2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Açlık kan şekerin kaçtı canım ?

Aslında senin ki çok da yüksek değil sinir 140 zaten ama benim baya uçmuş bakalım ne diyecek doktorum. Sen tekrar ettirecek misin testi ?
Benim de 174 çıktı düzenli şekerime bakıyorum parmaktan, toklukta 140 ı görmediğim sürece sorun yok dedi doktorum , takipteyim. Ekstra bi yükleme yapılmadı bende sadece bu yükleme kulağımı çekmiş oldu :)))

Canım hangi acıbadem ? Ben kozyatağına gidiyorum epidurallı 60k dediler, sabitlemede yapmıyorlardı..

Özelemi gidiyorsunuz ? Özeldeki mi rapor cıkaralım dedı lütfen yarın ne yaptıgını bızımlede paylasırmısınız .

Çok teşekkür ederim canım rapor çıkınca daha uyguna geliyor yani
Sabah gittim test falan yapıldı. Ama iğnede indirim olmadı kızlar. 2bin civarındaymış şuan. Ve mersin de depolarda yok.yarın erkenden bir üniversiteye gidecem

Sabah gittim test falan yapıldı. Ama iğnede indirim olmadı kızlar. 2bin civarındaymış şuan. Ve mersin de depolarda yok.yarın erkenden bir üniversiteye gidecem
Benim doktorum yazıyor reçeteyle 180 civarına geliyor hatta bi kaç ay önce yazdı ama evet biraz zor bulunuyor en iyisi normal devlet hastanesine gidip yaptırmak

Kızlar bu bebek için kamera hangisini önerirsiniz. Xiaominin var bir numara gösteriyor malum uygulamada o iyi midir?

Kızlar bu bebek için kamera hangisini önerirsiniz. Xiaominin var bir numara gösteriyor malum uygulamada o iyi midir?
Al_pi nin önerisi ile ben onu aldım, denemek için kurduk. Ses ve görüntü süper bence.
Tabi alırken şunu da bilmek gerekiyor wifi bağlantısı şart.

Kızlar benim de sorum var. Bebeğin burun temizliği için ne almak ne yapmak gerekir? Cihazlar var sanırım. Serum fizyolojik sıkıp içine çekiyorsun hiç yapamam gibi geliyor şimdiden kocama söyledim sen yap diye.

Buda acıbademin ödemeye dahil doğum dışı hizmetleriymiş
Bende 2 yıl önce kuaför hizmeti yoktu pandemiden sanırım ya da ben akşam doğum yaptım sabah çıktım hemen ondan da olabilir. Ama bu sene yemek eklenmiş şaşırdım çok ona

Bir de bunlara ek, bebek hemşiresi eve geliyor. Ilk banyosunu o yaptırıyor, kilosunu ölçüyor, emzirmeyi gösteriyor tekrardan ben çok memnun kalmıştım

Açıkçası oyle makarna falan da yemem genelde kahvaltılık şu sıcaklarda domates salatalık Zeytin Peynir ama bakalım ne diyecek

Bana da böyle demişlerdi kızımda hem diyetisyen hem endokrin takip edicek gebelik sonuna kadar dediler tekrar yükleme yapmadılar

Benim çok yüksek değildi sınırı biraz geçmişti ama eve cihaz almamı istedi endokrin sürekli parmaktan ölçmemi istedi. Bende babamın cihazını aldım ailede şeker var bizde sürekli ölçüyordum. Sonra doktor değiştirdim çok yüksek değil sınırda dedi 3 aylık şeker ölçümü yaptırdı adını hiç hatırlayamadığım iyi çıktı sonucu. Yediklerime yine de dikkat ederek tamamladım süreci

peki kac gr yukleme yapıldı?
Kızlar benim de sorum var. Bebeğin burun temizliği için ne almak ne yapmak gerekir? Cihazlar var sanırım. Serum fizyolojik sıkıp içine çekiyorsun hiç yapamam gibi geliyor şimdiden kocama söyledim sen yap diye.
E bebek in kendi markası olan burun aspiratörü almıştım kendin nefesin ile çekiyorsun. Pompalı olanlar var onlari önermem ayarlaması zor oluyor en iyisi kendi nefesin ile çekilen. Fizyolojik serum önce 5 10 20 cc olanlardan aldım daha sonra eczaneden serum ambalajında büyük boy alıp içinden şırınga ile çekip fizyolojik serum kapları bittikçe doldurup kullandım daha hesaplı oldu. Yapılıyor merak etme öyle zor korkunç değil alışırsın burun tıkanıklığı çok önemli eşin olur olmaz mutlaka sen de öğren ve dene .

Bir ay sonra kontrol de şu 3 aylık şeker testi nem de isteyeyim bir de açlık bakacak galiba tekrar yükleme yapmicak artık ben zaten öyle makarna abur çukur yiyen biri değilim ama daha da dikkat ederim artık. Meyve seviyorum soğuk soğuk iyi gidiyor dondurma falan onları da azaltmak lazım ne yapalım

Ben ilk bebeğimde çikolata çok yiyordum belki ondan oldu bir gün öncesinde de yemiştim baya. Sağlık ocağında yaptırmıştım bende o 3 aylık şeker testini sağlık ocağındaki doktor da bence sende şeker filan yok demişti

İnan stresten bile şeker çıkıyor bence ben çok stres olmuştum o dönem dikkat etmeme rağmen parmaktan ölçüyordum yüksek çıkıyordu. İnşallah bir ay sonunda düzene girer hemen

Hizmetler şaşırtıcı ve güzel evede 3 gün yemek gönderiyorlarmış bu çok seğişik bi uygulama

Kızlar iyi akşamlar. Beni çok mide bulantısı baş ağrısı ve böyle terleme gibi bi şey tuttu. Gözlerimde ağırlıkta var. Neden olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…