Senin açtığın konuyu detaylıca okumuştum. Üzüldüm bir yandan kv için, başın sağolsun. Ama kvler genelde melek gibi durup içlerinden şeytanı çıkartıyorlar illaki. Ev üzerine ev olmayacağını düşünüyorum. Bütün çocukları bir araya gelip ortak bir karar almalı. Her çocuğunda eşit kalırsa belki süre hafifler. Sadece sizde olmamalı kalma işi zaten. Empati yapıyorum kendi annem olsa hemen yanıma almak isterdim diye o yüzden bütün çocuklarda eşit kalmalı ya da yakın bir ev tutulmalı gibi. Vallahi durum karışık. Anlaşabiliyorsan sorun yok ama diğer türlüsü sana da eşine de eziyet olur.Ahhh kanayan yaram
Kızlar bu ara bunalmış hissediyorum. Malum kp yeni vefat etti. Eşim hala memleketinde. Kv ilk etapta görümcemde kalacakmış sanırım, kafaları yerinde olmadığı için eşimle günlük nasılsınız napıyorsunuz deyip kapatıyoruz telefonu.
Ev değiştirme ihtimalimiz vardı. Beğendiğimiz bir evden kiracı Ekim gibi çıkacakmış, hem oranın ev sahibiyle görüşüp kesinleştirmemiz gerek, hem de kendi ev sahibimize durumu bildirmemiz gerek. Kontratımız eylülde bitiyor çünkü.
E bunlar olursa evin toplanması gerekecek. Bebeğe dolap bakacaktık ama ister istemez onu da öteledik. Kv duruma göre sonrasında bizde de kalabilir.
Doğum anında annem yanımda olacak ama şu an hayatımızdaki her şey o kadar flu ki, hiçbir şey yapamıyorum. Ve ben planlı yaşamayı seven biriyim. e bir de gebelik hormonlarım zaten tavan yaptı bu aralar, ne yapacağımı bilmiyorum
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla kucana almayıda Nasip etsin ArkadaşımBenim su dolu kapta dedemin takma dişleri döküldü üstüme gebeliğimin başında. Kalp krizi geçirip düşük yapıyorum sandım bebeğim gayet iyi merak etme
Amin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınızaMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla kucana almayıda Nasip etsin ArkadaşımTeşekkür ederim ayy bende daha dün ilk defa keseyi gördüm panik oldum geçen haftada bi korkutmuştu eşim ALLAH a ŞÜKÜR bişey olmadı olmasında ama evham endişe oluyor insanda ALLAH a emanetler Tevekkül edicez ALLAH Sağ sağlim isteyen herkese sana bana kucamıza almayı Nasip etsin arkadaşım Çok Aminnn
Kalma işi şimdilik muallakta. Henüz eşimden sağlıklı bilgiler alamıyorum. Yanyana gelip biraz süre geçince bir şeyleri netleştiririz gibi. Benim çalışan ve hem psikolojik hem de fiziksel olarak naif yapıda olmam sebebiyle eşimin doğru kararı vereceğine eminim.Senin açtığın konuyu detaylıca okumuştum. Üzüldüm bir yandan kv için, başın sağolsun. Ama kvler genelde melek gibi durup içlerinden şeytanı çıkartıyorlar illaki. Ev üzerine ev olmayacağını düşünüyorum. Bütün çocukları bir araya gelip ortak bir karar almalı. Her çocuğunda eşit kalırsa belki süre hafifler. Sadece sizde olmamalı kalma işi zaten. Empati yapıyorum kendi annem olsa hemen yanıma almak isterdim diye o yüzden bütün çocuklarda eşit kalmalı ya da yakın bir ev tutulmalı gibi. Vallahi durum karışık. Anlaşabiliyorsan sorun yok ama diğer türlüsü sana da eşine de eziyet olur.
Ah umarım diyelim. Kısa bir süre değil belki ama eğitim hayatına başlamadan önce gitmiş olmayı planlıyoruz. Ama içimde hala ülkeme dair umutlarım da var, bakalımYa annen ne kadar marifetli çok güzel olucak ikisi birleşinceartık herkes öyle yapıyor ya da yurt dışına uygun isim koyuyor iyi yapmışsınız gitme ihtimaliniz varsa çok mantıklı
Sadece karın çevresinde 3 haftalık gerilik var kendi doktorunuza gidip durumu anlatin dedi şu an için sıkıntılı olmayabilir ancak bu şekilde devam ederse sıkıntılı dedi.Kontrol ve takip önerdi kilo boy için herhangi bir şey söylemedi tansiyon ve şeker takibi önerdiNe kadar bir gerilikten bahsettiler? Bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar olan gerilik ve ilerilik normal kabul ediliyor. Arkadaşımda gebelik şekeri vardı bebeği 2 hafta gerideydi, sonraki kontrolünde bebekte hiçbir gelişim olmadığını, kilo kaybettiğini fark edince 36.haftada doğum yaptı. 2küsür kilo minyon bir kızımız oldu. Zaten anne de minyon bir kadın.
