ben de aynı şeyi düşünüyorum. benim oğlanlara yaptırmadım ben biri 3 biri 6 yaşında. bunu bari bebekken yaptırayım diyorum en azından mevlüdü düğünü her neyse 3ü bir arada çıkar. sonra yenidoğacağın 6 yaşını doldurmasını beklemek lazım. senin oğlan kaç yaşında şimdi?
Benim oğlumun bugün doğum günü çocuğa büyük darbe oldu 5 yaşında yani diğer bebeğimde erkek onuda 3,4 aylıkken okullar ara tatildeyken yaptırcam seneye de artık dediğin gibi düğün yemek neyse yapacağız 2 yaştan sonra genel anesteziyle yapıyolar 2 yaş altı lokal kesinlikle bezli bebekler 2 günde iyileşiyor bu bebeği yaparsınız hemen abilerimde bir olur artık genel
Ayy kızlar siz yazdıkça bende çok özledim bebeğimi kilo boy bayadır bilmiyorum kontrolüm bu haftaydı ama sünnetten ötürü haftaya kaldı hepiniz bebişlerine maşallah ama kiloya hiç takılmayın ben ilk oğlumun notlarına baktım 28 de 1.150 31+4 1.900 34 haftada 2,5 kilo olmuş bi anda baya almış heleki son haftalar çok alıyorlar sağlıklı olsunlarda 3 3,5 kilo olmaları ideal
Canım ben kesinlikle önermiyorum yaptırmıyorum da çünkü direkt doğumla ilintili buluyorum riskli bence. Daha garanti hareketler var ya da aynı hareketi cembersiz şekilde daha fazla tekrarla yapabilirsin
Selam kızlar,
Bugün gidip doğum paketimi aldım şükür. 18.700 ₺ ödedik geçen sene aynı hastanede doğum yapınca biraz indirim yapıldı.
Muayene de oldum oğluşum şükür iyiymiş doktor yaklaşık 780 800 gram arası dedi kilosu iyi mi diye sormadım kötü olsa söylerdi herhalde. Ben 0 kilodayım hâlâ hiç kilo almadım kızımda da böyle gitmisti bilmiyorum genetik belki de .
Şeker yüklemesi de yapıldı, kızımda 75 mg olmuştu bu sefer doktor 50 mg istemiş tek sefer kan verdim bakalım sonuçlar 3 saate çıkarmış hadi hayırlısı diyelim
Bu arada doktor 1 ay sonra gel dedi ama bence uzun bir süre tamam dedim ancak ben 3 hafta sonra giderim
Valla 4 senedir çalışıo.. Ben telefona entegre olanları istemedim.. Cunku telefon bozuluyor filan, bide teknolojiyle aram pek iyi değildir.. Ugrasmak istemedim.. Monıtorlu bana cok kullanışlı geldi.. Ama bunlar çin malı sanrm onu diyeyim.. Kalıtelı bişey degıl.. Düzgün kullanırsan verim alcanı dusunuyorum.. Bizimki Bi ara arka batarya filan çıktı ama Kendımız hallettik hala daha çalışıyor.. Özellikle evi büyük olanlara mutlaka almalarını öneririm
Benim dün 158 çıktı canım doktorum yüksek dedi ama 50 gr yüklemeyi normalde tavsiye etmiyorum devlette yaptığın için 50lik vermişler, 75 lik doğru sonuç verir dedi o yüzden takipli olduğum özel hastanede yarın 75 lik yükleme yapılacak
Valla 4 senedir çalışıo.. Ben telefona entegre olanları istemedim.. Cunku telefon bozuluyor filan, bide teknolojiyle aram pek iyi değildir.. Ugrasmak istemedim.. Monıtorlu bana cok kullanışlı geldi.. Ama bunlar çin malı sanrm onu diyeyim.. Kalıtelı bişey degıl.. Düzgün kullanırsan verim alcanı dusunuyorum.. Bizimki Bi ara arka batarya filan çıktı ama Kendımız hallettik hala daha çalışıyor.. Özellikle evi büyük olanlara mutlaka almalarını öneririm
Yüksek ama hemen iğne yazmıyorlar. 75 grlık olanla bir daha yükleme yapacaklar ondan sonra karar verecekler muhtemelen. 75grdan sonra yüksek çıkarsa ilk önce diyetisyen geçmezse iğne ♥
Benim dün 158 çıktı canım doktorum yüksek dedi ama 50 gr yüklemeyi normalde tavsiye etmiyorum devlette yaptığın için 50lik vermişler, 75 lik doğru sonuç verir dedi o yüzden takipli olduğum özel hastanede yarın 75 lik yükleme yapılacak
Aslında ben özelde yaptırdım ama 50 gr girmiş doktor ben 75 istemiştim daha iyi sonuç alınıyor diye off şimdi bi daha gel bi de 75 gr yapalım derse sinir olurum bi daha aynı çileyi geçtim o kadar glikoz bebeğe de yazık ailemde ciddi şeker öyküsü olduğu için yükleme benim için önemliydi gitmis 75 gr değil 50 yapmış ya
Yüksek ama hemen iğne yazmıyorlar. 75 grlık olanla bir daha yükleme yapacaklar ondan sonra karar verecekler muhtemelen. 75grdan sonra yüksek çıkarsa ilk önce diyetisyen geçmezse iğne ♥
Memurlar doğum yardımı alabiliyor. baba da memur ise sadece baba alıyor. baba işçi anne memur ise sanırım işçilerin daha yüksek doğum yardımı sadece baba alıyor. baba esnaf ise anne memur ise kendi kurumunuzun ilgili birimine çocuğunuzu kendi üzerinize kaydettiriyorsunuz doğum yardımını alabiliyorsunuz. işlemleri kurumunuz yapıyor. doğumdan sonra başvuruluyor. benim iki doğumumda da eşim gitmişti başvuru evrakını eve getirmişti imzaladım geri götürdü. ek gösterge üzerinden hesaplanıyor.