalı korkutucu geliyo bu durumlar bu sene kar bile yağmadı doğru düzgün hiç normal değil

Cihazı çok kaliteliydi doktorun ama bilemedim. Evet ya bana yavaşla biraz çok kilo almışsın dedi çok suratsız bir doktordu Ben de akşam sadece bir bardak süt içtim yemek bile yemedim.
Kilo kontrolü konusunda bir şey diyemeyeceğim (kelin ilacı olsa başına sürer) ama bebişlerin kilosu bizim aldığımız kiloyla pek alakalı değil anlaşılan (anne şeker hastası değilse veya tam tersi kıtlık bölgesinde yaşamıyorsa). Bebeğin kilo alamaması durumu genelde damarlarla veya plesantayla ilgili sorunların varlığıyla alakalı oluyor bildiğim kadarıyla, onu da doktorlar kontrollerde fark edip söylüyorlar. 830 gr. da o hafta için gayet normal gözüküyor, o konuda hiç endişe etmeye gerek yok bence. Ama kafana takılacaksa, bir bahaneyle tekrar kontrole gidilebilir kontrol süresi geçmeden (malum, kafaya takmak da iyi gelmiyor bize bu durumda)

Bu arada geçenlerde bir akşam ben de yemek yiyemedim bir nedenden ötürü, aç yatmayayım diye sütle azıcık müsli yedim, ertesi sabah neredeyse bir kg eksik çıktım tartıda (tabii çok geçmeden normale döndü kilom ama akşam yemeklerinde çok mu yiyorum diye düşünmedim değil)

trueliving_ nasılsınız canım? Oğlusun nasıl?
Çok teşekkür ederim kızlar oğlum iyi maşallah ilk götürdüklerinde ve çıktıktan sonra narkozlu görünce çok duygulandım ağladım biraz 1 saat sonra çıktık evdeyiz şimdi annem yardımcı olduğu için rahatım birde bebek dünden beri çok hareketli hiç durmuyor etkilendimi acaba biraz ona taktım kafayı

Şuan aynı şeyi anneme söylüyorum anne yağmur yağmıyor ama yapacak gibi hava Kapalı güneş yok ama çok sıcak acayip bir nem var yaa ve kasvetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…