2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bu sene yaz da geç geldi aslında (en azından İstanbul’a), Haziran’ın büyük kısmını efil efil geçirdik, bunun bir bedeli olacağı belliydi
Neyse ki güzel günlere az kaldı (sonbahar)

Olsun canım şimdiye kadar bişey olmamış çok şükür sumo squati d a aparatla öneririm ama evde olunca o da olmaz tabii. Şöyle ki köprüye bacağını kullanarak kendin kalkmaktan ziyade mesela koltuk kenarları var ya ? Oraya bacaklarını koyup kalkıp agirliksiz yapabilirsin ama senin de dediğin gibi karnının sıkıştığını veya karın kasının çok devreye girdiğini hissedersen hemen dur hareketi yanlış yapıyorsun demektir, hemen ağırlığı bacaklarına ver öyle devam et. Karın kası illaki çalışıyor ama bu çok minimal düzeyde olmalı

Bu sene yaz da geç geldi aslında (en azından İstanbul’a), Haziran’ın büyük kısmını efil efil geçirdik, bunun bir bedeli olacağı belliydi
Neyse ki güzel günlere az kaldı (sonbahar)
Sonbaharı son bahar gibi yaşayabilirmiyiz acaba bu gidişle oda zor bende eylülü iple çekiyorum ama inşallah serinlikle yağmurla bereketiyle gelir sonbahar

tamam anladım :) çok teşekkür ederim :)

Canım geçmiş olsun benim ki hiç durmuyor karnimda ben de bugün saat 4te doktora onu sormaya gidicem yani videoya çektim 6 dakika boyunca beni çok şiddetli bir şekilde tekmeliyor sonra bir anda bir yere toplanıyor 3 dakika sonra tekrar aynı seyleri yapmaya başlıyor yoruldum artık tamam bebeğin hareketli olması hareketsiz olmasından iyidir ama bu kadar fazla olması da beni korkutuyor hayır yani gece de aynı şekilde tekmeliyor ne zaman uyuyor bu çocuk sen de kafana takma eminim ki iyidir bebeğin

Sonbaharı son bahar gibi yaşayabilirmiyiz acaba bu gidişle oda zor bende eylülü iple çekiyorum ama inşallah serinlikle yağmurla bereketiyle gelir sonbahar

İstanbul’a hep biraz geç geliyor zaten sonbahar ama bence her halükarda yazdan daha iyi olur halimiz

Dilkenn pilates ve havuzu da soracaktın galiba, unutma (ben unuturum da hep soracaklarımı)

Kızlar, ben bir şey fark ettim bu arada. Doktora, yenidoğan alışverişine vb. Harcamak zorunda olduğumuz paraların yanında aslında hiç lafı bile olmaz belki ama gynoserro ferol ve mangrom 365 gibi bazı takviyeleri sgk karşılıyormuş. (Çalışanlar için muayene ücreti vb ile birlikte yarı fiyatına geliyor yaklaşık ama emekliler için ücretsiz gibi bir şey). Annemler de benimle aynı demir takviyesini kullanıyormuş bir ara, tesadüfen öğrenince asm doktoruna benim için de kendi adına yazdırmış (manganezyumu da hatta)

Spor yapiyor cocuk anasi gibi

Öncelikle teşekkür ederim canım çok sağol yazının başını okurken direk sana şey yazacaktım gecedemi aynı uyumuyor mu seninki de ya gece yatarken kıpır kıpır gözümü onun tekmesiyle açıyorum gün içinde de sürekli hareket halinde dr dan çıkınca banada bilgi verirmisin bu kadarı normalmiymiş merak ettim benim kontrolüm de cumartesiydi ama haftaya salıyla kaldım biraz daha istanbulda olucam çünkü

Ya canım çok incesin teşekkür ederim evet onları da sorucam gittiğimde

Tabiiki canım çıkınca sana da yazarım inşallah normaldir

Çok geçmiş olsun süreç nasıl gidiyor

şimdi aşırı uçmuş durumda nasıl memnun musun bundan peki?
link vermek yasak değildi sanırım bende bilmiyorum kuralları

Evet öyle canım ama kesinlikle diğer bebişi bi kaç aylıkken sünnet ettircem erkek bekleyen herkese tavsiyem hemen sünnet işini halledin en azından hatırlamıyorlar
ben de aynı şeyi düşünüyorum. benim oğlanlara yaptırmadım ben biri 3 biri 6 yaşında. bunu bari bebekken yaptırayım diyorum en azından mevlüdü düğünü her neyse 3ü bir arada çıkar. sonra yenidoğacağın 6 yaşını doldurmasını beklemek lazım. senin oğlan kaç yaşında şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…