2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Buradan bir arkadaş bu pijamayı önermişti ben de aldım gerçekten çok güzel geldi. Yorumları bir okuyun beğenen çok.
Bunun alt pıjaması cok genıs duruyor ondan bırde renk ben koyu ıstıyorum dıye hıc bakmadım. Rahat gıyıneyım istıyorum ped med goruntusu sutyen goruntusu olmasın ıstıyorum

Ayy ben onu unuttum haftaya olullar açılıyordu dimi birde onun alışverişini var eyvah eyvah

Cırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba
Bence telli daha inceltir gibi çok küçük almayın diyorlar bel küçüldükçe küçüğe geçin. Ben m ile başlarım herhalde

Bnmkisi direkt suratımıza siz anne baba olacaksınız da ben görecem diyo kendisi dört dörtlük büyütmüş de sanki haspa.. Saysam yanlıslarını tonlarca.. Kaynanam kadar kendini bu kadar begenen narsist biri tanımadım.. En son arabada Bi yere giderken kendi kendini övüyordu "Bi kere bişeyi de bileme be suna, herseyı bilecek degılsın ya" dıodu kendı kendıne

Ayy ben onu unuttum haftaya olullar açılıyordu dimi birde onun alışverişini var eyvah eyvah

Cırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba

Aynen yaa, benım duzen alt üst olacak.. Kım okula bırakcak o da muamma.. Bakalm ne olacak

Cırt cırtlı derken Hee anladım sımdı.. Evet daha kolay giyilir onlar.. Yamuna tek tek çentiğe geçirmek zorundasın.. Ama yamuna da taş gibi valla bence

Sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil gerçekten az kiloyla doğan daha hızlı büyüyor bir de öyle bir gerçek var

Kesinlikle onu doğurması var benim kızım 3950 doğdu, detaylı ultrasonda sorunca doktor dedim. Dikkat et dedi direk bunda da ortalama gidiyor ama eskiden muz ve kaşara yüklenirdim kilo yapsın diye. Bunda minimum yiyorum ki ilki normal ikincisi sezaryen olmasın diye. Bu kadın konuşur yani bu yeme içme konusunda konuşur, çocuk düşse bacağı kanasa neden uzun bir şey giydirmemiş ki annen diye konuşur

Fazla dahil olamıyorum ama herkez iyi maşallah bişey sorucaktım tam şeker yüklemesi yaptırıcaktım yola çıktım 28+3 lerde yaptırsam olurmu yaptıran varmı bu zamanda ?

Tesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadım

Artık yavastan almak lazım.. Sizin haftalarınız benden de önde..
Ya varya ilk cocukta gittim üşenmedim havuzluhanda aldm herseyı Bi günde.. Sımdı de gideyim diodum ama gözüm yemio.. Mecbur ne bulursam onu alcam

Ay benim hiç tahammül edemediğim insan tipi. İlkinde karıştı her şeye bir şey bilmiyorum diye ama bunda vallahi zaten sinirim tepemde hangi çocukla uğraşacağım belli değil ağzının payını alır. Eşim anlıyor artık neresi zayıflamış abartma filan dedi de sustu Ya bugün 7 bin adım attık yoruldum oturalım biraz dedim sen hiç yürüyüş yapmıyor musun nasıl doğuracaksın dedi Ev ve çocuktan yürüyüşe fırsat kalmıyor dedim. Allah hepimize sabırlar versin

Annem 5.5 kg doğurunca o da fazla kilolu olmasın modunda benim gebelik öncesi değerlerim çok düşüktü. Bebek benden beslendiği için bu sefer de kendi vücudum zayıf kalmasın diye yiyorum

Bazı insanlar öyle ne yazıkki. Her şeyi eleştiriyorlar, kendi kusurlarını görmeden. İnşallah lohusalığımız çok kolay geçer. Allah anlayış versin böyle tiplere.

Artık yavastan almak lazım.. Sizin haftalarınız benden de önde..
Ya varya ilk cocukta gittim üşenmedim havuzluhanda aldm herseyı Bi günde.. Sımdı de gideyim diodum ama gözüm yemio.. Mecbur ne bulursam onu alcam
Kp vefatı, ev değişikliği ihtimali vs derken şu an beynimi toparlayamıyorum kendime bir liste hazırlayıp eksikleri tamamlamam gerek bir an önce.

