- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende geçen hafta gittim canım daha sonra 35 de çağırdı doğurmazsan gel dediKızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar kan ve idrar içim yeniden en son haziranda aranmıştım. Sizi aramadılarsa sanırım zamanı gelmiş kan testlerinin
Ay inşallah normal doğuma engel değildir çünkü parmağım bile zor geçtiVaris olabilir canım
Yok yok doğurmayız inşallahBende geçen hafta gittim canım daha sonra 35 de çağırdı doğurmazsan gel dedi
Varis sanki o kadar yukarıda olmaz daha damarlı gözüken, dışardan belli olan yapısı var ama hiç bilmiyorum. Haftaya doktor kontrol eder, zaten çatı muayenesi de olursun ona göre karar verirsiniz umarım engel bir şey değildir ama ben sanmıyorumKızlar nasıl gidiyor ? Ben geceleri yatmadan önce 200mg 2 tane progestan fitil kullanıyorum, dün fitili koyarken içeride elime 3 tane top top kitle geldi baya da büyükler bu ne olabilir ya ? Haftaya gidicem doktora ama baya tedirgin etti (vajina ağzında değil biraz daha yukarı doğru )
Springcim ben de çok hassasım bu konuda ve çok rahatsız oluyorum. Bir gün önceden eşim ya da ben uğrayıp idrar kabı alıyorum. Hatta en son üç tane falan almıştım, hepsini kullandım het gidişimdeYok yok doğurmayız inşallahidrarda verdiniz mi ben vermicem dedim telefonda. Klozet kapağı bile yok ayakta beceremiyorum, akıntı mı kaçıyor kapıyor hep yanlış çıkmıyor sonra uğraş dur bir daha tahlil yaptır filan
Ah inşallahVaris sanki o kadar yukarıda olmaz daha damarlı gözüken, dışardan belli olan yapısı var ama hiç bilmiyorum. Haftaya doktor kontrol eder, zaten çatı muayenesi de olursun ona göre karar verirsiniz umarım engel bir şey değildir ama ben sanmıyorum
Aa bunu bilmiyordum bakSpringcim ben de çok hassasım bu konuda ve çok rahatsız oluyorum. Bir gün önceden eşim ya da ben uğrayıp idrar kabı alıyorum. Hatta en son üç tane falan almıştım, hepsini kullandım het gidişimdesabah idrarımı evde ona yapıp hemen götürüyorum. İdrar numunesinin beklemesi çok kritik değil.
İdrar ver bence. Önemli bu haftalarda:) protein bakarlar enfeksiyon bakarlarAa bunu bilmiyordum bak
Yok canim koc universitesi hastanesi 3 gece kalidiriyormus standart olarak. Baska hastanede duymadimAy neden 3 gece acaba dr birşey dedimi çok uzun acaba sistem mi değişti 3 gün kalırsam oğlumla çok zor olur
Bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor zaten tuvalette kitli açmıyorlarYok yok doğurmayız inşallahidrarda verdiniz mi ben vermicem dedim telefonda. Klozet kapağı bile yok ayakta beceremiyorum, akıntı mı kaçıyor kapıyor hep yanlış çıkmıyor sonra uğraş dur bir daha tahlil yaptır filan
Ben memlekette tüm tahlilleri yaptırmıştım, ona göre not aldı. 34.haftamda gelmemi söyledi, tüm tahlilleri yapacakmış tekrar. Ama ben asm’de idrar verdiğimi hatırlamıyorum. Verdiysem de unutmuşumYok yok doğurmayız inşallahidrarda verdiniz mi ben vermicem dedim telefonda. Klozet kapağı bile yok ayakta beceremiyorum, akıntı mı kaçıyor kapıyor hep yanlış çıkmıyor sonra uğraş dur bir daha tahlil yaptır filan
Of geçen protein çıktı apar topar hastanede tekrarladık zaten negatifti hiç güven vermiyor o yüzden banaİdrar ver bence. Önemli bu haftalarda:) protein bakarlar enfeksiyon bakarlar
