2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar hastane için sabahlık ve gecelik aldım ama 1 tane daha pijama takımı alın diyorlar siz ne aldınız ya da alacaksınız fikir verir misiniz? Elbise tarzı daha kullanışlı oluyormuş bu arada

Kasımda hava nası olur, bilmiyorum ama üşüyen biriysen Bi takım da pijama al derim.. Ama lohusa sıcagı teri de fena oluyor.. Ben bi pijama takımı Bi böyle takım almıstm yetmıstı ki, zaten cıkınca sarı tişörtle yatmıstm altta hasta bezıyle.. O kadar hazırlıksız yakalandım ki.. Sonrakı gun gıyebıldım gecelıgı

Ben devlette hayatta kıçımı koymam klozete yarı ayakta yarı çömelerek Bi şekilde halledıorm.. Ay yoksa bu sefer mıkroptan hastalıktan mahvolurum.. Hele o Zeynep kamili hiç unutamıyorum.. Kusacaktım kokudan yahu.. Bak aklıma geldiydi şikayet edecektim..bi edeyim

Tüh peki hastanenin illaki bir numarası vardır arayıp sorsan ? Hamileyim oraya tekrar gelmem imkansız doktoruma bilgi vermem gerekiyor ama sisteme düşmemiş desen ?

Açarlarsa tabi degıl devlette özel Bi yeri Bi kurumu aradgmda bile cok zor düşüyor.. Hastanede açmazlar telefonu bence

Çok uzun kalmazlar canım belki bi kaç gün idare edersiniz artık

Çok uzun kalmazlar canım belki bi kaç gün idare edersiniz artık

Keşke bnmkı de uzakta olsaydı da, sadece 15güncük kalıp dönseydi ne yazık ki dibimde oturuyor yüzünü görmedim 2 aydır benden mutlusu yok.. Görünce bütün neşe kaçıyor ya.. Bi insan nası bu kadar etrafını mutsuz etmeyi basarır.. Ve tek geliniyim, Baska kımseyı yok, geleni gideni yok.. Ayy kaynana denilince deşiliyorum

Valla banada saçma geldi vermedim zaten arkama bakmadan kaçtım aslında aylık 7, 8 10 binler bile fazla da bakma eskiden herşey olması gerektiği gibiymiş sanki de şimdi herkes kafayı yemiş gibi geliyor yani okul için değil cidden herşey için söylüyorum eski düzeni özlüyorum gerçekten misal kontroller ben oğlumda medicalparka 125 bakılıyordum şimdi bilmem kaç para ya maaşlar artmış olsa bile çok orantısız zamlar var sanırım alışamıyorum ben

Kız benimki alt katımda ben napim ama benimki pek rahat şimdi çıkmaz beni rahatsız etmez ama ilgilenmez de ayda bir görüyorum desem abartmam öyle

Arkadaşlar birrşey sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn

Tüh peki hastanenin illaki bir numarası vardır arayıp sorsan ? Hamileyim oraya tekrar gelmem imkansız doktoruma bilgi vermem gerekiyor ama sisteme düşmemiş desen ?
Allahın devlet hastanesi kimbakar telefona kuzu Neyse artık bi ara ugrarım napayım.
Kan filan alındıysa örnek no yazan barkodu verıolar.. Hastanenin sitesinden görebılıosun.. Ben genelde oyle yapıorm
Yok yok sıra numarası aldım numaratörden kan verdım cıktım bısı yok vermedıler

Arkadaşlar merhaba dün yaptırdığım muayenemde bebeğimin karın çevresinde gerilik olduğunu ve takip süremin 15 günde olmasını söyledi .Şu an kendi doktoruma gitmedim ilk kez böyle bir durum yaşıyorum.İlk gebeliğim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Onerebileceginiz bişey var mı?Gebelik haftam 27

Yaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrar hatta birinde vermiyim tuvaletim yok dedim. Doktorum kabı al evine götür yarın yapıp getirirsin dedi. Zaten sonra hep öyle yapmaya başladım
Ya şimdi hatırladım ben arada enfeksiyon doktoruna ve devletteki kaıdn doğuma gittiğimde idrar vermiştim. Malum bi ara doktordan doktora geziyordum en son mayısta yapılmış, bir de işte bu ayın 10unda yapıldı. Yarın da kendi doktoruma gideceğim uzun bir aradan sonra

Ahhh kanayan yaram

Kızlar bu ara bunalmış hissediyorum. Malum kp yeni vefat etti. Eşim hala memleketinde. Kv ilk etapta görümcemde kalacakmış sanırım, kafaları yerinde olmadığı için eşimle günlük nasılsınız napıyorsunuz deyip kapatıyoruz telefonu.

Ev değiştirme ihtimalimiz vardı. Beğendiğimiz bir evden kiracı Ekim gibi çıkacakmış, hem oranın ev sahibiyle görüşüp kesinleştirmemiz gerek, hem de kendi ev sahibimize durumu bildirmemiz gerek. Kontratımız eylülde bitiyor çünkü.

E bunlar olursa evin toplanması gerekecek. Bebeğe dolap bakacaktık ama ister istemez onu da öteledik. Kv duruma göre sonrasında bizde de kalabilir.

Doğum anında annem yanımda olacak ama şu an hayatımızdaki her şey o kadar flu ki, hiçbir şey yapamıyorum. Ve ben planlı yaşamayı seven biriyim. e bir de gebelik hormonlarım zaten tavan yaptı bu aralar, ne yapacağımı bilmiyorum

Ne kadar bir gerilikten bahsettiler? Bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar olan gerilik ve ilerilik normal kabul ediliyor. Arkadaşımda gebelik şekeri vardı bebeği 2 hafta gerideydi, sonraki kontrolünde bebekte hiçbir gelişim olmadığını, kilo kaybettiğini fark edince 36.haftada doğum yaptı. 2küsür kilo minyon bir kızımız oldu. Zaten anne de minyon bir kadın.

Aynı durumu geçen hafta bende yaşadım. Karın çevresi bebek vs 1 hafta geriden geliyormuş. Sizin bebeğiniz bu arada kaç gr geldi? Benim 740 gr gelmişti kilosuda 26. haftaya göre düşüktü. Yarın bir daha gideceğim.

Benim su dolu kapta dedemin takma dişleri döküldü üstüme gebeliğimin başında. Kalp krizi geçirip düşük yapıyorum sandım bebeğim gayet iyi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…