Bencede bir denemekte fayda varBende mağazadan deniyim o zaman çok çok teşekkür ederim
Benim 147 çıktı direkt yüksek kesin tanı için gel dedi bilemiyorum sizinki neden tekrara ihtiyaç duymadi. Her doktorun usulü de belki bu konuda farklı olabilir.evet o yüzden uyarmak istedim çok sakıncalı çünkü ilk bir hatta 2 yaş öncesi şırınga ile boşaltım yapılması Allah korusun
İlki kaçtı unuttum ?
Ben aldım paket 18.500 e herseu dahil içinde
E ebbs N Nilufer__bgm21
Kizlar 50 lik şeker sonuçlarınız kaçtı bilmiuorim ama hepinizin doktoru testi tekrar ettirmiş benimki ettirmedi acaba çok yüksek diye mi benim 177 çıktı? Neden testi tekrar ettirmedi acaba
Hımm bugün netleşti zaten kontrolüm vardı. Doktorum acıbadem, memorial ve kolan hastanelerinde yapıyor doğumu. Kolan hem güzel hem de uygundu. Dediğin gibi doğum paketi şeklinde oluyor 22000 tl dedi. Umarım sonradan hastane extra masraf çıkarmaz:) İstanbul içi doğum düşünenlere duyurulur. Memorial 80 000evet o yüzden uyarmak istedim çok sakıncalı çünkü ilk bir hatta 2 yaş öncesi şırınga ile boşaltım yapılması Allah korusun
İlki kaçtı unuttum ?
Ben aldım paket 18.500 e herseu dahil içinde
E ebbs N Nilufer__bgm21
Kizlar 50 lik şeker sonuçlarınız kaçtı bilmiuorim ama hepinizin doktoru testi tekrar ettirmiş benimki ettirmedi acaba çok yüksek diye mi benim 177 çıktı? Neden testi tekrar ettirmedi acaba
Memorial fiyat sabitleme yaptığını söyledi aklınızda olsun. Gerçi 80.000 i sabitleseler nolur kiHımm bugün netleşti zaten kontrolüm vardı. Doktorum acıbadem, memorial ve kolan hastanelerinde yapıyor doğumu. Kolan hem güzel hem de uygundu. Dediğin gibi doğum paketi şeklinde oluyor 22000 tl dedi. Umarım sonradan hastane extra masraf çıkarmaz:) İstanbul içi doğum düşünenlere duyurulur. Memorial 80 000uçmuş fiyatlar. %40 zam gelmiş iki günde hastanelere de. Hiç bir şeyin fiyatını takip edemiyoruz artık…
Şöyle benim görümcemde kızının bir montu varmış, onun fotoğrafını attı bana. Tertemiz ve yeniydi ancak üç beş kez giyilenlerden. Ben giydiririm demiştim.Günaydın kızlar. Aşırı sinirliyim bugün, geceden beri görümcemin attığı mesaja kızıyorum. Kendi ablam atsa kızmam ama gerçi ablam da böyle yapmaz. Görümcem kendi kızının ayakkabısının - perti çıkmış resmen- fotoğrafını atmış. Bunlar x'in ayakkabısı giydirir misin kızçene yazmış. Sinirlendiğim de şu, yazmışımdır mutlaka eşimin ailesi bir iğne bile almadı, düşmesini bekledi diye. Yani ben mi kuruyorum kafamda acaba? Zaten durumumuz kötü değil e onun da değil. Bana bir fikir yazın olur. Görüldü attım bıraktım mesajı.
Sadece eski olmasına takılmadım aslında. Zaten bilenmiştim onlara hatırlarsanŞöyle benim görümcemde kızının bir montu varmış, onun fotoğrafını attı bana. Tertemiz ve yeniydi ancak üç beş kez giyilenlerden. Ben giydiririm demiştim.
