2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
koyu renk mi alayım onu yoksa açık renk mi sizce?
Ben koyu gri giymiştim ikisinde bunda lacivert ve bordo bakıyorum. Epidural sezeryan olduğum için ilk gün ister istemez çok kanama oluyor bacaklar da kıpırdamadığı için toparlanması zor oluyor. Beyaz dantelli de var onu ikinci güne giyiyorum ayaklanmış olunuyor artık

elbise şeklinde gecelik de mutlaka alın, ilk gün onunla geçiyor

Evet tuvalete gitmek filan rahat oluyor.. Bende gecen denedim eskileri oldu gibi yani.. Sabahlık Bi dar geldi gibi, ama zaten giyer miyim bilmiyorum.. Daha çok sırtımı üşümemek için anane yeleği giycem. Bide kış zaten.. Nası olur hastanede sıcak vsvs bilmiyorum.. Oglum agustosda dogmustu, yıne rahattm sıcaktı havalar

Bende böyle günlük ama spor birşey bakıyorum ama yok bu ıkısınınde bedenı yok s dar olur m rahat olur ama yok beklıyorum stok gelmıyor.
Ben 1 uzun gecelik hiç giymedim bile 3 normall pijama almıştım ama 1 tanesiini kullandım hastanede lcw omuz kısmı çıtçıtlı olanı hastane kullandım rahat giydirdiler hem emzirmesi kolaydı istediğim renklerde bişey bulamadım bende görsem alıcam beklemedeyim

Aynen tuvalete ilk gün yardımla gidiliyor elbise olunca daha rahat hareket ediliyor. İncelik kalınlık konusunda ben de tereddütlüyüm üşütmemek de lazım gaz olmasın diye ama hastaneler klimalı zaten soğuk olmaz sanırım ince penye mantıklı gibi üşünürse sabahlık yelek hırka halledilir

Gecelıgım kızımdan var bende sezeryan olunca onu gıydım hastanede rahat oldu altına da dırek deepend kılot yazdı bıle efıl efıl bundan ustume kalın bır sabahlık alayım dıyorum ayrı polar gıbı .

Bende böyle günlük ama spor birşey bakıyorum ama yok bu ıkısınınde bedenı yok s dar olur m rahat olur ama yok beklıyorum stok gelmıyor.
Benim pijamalarım böyle canım tredyolda var hatta biri aynı griliye benziyor kedili bebekli Doğumdan sonra da kullanmak için böyle tercih ettim atayım eve geçince resmini

Teşekkür ederim canım benim ben de 28. Haftaya devlet Hastanesi'ne randevu buldum nasip olursa orada yaptıracağım

Bende geceliği hiç sevmedim uzun kollu falandı ocak ayı ama ben sıcağı sevmem bide hastanede hiç çekilmezdi o pijama rahattı kısa kollu altı uzun kanamam çok olmadı benim ben öyle aman aman bi kanama yaşamadım hastanede hasta pedi verdiler o daha rahat oldu bende almıştım kullanmadan geri getirmiştim hatta bi yerlere atmıştım çıkqr heralde yada taşınırken çöpemi attım bilmiyorum ben kısa kolluyla ocak ayında üşümedim hiç hatta çorapsız terlikle çıkmıştım hastaneden

Bende çıktı, hemen dahiliyeye ve diyetisyene gittim. Listeye harfi harfine uydum ve evde kan şekeri ölçümleri yaptım. Bir gün sabah, bir gün öğlen, bir gün akşam açlık tokluk şeklinde. 2 haftalık değerlerini not aldım. Çarşamba kontrolde doktor değerlerin çok iyi olduğunu fakat bir kere bu durum çıkrığı için gebeliğin sonuna kadar hatta mümkünse emzirmenin ilk ayı dikkat etmemi listeye uymam gerektiğini söyledi. Endişe etme sadece dikkat ederek önüne geçebilirsin.

Devlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım diyenler var devlette mi oldu bu süreç acaba ? Ben Devlet Hastanesi'ne randevu alacağım.Bu arada konuşmaları tam okuyamadım bulabildiniz mi iğneyi yaptırdınız mı ?
Canım özelde doktorum reçete yazdı ama ne eczanelerde ne depolarda yoktu. üniversite hastanesine gittim orda doktor muayene etti ve iğnemi vuruldum

İyimiş seninki benimkisi bebeğin burnunu açan silikon aspiratör var 50 lira bişey çocuğununmuş onu vermişti bana kullanırsın diye bende çöpe attım ya benim kadar kimse sinirli olamaz ve karar aldım hiç bir şekilde aramayacağım onları artık bitti bende. Ya insan bi sormaz mı bişey lazım mı diye annem alıp duruyor çoğu şeyi. Tayin çıkmış ev tuttuk depozitosu kirası sıfır eşyası var alınacak daha tek bir fayda olmadı. Yazık ya ne biçim insanlarmış anlayamadık valla.

Çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyi annem ilk oğlumda herşeyi yaptı oda yetmez gibi doğum hastane parasını verdi ev almıştık o dönem kimse oralı olmadı kv bi çeyrek bir battaniye aldı neyse bende anneme dedimki madem onlar yapmıyor sende yapma zaten yapacağını fazlasıyla yaptın oğlum 5 yaşında bisikleti olsun scoter olsun herşeyini alıyolar bunda sen yapma madem onlar yapmıyor dedim artık doldum yani inan yine bir sürü kıyafet nevresim takımı bebek arabası aldı kv yine bir çeyrek yapmış eşime vermiş oğlum sünnet oldu burda benim ailem herkes harçlık verdi onlarda öyle birşey yokmuş sünnet düğünü yapılınca oluyormuş yani herkes herşeyi kendine göre uyduruyor vallahi sinirlenmiyor değilim kızı hamileymiş şimdi bakalım kızına neler yapacak aramızda 5 ay olacak göreceğiz

Bizde de durum aynı eşim halasına beşiği aldırdı aldırma dedim ama alsın boşver dedi inatlaştı resmen bu durum rahatsız etti altınmı alamam o zaman demiş bişey demiş eşime galiba kv ses yok köyde hepsi istanbula dönücekler yüzüme nasıl bakıcak merak ediyorum hiç arayıp sormuyo bile aylardır, o ettiği laftan sonra( eşime sabır dileyip futbol takımımı kurucaksın oğlum) bayram haçlığını yolladı 2 kez kızıma utandı heralde normalde antalyada yaşıyor ama gördüklerinde geldiğinde harçlık verirler hep o konuda bişey diyemem, halasıda beni biliyo herşeyi giydirmem ve istemem zevklerimiz hiç uymuyor o kadınla zaten bu ara bişeyler alıyo kızıma giydirmiceğim şeyler eşime neden alıyo istemmiyorum diyorum bende söyledim bişey alma diye dedi galiba biraz benden çekiniyolar ama o kadında çok kokoş allı pullu şeyler alıyo ve hayatta sevmediğim şeyler napım
ahh anneler çok zıttız annemlede ama Allah onu başımdan eksik etmesin

Bugun ben de öyleyim. Sabahtan beri bir yumurta ve çeyrek şeftali dışında bir şey yiyemedim. İştahımı engeleyecek bir şeyin olduğunu hiç düşünmemiştim. Midem ilk kez böyle yanıyor ve bulanıyor. Buraya bile anca bakabiliyorum

Canım böyle bir olay benim de başıma geldi çok eski püskü şeyler de değildi ama ben tercih etmediğim için topu eşime attımeşime söyledim kabul etmedi yeni şeyler giydirmek istiyor dedim bişey demedi kardeşi sonuçta ama gerçekten de eşim istemedi benim.Ben böyle konuları çok yanlış anlayıp stres yapmayı sevmiyorum belki de düşündüğünden demiştir kendi çapında iyilik gibi görmüş olabilir.

Ah herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor galiba bebişler büyüdüğü için bende bugün kendi doktoruma gittim korkup karnımın sağ tarafında yürüdükçe ağrı ve vajinada baskı hissediyordum dünden beri vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğunu ölçtü karnımdan da bebeği kontrol etti çok şükür iyi ama geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum yine antibiyotik verdi artık korkuyorum enfeksiyon az hatta önemsemiyorum ama ağrın için kullan dedi hiç ilaç içmeyi sevmiyorum ama gebelikte korktukça başıma geliyor antibiyotik kullanımı

Zaman aksın hızla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi

Bende de şeker çıktı ilk günler çok üzülmüştüm ama diyetle toparlıyor hatta hiç yüksek çıkmadı diyetisyen çok iyi oluyor liste vermişti bana ona uygun besleniyorum kendimde araştırıyorum ölçüm yaptıkça kendini de tanıyorsun neyin şekerini daha çok yükselttiğini vs. Neyse ki az kaldı enfeksiyon için doktorunuz ne diyecek bakalım benim hep idrar yolunda sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…