Ah bilmez miyim o durumu bir de veliler arkadaş olup ödedikleri fiyatlar ortaya çıkınca hesap sormaya geliyorlardı. Ataşehir bölgesinde bu var çünkü rekabet çok bin lira pahalı desen yan okula gidiyor kayıt oluyor filan geleni alman lazımBnm göndercem okulda mahalle arası ama aynen dedıklerın gecerli.. Sadece dedgm gibi dini okul.. Onların fıyatları neden bilmem normal okul fıyatlarına göre uygun oluyo.. İşin aslı şu kime ne giydirirlerse, Bi kapı açtı 7bucuktan ta 5e indi.. Demekkı olabılıomusgecen seneki okula ki okul degıldı orası oyun grubu gibiydi, 2bine gitti isteyince çok güzel indiriyorlar fiyatı ya, kime ne tuttururlarsa
Of o da doğruAy yok ya, kpss kazansan da olmuyo ki, kız kardeşim kac kere kazandı, mulakatta eliyolar.. Kimin torpili buyuse artık onunki oluyo.. Kaç kere hakim sınavına girdi, kazandı, elediler.. Kpss türevi memuriyet işleri daha yıpratıcı bence ya.. Tabi atansan da senden kralı olmuyo da işte atanabilmek mesele
Haha bende onu yapmaya çalıştım ama bacaklarım ağrıyor güçsüz bitirene kadar duramıyorumBen devlette hayatta kıçımı koymam klozeteyarı ayakta yarı çömelerek Bi şekilde halledıorm.. Ay yoksa bu sefer mıkroptan hastalıktan mahvolurum.. Hele o Zeynep kamili hiç unutamıyorum.. Kusacaktım kokudan yahu.. Bak aklıma geldiydi şikayet edecektim..bi edeyim
Çok Aminnn canımmAmin inşallah sizde sağlıkla alın kucağınızaonlar çok güçlü annesi merak etme
Bizde eşim kalacak yanımda hastanede doğuma filan da gireceği içinDoğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Sorun olmaz inşallah merak etme, bizler buralarda ne ihtimalleri atlattık bir bilsenSadece karın çevresinde 3 haftalık gerilik var kendi doktorunuza gidip durumu anlatin dedi şu an için sıkıntılı olmayabilir ancak bu şekilde devam ederse sıkıntılı dedi.Kontrol ve takip önerdi kilo boy için herhangi bir şey söylemedi tansiyon ve şeker takibi önerdi
Ben geçen gün kahvaltı için kendime yumurta haşlayacaktım. Küçük yumurta tenceresini ocak yerine buzdolabına koymuşum. On dk sonra mutfağa geçtim, ocakta bir şey yok30 Ağustos olduğunu unutup sağlık ocağına kan vermeye gittim sabah sabah. Dünden beri de bi Allah’ın kulu nereye gidiyon yarın tatil demedi. Allahım bu çocuk benim beyin hücrelerimden besleniyor sanırım
Valla banada saçma geldi vermedim zaten arkama bakmadan kaçtımaslında aylık 7, 8 10 binler bile fazla da bakma eskiden herşey olması gerektiği gibiymiş sanki de şimdi herkes kafayı yemiş gibi geliyor yani okul için değil cidden herşey için söylüyorum eski düzeni özlüyorum gerçekten misal kontroller ben oğlumda medicalparka 125 bakılıyordum şimdi bilmem kaç para ya maaşlar artmış olsa bile çok orantısız zamlar var sanırım alışamıyorum ben
Kız benimki alt katımda ben napimama benimki pek rahat şimdi çıkmaz beni rahatsız etmez ama ilgilenmez de ayda bir görüyorum desem abartmam öyle
30 Ağustos olduğunu unutup sağlık ocağına kan vermeye gittim sabah sabah. Dünden beri de bi Allah’ın kulu nereye gidiyon yarın tatil demedi. Allahım bu çocuk benim beyin hücrelerimden besleniyor sanırım
Benim de böyle o kadar çok anım var ki gebelikte tam bir Leyla oldum. Hepsini gülerek hatırlıcamBen geçen gün kahvaltı için kendime yumurta haşlayacaktım. Küçük yumurta tenceresini ocak yerine buzdolabına koymuşum. On dk sonra mutfağa geçtim, ocakta bir şey yoksonra aydınlandım
Ya ne güzel bi günde doğmuş oğluşun iyi ki doğmuşBugunu unutamıyorum cunku oglumun dogdugu gun.. Sabah sabah neden 5 degılım 4 oldum dıye aglaması peki
Merhaba teşekkür ederim söylediğiniz gibi hergün saat 10 da denedim şansıma bugün vardı randevu aldım ayın 15 ine dr Ali Şahap'a. Tekrar teşekkürlerMerhaba, ben ali şahap odacılara gittim. Reyhan hanımdan daha genç ama iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum (birkaç kez gittim). Devlette perinatolojiye gidebilmek için devletteki kadın doğumcunuzun sizin için yeşil alan açıp sizi perinatolojiye yönlendirmiş olması gerekiyor, ondan sonra enabızdan randevu alabiliyorsunuz. Daha önce devlete gitmediyseniz herhangi bir devlet hastanesinden kadın doğuma randevu alıp sizi perinatolojiye yönlendirmesini isteyebilirsiniz. Yalnız süleyman yalçında perinatolojiye çok zor randevu bulunuyor, yavaştan değil bir an önce almaya çalışın. (Sabahları saat tam onda denerseniz 15 gün sonrasına randevu bulma şansınız yüksek, daha erkene bulma şansınız çok düşük)
Rica ederim, ne demek. İyi haberler almanızı dilerimMerhaba teşekkür ederim söylediğiniz gibi hergün saat 10 da denedim şansıma bugün vardı randevu aldım ayın 15 ine dr Ali Şahap'a. Tekrar teşekkürler
Benim de dış dudak kısmında sivilce gibi bir kabartı vardi üç aydır geçmedi. Geçen muayenede söyledim el ile baktı, zaten dışarıda görünüyor. Varis dedi. Tahmin etmiştim. Temizlikte dikkat et kanamasın dedi. Su an müdahale edemeyiz dedi. Ağrı sızı yok, öyle duruyor. Doğuma engel falan da demediAa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimipeki doktor el ile muayene yapıp onun önemli birşey olup olmadigini söyleyebilir mi? ya seni de sorulara boğdum ne olur kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?