2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin açtığın konuyu detaylıca okumuştum. Üzüldüm bir yandan kv için, başın sağolsun. Ama kvler genelde melek gibi durup içlerinden şeytanı çıkartıyorlar illaki. Ev üzerine ev olmayacağını düşünüyorum. Bütün çocukları bir araya gelip ortak bir karar almalı. Her çocuğunda eşit kalırsa belki süre hafifler. Sadece sizde olmamalı kalma işi zaten. Empati yapıyorum kendi annem olsa hemen yanıma almak isterdim diye o yüzden bütün çocuklarda eşit kalmalı ya da yakın bir ev tutulmalı gibi. Vallahi durum karışık. Anlaşabiliyorsan sorun yok ama diğer türlüsü sana da eşine de eziyet olur.

Benim su dolu kapta dedemin takma dişleri döküldü üstüme gebeliğimin başında. Kalp krizi geçirip düşük yapıyorum sandım bebeğim gayet iyi merak etme
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla kucana almayıda Nasip etsin Arkadaşım Teşekkür ederim ayy bende daha dün ilk defa keseyi gördüm panik oldum geçen haftada bi korkutmuştu eşim ALLAH a ŞÜKÜR bişey olmadı olmasında ama evham endişe oluyor insanda ALLAH a emanetler Tevekkül edicez ALLAH Sağ sağlim isteyen herkese sana bana kucamıza almayı Nasip etsin arkadaşım Çok Aminnn

Amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza onlar çok güçlü annesi merak etme

Kalma işi şimdilik muallakta. Henüz eşimden sağlıklı bilgiler alamıyorum. Yanyana gelip biraz süre geçince bir şeyleri netleştiririz gibi. Benim çalışan ve hem psikolojik hem de fiziksel olarak naif yapıda olmam sebebiyle eşimin doğru kararı vereceğine eminim.

Ama bu düzensizlik hali yormaya başladı. Taşınma olacaksa eve daha fazla koli doldurmak istemiyorum zaten her yer bebek kolisi. Eşim zaten psikolojik olarak kötü durumda, ne zaman geleceği belli değil.

Böyle yakın arkadaşımla oturup ağlaya ağlaya dertleşesim var ama bu haftasonuna kadar hiçbir arkadaşım gelmeyecek İstanbul’a iyice şiştim. Ben her şeyi eşimle paylaşırdım, rahatlatırdı beni o da olmayınca gebeş halimle iyice patlamaya hazır balon oldum

Ya annen ne kadar marifetli çok güzel olucak ikisi birleşince artık herkes öyle yapıyor ya da yurt dışına uygun isim koyuyor iyi yapmışsınız gitme ihtimaliniz varsa çok mantıklı
Ah umarım diyelim. Kısa bir süre değil belki ama eğitim hayatına başlamadan önce gitmiş olmayı planlıyoruz. Ama içimde hala ülkeme dair umutlarım da var, bakalım
Ya aslında Pera da uygun bence yurtdışına ama iki isimli daha çok içimize sindi diyelim. Hangisini isterse onu kullansın. İsm bulmak zor , sorumluluğu ona atmış gibi olduk

Sadece karın çevresinde 3 haftalık gerilik var kendi doktorunuza gidip durumu anlatin dedi şu an için sıkıntılı olmayabilir ancak bu şekilde devam ederse sıkıntılı dedi.Kontrol ve takip önerdi kilo boy için herhangi bir şey söylemedi tansiyon ve şeker takibi önerdi

Ah bilmez miyim o durumu bir de veliler arkadaş olup ödedikleri fiyatlar ortaya çıkınca hesap sormaya geliyorlardı. Ataşehir bölgesinde bu var çünkü rekabet çok bin lira pahalı desen yan okula gidiyor kayıt oluyor filan geleni alman lazım son çalıştığım okulda herkes aynı ücreti ödüyordu ama bir lira indirim yoktu kontenjan sorunu da yoktu zaten doluydu. Hatta çocukta bir şey varsa öğrenci seçip almamızı istiyorlardı. Aman neler neler
Of o da doğru
Haha bende onu yapmaya çalıştım ama bacaklarım ağrıyor güçsüz bitirene kadar duramıyorum

