2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sorması ayıp mı bilmem ama ne kadar bu hastane çıkışı

Bende begendim, güle güle giysin Alp paşa
650 tlcik Normalde ben bır tulum şapka battanıye istıyordum ama öyle de nerdeyse 500 e ulaşmıştı fiyat bende hiç birşey almadıgım için yenidoğan dedim tam takım olsun madem bu bu kadar değil ama tam takım herseyı var içliğine kadar

Aslnda yine iyi.. 1000tl bıle gördüm ben ay valla ne zmn baslıcam bılmıorm, cogu şey var ama bayagı seyler de alınacak.. Şu okul Bi açılsa da oglanın masrafı duzene girse, karnımdakıne odaklancam

Eki Görüntüle 3291753
Görmemişin bir çocugu olmuş her yere ismini yazmış Ayy ben bunları serdim böyle gidip gelip bakıyorum Allahım her isteyene nasip etsin .. Berikko hepsi dahil 650

Boyle daha guzel yaa.. Ay cok tatlı Bi takım valla bende eymene böyleydim.. Kapısında ismini yazdırdım, kapı süsü, takı yastığı, cıkolata kutusu.. Heryer Eymen olmustu

Aslnda yine iyi.. 1000tl bıle gördüm ben ay valla ne zmn baslıcam bılmıorm, cogu şey var ama bayagı seyler de alınacak.. Şu okul Bi açılsa da oglanın masrafı duzene girse, karnımdakıne odaklancam
Bende hiç birşey almamıştım babasıyla kızım bır ıkılı alt almışlardı birde emzik aldım şimdi hastane çıkışımız oldu . Bende kzıımın okulunun acılmasını beklıyorum ki eksikleri bulayım onunla yarım saatlik işimiz 1 saati buluyor çünkü

Kız oglun resmen yanakson dogunca nası tadlu olur kım bılır ayy bende tee 28 hafta gıdebılcez sanrm.. Okul uyum sureci fılan.. Anca olur gibi.. O zmna kadar İnş hersey yolunda gider
Evet ya dobiş yanak inşallah her şey yolunda gidecek annesi ben şu an Çöpsüz üzüm olduğum için aklım hep bebişte senin bir tane daha olduğu için en azından onunla vakit geçer gittiğinde de büyümüş halini görürsün tadından yenmez

Boyle daha guzel yaa.. Ay cok tatlı Bi takım valla bende eymene böyleydim.. Kapısında ismini yazdırdım, kapı süsü, takı yastığı, cıkolata kutusu.. Heryer Eymen olmustu
Ben kızımda yapmamıştım bir tek kapı süsü ve yastık yapmıştım . Hani bu son ya aklımda kalacagına yapayım mantığıyla yürüyorum

Bakılmıyor ki.. Anca oyun alanına koyunca bakabılıorm bişeylere.. O da cesaret edip elim almaya gitmio fıyatları görünce
Bide konusamıorm da eşimle, ulan herif eve haftasonu gelıo Bi, onda da Eymen oynamak istio babasıyla, bende konusmak istiyorum, anne sus oynuycaz diyip susturuyo.. Hayır alcagm etcegım seyleri bile planlayamıorm

Eve gelmeyen adamı ne beklıyorsun kredi kartını ver yeter de Eve gelmiyorsa çok kazanıyordur az kazansa evde olur
Alışmalısıııın alışmalısııııın diye şarkı geldi aklıma artık fiyatlar şaşırtmasın seni alış alış bunlar ıyı gunlerımız

Bnm eymende dobişko.. Arkadaslarım ısırıyor musun yanaklarını diye soruyor göbeeee totosu yanakları tam ısırmalık

Bakalım 2 numaram nası olcak ben daha tam net göremedim bile yuzunu.. Detaylıda sadece burnunu gördüm hokka gibiydi, dik bir burundu.. Yuzunu nadir gördüm.. Eymeni de son kontrolde görmüştüm zaten, snra doguma gittim

Yok ya ne kazanacak, şirkette çalışıyor. Kendi işini yapsa kazanır ama.. Zaten ona sinir oluyorum, ulan madem o kadar calısıosun bende bıraz keyıf süreyim, o da yok yasıyoruz işte kendi yağımızda neyse buna da şükür

Ya valla ben bu fıyatlar İlk Bi uçtu ya Bi sene önce miydi hatırlamıyorum.. O zmndan beri adapte olamıyorum ya fıyatlara ya.. Herseye oha demekten imanım gevredi.. Gecen camasır deterjanı indirimdeydi, 220tl 12kg.. Ulan ne pahalı dedim, aklıma edeyim, alsana.. Şimdi 12kgyu 220tlye ruyamda görüyorum yok anam ya, bnm fıyat olayı kaydı gitti bende

Eki Görüntüle 3291753
Görmemişin bir çocugu olmuş her yere ismini yazmış Ayy ben bunları serdim böyle gidip gelip bakıyorum Allahım her isteyene nasip etsin .. Berikko hepsi dahil 650

Bence fiyatı iyi aslında çok parçası var içinde. Battaniyesi de yumuşak kullanışlı. Hepsini ayrı ayrı almaya kalksan yine buna yakın tutar. Nakışlı olanlar vardı onlar baya pahalıydı.

Bende en çok kime benzeyecek diye merak ediyorum ya oğlum hep babası herkes öyle söylüyor aslında benim bebekliğime çok benziyor ama şimdiki halimle alakası yok Buda bana benzesin istiyorum ne yalan söyliyim 25 haftada kimseye benzetemedim en son bi kaç gün önce yüzünü yapıştırdığı için sadece dudakları görünüyordu valla babanın dudaklarının kopyası umudum bi tık kırıldı

Ben yazlıkta çok ünlü birinden astroloji haritası için eğitim alan bir komşumuza baktırdım kendim ve eşim için bana kendi işini yaparsan zengin olursun onu da kendi köklerinle yap dedi 20 ay para kapısı kapalı gözüküyor dedi, 2 ay oldu kaldı 18 ay kendi köklerimle de ne yapıcaksam hiç ortak bir noktamız yok, eşinle sakın ticaret yapma dedi

Diğer ay babam kiralarından birini benim hesabıma otomatik yatırma talimatı vermiş ufak bir gelir kapısı açılıyor heyecanla bekliyorum hangi gelir kapısı gelecek bakalım. Şu devirde gerçekten yaşam çok zor her şey ama her şey lüks oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…