- 6 Şubat 2019
- 6.008
- 13.072
- 248
- 34
Ben 20 gündür istanbuldaydım ailemin yanında 2 gündür de hastaane işleri ve eltim kaybım çaya geleceklermiş eşimde ilk gğn tamam demiş neyse iptal ettim dünde hastanedeyim diye iptal ettim Şuan deli gibi evi temizlemeye çalışıyorum kocam sağolsun sağlam yer yok evde sancımda var üstelik daha hassas olması lazım anlayışlı olması lazım iki tane halı kaldırıp koltuk çekti diye yoruldum demez mi attım evdenbenden çok zorlandı valla sanki o hamile ailesi de ayrı olay çoluk çocuk gelecekler çocuklar zaten ateş gibi hiç durmuyor bu halimle napcam bilmiyorum ev zaten ortada yok sinir küpüyüm
![]()
Uff valla kimseyi kaldıramıyorum.. gelcez diyen olursa da reddetcem valla açık açık.. bu zmna kadar o kadar çok misafir ağırladım ki artık yeter.. kimse gelsin istemiyorum.. kendimle cebellesirken bı de başkasını agirlayamam.. oğlumda ağırladım, hatta bir hafta yatılı ver ardından üst üste 3 misafir.. imanım gevredi ve ardından erken doğum oldu.. şimdi evimin işini yapip yemek yapabiliosam benden iyisi yok..
Valla keşke açık açık kabul etmeseydin.. kimse için rahatını bozmaya değmiyor.. bı tanıdık var, hamileyken ve de ilk aylariydi.. gelen herkesi reddetti, ben olsam yapamam demiştim.. iyi de yaptı, ne kendini yorcak.. bak şimdi kimse gitmiyo ona, nam mi yaptı bilemem ama en azından kafası rahat
eşim peşlerinde arada amcası olarak kulaklarını çekiyor