Günaydın kızlar. Dün arkadaşım aniden suyu gelmesiyle doğuma gitti. Allahtan çantası falan hazırdı. Bebiş tersti. Dün geceden beri çanta hazırlığını erkene alayım diye düşündüm ve bugün eksiklikleri tamamlayacağım. Eşim de diyor her an hazırlıklı olalım diye. Beni her gören yakında doğurursun diyor. 7. aya göre inanılmaz büyük karnım var. Gece dönemiyorum yatakta yürürken de belim ağrıyor, baskı oluyor. Ufaktan korkmaya başladım gerçekten. Sizler iyi misiniz? Bebişler nasıl?
Günaydın kızlar. Dün arkadaşım aniden suyu gelmesiyle doğuma gitti. Allahtan çantası falan hazırdı. Bebiş tersti. Dün geceden beri çanta hazırlığını erkene alayım diye düşündüm ve bugün eksiklikleri tamamlayacağım. Eşim de diyor her an hazırlıklı olalım diye. Beni her gören yakında doğurursun diyor. 7. aya göre inanılmaz büyük karnım var. Gece dönemiyorum yatakta yürürken de belim ağrıyor, baskı oluyor. Ufaktan korkmaya başladım gerçekten. Sizler iyi misiniz? Bebişler nasıl?
Bende 28. Haftadayım ama şükür güzel geçiyor hiç hamile gibi değilim diyebilirim inşallah böyle devam eder bu hafta sonu 10 günlük tatile gideceğim ve dönüşte hazırlıklara başlamayı düşünüyorum inşallah 33. Haftada her şeyi tamamlayacağım tatil dönüşü ilk işim ev temizliğini yapmak sonra bebeğin eşyalarına başlarım diye düşündüm
Günaydın Kızlar
İlk doğumum 9 kasım olarak gözüküyor tabi ekim ayı sonunda olabilir
Hastane çantasında olması gerekenler nelerdir
Hazırlamaya ne zaman başlamalıyız
Bi kaç sayfa önce galiba ben geçen sene ki ihtiyaç listemi yazdım canım belki fikir olur hastane cantasini hazırlamak için önce eksiklerini tamamlayıp ardından yıkayıp ütuleyip çanta yapman senin için daha pratik olacaktır
Günaydın arkadaşlar, anne bebek bakım çantası alacağım. Önereceğiniz bir model var mı? Sırt çantası gibi olanları pek sevmiyorum aslında ama başka da pek seçenek göremedim
Ben Kraft marka aldım canım kumaşı içi gayet güzel görünüyor içinde ekstradan 2 küçük çanta ve kirli bez torbası + alt açma matı var .Bebek arabama da uygundu bunu tercih ettim
Yok kuzum almıyordum az önce gidip ocean marka aldım.Ama doktorum 5-6 gün kullan dedi zararlı birşey mi anlamadım Herkes ağrıyı hafiflettiğini söylemiş ki bak sende de bel fıtığı varmış inşallah bana da faydası olur kuzum ya 1 tane içtim az önce bakalım
Beni de bu erken doğum haberleri ürkütüyor o yüzden 32 haftalıkken aşağı yukarı bir ay sonra ben yıkama ütüleme hazırlığa başlamayı düşünüyorum.Belki daha erken bile olabilir
Beni de bu erken doğum haberleri ürkütüyor o yüzden 32 haftalıkken aşağı yukarı bir ay sonra ben yıkama ütüleme hazırlığa başlamayı düşünüyorum.Belki daha erken bile olabilir
Ben de izne çıkıp öyle yaparım diyordum ama, sanırım Leyla da erken gelmeyi tercih edecek. Hep içimde öyle bir his var. O yüzden başlayayım dedim bugünden. Tabi işten eve gittikten sonra ne kadarını yapabilirsem. Önceliğim hastane çantası, bu sırada babasına da dolaplarını yap biran önce dedim. Müşterilerden kendimize sıra gelmiyor ki . :/