2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 75gr tekrar yaptırdım geçen hafta. Onda sorun çıkmadı.
Keske ben de 50 isteyince 75 ister misiniz diye ısrar etseydim kızımda 50 istemişti ısrar edip 75 yaptırdım kafam rahattı bunda unuttum aklımdan çıkmış tekrar yaptırmak sorun değil ama onca glikoz bebeğe bir daha yüklemek de kötü ya bakalım. Sevindim senin adına inşallah bende de sorun çıkmaz

İnşallah çıkmaz. Birkaç gün öncesinde yediklerimiz de etkiliyormuş. Ben mantı, makarna yemiştim bol bol ondan da öyle çıkabilir demişlerdi. Aklında bulunsunn.

Eşim de ben de memuruz. Kızımda hiçbirşeyden yararlanamadım o yüzden pek bir bilgim yok. Mesela eşimin ek göstergesi daha yüksek. O zaman onun üzerinden mi yapacağız?

Eşim de ben de memuruz. Kızımda hiçbirşeyden yararlanamadım o yüzden pek bir bilgim yok. Mesela eşimin ek göstergesi daha yüksek. O zaman onun üzerinden mi yapacağız?
Tabi zaten baba memursa değişmediyse eğer babaya yatıyor doğum yardımı. Ondan sonra da maaşa çocuk için eklenti oluyor. Bu eklentiler de babaya yapılıyor. (Seçim hakkı gelmiş ise ve hangi eş başvurursa ona yatıyorsa onu bilmiyorum.)

Teşekkürler canım bilgi için. Nette asgari ücretli için yapılmış bir hesap gördüm 37 bin falan yazıyordu şaşırdım açıkçası

Maalesef tekrar yükleme yapılacak inşallah ilki gibi kolay geçer ben şimdiden tatlı vs gibi şeyleri kestim inşallah temiz çıkar

Teşekkürler canım bilgi için. Nette asgari ücretli için yapılmış bir hesap gördüm 37 bin falan yazıyordu şaşırdım açıkçası
kurumdan kuruma değişir mi bilmiyorum ama memurlar doğum yardımı almıyor. şu sonradan çıkan 1. çocuk 300,2 400,3. 600 hariç. çünkü memurlar doğum izninde de maaşlarını tam alıyor. özel sektör çalışanları maaş almıyor, o ücreti de SGK karşılıyor. tam karşılıyor mu o kadarını bilmiyorum tabii.

önerdiğiniz bi video var mıdır yapabileceğimiz? benim evime yakın pilates yapabileceğim hiçbiyer yok evde kendim yapmak istiyorum artık
Canım şöyle ki şu video şu eğitmen çok iyi derim ama antrenörün iyi olduğu kadar senin de nasıl yaptığın çok önemli. Mesela bu videoda çok çok güzel anlatmışlar ama tekrar söylüyorum çalıştırman gereken kası çalıştırmazsan faydadan çok zararı dokunur bilgin olsun

Maalesef tekrar yükleme yapılacak inşallah ilki gibi kolay geçer ben şimdiden tatlı vs gibi şeyleri kestim inşallah temiz çıkar
Doktorum dönüş yaptı şekerin yüksek çıkmış diyetisyen ile görüşüp diyete başla 1 ay sonra aç gel kan alıp açlık şekerine bakalım demiş tekrarlatmiyor testi . doktora güvenmem gerek umarım doğru ilerliyoruzdur herkesin doktoru tekrarlatmış bi benim ki gerek görmedi galiba

Büyük ihtimalle yüksek çıkacağını düşündü. Boş boşuna 75 mg lık daha glikoz almaman daha iyi olmuş. Diyetle bir ayda düzelir diyetisyenin karbonhidrat kısıtlamasına gidecektir, endişe etme

Kızlar merhaba bayadır giremedim. Tayinimiz çıktı ama bir hafta boyunca burda ev bulamadık baya rezillik çektik valla sonunda bulduk ve ben bu işler arasında şeker yüklemesi yaptıramadım hatta 1 ay olacak doktora bile gidemedim yarın 26 hafta olacak şeker yüklemesi konusunda hala çok kararsızım ne yapsam. Bu haftada yapılıyor mu onu da kaçırdım mı bilmiyorum. Baya yoğunuz kimse de yardım etmeyince işler kalıyor böyle işte

Kolay gelsin. Taşınmak çok zor hele şehir değişikliği daha daha zor. Ben şeker yüklemesini 28. Haftada yaptırdım yapılıyor yani, bence sen de yaptır çıksın aradan.
Yavaş yavaş kendini yormadan yap, her şey hallolur

Allah Allah alan arkadaşlarım olmuştu önceden tabi değişti mi hiç bilmiyorum

Aynen baya zor hele sıfırdan eşya ev çok bunaltıcı. Yarın yaptırayım o zaman bende kontrole de gideyim hatta bi :) bir aydır göremedim özledim zaten:)))

Yeni dönemde maaş ve katsayılarla değişmiş midir bilmiyorum ama bu kadar yoktu. Maaş birimlerimize sorsak olur aslında miktarını. 2 ay içinde ödendiğini biliyorum

Şaşırdım canım benim ki direk 75 lik tekrarlayalım dedi benim ilk kan 77 ikinci 158 di..

Selam kızlar bugün kontrole gittim 26+2 deyim 892gr 34 cm olmuş kızım gerçi ben daha büyük olmasını bekliyordum nedense bi keyfim kaçtı ama herşeyi normalmiş acıbademden fiyat aldık bugün 48.600 dediler genel anestezili sezaryen için. Epidural olursa 48.500 müş fiyat sabitlemede yaptılar. Açlık kan şekerim iyi olduğu için şeker yüklemesi istemedi doktorum buda beni çok mutlu etti zaten yaptırmayı istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…