evet evet bu daha mantıklı bencedeBizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor zaten tuvalette kitli açmıyorlarkan tahlilini de aynı gün hastanede verdiğim için kanda vermedim onu not aldılar kalp atışı tansiyon kilo istersen sende hastanede verip oraya bilgi verebilirsin içinde şüphe kalıyorsa
Haha o zaman bence vermemişsindir idrar çok zor veriliyor ya ben hiç beceremiyorum. En son devlette yazlıkta tuvalet çok pis olduğu için engelliler tuvaletine girip yapmıştım yarı ayaktaBen memlekette tüm tahlilleri yaptırmıştım, ona göre not aldı. 34.haftamda gelmemi söyledi, tüm tahlilleri yapacakmış tekrar. Ama ben asm’de idrar verdiğimi hatırlamıyorum. Verdiysem de unutmuşum
Bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor zaten tuvalette kitli açmıyorlarkan tahlilini de aynı gün hastanede verdiğim için kanda vermedim onu not aldılar kalp atışı tansiyon kilo istersen sende hastanede verip oraya bilgi verebilirsin içinde şüphe kalıyorsa
Yaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrarBen memlekette tüm tahlilleri yaptırmıştım, ona göre not aldı. 34.haftamda gelmemi söyledi, tüm tahlilleri yapacakmış tekrar. Ama ben asm’de idrar verdiğimi hatırlamıyorum. Verdiysem de unutmuşum
Oo güzel alanlar çocuk yetiştirirken zorlanmazsınEvet evet yani aslında iç yüzü o kadar da parlak değil bu sektörün, çok kârlı gelmedi bana uğraştığın kitleye göre. Bizde veli olacağız ki ben baya sorunlu bir veli olurum, çünkü çok fazla şeffaf olunmuyor. Öğretmenlerin genelinin yaşı küçük ve hata yapmaya çok müsait ona rağmen çok değişik insanlar var gerçektenben aslında psikoloji mezunuyum klinik psikoloji çocuk ergenden yüksek yaptım. Ama müdür olmak için pedagojik formasyon alman lazım onu da alıp pdr gibi atanıyorsun keşke tüm bunları yapacağıma Kpss çalışsaydım o ayrı bir şey tabi
Haha bizim için bile öyle zor kiOo güzel alanlar çocuk yetiştirirken zorlanmazsınşu atanma olayını bir ben isteyemedim heralde ya
Onu ancak zaman göstericek duruma göre doktorun karar verir çatı muaynesi falanda yapıcak yaAy inşallah normal doğuma engel değildir çünkü parmağım bile zor geçti
oo çok uğraştırıcı ya bulaşmaman iyi olmuşHaha bizim için bile öyle zor kiya bence çok iyi evet belki çok fazla kazanılmıyor yerine göre özel sektör daha fazla kazanabiliyor ama daha rahatlar. Özel sektörde ne doğru düzgün hakkın var, ne çalışma saati uygun. Cumartesi bile toplantı var etkinlik var diye çağırılıyorsun. Çocuklardan birinin velisi geliyor mesaim bitti hadi yarın görüşürüz olmuyor, meselesi bitene kadar dinleyip açıklıyorsun. Her sene bir mahkeme, bir polis karakolu ifadesi bir meb soruşturması geçirmekte cabası oldu benim için özel sektörde. Gerçi bu streslere alıştım eskiden çok korkardım da Az param olsun ama çalışma saatim az, kafam rahat olsun Eşler için söylemiyorum bunu çünkü bizim gibi çocuk emzirme vs sorumlulukları yok. Onlar özel sektörde daha fazla kazanmalılar ki geçinebilelim
Şu online terapi yapan sitelerden biriyle anlaşmıştım işten ayrılınca, evden belki bakarım bir şeyler yaparım dedim. Kendime şirket kurmam gerekiyormuş. Her ay muhasebeci parası benim sgk prim ödemem bilmem ne. İşte siteden gelenler için seans başına onlar %20 komisyon alacakmış onlar. Fatura başına bilmem kaç devlet vergisi ve sanırım 3 ayda bir gelir vergisi gibi bir şeyler dedi. Kuş kadar bir şey kalıyor zaten uğraşmaya değmez diye vazgeçtim
Yaaa çok güzel olmuşKızlar bebişin kapı süsü için yaptırdığım şeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?