- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yok o aralardaş özelde öyle söylendi sonra üniversitede yaptırdıDevlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım diyenler var devlette mi oldu bu süreç acaba ? Ben Devlet Hastanesi'ne randevu alacağım.Bu arada konuşmaları tam okuyamadım bulabildiniz mi iğneyi yaptırdınız mı ?
Ben de etiketledim bir kaç gün önce görmedi. Tatildeydi o yüzden giremiyor diye düşünüyorumRedpanda11 canım nasılsın merak ettim seni ?
Evet ama bayadır annesinin yanındaydı aktifti yinede sen yazdığında cumartesi girmişti en son bugün baktığımda çarşamba girmiş merak ettim bendeBen de etiketledim bir kaç gün önce görmedi. Tatildeydi o yüzden giremiyor diye düşünüyorum
Canım durumu kendi doktoruna anlat istersen geçmiş olsun ama yüksek ihtimalle diyetle ilerleyeceksin artık ve kan ilacıda kullanacaksın. Ferritin değerin kaç çıktı?kızlar dün şeker yükleme testini yapatırdım, şeker çıktı. Hem ikiz olduğu için hem genetiğimde olduğundan hem de bebişler büyüdüğünden istemişti doktor. Ne yapmam lazım, hemen bir diyetisyene mi başlamalıyım?
Birde sanırım enfeksiyon var, bakteri ve sedimantasyon yüksek, kloestrol de yüksek çıkmış, ama demir ve ferritinim düşük.
Açıkcası korktum biraz
Evet devlette ücretsiz oluyor bende bugün gidip kan verdim ona göre vurulacağımDevlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım diyenler var devlette mi oldu bu süreç acaba ? Ben Devlet Hastanesi'ne randevu alacağım.Bu arada konuşmaları tam okuyamadım bulabildiniz mi iğneyi yaptırdınız mı ?
Sebebi enfeksiyon olmayabilir ama bu haftalar yine kasık ağrısının görülme haftaları, benim de sağ kasığım ağrıdı iki hafta önce. İdrarda yanma yoktu, bakteri de çıkmadı testte. Bence bir süre daha izle bakalım, çok artarsa içSağ kasığıma ağrı girrdi dün akşam birden geçiyor tekrarlıyo ama şiddetli diğer kasık ağrılarıma göre yürüdükçe oluyor bu arada, idrar yolu enfeksiyonu dedim kendi kendime 1 hafta önce rahim ağzı uzunluğum çok iyiydi hani erken doğum falan değildir 1 haftada düşüp olmaz heralde, evde en son doktor şase vermişti kullanmamıştım geçti diye ağrım onu kullansam mı acaba bugünee devam ediyor az az
Ah canım yaa kıyamam ben geleyim sana destek olayım demek geldi içimdenkayınvalideleri anlarız çok duydukta annen yaşlımı acaba ne bileyim benim annem uzaktaydı buzlupa yemeklerimi hazırlar giderdi ama bir hastalığı vs varsa tabi bilemem inşallah senin için herşey çok çok kolay olur insan bu zamanlarda destek arıyor elbet ama sende tek başına verdiğin emeğin çabanın mükâfatını alırsın inşallah bol bol benim kv alt katta hayatta çıkmaz sormaz yapmaz bir beklentim de yok ondan en azından ben destek oldum diyemez benim kanamam olduğunda dahi ertesi gün oğlumu okula götürdüm ben rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza
Yaa boşver kafana tokadan başka bişey takma sen hamişsin keyfini çıkart. Ye iç yat gez toz missçok kalabalıkta bence iyi değil. Annen konusunda haklısın birazda olsa yanında olsa fena olmazmış ama biz kadınlar güçlü yaratıldık herşeye yetebilecek kadar güçlüyüz sende bi ayağa kalk silkelen ve kendine gel hiç bişey için canını üzme gözyaşlarını akıtma. Harika bi annesin ve yine harika bi anne olucaksın
elbise şeklinde gecelik de mutlaka alın, ilk gün onunla geçiyorKızlar hastanede ve lohusalık dönemimde giymek için sonunda güzel bi pijama takımı buldum. İndirime girmiş aldım hemen. Yorumları da çok iyiydi bi sürü hamiş almışihtiyacı olan kapsın derim bedenleri çabuk bitiyomuş arkadaşım dedi
Aralık annelerine yazdım size de söyliyim dedim. Bikaç arkadaşla yazışmıştık burdan takım fiyatıyla ilgili
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Beyaz akıntımda var mantarmı acaba diye düşünüyorum kaşıntım yok aslında beyaz akıntım var diyince devlet acili fitil vermişti kullanmamıştım 18 haftalarda duruyor ama onu bilinçsiz kullanmam yine, bi akşama kadar ki durumuma bakıcam eşimde hafta sonu kampa gidicek nasıl bırakıcam seni diyor annemlerde kalıcam ama aklı kalıcak olmadı akşam acile giderim tekrar çok artarsaSebebi enfeksiyon olmayabilir ama bu haftalar yine kasık ağrısının görülme haftaları, benim de sağ kasığım ağrıdı iki hafta önce. İdrarda yanma yoktu, bakteri de çıkmadı testte. Bence bir süre daha izle bakalım, çok artarsa iç
Kızlar hastanede ve lohusalık dönemimde giymek için sonunda güzel bi pijama takımı buldum. İndirime girmiş aldım hemen. Yorumları da çok iyiydi bi sürü hamiş almışihtiyacı olan kapsın derim bedenleri çabuk bitiyomuş arkadaşım dedi
Aralık annelerine yazdım size de söyliyim dedim. Bikaç arkadaşla yazışmıştık burdan takım fiyatıyla ilgili
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de geçen hafta kontrole girdim o zaman ağrım yoktu olsa sorardım doktora, son 3-4 günde başladı benim de sağ kasığım ağrıyor böyle çok şiddetli değil ama ağırlığımı verince falan daha çok hissediyorumSağ kasığıma ağrı girrdi dün akşam birden geçiyor tekrarlıyo ama şiddetli diğer kasık ağrılarıma göre yürüdükçe oluyor bu arada, idrar yolu enfeksiyonu dedim kendi kendime 1 hafta önce rahim ağzı uzunluğum çok iyiydi hani erken doğum falan değildir 1 haftada düşüp olmaz heralde, evde en son doktor şase vermişti kullanmamıştım geçti diye ağrım onu kullansam mı acaba bugünee devam ediyor az az
Yürüdükçe dimi böyle adım atarken bile hissediyorum yavaş adım atsamdaBen de geçen hafta kontrole girdim o zaman ağrım yoktu olsa sorardım doktora, son 3-4 günde başladı benim de sağ kasığım ağrıyor böyle çok şiddetli değil ama ağırlığımı verince falan daha çok hissediyorum
Evet, bu haftalarda oluyor bence sıkıntılı bir durum yokturYürüdükçe dimi böyle adım atarken bile hissediyorum yavaş adım atsamda
koyu renk mi alayım onu yoksa açık renk mi sizce?elbise şeklinde gecelik de mutlaka alın, ilk gün onunla geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?