2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende geçen hafta gittim canım daha sonra 35 de çağırdı doğurmazsan gel dedi
Yok yok doğurmayız inşallah idrarda verdiniz mi ben vermicem dedim telefonda. Klozet kapağı bile yok ayakta beceremiyorum, akıntı mı kaçıyor kapıyor hep yanlış çıkmıyor sonra uğraş dur bir daha tahlil yaptır filan

Varis sanki o kadar yukarıda olmaz daha damarlı gözüken, dışardan belli olan yapısı var ama hiç bilmiyorum. Haftaya doktor kontrol eder, zaten çatı muayenesi de olursun ona göre karar verirsiniz umarım engel bir şey değildir ama ben sanmıyorum

Springcim ben de çok hassasım bu konuda ve çok rahatsız oluyorum. Bir gün önceden eşim ya da ben uğrayıp idrar kabı alıyorum. Hatta en son üç tane falan almıştım, hepsini kullandım het gidişimde sabah idrarımı evde ona yapıp hemen götürüyorum. İdrar numunesinin beklemesi çok kritik değil.

Ah inşallah varış dışarıdan da görünüyor ben zaten dışta sanıyordum ama içeride de elime gelince tedirgin oldum :/ inşallah doktor engel değil der de rahat bir nefes alırım

Aa bunu bilmiyordum bak

Bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor zaten tuvalette kitli açmıyorlar kan tahlilini de aynı gün hastanede verdiğim için kanda vermedim onu not aldılar kalp atışı tansiyon kilo istersen sende hastanede verip oraya bilgi verebilirsin içinde şüphe kalıyorsa

Ben memlekette tüm tahlilleri yaptırmıştım, ona göre not aldı. 34.haftamda gelmemi söyledi, tüm tahlilleri yapacakmış tekrar. Ama ben asm’de idrar verdiğimi hatırlamıyorum. Verdiysem de unutmuşum

İdrar ver bence. Önemli bu haftalarda:) protein bakarlar enfeksiyon bakarlar
Of geçen protein çıktı apar topar hastanede tekrarladık zaten negatifti hiç güven vermiyor o yüzden bana dur bakalım belki bir cafede veririm ama elimde çişle gezmekte kötü olur en iyisi hastanede tekrarlamak
evet evet bu daha mantıklı bencede bizim ki açsa nolur klozet kapağı yok, şaka gibi gerçekten
Ben memlekette tüm tahlilleri yaptırmıştım, ona göre not aldı. 34.haftamda gelmemi söyledi, tüm tahlilleri yapacakmış tekrar. Ama ben asm’de idrar verdiğimi hatırlamıyorum. Verdiysem de unutmuşum
Haha o zaman bence vermemişsindir idrar çok zor veriliyor ya ben hiç beceremiyorum. En son devlette yazlıkta tuvalet çok pis olduğu için engelliler tuvaletine girip yapmıştım yarı ayakta doğumdan önce de aslında yatış yapıp kan değerlerine bakıyorlar. Anesteziye uygun mu filan diye de bakmışlardı. Baya inceleyecek bunlar demekki

Yaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrar hatta birinde vermiyim tuvaletim yok dedim. Doktorum kabı al evine götür yarın yapıp getirirsin dedi. Zaten sonra hep öyle yapmaya başladım

Oo güzel alanlar çocuk yetiştirirken zorlanmazsın şu atanma olayını bir ben isteyemedim heralde ya

Oo güzel alanlar çocuk yetiştirirken zorlanmazsın şu atanma olayını bir ben isteyemedim heralde ya
Haha bizim için bile öyle zor ki ya bence çok iyi evet belki çok fazla kazanılmıyor yerine göre özel sektör daha fazla kazanabiliyor ama daha rahatlar. Özel sektörde ne doğru düzgün hakkın var, ne çalışma saati uygun. Cumartesi bile toplantı var etkinlik var diye çağırılıyorsun. Çocuklardan birinin velisi geliyor mesaim bitti hadi yarın görüşürüz olmuyor, meselesi bitene kadar dinleyip açıklıyorsun. Her sene bir mahkeme, bir polis karakolu ifadesi bir meb soruşturması geçirmekte cabası oldu benim için özel sektörde. Gerçi bu streslere alıştım eskiden çok korkardım da Az param olsun ama çalışma saatim az, kafam rahat olsun Eşler için söylemiyorum bunu çünkü bizim gibi çocuk emzirme vs sorumlulukları yok. Onlar özel sektörde daha fazla kazanmalılar ki geçinebilelim

Şu online terapi yapan sitelerden biriyle anlaşmıştım işten ayrılınca, evden belki bakarım bir şeyler yaparım dedim. Kendime şirket kurmam gerekiyormuş. Her ay muhasebeci parası benim sgk prim ödemem bilmem ne. İşte siteden gelenler için seans başına onlar %20 komisyon alacakmış onlar. Fatura başına bilmem kaç devlet vergisi ve sanırım 3 ayda bir gelir vergisi gibi bir şeyler dedi. Kuş kadar bir şey kalıyor zaten uğraşmaya değmez diye vazgeçtim

oo çok uğraştırıcı ya bulaşmaman iyi olmuş ya özel sektör evet kötü ama devlette büyük bi şehirdeysen hele ki istanbul kendi mesleğim için söylüyorum çok kötü çok fazla çalışıyorsun. Son zamanlarda devlet memurluğundan istifa eden çok arkadaşım oldu şu sağlık çalışanlarına şiddette artınca insanlar artık çalışmak istemiyor. Sağlık sektörü kesinlikle ömür boyu yapılıcak bi iş değil 10 yıldır çalışıyorum artık doydum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…