Ancak eskimiş bir şeyi kabul etmem, kendimi kötü hissettirir. İnsanların çöpe atacağı şeyi hediye anlamında başkasına vermesi kabul edilemez benim için. Ama senin burda takıldığın nokta eski olması mı? Görümcenin huyu mu peki
Bence açıkça yenisini almayı tercih ettiğini söyle, kırmayayım diye kabul edersen hep aynısını yapar bence.
Devlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım diyenler var devlette mi oldu bu süreç acaba ? Ben Devlet Hastanesi'ne randevu alacağım.Bu arada konuşmaları tam okuyamadım bulabildiniz mi iğneyi yaptırdınız mı ?Sabah gittim test falan yapıldı. Ama iğnede indirim olmadı kızlar. 2bin civarındaymış şuan. Ve mersin de depolarda yok.yarın erkenden bir üniversiteye gidecem
HatırlıyorumSadece eski olmasına takılmadım aslında. Zaten bilenmiştim onlara hatırlarsanAma bunu daha önce beşik konusunda da yaptılar annesiyle beraber. Beşik alma bizde sepet beşik var yepyeni dediler ben de istemiyorum dememe rağmen getirdiler önüme. Beşiğin her yeri yırtık pırtık pislik içindeydi. Onu görünce kalktım koşarak beşik aldım tabi surat yaptılar bir de haklı gibi. Ben yeğenim için her şeyi yaparım ama bunların böyle olması beni delirtiyor resmen. Ayakkabı baya kullanılmış belli yırtığı pırtığı var mı fotoğraftan göremedim ama yine de kullanılmış ve yıpranmış görünüyordu. Tepemi attırırlarsa çingene moduna girdiğimi biliyor artık art niyet aramaya başladım
Bende de bir kaç gün öyleydi muayenede sırtını dönmüş bize doktor ondandır demişti canım Sanırım şuan yüzü karnıma dönük yine hareketleri daha net.Sırtı dönük olduğunda daha derinden varla yok arası ufak dokunuş şeklinde hissediyordumPeki dikkat etmem gereken bir şey var mı ki eğer öyleyse? Ya da yine bebeğin konumu değişecek mi acaba? Evet tam da öyle geriden geriden vuruyor
Canım devlet hastanesi normalde ücretsiz yapıyor. Gebeliğimin başından beri kanamalar sebebiyle 3 kez yaptılar hepsi de ücretsiz. Yatış yapıyorlar kan alıyorlar sonra iğneyi vurup taburcu ediyorlarDevlet Hastanesi'nde ücretsiz yaptırdım diyenler var devlette mi oldu bu süreç acaba ? Ben Devlet Hastanesi'ne randevu alacağım.Bu arada konuşmaları tam okuyamadım bulabildiniz mi iğneyi yaptırdınız mı ?
Ben de devlette yaptırdım direkt 75 lik yaptılar 50 neye göre yapılıyor acabaBenim 50 lik sonucum 158 çıkmıştı canım.. doktorum 50 lik net sonuç vermez devlette yaptırmışsın doğru sonuç için 75 lik tekrar yaptır dedi bende takipli olduğum hastanede 75 lik yaptırdım şükür şeker çıkmadı doktorun ile tekrar konuş istersen
Ben büyük oğlumda doğumda hediyelikleri fazla yaptırıp mevlütte de dağıtmıştım. bebek doğduktan sonra hediyelikle uğraşmak gerekmemişti. ikinci oğlumda pandemiydi zaten hastane ve evde ziyaret yoktu. ama yine de isimli çikolatalardan ve küçük şişe kolonyadan az sayıda yaptırmıştım. işe bir kutu çikolata gönderip apartmanda da çikolata dağıtmıştım. herkes gelemese de arıyor diye. bunda yine büyük oğlumdaki sistemi yapmayı düşünüyorum fazla sayıda yaptırıp mevlütte de kullanacağım. bulamadım şimdi ama eklerim sonra, şeffaf kutu içinde minik bir mum, küçük şişe kolonya ve isim baskılı çikolata olan bir hediyelik var onu beğendim. iki oğlumun kolonyası da hatıralık duruyor bunda da olsunKızlar hastanede dağıtmak için hediyelik yaptırmayı düşenen var mı ? Ben açıkcası hastane ziyareti yakın aile dışında kimseyi istemiyorum o yüzden hediyelikleri Mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda fikirleriniz neler?
