2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Aralık annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.

Amin inşallah bana kiloları iyi geldi tabi ki ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi dr da bunu demek istemiş ama ikizler birazcık daha erken gelebiliyor. Merak etme sağlıklı oldukları sürece erken olmasının da hiç önemi yok. Bol bol dinlen iliz bebeklerine hazırlık yap
Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ya çözümü olan var mı burda yaşayan birkaç kişi vardı sanki
Geçmiş olsun canım ağrın da ondanmış demek ki. Nioli yağı önerdiler ama benim tecrübem yok

Evet aslında o da öyle dedi, gelişimleri ve büyümeleri güzel olduğı için erkenden de gelebilirler dedi. Ne yapıcam hiç bilmiyorum, az kaldı. Bir telaş sardı beni

gerçekten mi sattı derken canım
Ee yazılan ıgneyı yazmadı devlette olacaktım bız yazamıyoruz dedı . Zaten zorla olmus kanaman var korkuyorsun el mecbur kendi hastanesınde vuruldum. Bana recete etse ben alıp devlet vuracaktı ama bız yazamayız dedı sen doktor degılmısın ? Hastanesıne katkı sagladı işte

Aaa bana özeldeki doktorum yazmıştı canım hatta 3 farklı hastane farklı dr demek ki yazılıyor yani normal iğne ücreti hatta 1,500 dü yazdıkları için 180 tl civarı çıkmıştı en son ki lekelenmemde bi dahakine hiç uğraşma o zaman canım direk devlette ücretsiz yaptır bizim şimdi yine yapılacak 27 28 hafta da yine devlete gidicem hiç uğraşmıyorum kendileri alıp getiriyor iğneyi vuruyor ama sağlık ocağını da ilkkez arkadaştan duydum sen sordun mu hiç onu

Kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı ya çözümü olan var mı burda yaşayan birkaç kişi vardı sanki
Urocare kullandım bir şaşe bir kullanımlık ve gectı..
İdrar enfeksiyon için iyi geldi.
Monurol da aynı tür ilaçtan. Doktora gidin.

Benim çift yumurta 24 haftada biri 590 biri 570 çıkmıştı kiloları maşallah çok iyi tek yumurtalar daha sıkı takip ediliyor risklerini biliyosundur zaten ondan bahsetmiştir doktor çok bekletmek istemez zamanında gelirler inşallah dikkat edersen hiç bi sorun olmaz, ikiz gebelik güzel ama zor anne için zor bunu anladım kızımda çok evhamlıydım ikizlerde ayrı bi evham var başından beri erken doğarlar şu bu diye kendimi yiyiyorum ama artık daha da azaldı hissetmek güzel ikisinide zor bi hamilelik olucak ama sonu güzel olucak böyle düşünelim hazırlıklı olalım 30 haftayı atlatalım sonra 34 kadar görelim hayırlısıyla
Şeker yüklemesi bende daha yaptırmadım konuşamadım unuttum hep 2 hafta sonra 27 haftalık olucam o zaman sorucam yapalım derse yaptırıcam

Evet canım en fazla 36.haftaya kadar zorlarız beklemesini dedi, daha sonrası farklı sıkıntılar çıkıyormuş. Benim ilk gebeliğim, ilk defa olup ikiz olması da korkutuyor. Bilinmemezliklrr var tabi bide. İnşallah 34leri görelim. Şeker yüklemesini ikizlerde mutlaka öneriyorum dedi doktorum. Sen hazırlıklarını yaptın mı?

kızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki

Merhaba. Merak ettim cinsiyetlerini :) kızlar mı oğlanlar mı geliyor :) sağlıkla alın kucağınıza

kızlar merhaba, kamera alanınız var mı bebek odası için? hangisini önerirsiniz? ben monitörlü istiyorum ama çok pahalı şu anda sanki
şimdi baktım da evet pahalıymış ben ilk bebeğimde almıştım. motorola almıştım kamerasızdı ama sesi çok güzel iletiyordu. ne badireler atlattı hiçbir şey olmadı ama hiiç verimli kullanamadım. ilk çocuğum ben yanından ayrılınca uyanıyordu başında bekledim resmen. ikinci çocuğumda çalışmaya çok erken başladım. yine bi odada uyutup diğer odaya gidemedim. gece uykusuz sabah iş derken (doğum iznim bitince ilk 4 ay yarım gün çalıştım) o uyuyunca ben de uyumuştum. kameralı deneyimim yok ama motorolanın da kameralısı varmış çok güzel ses iletiyor ve çok dayanıklı

İnşallah canım kızımdan kalan çoğu şey var zaten bi kız bi erkek erkek için bi tık fazla takım aldım ama henüz ne yıkadım ne ettim hepsi bekliyor, beşik, kamera gibi şeylerri aldım çantayı ne zaman hazırlıyım emin olamadım daha senin hazırlıklar nasıl

Ben de BabyBjörn aldım, umarım sağlıkla doğar ve kullanırlar

İlk doğumda gerek görmemiştim ama başından ayrılamıyodum ben mutfağa gitsem bile biri başında durucaktı illaki ilk 2 ay böyle geçti benim şuan kızım olduğu için sürekli başında durumam bebeklerin diye mecbur aldım açtık baktık güzeldi idare ederim ben diyosan ilk bebek için çokta gerekli değil sanki zaten bi 6 ay aynı odada kalırsınız biraz düşünüp karar vermek gerek fiyatları gerçekten çok pahalı

Eklentiler

• IMG_4854.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…