İstanbuldaki hava neden bu kadar kasvetli ağustostayız sıcak olmayışı güzel ama ne yağmur var ne bişey nem var hala ama hava kapalı korkutucu geliyo bu durumlar bu sene kar bile yağmadı doğru düzgün hiç normal değil
Olsun canım şimdiye kadar bişey olmamış çok şükürAaa keşke daha önce sorsaydım çok teşekkür ederim yapıyordum vallaSumo squat da bana tehlikeli geliyo onu yapmıyorum peki köprü de aç kapa yapabiliyo muyuz çembersiz yastıksız? Ya da yaparken alt karnımı sıkıştırmayan düz bacak hareketleri ile yetineyim mi?tam mesai çalışma ve iki çocukla profesyonel yardım alamıyorum malesef ama ben kilo aldıkça bacakları kalınlaşan biriyim. Bırakırsam göbek büyüdükçe kendimi iyi hissetmeyeceğim
Sonbaharı son bahar gibi yaşayabilirmiyiz acabaBu sene yaz da geç geldi aslında (en azından İstanbul’a), Haziran’ın büyük kısmını efil efil geçirdik, bunun bir bedeli olacağı belliydi
Neyse ki güzel günlere az kaldı (sonbahar)
Aynen nem fena hissediliyorŞuan aynı şeyi anneme söylüyorum anne yağmur yağmıyor ama yapacak gibi hava Kapalı güneş yok ama çok sıcak acayip bir nem var yaa ve kasvetli
tamam anladım :) çok teşekkür ederim :)Olsun canım şimdiye kadar bişey olmamış çok şükürsumo squati d a aparatla öneririm ama evde olunca o da olmaz tabii. Şöyle ki köprüye bacağını kullanarak kendin kalkmaktan ziyade mesela koltuk kenarları var ya ? Oraya bacaklarını koyup kalkıp agirliksiz yapabilirsin ama senin de dediğin gibi karnının sıkıştığını veya karın kasının çok devreye girdiğini hissedersen hemen dur hareketi yanlış yapıyorsun demektir, hemen ağırlığı bacaklarına ver öyle devam et. Karın kası illaki çalışıyor ama bu çok minimal düzeyde olmalı
Canım geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar oğlum iyi maşallah ilk götürdüklerinde ve çıktıktan sonra narkozlu görünce çok duygulandım ağladım biraz 1 saat sonra çıktık evdeyiz şimdi annem yardımcı olduğu için rahatımbirde bebek dünden beri çok hareketli hiç durmuyor etkilendimi acaba biraz ona taktım kafayı
Sonbaharı son bahar gibi yaşayabilirmiyiz acababu gidişle oda zor bende eylülü iple çekiyorum ama inşallah serinlikle yağmurla bereketiyle gelir sonbahar
Spor yapiyor cocuk anasi gibiCanım geçmiş olsunbenim ki hiç durmuyor karnimda ben de bugün saat 4te doktora onu sormaya gidicem yani videoya çektim 6 dakika boyunca beni çok şiddetli bir şekilde tekmeliyor sonra bir anda bir yere toplanıyor 3 dakika sonra tekrar aynı seyleri yapmaya başlıyor yoruldum artık tamam bebeğin hareketli olması hareketsiz olmasından iyidir ama bu kadar fazla olması da beni korkutuyor hayır yani gece de aynı şekilde tekmeliyor ne zaman uyuyor bu çocuk sen de kafana takma eminim ki iyidir bebeğin
Öncelikle teşekkür ederim canım çok sağolCanım geçmiş olsunbenim ki hiç durmuyor karnimda ben de bugün saat 4te doktora onu sormaya gidicem yani videoya çektim 6 dakika boyunca beni çok şiddetli bir şekilde tekmeliyor sonra bir anda bir yere toplanıyor 3 dakika sonra tekrar aynı seyleri yapmaya başlıyor yoruldum artık tamam bebeğin hareketli olması hareketsiz olmasından iyidir ama bu kadar fazla olması da beni korkutuyor hayır yani gece de aynı şekilde tekmeliyor ne zaman uyuyor bu çocuk sen de kafana takma eminim ki iyidir bebeğin
Ya canım çok incesin teşekkür ederim evet onları da sorucam gittiğimdeİstanbul’a hep biraz geç geliyor zaten sonbahar ama bence her halükarda yazdan daha iyi olur halimiz
