- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Haziranda göstermiştim geçmezse bi dahaki kontrolde tekrar bakalım demişti, yarın tekrar göstereceğim inşallah. Çok teşekkür ederimyani smear de belli olur ama ihmal etme diye söyledim canım
Siğil de dondurulma işlemi uygulanıyor suyla filan geçmez. Bekledikçe çoğalabilir bir an önce tedavi olunmalı. Senin ki sivilcedir yoksa geçmezdiBi kere bende çıkmıştı.. İç dudak kısmında.. Demekkı bundandı.. Nerdeyse yürüyemıodum ve kocamandı valla.. Tek yaptığım aklıma geldıkce sureklı suyla genıtal bölgemi temızlemeye oldu snra kendlıgınden gectı.. Ama sanrm sureklı temızlemekle gececek bişey gibi degıl duruyor dedıklerınızden.. Belkıde sıvılceydı Bendekı bılmıorm
İnşallah doğumdan sonra değişmez bizim biraz öyle olduçok teşekkür ederim keşke hiç biri bir yorum yapmasa zaten her şeyi doktor söylüyor
Siğil de dondurulma işlemi uygulanıyor suyla filan geçmez. Bekledikçe çoğalabilir bir an önce tedavi olunmalı. Senin ki sivilcedir yoksa geçmezdi
Akıllanmıyor da bunlar bir kere tartıştık eve bile gelemiyorsun sus dimi yokBnmkı doktorun dedıgıne de itimat etmıodu, cunku herseyı o bilirbeni delirtti oglumda ya.. Bi daha tövbe.. Eve sokmayı bile düşünmüyorum
Rica ederim kendine dikkat et güzel haberler alHaziranda göstermiştim geçmezse bi dahaki kontrolde tekrar bakalım demişti, yarın tekrar göstereceğim inşallah. Çok teşekkür ederim
Valla normalde ben de kesinlikle yapmazdım kendimi biliyorum yani alırdım ama kesin paketli şekilde doğumu beklerdiBende bugün olmayanları sipariş vereyim dedim ufaktan da baya bir ıvır zıvır eksik çoğaldı bu hızla gidersem eylülün ortasına bitiririm kaplumbağa misali
Sivilcedir o. Siğil olsa mutlaka tekrarlardı. Allah korusun en korktuğum şeylerBi kere bende çıkmıştı.. İç dudak kısmında.. Demekkı bundandı.. Nerdeyse yürüyemıodum ve kocamandı valla.. Tek yaptığım aklıma geldıkce sureklı suyla genıtal bölgemi temızlemeye oldu snra kendlıgınden gectı.. Ama sanrm sureklı temızlemekle gececek bişey gibi degıl duruyor dedıklerınızden.. Belkıde sıvılceydı Bendekı bılmıorm
Ay geçmiş olsunAynen ayagımda çıkmıstı siğil cunku.. Neler cekmiştm o ayaktan benpandemi zamanıydı Bi de.. Basamıodum üstüne, bildiğin göz gibiydi ayagımdaki.. Doktor çok derinde oldugunu söyledi, verilmiş sadakan varmış dedi
Akıllanmıyor da bunlar bir kere tartıştık eve bile gelemiyorsun sus dimi yokaman neyse bir daha kardeşimin düğününde görürüm sonrada herhalde doğumda
Sen şimdiden seviyeyi koru kötü de olma ama haddini de bilsin. O gerginlik evde ki iki çocuğa ve eşinle olan ilişkinde yansıyacak çünküSusmaz hele kaynanam imkansz.. Kayınpederimin neden öyle oldugunu cok iyi anladım, boyle Bı kadınla hemcins olarak ben anlaşamıyorum, evde sureklı herseye söylenen nefret saçan biri oldugunu dusundukce, ıyyyy aman yarabbi
Doğumda gelırse bile kovmayı dusunuyorum valla.. Benden saygı beklemesin artık.. Yüz Göz olduk o saygı cercevesini aştık.. Direkt hoşştlarım
Ay geçmiş olsungenital siğil hasında varsa eşinde de muhakkak vardır ya da taşıyıcıdır o da. Vücutta bağışıklık düşünce eşte de görülür ya da şuan bile olabilir o da kontrole gitmeli. Bir de siğil ayakta varsa o kişinin çamaşırı ayrı yıkanmalı külotla çorap birlikte atıldığında ayakta çıkan genitalde de çıkabilşr gibi bir şey anlatmıştı arkadaşım
Belki ayaktaki daha zararsızdır bilmiyorum öyle bir şeyler anlatmıştı. Başkasının kullandığı havludan da geçer demişti benimde en korktuğum şeylerden biri bu hpv. İlk gebelikte ben çıktı ya o sandım baya korktum filan allahtan değilmişYaaa.. Bana öyle bişey demedi doktor ya.. Ama dedıklerını harfıyen yaptım.. Kac kere soguma yaptı ayagıma.. Mıkrop kapmasın diye basmadım bıle yere doktor bas demişti halbukı.. Cabuk toparladı allahtan.. Ama tekrar etmedi ondan snra.. Baska bişey de olmadı.. Ama camasır olayını bılmıodum
Sen şimdiden seviyeyi koru kötü de olma ama haddini de bilsin. O gerginlik evde ki iki çocuğa ve eşinle olan ilişkinde yansıyacak çünkü
Bence en iyisini yapmışsın yinede her ihtimali düşünmek lazım doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz benim doğumumda çanta filan hiç bir şey yoktu baya kötü birşey yani düşününce bi daha eksik arıyorsun ordan burdanValla normalde ben de kesinlikle yapmazdım kendimi biliyorum yani alırdım ama kesin paketli şekilde doğumu beklerdiama servikal kısalık varis vs vs gözüm korktu 1 haftada bütün eksikler tamam oldu
Sen şimdiden seviyeyi koru kötü de olma ama haddini de bilsin. O gerginlik evde ki iki çocuğa ve eşinle olan ilişkinde yansıyacak çünkü
Senin kv yine laf etmiş, benim kv dahil eşimin eniştesi bile nasıl doğuracağıma karar verdi kendi kendine hadsiz.Ay benim hiç tahammül edemediğim insan tipi. İlkinde karıştı her şeye bir şey bilmiyorum diye ama bunda vallahi zaten sinirim tepemde hangi çocukla uğraşacağım belli değil ağzının payını alır. Eşim anlıyor artık neresi zayıflamış abartma filan dedi de sustuYa bugün 7 bin adım attık yoruldum oturalım biraz dedim sen hiç yürüyüş yapmıyor musun nasıl doğuracaksın dedi Ev ve çocuktan yürüyüşe fırsat kalmıyor dedim. Allah hepimize sabırlar versin
Çıkmaz canım hpv nin testi de smear gibi suruntu ile alınır ama ayrıdır . smear de hpv ilerledi ve türü kanserse rahim e zarar vermişse ancak öyle çıkar diger türlü çıkmazAralık ayında smear testi yaptırmıştım, öyle olsa orda çıkmaz mıydı? Ay sizler böyle deyince endişelendim
Bugün 10da randevum var doktora. Mutlaka soracağım. İnşallah sadece küçük bir cilt problemidirÇıkmaz canım hpv nin testi de smear gibi suruntu ile alınır ama ayrıdır smear sa hpv ilerledi ve türü kanserse rahim e zarar vermişse ancak öyle çıkar diger türlü çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?