Bunlar kocalarından ilgi görememiş kaynanalar.. Sonra geline oğluna sarıolar.. Kayınpeder kaynanadan daha önemli aslnda rol olarak bakıldığında.. Eger kaynanayla ılıskısı iyiyse kaynana gelınce sarmıyor..

Ben kaynanamı daha yeni tanıdıgımı anladım, sanrm hep iyi yönlerine odaklanıodum.. Gecen bayramda tatıle gittik beraber gercek yuzunu orda gordum.. Resmen bana karsı nefret doluymuş, lafı sözü nefret kusması bitmedi.. Artık görmüyorum da cok sukur kafam rahat.. Benden uzak seytanına yakın olsun.. Öyle artık nefret ettim ondan.. Büyük konusmiyim ama artık Bı daha biraraya hayatta gelmem, geldgmde de yabancıdan farkı yok suratına bile bakmam yani.. Bu kadar menfaatçi, bu kadar her yaptgımın altında hinlik arayan biri olduguna yeni ayıktm.. Benden uzak olsun da ne hali varsa görsün.

Ay tabii baya kesmişlerdir yoksa nasıl çıkacak o bebek haha şu kan değerlerine göre benimde biraz beslenmeyi arttırmam gerekebilir yarın verebilirsem vericem test

Amin amin inşallah

Eşimin halası yanında emzirirken ne çabuk doydu dedi saatlerce memede tutmamamı bekliyodu zaar
Bi muhabbet oldu kızım kakasını yaparken çok komik oluyodu dudaklarını büzüyo ondan bahsettik o zaman sütün yağlı değil dedi çıktı
Kakasınıda düzenli yapardı yani ıkınırken komik oluyodu sadece Allahım güç kuvvet versin hepimize kimseye muhtaç etmesin biz bakalım bebelerimize yanımızda da olmasınlar çeneleride olmasın Amin

Bebegine odaklan canım kıyafetlerini çıkar etiketlerini çıkar bedenlerini ayır liste yap kafan dağılsın biraz olsun iyi gelir bence
Kp vefatı, ev değişikliği ihtimali vs derken şu an beynimi toparlayamıyorum kendime bir liste hazırlayıp eksikleri tamamlamam gerek bir an önce.

Ay tabii baya kesmişlerdir yoksa nasıl çıkacak o bebek haha şu kan değerlerine göre benimde biraz beslenmeyi arttırmam gerekebilir yarın verebilirsem vericem test

Amin amin inşallah
Benim yıllardır ilk defa değerlerim yükseldi. Oysaki gebelikte düşer çoğu kişinin. Beslenme ve düzenli vitamin kullanımı önemliymiş

Laf hiç bitmiyor bunlarda ya.. Bnmkı de aynı.. Bide şu şekilde, söylüo söylüo aynı şeyi defalarca defalarca.. En son artık canına tak edio cvp verıosun sert bir şekilde.. Bu sefer ben ne dedım ki sen kendi kendine delirdin oluyo narsistlerin uyguladıgı taktiklerden biri bu

Ayyy böyle tiplere gıcık oluyorum. Bir de duramayıp cevap da veriyorum. Ben cevap veremeyeceksem cevap verebilecek birine söylüyorum, söyle de haddini bilsin diye Allah uzak etsin öyle tipleri

Bebegine odaklan canım kıyafetlerini çıkar etiketlerini çıkar bedenlerini ayır liste yap kafan dağılsın biraz olsun iyi gelir bence

Aslında bebek kıyafetlerini ayırayım edeyim diyordum ama taşınma esnasında tekrar yıkamak gerekir mi gerekmez mi emin olamadım. O yüzden bebek için aldığım her şeyi büyük bir valize doldurdum şimdilik okullar açılsın da kendime gelirim diye düşünüyorum. Ya da kocam gelse

Al_pi bende açık renk istemediğim için bu renk aldım kumaşıda çok kalın değil bi tanede daha kalın kumaşı olan pijama var bu şekilde düğmeli ama hava şartlarını kestiremediğim için ne olur ne olmaz bugün kısa kollu da sipariş verdim suwenden güzel indirim var bakabilirsin onlara

Eklentiler

• 9060A87D-683D-4BB5-89DA-C62DB3306D1F.webp
    59 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…