Of haklısın Allah yardımcınız olsunoo çok uğraştırıcı ya bulaşmaman iyi olmuşya özel sektör evet kötü ama devlette büyük bi şehirdeysen hele ki istanbul kendi mesleğim için söylüyorum çok kötü çok fazla çalışıyorsun. Son zamanlarda devlet memurluğundan istifa eden çok arkadaşım oldu şu sağlık çalışanlarına şiddette artınca insanlar artık çalışmak istemiyor. Sağlık sektörü kesinlikle ömür boyu yapılıcak bi iş değil 10 yıldır çalışıyorum artık doydum ya
Bizimkinde eskiden yapılıyordu sanırım şimdi yok ama tuvalet baya temiz geçen çok sıkıştım anahtarı aldımYaa ben her Asm ye gittiğimde verdim idrarhatta birinde vermiyim tuvaletim yok dedim. Doktorum kabı al evine götür yarın yapıp getirirsin dedi. Zaten sonra hep öyle yapmaya başladım
Şu ayıcığın olduğu yere yapışacak. Bu kapı süsünü annem yaptıYaaa çok güzel olmuşbunu kapıya nasıl asıcaksın asma için yeri varmı ?
Vermediler barkod filan canım ya . Boş yere beklıyorum hastanede uzak gıdıp öğrenemıyorumAl_pi canım eğer sana barkod verdilerse üzerinde barkod ya da protokol no yazıyor benim de genelde e nabiza geç düşüyor ben hep hastanenin sitesine girip ordan bakıyorum
BayıldııııımKızlar bebişin kapı süsü için yaptırdığım şeye bakın
Canım benim annem önceden gelmiş olur, kayınvalidem de doğum sırasında gelmiş olur. Eskiden ben de takıyordum ama sonuçta torunu. Görmek istemesi gelmek istemesi çok normal. Bizim de şehirler uzak ama üç dört gün kalır gider diye düşünüyorum.Doğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Aa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimiOnu ancak zaman göstericek duruma göre doktorun karar verir çatı muaynesi falanda yapıcak ya
AminnnOf haklısın Allah yardımcınız olsunSağlık sektörü gerçekten çok zor, özellikle pandemiden sonra insanlar bıktı gerçekten
Ya annen ne kadar marifetli çok güzel olucak ikisi birleşinceŞu ayıcığın olduğu yere yapışacak. Bu kapı süsünü annem yaptı
Biz yurtdışına taşınırsak daha rahat kullanabilmesi adına bir isim daha ekledik. Deşifre olmama adına ismini kapattım çünkü sanırım bu çift isim kimsede yoktur
Yok estağfurullah sorabilirsin sıkıntı yok canımAa doğru çatı muayenesi öyle erkenden yapilmiyordu dimipeki doktor el ile muayene yapıp onun önemli birşey olup olmadigini söyleyebilir mi? ya seni de sorulara boğdum ne olur kusuruma bakma
Ben annemle aynı sehirdeyim kayınvalidem şehir dışından gelecek umarım çok uzun kalmazlar çünkü evde 6-7 kişi hiç hoş bir durum değil :/ gerçi k.valide tabiiki anneni istersin ben olsam ben de kendi annemi doğumda yanımda isterim zaten ben de öyle çok kalmam rahatsızlık vermem diyor ama asla inanasım gelmiyor çünkü kendisi inanılmaz meraklı ve kontrolcü biri yani ondan habersiz kuş uçsa neden benim haberim yok diye hastalanır sırf bu merakı yüzünden neler olup bittiğini görmek için bile en az 2 hafta kalacağını düşünüyorum ama yapacak birşey yokDoğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Tüh peki hastanenin illaki bir numarası vardır arayıp sorsan ? Hamileyim oraya tekrar gelmem imkansız doktoruma bilgi vermem gerekiyor ama sisteme düşmemiş desen ?Vermediler barkod filan canım ya . Boş yere beklıyorum hastanede uzak gıdıp öğrenemıyorum
Çok teşekkürler canımYok estağfurullah sorabilirsin sıkıntı yok canımTabi sen şikayetlerini söyle hekimine o bir bakar vaginal. Ya ben varistir diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmedi açıkçası çatı muaynesi 37. Haftada yapılıyor genellikle
Ya bana fiyat normal geldi valla geçen sene 20 bin istemişti okul bizden tam gün ama bu sene aramaya korkuyorum açıkçası 40 olmuştur çokta lüx yerler değil geçen sene fiyatlar 20 30 civarıydı işte o yüzden bana makul bile geldi
Haha ben Ataşehir anaokullar bölgesinde de çalıştım canım oranın fiyatları da böyle ama orda kime ne tutturursak da var, pazarlıkta var. Şerifali Elalmış caddesi biraz daha uygun. Zaten yarım günün bu kadar pahalı olmasındaki temel sebep okul öğrenci başı kontenjan belirliyor. Her sınıfın bir metrekaresi var ve atıyorum 15 kişiden fazla olamıyor. Dolayısıyla okul yönetimi diyor ki yarım da gelse tam da bu çocuk benim için bir kontenjan ve hakkımdan gidiyor. Öğretmen de tüm gün okulda yarım da gelse tam da ben öğretmene yarım vermiyorum ki maaşı diyor. Denetlemelerde çocuklar tek tek sayılır fazla alınmış mı sisteme kaydedilmiş mi diye. Kontenjandan kaynaklı aralarında çok fark yok o yüzden 12 ise yarım tam 14 dediler mesela bana
İstanbul da yaşayanlar için normal aslında her yer öyle vallahimahalle arasında bir okulsa eğer daha uygun oluyor. Ama biraz referans yapmış, öğretmeni üniversite mezunu, İngilizce veren, doğru düzgün yemek listesi olan, bahçeli ve sosyal olanağı varsa 10 dan başlar. Özel okul ya da franchiseları söylemiyorum bile bizim sitedeki franchise ama butik fiyatlar böyle benim işten ayrıldığım okulda 11 küsür şuan aylık fiyatı 10 bin de nakit kırtasiye istiyorduk
Devlet hastanesınden e nabız hariç sonuca nerden bakabılırım? İlk defa sisteme düşmedi benim sonuç ya
Zam gelecekmiş ya hani ödesek diyoruz bide benim eşimin Kasım ayı kesintiler oluyor rahat oluruz diye düşündüm ama bi yandan da ne olacağının bir garantisi yok bekliyim diyorum
Evet evet yani aslında iç yüzü o kadar da parlak değil bu sektörün, çok kârlı gelmedi bana uğraştığın kitleye göre. Bizde veli olacağız ki ben baya sorunlu bir veli olurum, çünkü çok fazla şeffaf olunmuyor. Öğretmenlerin genelinin yaşı küçük ve hata yapmaya çok müsait ona rağmen çok değişik insanlar var gerçektenben aslında psikoloji mezunuyum klinik psikoloji çocuk ergenden yüksek yaptım. Ama müdür olmak için pedagojik formasyon alman lazım onu da alıp pdr gibi atanıyorsun keşke tüm bunları yapacağıma Kpss çalışsaydım o ayrı bir şey tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?