- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Tesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadımBuradan bir arkadaş bu pijamayı önermişti ben de aldım gerçekten çok güzel geldi. Yorumları bir okuyun beğenen çok.
Bunun alt pıjaması cok genıs duruyor ondan bırde renk ben koyu ıstıyorum dıye hıc bakmadım. Rahat gıyıneyım istıyorum ped med goruntusu sutyen goruntusu olmasın ıstıyorumBuradan bir arkadaş bu pijamayı önermişti ben de aldım gerçekten çok güzel geldi. Yorumları bir okuyun beğenen çok.
Bence telli daha inceltir gibi çok küçük almayın diyorlar bel küçüldükçe küçüğe geçin. Ben m ile başlarım herhaldeAyy ben onu unuttum haftaya olullar açılıyordu dimibirde onun alışverişini var eyvah eyvah
Cırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba
Bu akşam kv ile buluştuk dışarda yemek yedik bebek kaç kilo olmuş dedi 1.490 dı sanırım en son dedim. Ay sen hiç bir şey yemiyor musun çok az dedi. Bende daha iyi işte kolay doğum olur, doktor bile ikinciler daha kilolu olur dikkat et dedi bana dedim. Sustu. Ya gerçekten bir insanın söylediği her söz mü insana batar, ona karşı tahammül seviyem sıfır. Bu muhabbet bebek doğunca sütle devam edip ek gıda da yemek yapmıyor musuna kadar gidecektir.
Büyük kızımda hasta ilk kez antibiyotik kullanıyoruz resmen hiç bir şey yemiyor ve sürekli kucağımda. Zaten sürekli kucağımda olmasından dolayı zorlanıyorum. Onun hakkında da ay bu çocuk ne kadar zayıflamışlar alakalı tonlarca şey söyledi. Görümceme diyor ki kucağına al bak nasıl hafiflemiş. Bizim ayda bir bile görülmememiz lazım sinir sistemim kabul etmiyor
Ayy ben onu unuttum haftaya olullar açılıyordu dimibirde onun alışverişini var eyvah eyvah
Cırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba
Sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil gerçekten az kiloyla doğan daha hızlı büyüyor bir de öyle bir gerçek varAcaba kv olduğu için mi anlayamıyor. Benim bebek önden gidiyor malum, kilosu vs. Yine de ona kilo yapacak sağlıklı şeyler yiyorum ve annemin tepkisi: bir de onu doğurması var, iyiyse kilosu daha fazla sağlıklı beslenme
Her anne önce kendi çocuğunu düşünüyormuş, onu farkettim
cırt cırtlar daraltırken bazen atabiliyormuş. O yüzden geçirmeli olanlar daha mantıklı diyorlar henüz almadım ama ben de geçirmeli alacağım yamuna ya da ayremCırt cırtlı daha kolay olmaz mı acaba
Tesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadım
Ay benim hiç tahammül edemediğim insan tipi. İlkinde karıştı her şeye bir şey bilmiyorum diye ama bunda vallahi zaten sinirim tepemde hangi çocukla uğraşacağım belli değil ağzının payını alır. Eşim anlıyor artık neresi zayıflamış abartma filan dedi de sustuBnmkisi direkt suratımıza siz anne baba olacaksınız da ben görecem diyokendisi dört dörtlük büyütmüş de sanki haspa.. Saysam yanlıslarını tonlarca.. Kaynanam kadar kendini bu kadar begenen narsist biri tanımadım.. En son arabada Bi yere giderken kendi kendini övüyordu "Bi kere bişeyi de bileme be suna, herseyı bilecek degılsın ya" dıodu kendı kendıne
Annem 5.5 kg doğurunca o da fazla kilolu olmasın modundaSağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil gerçekten az kiloyla doğan daha hızlı büyüyor bir de öyle bir gerçek var
Kesinlikle onu doğurması var benim kızım 3950 doğdu, detaylı ultrasonda sorunca doktor dedim. Dikkat et dedi direk bunda da ortalama gidiyor ama eskiden muz ve kaşara yüklenirdim kilo yapsın diye. Bunda minimum yiyorum ki ilki normal ikincisi sezaryen olmasın diye. Bu kadın konuşur yani bu yeme içme konusunda konuşur, çocuk düşse bacağı kanasa neden uzun bir şey giydirmemiş ki annen diye konuşur
Kp vefatı, ev değişikliği ihtimali vs derken şu an beynimi toparlayamıyorumArtık yavastan almak lazım.. Sizin haftalarınız benden de önde..
