Ben daha 30. haftaya giriş yapmadan ağrı sızılardan yürüyemiyorum. Kocaman bir göbeğim var. Bakalım neler olacakSiz böyle erken gelir doğum hazırlığı falan dedikçe panik olmaya başladımdaha biz eş durumu tayini bekliyoruz yerleşmedik bile evimize sonra hızlandırılmış şekilde hepsini yapmak istiyorum bende. Bebek kıyafetlerini yıkaması ütülemesi vs. Zaten o kadar keyiflidir ki yormaz diye düşünüyorum :))
Bu konudan ben de muzdaribim. Dantelli istemem. Şöyle sade ama kaliteli duran pamuk bir şey istiyorum.Evet ya daha anne ürünlerine geçmedimbide bu gecelik pijama olayı çok sıkıntı hiç istediğim gibi bulamıyorum
Yaa hiç erken gelcek diyip enerji vermiyoruz evreneBen de izne çıkıp öyle yaparım diyordum ama, sanırım Leyla da erken gelmeyi tercih edecek. Hep içimde öyle bir his var. O yüzden başlayayım dedim bugünden. Tabi işten eve gittikten sonra ne kadarını yapabilirsem. Önceliğim hastane çantası, bu sırada babasına da dolaplarını yap biran önce dedim. Müşterilerden kendimize sıra gelmiyor ki . :/
Canım biz yay burcuyuz o yüzdenBende kızım okula başlayınca yıkama ütüleme eksik olanları alma işine girişecegım. 30. Hafta itibariyle yıkar ütüler yerlestırır ustunu örtüyle örterim çekmecelerin . Ben kurutmaya atmayı düşünüyorum kuruturken ütü kurulugu yapıp nemlı ıken cıkarmayı düşünüyorum.
Benim herşey olunca eksik ne onu bile düşünemedim yaz tatılı olunca ama ıkı pıjama takımı almak ıstıyorum gecelık var elımde zaten .
İyi düşünmüşsün canım benim de alışverişte deterjanla bebek şampuanı vs eksik onları tamamlayıp yıkama ütüleme ne varsa yapayımBen de izne çıkıp öyle yaparım diyordum ama, sanırım Leyla da erken gelmeyi tercih edecek. Hep içimde öyle bir his var. O yüzden başlayayım dedim bugünden. Tabi işten eve gittikten sonra ne kadarını yapabilirsem. Önceliğim hastane çantası, bu sırada babasına da dolaplarını yap biran önce dedim. Müşterilerden kendimize sıra gelmiyor ki . :/
Canım ben 15 . haftadan beri magosit olanı alıyorum günde bir tane Dr um yazdı özellikle gece yatmadan önce içiyorum seninkinin içeriği belki farklıdır ondan demiştirYok kuzum almıyordum az önce gidip ocean marka aldım.Ama doktorum 5-6 gün kullan dedi zararlı birşey mi anlamadımHerkes ağrıyı hafiflettiğini söylemiş ki bak sende de bel fıtığı varmış inşallah bana da faydası olur kuzum ya 1 tane içtim az önce bakalım
Lüften böyle durumlarda doktoruna gitKızlar selam sabahtan beri dikkat ettim de bebeğim bugün hareket etmiyor normal mi bu?
Bilmiyorum ki canım belki deCanım ben 15 . haftadan beri magosit olanı alıyorum günde bir tane Dr um yazdı özellikle gece yatmadan önce içiyorum seninkinin içeriği belki farklıdır ondan demiştir
Ben bunu aldım canım ve çok güzel geldi beğendimGünaydın arkadaşlar, anne bebek bakım çantası alacağım. Önereceğiniz bir model var mı? Sırt çantası gibi olanları pek sevmiyorum aslında ama başka da pek seçenek göremedim
Çok güzel olmuş canım maşallah bayıldımBende yavaş yavaş odayı hazırlamaya başladım minik minik detaylar ekliyorumbir de kıyafet olayını halledersem harika olucak ama kendime bende gecelik bulamıyorum kızlar ya bulan olursa lütfen paylaşın çok kötü ince iç belli eden şeyler var onlardan da hiç istemiyorum
O herkes de olan korku aslında içimize doğmak değil de endişe diyelim. :)Kızlar benimde 4-5 haftadır falan hep içime erken doğuracağım diye doğuyo asla evham yapıp kötü düşünmüyorum ama öyle doğuyor içime hislerim çok kuvvetlidir benim bilemedim o yüzden de korkuyorum
Bayıldıııım :)Bende yavaş yavaş odayı hazırlamaya başladım minik minik detaylar ekliyorumbir de kıyafet olayını halledersem harika olucak ama kendime bende gecelik bulamıyorum kızlar ya bulan olursa lütfen paylaşın çok kötü ince iç belli eden şeyler var onlardan da hiç istemiyorum
Yok endişe de değil endişelenmiyorum değişik bi hisO herkes de olan korku aslında içimize doğmak değil de endişe diyelim. :)
Bayıldıııım :)
Kişiden kişiye değişiyo bu durum. En yakın arkadaşım akşam olmadan ayaklanmıştı ama dün doğum yapan hala ayaklanamadı ve birkaç gün daha ayaklanamayacak gibi.Kızlar ben Sezeryan olsam kaç güne yola çıkabilecek durumda olunur. Yani hemen ayaklanılmıyor mu sezeryanda
Anladım 10 günü geçmezse sıkıntı yok :) eşimin 10 günlük izni süresince doğuma gelip bulunduğumuz yere tekrar yolculuk yapmamız lazım. Onu düşündüm de inşallah hemen geçerKişiden kişiye değişiyo bu durum. En yakın arkadaşım akşam olmadan ayaklanmıştı ama dün doğum yapan hala ayaklanamadı ve birkaç gün daha ayaklanamayacak gibi.
İnşallah hepimizin doğumu, ve sonraki süreci rahat kolay geçer :)Anladım 10 günü geçmezse sıkıntı yok :) eşimin 10 günlük izni süresince doğuma gelip bulunduğumuz yere tekrar yolculuk yapmamız lazım. Onu düşündüm de inşallah hemen geçer
Ben kızımda doguma gıderken en son aksam valızı kapatmıstımCanım biz yay burcuyuz o yüzdenama ben başlıyorum çok gaza geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?