2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Siz böyle erken gelir doğum hazırlığı falan dedikçe panik olmaya başladım daha biz eş durumu tayini bekliyoruz yerleşmedik bile evimize sonra hızlandırılmış şekilde hepsini yapmak istiyorum bende. Bebek kıyafetlerini yıkaması ütülemesi vs. Zaten o kadar keyiflidir ki yormaz diye düşünüyorum :))

Ben daha 30. haftaya giriş yapmadan ağrı sızılardan yürüyemiyorum. Kocaman bir göbeğim var. Bakalım neler olacak

Evet ya daha anne ürünlerine geçmedim bide bu gecelik pijama olayı çok sıkıntı hiç istediğim gibi bulamıyorum
Bu konudan ben de muzdaribim. Dantelli istemem. Şöyle sade ama kaliteli duran pamuk bir şey istiyorum.
Yaa hiç erken gelcek diyip enerji vermiyoruz evrene zamanında sağlıkla doğurcam diyoruz. En az 38 en geç 40 diyebiliriz ama 40 dan sonrası da çekilmez çünkü

Canım biz yay burcuyuz o yüzden ama ben başlıyorum çok gaza geldim.

Kızlar benimde 4-5 haftadır falan hep içime erken doğuracağım diye doğuyo asla evham yapıp kötü düşünmüyorum ama öyle doğuyor içime hislerim çok kuvvetlidir benim bilemedim o yüzden de korkuyorum

İyi düşünmüşsün canım benim de alışverişte deterjanla bebek şampuanı vs eksik onları tamamlayıp yıkama ütüleme ne varsa yapayım

Canım ben 15 . haftadan beri magosit olanı alıyorum günde bir tane Dr um yazdı özellikle gece yatmadan önce içiyorum seninkinin içeriği belki farklıdır ondan demiştir

Günaydın arkadaşlar, anne bebek bakım çantası alacağım. Önereceğiniz bir model var mı? Sırt çantası gibi olanları pek sevmiyorum aslında ama başka da pek seçenek göremedim
Ben bunu aldım canım ve çok güzel geldi beğendim

Eklentiler

• BFA89ECD-FD02-4A96-B3CF-A89FCD5C191B.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 165
Bende yavaş yavaş odayı hazırlamaya başladım minik minik detaylar ekliyorum bir de kıyafet olayını halledersem harika olucak ama kendime bende gecelik bulamıyorum kızlar ya bulan olursa lütfen paylaşın çok kötü ince iç belli eden şeyler var onlardan da hiç istemiyorum

Eklentiler

• 5CAABE7A-0C6F-4C1C-ABF8-5D95E42502DE.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 117
Çok güzel olmuş canım maşallah bayıldım

O herkes de olan korku aslında içimize doğmak değil de endişe diyelim. :)

Bayıldıııım :)

Ben hiç hazırlık yapamıyorum ya aldım bişeyler ama işe gidip gelmek yetiyor bana zaten.Çalışmasam kesin şimdiye her hazırlığı bitirmiştim ev işleri yetiyor . izne ayrılmayı bekliyorum bir de bu hafta bacak aramda ağrı başladı çatı ağrısı dedikleri mi oluyor bilmiyorum bacağımı açamıyorum fazla

Kızlar ben Sezeryan olsam kaç güne yola çıkabilecek durumda olunur. Yani hemen ayaklanılmıyor mu sezeryanda

Kızlar ben Sezeryan olsam kaç güne yola çıkabilecek durumda olunur. Yani hemen ayaklanılmıyor mu sezeryanda
Kişiden kişiye değişiyo bu durum. En yakın arkadaşım akşam olmadan ayaklanmıştı ama dün doğum yapan hala ayaklanamadı ve birkaç gün daha ayaklanamayacak gibi.

Kişiden kişiye değişiyo bu durum. En yakın arkadaşım akşam olmadan ayaklanmıştı ama dün doğum yapan hala ayaklanamadı ve birkaç gün daha ayaklanamayacak gibi.
Anladım 10 günü geçmezse sıkıntı yok :) eşimin 10 günlük izni süresince doğuma gelip bulunduğumuz yere tekrar yolculuk yapmamız lazım. Onu düşündüm de inşallah hemen geçer

Canım biz yay burcuyuz o yüzden ama ben başlıyorum çok gaza geldim.
Ben kızımda doguma gıderken en son aksam valızı kapatmıstım
Bunda erken yapmak ıstıyorum çünkü son ay dondurucuya calısacagım lohusayken canım hep bısıler cekıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…