Ya varya ilk cocukta gittim üşenmedim havuzluhanda aldm herseyı Bi günde.. Sımdı de gideyim diodum ama gözüm yemio.. Mecbur ne bulursam onu alcam
Sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil gerçekten az kiloyla doğan daha hızlı büyüyor bir de öyle bir gerçek var
Kesinlikle onu doğurması var benim kızım 3950 doğdu, detaylı ultrasonda sorunca doktor dedim. Dikkat et dedi direk bunda da ortalama gidiyor ama eskiden muz ve kaşara yüklenirdim kilo yapsın diye. Bunda minimum yiyorum ki ilki normal ikincisi sezaryen olmasın diye. Bu kadın konuşur yani bu yeme içme konusunda konuşur, çocuk düşse bacağı kanasa neden uzun bir şey giydirmemiş ki annen diye konuşur
Ay tabii baya kesmişlerdir yoksa nasıl çıkacak o bebekAnnem 5.5 kg doğurunca o da fazla kilolu olmasın modundabenim gebelik öncesi değerlerim çok düşüktü. Bebek benden beslendiği için bu sefer de kendi vücudum zayıf kalmasın diye yiyorum
Bazı insanlar öyle ne yazıkki. Her şeyi eleştiriyorlar, kendi kusurlarını görmeden. İnşallah lohusalığımız çok kolay geçer. Allah anlayış versin böyle tiplere.
Eşimin halası yanında emzirirken ne çabuk doydu dedi saatlerce memede tutmamamı bekliyodu zaarAnnem 5.5 kg doğurunca o da fazla kilolu olmasın modundabenim gebelik öncesi değerlerim çok düşüktü. Bebek benden beslendiği için bu sefer de kendi vücudum zayıf kalmasın diye yiyorum
Bazı insanlar öyle ne yazıkki. Her şeyi eleştiriyorlar, kendi kusurlarını görmeden. İnşallah lohusalığımız çok kolay geçer. Allah anlayış versin böyle tiplere.
Kp vefatı, ev değişikliği ihtimali vs derken şu an beynimi toparlayamıyorumkendime bir liste hazırlayıp eksikleri tamamlamam gerek bir an önce.
Benim yıllardır ilk defa değerlerim yükseldi. Oysaki gebelikte düşer çoğu kişinin. Beslenme ve düzenli vitamin kullanımı önemliymişAy tabii baya kesmişlerdir yoksa nasıl çıkacak o bebekhaha şu kan değerlerine göre benimde biraz beslenmeyi arttırmam gerekebilir yarın verebilirsem vericem test
Amin amin inşallah
Ay benim hiç tahammül edemediğim insan tipi. İlkinde karıştı her şeye bir şey bilmiyorum diye ama bunda vallahi zaten sinirim tepemde hangi çocukla uğraşacağım belli değil ağzının payını alır. Eşim anlıyor artık neresi zayıflamış abartma filan dedi de sustuYa bugün 7 bin adım attık yoruldum oturalım biraz dedim sen hiç yürüyüş yapmıyor musun nasıl doğuracaksın dedi Ev ve çocuktan yürüyüşe fırsat kalmıyor dedim. Allah hepimize sabırlar versin
Ayyy böyle tiplere gıcık oluyorum. Bir de duramayıp cevap da veriyorum. Ben cevap veremeyeceksem cevap verebilecek birine söylüyorum, söyle de haddini bilsin diyeEşimin halası yanında emzirirken ne çabuk doydu dedi saatlerce memede tutmamamı bekliyodu zaar
Bi muhabbet oldu kızım kakasını yaparken çok komik oluyodu dudaklarını büzüyo ondan bahsettik o zaman sütün yağlı değil dedi çıktı
Kakasınıda düzenli yapardı yani ıkınırken komik oluyodu sadece Allahım güç kuvvet versin hepimize kimseye muhtaç etmesin biz bakalım bebelerimize yanımızda da olmasınlar çeneleride olmasın Amin
Bebegine odaklan canım kıyafetlerini çıkar etiketlerini çıkar bedenlerini ayır liste yap kafan dağılsın biraz olsun iyi gelir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?