2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Siğil de dondurulma işlemi uygulanıyor suyla filan geçmez. Bekledikçe çoğalabilir bir an önce tedavi olunmalı. Senin ki sivilcedir yoksa geçmezdi

İnşallah doğumdan sonra değişmez bizim biraz öyle oldu çok teşekkür ederimkeşke hiç biri bir yorum yapmasa zaten her şeyi doktor söylüyor

Bnmkı doktorun dedıgıne de itimat etmıodu, cunku herseyı o bilir beni delirtti oglumda ya.. Bi daha tövbe.. Eve sokmayı bile düşünmüyorum

Siğil de dondurulma işlemi uygulanıyor suyla filan geçmez. Bekledikçe çoğalabilir bir an önce tedavi olunmalı. Senin ki sivilcedir yoksa geçmezdi

Aynen ayagımda çıkmıstı siğil cunku.. Neler cekmiştm o ayaktan ben pandemi zamanıydı Bi de.. Basamıodum üstüne, bildiğin göz gibiydi ayagımdaki.. Doktor çok derinde oldugunu söyledi, verilmiş sadakan varmış dedi

Bnmkı doktorun dedıgıne de itimat etmıodu, cunku herseyı o bilir beni delirtti oglumda ya.. Bi daha tövbe.. Eve sokmayı bile düşünmüyorum
Akıllanmıyor da bunlar bir kere tartıştık eve bile gelemiyorsun sus dimi yok aman neyse bir daha kardeşimin düğününde görürüm sonrada herhalde doğumda

Bende bugün olmayanları sipariş vereyim dedim ufaktan da baya bir ıvır zıvır eksik çoğaldı bu hızla gidersem eylülün ortasına bitiririm kaplumbağa misali
Valla normalde ben de kesinlikle yapmazdım kendimi biliyorum yani alırdım ama kesin paketli şekilde doğumu beklerdi ama servikal kısalık varis vs vs gözüm korktu 1 haftada bütün eksikler tamam oldu

Sivilcedir o. Siğil olsa mutlaka tekrarlardı. Allah korusun en korktuğum şeyler

Ay geçmiş olsun genital siğil hasında varsa eşinde de muhakkak vardır ya da taşıyıcıdır o da. Vücutta bağışıklık düşünce eşte de görülür ya da şuan bile olabilir o da kontrole gitmeli. Bir de siğil ayakta varsa o kişinin çamaşırı ayrı yıkanmalı külotla çorap birlikte atıldığında ayakta çıkan genitalde de çıkabilşr gibi bir şey anlatmıştı arkadaşım

Akıllanmıyor da bunlar bir kere tartıştık eve bile gelemiyorsun sus dimi yok aman neyse bir daha kardeşimin düğününde görürüm sonrada herhalde doğumda

Susmaz hele kaynanam imkansz.. Kayınpederimin neden öyle oldugunu cok iyi anladım, boyle Bı kadınla hemcins olarak ben anlaşamıyorum, evde sureklı herseye söylenen nefret saçan biri oldugunu dusundukce, ıyyyy aman yarabbi

Doğumda gelırse bile kovmayı dusunuyorum valla.. Benden saygı beklemesin artık.. Yüz Göz olduk o saygı cercevesini aştık.. Direkt hoşştlarım

Sen şimdiden seviyeyi koru kötü de olma ama haddini de bilsin. O gerginlik evde ki iki çocuğa ve eşinle olan ilişkinde yansıyacak çünkü

Yaaa.. Bana öyle bişey demedi doktor ya.. Ama dedıklerını harfıyen yaptım.. Kac kere soguma yaptı ayagıma.. Mıkrop kapmasın diye basmadım bıle yere doktor bas demişti halbukı.. Cabuk toparladı allahtan.. Ama tekrar etmedi ondan snra.. Baska bişey de olmadı.. Ama camasır olayını bılmıodum

Belki ayaktaki daha zararsızdır bilmiyorum öyle bir şeyler anlatmıştı. Başkasının kullandığı havludan da geçer demişti benimde en korktuğum şeylerden biri bu hpv. İlk gebelikte ben çıktı ya o sandım baya korktum filan allahtan değilmiş

Sen şimdiden seviyeyi koru kötü de olma ama haddini de bilsin. O gerginlik evde ki iki çocuğa ve eşinle olan ilişkinde yansıyacak çünkü

Valla umrumda degıl, anasını çok sevıosa gitsin yaşasın dibinde.. Umrumda olmaz.. Eskıden cok takardım kaynanamı da artık hiç takmıorm.. O bana o tatılde hamıle halımle aç bıraktı, nefret kustu ya artık umrumda degıl.. Bnm için yabancı biri artık.. Gecen yolda karsılastm hiç görmedm bile, eymene laf atıyor guya, hiç cvp bıle vermeden gectık gittik yanından.. Hayatı boyunca yalnız kalacak o.. O dillere destan cimriliği, herkesin hayatına burnunu sokmasının bedelini yalnızlıkla ödeyecek.. Masraf olmasın diye misafir kabul etmeyen biri bu.. Bırak Allah askına ya.. Bu zmna kadar hep derdim içimden yaşlanınca kımsesı yok, yine elımden gelenı yaparım ederim.. Yok ama önunu ardını düşünmüosa bende dusunmem.. Ardında bırakacağı zavallı engelli kaynımı bile dusunmuyor.. Kımseye deger vermıo Kı.. Kımseyı adam yerıne koymuyor.. Ay anlatsam sayfalar yetmez.. En iyisi susayım ben

Valla normalde ben de kesinlikle yapmazdım kendimi biliyorum yani alırdım ama kesin paketli şekilde doğumu beklerdi ama servikal kısalık varis vs vs gözüm korktu 1 haftada bütün eksikler tamam oldu
Bence en iyisini yapmışsın yinede her ihtimali düşünmek lazım doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz benim doğumumda çanta filan hiç bir şey yoktu baya kötü birşey yani düşününce bi daha eksik arıyorsun ordan burdan

Zaten sorun o.. Kaynanam had hudud bilmez.. Herseyın etkılı mercii o cunku.. Hersey ona danısılcak ona sorulacak.. Kendını nımetten sanıyor yazık la

Senin kv yine laf etmiş, benim kv dahil eşimin eniştesi bile nasıl doğuracağıma karar verdi kendi kendine hadsiz. Normal doğum senin için en sağlıklısı diyo. Çingene modu altifleştirip siz öyle yaparsınız o zaman dedim artık dayanamadım da. Bir de evime yatılı geldiler. Benim tepelerin iyice atık. 2 saat sonra işe gideceğim ve uyuyamıyorum. Yarın da evde yalnızlar iyice sinirliyim. Ben kalamam ev sahibi evde yokken ama bunlar aşmış kendini pişkinlikte....

Aralık ayında smear testi yaptırmıştım, öyle olsa orda çıkmaz mıydı? Ay sizler böyle deyince endişelendim
Çıkmaz canım hpv nin testi de smear gibi suruntu ile alınır ama ayrıdır . smear de hpv ilerledi ve türü kanserse rahim e zarar vermişse ancak öyle çıkar diger türlü çıkmaz

Çıkmaz canım hpv nin testi de smear gibi suruntu ile alınır ama ayrıdır smear sa hpv ilerledi ve türü kanserse rahim e zarar vermişse ancak öyle çıkar diger türlü çıkmaz
Bugün 10da randevum var doktora. Mutlaka soracağım. İnşallah sadece küçük bir cilt problemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…