Kızlar hastane için sabahlık ve gecelik aldım ama 1 tane daha pijama takımı alın diyorlar siz ne aldınız ya da alacaksınız fikir verir misiniz? Elbise tarzı daha kullanışlı oluyormuş bu arada
Of geçen protein çıktı apar topar hastanede tekrarladık zaten negatifti hiç güven vermiyor o yüzden banadur bakalım belki bir cafede veririm ama elimde çişle gezmekte kötü olur en iyisi hastanede tekrarlamak
evet evet bu daha mantıklı bencedebizim ki açsa nolur klozet kapağı yok, şaka gibi gerçekten
Haha o zaman bence vermemişsindir idrar çok zor veriliyor ya ben hiç beceremiyorum. En son devlette yazlıkta tuvalet çok pis olduğu için engelliler tuvaletine girip yapmıştım yarı ayaktadoğumdan önce de aslında yatış yapıp kan değerlerine bakıyorlar. Anesteziye uygun mu filan diye de bakmışlardı. Baya inceleyecek bunlar demekki
MelekKızlar bebişin kapı süsü için yaptırdığım şeye bakın
Tüh peki hastanenin illaki bir numarası vardır arayıp sorsan ? Hamileyim oraya tekrar gelmem imkansız doktoruma bilgi vermem gerekiyor ama sisteme düşmemiş desen ?
Bizim hastane bu konuda süper barkod no filan yok tc doğum tarihi direk açılıyor. İnsan çok merak ediyor gerçekten sonuçları vs inşallah sabah düşmüş olur e nabızınaVermediler barkod filan canım ya . Boş yere beklıyorum hastanede uzak gıdıp öğrenemıyorum
Çok uzun kalmazlar canım belki bi kaç gün idare edersiniz artıkDoğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Çok uzun kalmazlar canım belki bi kaç gün idare edersiniz artık
Valla banada saçma geldi vermedim zaten arkama bakmadan kaçtımAy yok ya, bana biraz fazla gelıo bu rakam.. Ikı oynatıolar, vakıt gecırıolar, hamur kesme yapıştırma oldu bitti maşallah.. Bunun için 20bin vermem ya.. Bunun ilerisi var, ve bence cok vakıf deglm ama bu montessori veya degısık okul ekollerini turkıye de birebir uygulayan çok nadirdir, türünün tek örneğidir eminim ki.. Onlar da çok abartı rakamlardır.. Bizlerin gücünün yetceği yerler oldugunu sanmam.. O yuzden cocuk iki makas tutacak diye o kadar para vermek bilemedimha arkadası ali veli Mehmet degıl de berkecan Meriç filan olsun dıosan onu göze alıp o fıyatı verırsın.. Ama diğer türlü bana şimdiden egıtıme o kadar servet ödemek ki devlet okuluna şu an yazdırmak istesen bile kayıt parası çok ucuk rakamlar duydum, 30bin 40bin vsvs.. Özel hele düşünemiyorum
Kız benimki alt katımda ben napimKeşke bnmkı de uzakta olsaydı da, sadece 15güncük kalıp dönseydine yazık ki dibimde oturuyor yüzünü görmedim 2 aydır benden mutlusu yok.. Görünce bütün neşe kaçıyor ya.. Bi insan nası bu kadar etrafını mutsuz etmeyi basarır.. Ve tek geliniyim, Baska kımseyı yok, geleni gideni yok.. Ayy kaynana denilince deşiliyorum
Yerden nasıl kalkıcam oturamıyorum bile 100 ü geçti kilom bu kiloyla çok zor canımCanım doktorum bana yere yatıp ayaklarını 90derece bildiğin duvara dik demişti istersen bir de onu dene
Allahın devlet hastanesi kimbakar telefona kuzuTüh peki hastanenin illaki bir numarası vardır arayıp sorsan ? Hamileyim oraya tekrar gelmem imkansız doktoruma bilgi vermem gerekiyor ama sisteme düşmemiş desen ?
Yok yok sıra numarası aldım numaratörden kan verdım cıktım bısı yok vermedılerKan filan alındıysa örnek no yazan barkodu verıolar.. Hastanenin sitesinden görebılıosun.. Ben genelde oyle yapıorm
Ya şimdi hatırladım ben arada enfeksiyon doktoruna ve devletteki kaıdn doğuma gittiğimde idrar vermiştim. Malum bi ara doktordan doktora geziyordumYaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrarhatta birinde vermiyim tuvaletim yok dedim. Doktorum kabı al evine götür yarın yapıp getirirsin dedi. Zaten sonra hep öyle yapmaya başladım
Canım aklında olsun tahlil tüplerinin üzerine barkod yapıştırıyorlar ya, kan vermeden önce onların fotoğrafını çek bundan sonrakilerdeVermediler barkod filan canım ya . Boş yere beklıyorum hastanede uzak gıdıp öğrenemıyorum
Ahhh kanayan yaramDoğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Ne kadar bir gerilikten bahsettiler? Bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar olan gerilik ve ilerilik normal kabul ediliyor. Arkadaşımda gebelik şekeri vardı bebeği 2 hafta gerideydi, sonraki kontrolünde bebekte hiçbir gelişim olmadığını, kilo kaybettiğini fark edince 36.haftada doğum yaptı. 2küsür kilo minyon bir kızımız oldu. Zaten anne de minyon bir kadın.Arkadaşlar merhaba dün yaptırdığım muayenemde bebeğimin karın çevresinde gerilik olduğunu ve takip süremin 15 günde olmasını söyledi .Şu an kendi doktoruma gitmedim ilk kez böyle bir durum yaşıyorum.İlk gebeliğim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Onerebileceginiz bişey var mı?Gebelik haftam 27
Aynı durumu geçen hafta bende yaşadım. Karın çevresi bebek vs 1 hafta geriden geliyormuş. Sizin bebeğiniz bu arada kaç gr geldi? Benim 740 gr gelmişti kilosuda 26. haftaya göre düşüktü. Yarın bir daha gideceğim.Arkadaşlar merhaba dün yaptırdığım muayenemde bebeğimin karın çevresinde gerilik olduğunu ve takip süremin 15 günde olmasını söyledi .Şu an kendi doktoruma gitmedim ilk kez böyle bir durum yaşıyorum.İlk gebeliğim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Onerebileceginiz bişey var mı?Gebelik haftam 27
Benim su dolu kapta dedemin takma dişleri döküldü üstüme gebeliğimin başında. Kalp krizi geçirip düşük yapıyorum sandım bebeğim gayet iyi merak etmeArkadaşlar birrşey sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?