2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa resmen alışamadık şu yeni fiyatlara ama normal. İstanbul ankaradan daha da pahalı doktorunu tanıdığın için değiştirme bence zaten maks 5 bin aşağısını bulursun onda da gerek yok
Hele bizim gibi ilklere daha makul fiyatlar ödeyen 1800 doğum yapmıştım sanki böyle bi anda 15 civarı olunca çok garip geliyor ki o zamana göre yine uygundu 1,800 bence garip ya bende alışamıyorum

Bende 23+1im bugun.. Bende Bi tarafa sürekli yatınca uyuşuyor o tarafım.. Yatakodasında bile uyumuyorum artık, gecenkı sıcaklarda bile boyle daralmadım.. Şimdi serin yer arıyorum.. Cam pencere açık yatıyorum en serin odada.. Valla zor ya bu saatten snra agrı sızı olmadan gecmez zaman gibi gelıyor

Kalçadan canım

Konuyla alakasız ama sünneti yaptrdnz mı canım? Anadolu yakasındaysanz eger erdem hastanesinde zafer hoca var dıolar.. Sanrm umraniyenın hepsını o kesmiştir bizim medipoldeki çocuk doktoru da ona yönlendirmişti.. Aklında olsun

Hiç sorma şimdi size dert yanacaktım hastanedeyiz baya zor damar yolu açıldı kanları alındı bekliyoruz oğlum uyuyor Şuan ama hormonların vermiş olduğu yetkiyle çok duygusalım böyle biri dokunsa saatlerce ağlarım

Yaaa hayırlı olsun büyük bir şeyden kurtulacaksınız bir haftaya unutur çoktan koşmaya başlar merak etme

1. saat maks 140tı bende benim de 154 çıkmıştı yüksek demişlerdi. 75 gr yaptırdım sonra tekrar düzeldi. Size ne diyecekler bilgilendirin bizi deee.
Özeldeki doktoruma sonucumu gönderdim dönüş yaptığında yazarım canım

Yataşta indirim var park beşiğin yanında gelen yatak içime sinmemişti emzirme yastığı ekledim indirim oldu dur bide yatağı ekleyim dedim normalde yatak 1600 küsürdü hem yatak em emzirme yastığı 834 tl geldi ihtiyacı olan baksın

Yaaa hayırlı olsun büyük bir şeyden kurtulacaksınız bir haftaya unutur çoktan koşmaya başlar merak etme
Evet bir yandan iyi oldu doğum öncesi aradan çıktı ikisine bakmak zor olurdu filan bide bebeği hemen yaptırmak var aklımızda inşallah iyi olur herşey teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…