2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Of haklısın Allah yardımcınız olsun Sağlık sektörü gerçekten çok zor, özellikle pandemiden sonra insanlar bıktı gerçekten

Yaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrar hatta birinde vermiyim tuvaletim yok dedim. Doktorum kabı al evine götür yarın yapıp getirirsin dedi. Zaten sonra hep öyle yapmaya başladım
Bizimkinde eskiden yapılıyordu sanırım şimdi yok ama tuvalet baya temiz geçen çok sıkıştım anahtarı aldım anahtar sadece oradaki ebelerde var zor durumda kalınca demek veriyolar

Yaaa çok güzel olmuş bunu kapıya nasıl asıcaksın asma için yeri varmı ?
Şu ayıcığın olduğu yere yapışacak. Bu kapı süsünü annem yaptı
Biz yurtdışına taşınırsak daha rahat kullanabilmesi adına bir isim daha ekledik. Deşifre olmama adına ismini kapattım çünkü sanırım bu çift isim kimsede yoktur

Eklentiler

• 37A9D49F-4A9E-46DB-BAF4-1E259CE67F28.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 85
Al_pi canım eğer sana barkod verdilerse üzerinde barkod ya da protokol no yazıyor benim de genelde e nabiza geç düşüyor ben hep hastanenin sitesine girip ordan bakıyorum
Vermediler barkod filan canım ya . Boş yere beklıyorum hastanede uzak gıdıp öğrenemıyorum

Doğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme

Canım benim annem önceden gelmiş olur, kayınvalidem de doğum sırasında gelmiş olur. Eskiden ben de takıyordum ama sonuçta torunu. Görmek istemesi gelmek istemesi çok normal. Bizim de şehirler uzak ama üç dört gün kalır gider diye düşünüyorum.

Onu ancak zaman göstericek duruma göre doktorun karar verir çatı muaynesi falanda yapıcak ya
Aa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimi peki doktor el ile muayene yapıp onun önemli birşey olup olmadigini söyleyebilir mi? ya seni de sorulara boğdum ne olur kusuruma bakma

Ya annen ne kadar marifetli çok güzel olucak ikisi birleşince artık herkes öyle yapıyor ya da yurt dışına uygun isim koyuyor iyi yapmışsınız gitme ihtimaliniz varsa çok mantıklı

Aa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimi peki doktor el ile muayene yapıp onun önemli birşey olup olmadigini söyleyebilir mi? ya seni de sorulara boğdum ne olur kusuruma bakma
Yok estağfurullah sorabilirsin sıkıntı yok canım Tabi sen şikayetlerini söyle hekimine o bir bakar vaginal. Ya ben varistir diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmedi açıkçası çatı muaynesi 37. Haftada yapılıyor genellikle

Ben annemle aynı sehirdeyim kayınvalidem şehir dışından gelecek umarım çok uzun kalmazlar çünkü evde 6-7 kişi hiç hoş bir durum değil :/ gerçi k.valide tabiiki anneni istersin ben olsam ben de kendi annemi doğumda yanımda isterim zaten ben de öyle çok kalmam rahatsızlık vermem diyor ama asla inanasım gelmiyor çünkü kendisi inanılmaz meraklı ve kontrolcü biri yani ondan habersiz kuş uçsa neden benim haberim yok diye hastalanır sırf bu merakı yüzünden neler olup bittiğini görmek için bile en az 2 hafta kalacağını düşünüyorum ama yapacak birşey yok soyasosu nın dediği gibi onların da torunu git diyemem ama çok müdahale etmeye kalkarsa eşimden duruma el atmasını isterim en fazla. Ben de başlarda bunu çok takiyordum ama düşündükçe kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben bebeğimle onun kokusuyla meşgul Olcam diye düşündükçe rahatlıyorum çok kafana takıp stres olmamaya çalış

Çok teşekkürler canım

Ay yok ya, bana biraz fazla gelıo bu rakam.. Ikı oynatıolar, vakıt gecırıolar, hamur kesme yapıştırma oldu bitti maşallah.. Bunun için 20bin vermem ya.. Bunun ilerisi var, ve bence cok vakıf deglm ama bu montessori veya degısık okul ekollerini turkıye de birebir uygulayan çok nadirdir, türünün tek örneğidir eminim ki.. Onlar da çok abartı rakamlardır.. Bizlerin gücünün yetceği yerler oldugunu sanmam.. O yuzden cocuk iki makas tutacak diye o kadar para vermek bilemedim ha arkadası ali veli Mehmet degıl de berkecan Meriç filan olsun dıosan onu göze alıp o fıyatı verırsın.. Ama diğer türlü bana şimdiden egıtıme o kadar servet ödemek ki devlet okuluna şu an yazdırmak istesen bile kayıt parası çok ucuk rakamlar duydum, 30bin 40bin vsvs.. Özel hele düşünemiyorum

Aynen biliyorum o durumu.. Hatta o yuzden tam ıstedm Bi süre snra.. Ama Baska kreşle 10la 4 arası anlasınca diğer okulu eledim.. Atasehır bölgesi çok uçuk tur emınım Kı.. Atasehırde normal Bı muayene bile deli rakamlar.. Oğlanı Bı psıkıyatrıye götüreyim dedim mart mı Nisan mı neydi seansı 1800dü ve 45dk o yuzden atasehırde bişey bakıosam fıyatını göz önünde bulundurarak bakıyorum.. Baska turlu elde avucta bişey kalmaz valla

Bnm göndercem okulda mahalle arası ama aynen dedıklerın gecerli.. Sadece dedgm gibi dini okul.. Onların fıyatları neden bilmem normal okul fıyatlarına göre uygun oluyo.. İşin aslı şu kime ne giydirirlerse, Bi kapı açtı 7bucuktan ta 5e indi.. Demekkı olabılıomus gecen seneki okula ki okul degıldı orası oyun grubu gibiydi, 2bine gitti isteyince çok güzel indiriyorlar fiyatı ya, kime ne tuttururlarsa

Zam gelecekmiş ya hani ödesek diyoruz bide benim eşimin Kasım ayı kesintiler oluyor rahat oluruz diye düşündüm ama bi yandan da ne olacağının bir garantisi yok bekliyim diyorum

Bence trde hiç Bi şeyi erkenden ödememek lazım, noolur noolmaz.. Insanımızın paranın ustune yatma huyu cok oluyo.. Önce ne alıosan alcan, ondan snra parasını vercen.. Baska türlü herkes birbirini düdüklemeye calısıo

Ay yok ya, kpss kazansan da olmuyo ki, kız kardeşim kac kere kazandı, mulakatta eliyolar.. Kimin torpili buyuse artık onunki oluyo.. Kaç kere hakim sınavına girdi, kazandı, elediler.. Kpss türevi memuriyet işleri daha yıpratıcı bence ya.. Tabi atansan da senden kralı olmuyo da işte atanabilmek mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…