Herkes empati yapamıyor malesef… Bazen sessiz kalmak en güzel cevap oluyor. Bence hiç cevap verme. Bir daha da sorarsa açık açık söyle düşündüğünü saklama içinde gülümseyerek “ay yok çok eskimiş onlar olmaz” diyebilirsin.Günaydın kızlar. Aşırı sinirliyim bugün, geceden beri görümcemin attığı mesaja kızıyorum. Kendi ablam atsa kızmam ama gerçi ablam da böyle yapmaz. Görümcem kendi kızının ayakkabısının - perti çıkmış resmen- fotoğrafını atmış. Bunlar x'in ayakkabısı giydirir misin kızçene yazmış. Sinirlendiğim de şu, yazmışımdır mutlaka eşimin ailesi bir iğne bile almadı, düşmesini bekledi diye. Yani ben mi kuruyorum kafamda acaba? Zaten durumumuz kötü değil e onun da değil. Bana bir fikir yazın olur. Görüldü attım bıraktım mesajı.
Sabitlemeye devam etsin o almiimMemorial fiyat sabitleme yaptığını söyledi aklınızda olsun. Gerçi 80.000 i sabitleseler nolur ki
Hiç bilmiyorum ki direk 50 lik verdilerBen de devlette yaptırdım direkt 75 lik yaptılar 50 neye göre yapılıyor acaba
Ben kolonya ve çikolatayı önden ayarlamayı düşünüyorum sadece isimli magneti doğum sonrası yaptıracağımBen büyük oğlumda doğumda hediyelikleri fazla yaptırıp mevlütte de dağıtmıştım. bebek doğduktan sonra hediyelikle uğraşmak gerekmemişti. ikinci oğlumda pandemiydi zaten hastane ve evde ziyaret yoktu. ama yine de isimli çikolatalardan ve küçük şişe kolonyadan az sayıda yaptırmıştım. işe bir kutu çikolata gönderip apartmanda da çikolata dağıtmıştım. herkes gelemese de arıyor diye. bunda yine büyük oğlumdaki sistemi yapmayı düşünüyorum fazla sayıda yaptırıp mevlütte de kullanacağım. bulamadım şimdi ama eklerim sonra, şeffaf kutu içinde minik bir mum, küçük şişe kolonya ve isim baskılı çikolata olan bir hediyelik var onu beğendim. iki oğlumun kolonyası da hatıralık duruyor bunda da olsun
Bana sormadan getirmişti eski değildi ama çok çirkin di yani baya ilk çocuktan belli çöpe attım sorsaydı almazdım haklısın tavrını belli etmen iyi olmuş bazen acaba dalga mı geçiyorlar diye düşünmüyor değil insanGünaydın kızlar. Aşırı sinirliyim bugün, geceden beri görümcemin attığı mesaja kızıyorum. Kendi ablam atsa kızmam ama gerçi ablam da böyle yapmaz. Görümcem kendi kızının ayakkabısının - perti çıkmış resmen- fotoğrafını atmış. Bunlar x'in ayakkabısı giydirir misin kızçene yazmış. Sinirlendiğim de şu, yazmışımdır mutlaka eşimin ailesi bir iğne bile almadı, düşmesini bekledi diye. Yani ben mi kuruyorum kafamda acaba? Zaten durumumuz kötü değil e onun da değil. Bana bir fikir yazın olur. Görüldü attım bıraktım mesajı.
Benim beğendiğim bu. Hastaneyi de mevlüdü de kaldırır diye düşünüyorumBen kolonya ve çikolatayı önden ayarlamayı düşünüyorum sadece isimli magneti doğum sonrası yaptıracağımhastane ziyaretine aile dışı gelmeyeceği için mevlütte dağıtmak benim için daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?