GaziantepŞehir neresi of çok pahalı sanki 20 bin ya
Amin inşallahKızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Aralık annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
Geçmiş olsun canım ağrın da ondanmış demek ki. Nioli yağı önerdiler ama benim tecrübem yokKızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ya çözümü olan var mı burda yaşayan birkaç kişi vardı sanki
Tek içimlik toz veriyorlardı sadece. Bol su sonrası geçti benimKızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ya çözümü olan var mı burda yaşayan birkaç kişi vardı sanki
75 gr da fark ediyor diye biliyorum ama inşallah temiz çıkar canımAynen emin olamadım ben de, 2. Sonuç çıksın öyle konuşayım dedim doktorumla ben özelde yaptırdım testi 75 gr yapıldı, seninki 50 gr o fark eder mi bilmiyorum
Evet aslında o da öyle dedi, gelişimleri ve büyümeleri güzel olduğı için erkenden de gelebilirler dedi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum, az kaldı. Bir telaş sardı beniAmin inşallahbana kiloları iyi geldi tabi ki ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi dr da bunu demek istemiş ama ikizler birazcık daha erken gelebiliyor. Merak etme sağlıklı oldukları sürece erken olmasının da hiç önemi yok. Bol bol dinlen iliz bebeklerine hazırlık yap
Geçmiş olsun canım ağrın da ondanmış demek ki. Nioli yağı önerdiler ama benim tecrübem yok
Ee yazılan ıgneyı yazmadı devlette olacaktım bız yazamıyoruz dedı . Zaten zorla olmus kanaman var korkuyorsun el mecbur kendi hastanesınde vuruldum. Bana recete etse ben alıp devlet vuracaktı ama bız yazamayız dedı sen doktor degılmısın ? Hastanesıne katkı sagladı iştegerçekten mi sattı derken canım
Aaa bana özeldeki doktorum yazmıştı canım hatta 3 farklı hastane farklı dr demek ki yazılıyor yani normal iğne ücreti hatta 1,500 dü yazdıkları için 180 tl civarı çıkmıştı en son ki lekelenmemde bi dahakine hiç uğraşma o zaman canım direk devlette ücretsiz yaptır bizim şimdi yine yapılacak 27 28 hafta da yine devlete gidicem hiç uğraşmıyorum kendileri alıp getiriyor iğneyi vuruyorEe yazılan ıgneyı yazmadı devlette olacaktım bız yazamıyoruz dedı . Zaten zorla olmus kanaman var korkuyorsun el mecbur kendi hastanesınde vuruldum. Bana recete etse ben alıp devlet vuracaktı ama bız yazamayız dedı sen doktor degılmısın ? Hastanesıne katkı sagladı işte
Urocare kullandım bir şaşe bir kullanımlık ve gectı..Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ya çözümü olan var mı burda yaşayan birkaç kişi vardı sanki
2. Saatteki değer de 99 çıkmış, doktorum yazmış az önce sonuçlarım normalmiş75 gr da fark ediyor diye biliyorum ama inşallah temiz çıkar canım
Benim çift yumurta 24 haftada biri 590 biri 570 çıkmıştı kiloları maşallah çok iyi tek yumurtalar daha sıkı takip ediliyor risklerini biliyosundur zaten ondan bahsetmiştir doktor çok bekletmek istemez zamanında gelirler inşallah dikkat edersen hiç bi sorun olmaz, ikiz gebelik güzel ama zor anne için zor bunu anladım kızımda çok evhamlıydım ikizlerde ayrı bi evham var başından beri erken doğarlar şu bu diye kendimi yiyiyorum ama artık daha da azaldı hissetmek güzel ikisinide zor bi hamilelik olucak ama sonu güzel olucak böyle düşünelim hazırlıklı olalım 30 haftayı atlatalım sonra 34 kadar görelim hayırlısıylaKızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Aralık annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
Kalçadan yapılıyor bende bu hafta onun için gidicem önce kan alıyorlarBir de kızlar bu kan uyuşmazlığı iğnesi koldan mı yoksa kalçadan mı yapılıyor ?
Evet canım en fazla 36.haftaya kadar zorlarız beklemesini dedi, daha sonrası farklı sıkıntılar çıkıyormuş. Benim ilk gebeliğim, ilk defa olup ikiz olması da korkutuyor. Bilinmemezliklrr var tabi bide. İnşallah 34leri görelim. Şeker yüklemesini ikizlerde mutlaka öneriyorum dedi doktorum. Sen hazırlıklarını yaptın mı?Benim çift yumurta 24 haftada biri 590 biri 570 çıkmıştı kiloları maşallah çok iyi tek yumurtalar daha sıkı takip ediliyor risklerini biliyosundur zaten ondan bahsetmiştir doktor çok bekletmek istemez zamanında gelirler inşallah dikkat edersen hiç bi sorun olmaz, ikiz gebelik güzel ama zor anne için zor bunu anladım kızımda çok evhamlıydım ikizlerde ayrı bi evham var başından beri erken doğarlar şu bu diye kendimi yiyiyorum ama artık daha da azaldı hissetmek güzel ikisinide zor bi hamilelik olucak ama sonu güzel olucak böyle düşünelim hazırlıklı olalım 30 haftayı atlatalım sonra 34 kadar görelim hayırlısıyla
Şeker yüklemesi bende daha yaptırmadım konuşamadım unuttum hep 2 hafta sonra 27 haftalık olucam o zaman sorucam yapalım derse yaptırıcam
Merhaba. Merak ettim cinsiyetlerini :) kızlar mı oğlanlar mı geliyor :) sağlıkla alın kucağınızaKızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Aralık annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
şimdi baktım da evet pahalıymışkızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki
İnşallah canımEvet canım en fazla 36.haftaya kadar zorlarız beklemesini dedi, daha sonrası farklı sıkıntılar çıkıyormuş. Benim ilk gebeliğim, ilk defa olup ikiz olması da korkutuyor. Bilinmemezliklrr var tabi bide. İnşallah 34leri görelim. Şeker yüklemesini ikizlerde mutlaka öneriyorum dedi doktorum. Sen hazırlıklarını yaptın mı?
Ben de BabyBjörn aldım, umarım sağlıkla doğar ve kullanırlarBen ana kucağı olarak Nuna aldım sonunda kızlar. Burada konuşuyorduk. En rahat duran severse de en uzun süre kullanabileceği nunaymış gibi geldi. Geniş baya çünkü ve sağlam görünüyor.
Umarım sever de beni de rahatlatır
bgm21 @Redpanda11
İlk doğumda gerek görmemiştim ama başından ayrılamıyodum ben mutfağa gitsem bile biri başında durucaktı illaki ilk 2 ay böyle geçti benim şuan kızım olduğu için sürekli başında durumam bebeklerin diye mecbur aldım açtık baktık güzeldi idare ederim ben diyosan ilk bebek için çokta gerekli değil sanki zaten bi 6 ay aynı odada kalırsınız biraz düşünüp karar vermek gerek fiyatları gerçekten çok pahalıkızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?