Bizde eşim kalacak yanımda hastanede doğuma filan da gireceği için kızımda annanede kalacak zaten bir gece kalıcam inşallah ilk doğumda pek bir yardımı olmadı eşimin 18 33 de doğum yaptım 21 de bir baktım eşim uyumuş benden daha yorulmuştu tuvalete de kendim gittim sabah duşumu da kendim aldım.

Kv konusu sorun biraz gerçekten konuşma tarzı insanı etkiliyor. O duygu durumunda ne söylese dokunuyor çünkü. Sürekli emzir demesi, falanca şöyle böyle gibi cümleler kuruyorsa tamam. Ama hepsi bir değil onun da torunu evet ama ziyaretin kısası makbuldür diyip umarım erken giderler. Bende kalmaz çünkü geçen sefer lohusalıkta beni çileden çıkardı o yüzden biliyor. Kızım bile aramızdaki resmiyeti farketmiş görüntülü konuşunca gel sende konuş benimle diye diğer odadan beni çağırıyor öyle görüşüyorum. Umarım hepimizin kolayca geçer lohusalık serüveni

Sorun olmaz inşallah merak etme, bizler buralarda ne ihtimalleri atlattık bir bilsen kendi doktorun zaten bir gariplik olsa eminim söylerdi, kendi doktorun sonrasında da için rahat etmezse perinatolojiye gidersin. Benim içime okyanus seren kişi perinat olmuştu

30 Ağustos olduğunu unutup sağlık ocağına kan vermeye gittim sabah sabah. Dünden beri de bi Allah’ın kulu nereye gidiyon yarın tatil demedi. Allahım bu çocuk benim beyin hücrelerimden besleniyor sanırım
Ben geçen gün kahvaltı için kendime yumurta haşlayacaktım. Küçük yumurta tenceresini ocak yerine buzdolabına koymuşum. On dk sonra mutfağa geçtim, ocakta bir şey yok sonra aydınlandım

Aynen bende alışamadım bu olaya.. Adapte olamadım hala rakamlara filan

30 Ağustos olduğunu unutup sağlık ocağına kan vermeye gittim sabah sabah. Dünden beri de bi Allah’ın kulu nereye gidiyon yarın tatil demedi. Allahım bu çocuk benim beyin hücrelerimden besleniyor sanırım

Bugunu unutamıyorum cunku oglumun dogdugu gun.. Sabah sabah neden 5 degılım 4 oldum dıye aglaması peki

Ben geçen gün kahvaltı için kendime yumurta haşlayacaktım. Küçük yumurta tenceresini ocak yerine buzdolabına koymuşum. On dk sonra mutfağa geçtim, ocakta bir şey yok sonra aydınlandım
Benim de böyle o kadar çok anım var ki gebelikte tam bir Leyla oldum. Hepsini gülerek hatırlıcam

Merhaba teşekkür ederim söylediğiniz gibi hergün saat 10 da denedim şansıma bugün vardı randevu aldım ayın 15 ine dr Ali Şahap'a. Tekrar teşekkürler

Aa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimi peki doktor el ile muayene yapıp onun önemli birşey olup olmadigini söyleyebilir mi? ya seni de sorulara boğdum ne olur kusuruma bakma
Benim de dış dudak kısmında sivilce gibi bir kabartı vardi üç aydır geçmedi. Geçen muayenede söyledim el ile baktı, zaten dışarıda görünüyor. Varis dedi. Tahmin etmiştim. Temizlikte dikkat et kanamasın dedi. Su an müdahale edemeyiz dedi. Ağrı sızı yok, öyle duruyor. Doğuma engel falan da demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…