Dilkenn pilates ve havuzu da soracaktın galiba, unutma (ben unuturum da hep soracaklarımı)
Kızlar, ben bir şey fark ettim bu arada. Doktora, yenidoğan alışverişine vb. Harcamak zorunda olduğumuz paraların yanında aslında hiç lafı bile olmaz belki ama gynoserro ferol ve mangrom 365 gibi bazı takviyeleri sgk karşılıyormuş. (Çalışanlar için muayene ücreti vb ile birlikte yarı fiyatına geliyor yaklaşık ama emekliler için ücretsiz gibi bir şey). Annemler de benimle aynı demir takviyesini kullanıyormuş bir ara, tesadüfen öğrenince asm doktoruna benim için de kendi adına yazdırmış (manganezyumu da hatta)
Ya vallahi ne yapıyor bilmiyorum ama sanki bildiğin karnımı yırtıp çıkmak istiyormuşcasina hirpaliyor beniSpor yapiyor cocuk anasi gibi
Tabiiki canım çıkınca sana da yazarım inşallah normaldirÖncelikle teşekkür ederim canım çok sağolyazının başını okurken direk sana şey yazacaktım gecedemi aynı uyumuyor mu seninki de ya gece yatarken kıpır kıpır gözümü onun tekmesiyle açıyorum gün içinde de sürekli hareket halinde dr dan çıkınca banada bilgi verirmisin bu kadarı normalmiymiş merak ettim benim kontrolüm de cumartesiydi ama haftaya salıyla kaldım biraz daha istanbulda olucam çünkü
Çok geçmiş olsun süreç nasıl gidiyorÇok teşekkür ederim kızlar oğlum iyi maşallah ilk götürdüklerinde ve çıktıktan sonra narkozlu görünce çok duygulandım ağladım biraz 1 saat sonra çıktık evdeyiz şimdi annem yardımcı olduğu için rahatımbirde bebek dünden beri çok hareketli hiç durmuyor etkilendimi acaba biraz ona taktım kafayı
Çok teşekkür ederim canım beklediğimden daha kolayÇok geçmiş olsun süreç nasıl gidiyor
maşallah. olsun artık iyileşme sürecine geçmişsiniz bu da geçecek kurtuldunuz sünnet düşüncesindenÇok teşekkür ederim canım beklediğimden daha kolaysadece oğlum çok nazlı titiz midesi bulanıyor kremlerden vs ama bu kadarcıkta olur diyelim
1 kilo civarı ama kişiden kişiye değişirKızlar 27. Haftada bebis ortalama kaç kilo olmalı?
şimdi aşırı uçmuş durumdaDiğer markaları bilmiyorum ama ben bunun aynısını kullanıyorum.. O zamanlar 300tlydi hey gidi günlergerçi o bile o zmnlar çoktu ama herkes 1000tl verirken kameraya 300tl gayet makuldu.. Şimdiki piyasa fiyatlarını bilmiyorum ama bence yine makul olabılır Bi bak istersen
Isweep Baby Monitor - Gece Görüşlü Oda Sıcaklığı Kontrollü Bebek Video Kamerası - Fiyatı, Yorumları
Isweep Baby Monitor - Gece Görüşlü Oda Sıcaklığı Kontrollü Bebek Video Kamerası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu arada link vermek yasak mıydı? Ben tam bilmiyorum forum kurallarını
Evet öyle canım ama kesinlikle diğer bebişi bi kaç aylıkken sünnet ettircem erkek bekleyen herkese tavsiyem hemen sünnet işini halledinmaşallah. olsun artık iyileşme sürecine geçmişsiniz bu da geçecek kurtuldunuz sünnet düşüncesinden
ben de aynı şeyi düşünüyorum. benim oğlanlara yaptırmadım ben biri 3 biri 6 yaşında. bunu bari bebekken yaptırayım diyorum en azından mevlüdü düğünü her neyse 3ü bir arada çıkar. sonra yenidoğacağın 6 yaşını doldurmasını beklemek lazım. senin oğlan kaç yaşında şimdi?Evet öyle canım ama kesinlikle diğer bebişi bi kaç aylıkken sünnet ettircem erkek bekleyen herkese tavsiyem hemen sünnet işini halledinen azından hatırlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?